Timp liber
Feng Shui - elemente care iti aduc bani in buzunar#1
swipe pentru navigare

Feng Shui - elemente care iti aduc bani in buzunar

A+ a-

Vrei sa atragi bogatia asupra ta? Elementele Feng Shui te ajuta sa ai de partea ta energia pozitiva care îti aduce bani, prosperitate si oportunitate în plan financiar. Iata ce trebuie sa faci pentru ca fluxul de energie sa-ti fie favorabil:

Colturile de sud-est ale camerelor tale reprezinta  zona banilor si a abundentei.

Apa curgatoare
O fântâna cu apa cugatoare stimuleaza circulatia energiilor pozitive, dar si circulatia banilor, care vor intra si în viata ta.

Clopoteii de vânt
Clopoteii de vânt si-au câstigat popularitatea în întreaga lume tocmai datorita traditiei feng shui. Acestia alunga energiile negative si intentiile rele ale oamenilor, daca sunt plasati în afara locuintei. Daca stai la bloc, poti aseza clopoteii pe balcon. Pe lânga purificarea energiei, clopoteii din metal aduc banii si bogatia, mai ales daca sunt plasati în dreptul unui colt al bogatiei din casa ta. Nu uita sa suni din ei din când în când, pentru a activa energia care stimuleaza acumularea de bani.

Banuti chinezesti
Banutii chinezesti sunt simbolul feng shui pentru prosperitate. Asaza în dreptul usii de intrare în locuinta noua sau sase banuti legati cu funda rosie. Pentru usile interioare foloseste un numar mai mic de banuti.

Pusculita violet
Violetul este culoarea bogatiei si a prosperitatii în traditia feng shui. Foloseste o pusculita violet în care sa-ti strângi maruntul. Înainte de a strânge orice fel de ban, pune în pusculita noua monede aurii sau noua monede noi, care stralucesc si imagineaza-ti ca ai sadit seminte care vor germina si care îti vor creste avutia de la o zi la alta.

Bijuteriile în coltul bogatiei
Pastreaza-ti bijuteriile, în special cele din aur si cele care au pietere pretioase, în mod deosebit ametist, în coltul prosperitatii, cel sud-estic, al dormitorului tau. Vor atrage luxul si abundenta asupra casei tale.

Bambusul norocos
Bambusul este cel care îti aduce noroc în plan financiar si nu numai. Un fir de bambus într-o vaza violet, care are gura mai strâmta decât baza îti asigura energia benefica în ceea ce priveste starea ta materiala.

Fructiera plina
Fructele si grânele reprezinta abundenta si bogatia în traditia feng shui. În bucatarie, în coltul sud-estic, asaza o fructiera violet sau aurie pe care sa o umpli cu struguri negri, bananne si în general multe fructe. Nu lasa niciodata fructiera sa se goleasca! Si foarte important, nu folosi fructe artificiale!

Ghinde
Ghindele sunt de asemenea un puternic element feng shui care simbolizeaza cresterea si potentialul urias. Imagineaza-ti numai cum dintr-o ghinda atât de mica poate creste un stejar urias! Aduna trei, noua sau 18 ghinde si pune-le în zona de prosperitate feng shui a casei tale.

Broasca norocoasa
Pune o broasca norocoasa, un simbol feng shui menit sa atraga banii, cu fata spre usa de la intrare, la un unghi de 45 de grade. Va aduce banii si prosperitatea în calea ta.

Pestii Koi
Pestii Koi reprezinta un alt element feng shui menit sa stimuleze energiile benefice care îti aduc bani si prosperitate. Asaza la intrarea în casa ta un tablou sau o imagine cu pesti Koi care par sa înoate spre interiorul locuintei. Daca sunt îndreptati spre exterior, semnifica îndepartarea oportunitatilor si a banilor din viata ta.

Autor: