Suceava
swipe pentru navigare

Guvernul plăteşte pentru asfaltarea a două drumuri judeţene din Suceava

A+ a-

 

Suceava a primit 672.000 de lei pentru a acoperi o serie de investiţii începute cu mai mult timp în urmă şi care nu au fost finalizate. Banii vin de la nivel central şi vor fi dirijaţi pentru plata unor facturi restante şi pentru alte lucrări la DJ 176 Vama – Vatra Moldoviţei, respectiv DJ 209 B Văleni – Stânişoara – Iesle – limita cu judeţul Neamţ. Pentru primul drum vor fi direcţionaţi 422.000 de lei, în timp ce drumul de la Văleni-Stânişoara va primi suma de 250.000 de lei. Diverse sume de bani sunt necesare pentru alte 11 drumuri judeţene la care lucrările sunt în plină derulare.

Încercăm să găsim finanţare de la bugetul Consiliului Judeţean, dar şi de la ministerul de resort pentru ca aceste lucrări să poată fi duse la bun sfârşit”, a arătat Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean.

El a mai menţionat că în acest moment, în conturile CJ se află 1,588 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi doar în cazuri de extremă urgenţă şi nu pentru a ajuta administraţiile publice locale din judeţ.

Andrei Călătoru

Autor: