ERR(8): Notice: Undefined index: hashtaguri
Terapia cu bioenergie, între adevãr, teorie şi practicã | Evenimentul

 

default

Dimensiune font:

Terapia cu bioenergie, între adevãr, teorie şi practicã

| 17-01-2007 00:00

"Puterea de vindecare existã în fiecare dintre noi. Nu este un dar, ci este dreptul fiecãruia, prin naştere. Fiecare poate primi vindecarea şi fiecare poate sã înveţe sã vindece. Oricine se poate vindeca pe sine şi-i poate vindeca şi pe alţii. Pentru aceasta este nevoie de multã stãpînire de sine, de încredere în forţele proprii, de mult curaj, perseverenţã, credinţã şi cunoaştere. Cu toate cã Dumnezeu ne-a înzestrat pe toţi cu acelaşi drept, nu toţi pot sã fie autovindecãtori sau vindecãtori şi, de aceea, este nevoie de cei care s-au redescoperit şi pot sã facã aceste vindecãri. Pentru a putea vindeca, trebuie sã cunoşti bine lumea energiilor, cît şi lumea fizicã".

- Dna Popescu, se vorbeşte mult despre vindecãri cu bioenergie. Chiar existã astfel de cîmpuri energetice în jurul oamenilor?

- Cîmpurile energetice îmbracã lumea fizicã şi pot fi mãsurate cu diferite aparate. Multe studii au arãtat cã o disfuncţie sau o anomalie în cîmpul energetic favorizeazã apariţia unei afecţiuni în corpul fizic. Cîmpul energetic este direct legat de funcţionarea corpului fizic. Formele şi organizarea cîmpului bioelectric al trupului uman se schimbã în funcţie de schimbãrile fiziologice şi psihologice ale omului.

- De unde vine şi de unde este preluatã aceastã bioenergie şi cum se explicã tratamentele bioenergetice?

- Toţi tãmãduitorii reuşesc sã preia energie din cîmpul magnetic al pãmîntului pentru a vindeca pacienţii. Emisferele creierului se echilibreazã între ele şi aratã un ritm de 7,8B8 Hz. Vindecãtorii cu mîinile transmit energie cãtre pacient pe aceastã frecvenţã şi lungime de undã, încît undele creierului pacientului trec în alfa, permiţînd echilibrarea celor doua emisfere cerebrale. De fapt, vindecãtorii conecteazã pacientul la pulsaţiile cîmpului magnetic al pãmîntului şi, prin urmare, dau drumul unei uriaşe surse energetice pentru vindecare. Cîmpul energetic uman oferã suportul energetic matrice pe care cresc celulele, el existînd înaintea trupului fizic. Dovada acestui lucru este efectul "mãdularelor fantomã", care se produce atunci cînd, oamenii ale cãror membre superioare sau inferioare le-au fost amputate, continuã sã le simtã. Deci orice boalã va apare mai întîi în cîmpul energetic al omului înainte sã se simtã şi sã se vadã în corpul fizic. Prin urmare, boala poate fi depistatã şi vindecatã încã din corpul energetic, înainte ca ea sã distrugã structura organicã a corpului fizic. O boalã poate apare în cîmpul energetic chiar cu şapte ani înainte sã se vadã în structura organicã a corpului fizic.

- Ce ne puteţi spune despre cei care aplicã o astfel de terapie?

- Cîmpul auric este un vehicul prin care conştiinţa creatoare din esenţã ajunge la fizic. Vindecãtorii trebuie sã cunoascã structura şi funcţionarea cîmpului energetic uman şi a configuraţiilor care se aflã sub acesta. Lumea fizicã existã în lumea spiritualã nu în afara ei. Deci nu existã boli, ci existã numai dezechilibre energetice şi bolnavi. Pentru a putea vindeca, vindecãtorii trebuie sã fie bine pregãtiţi, deoarece necunoaşterea este "cea mai mare smintealã a lumii". Creierul lor trebuie sa aibã o vibraţie pe frecvenţã foarte înaltã şi lungime de undã foarte scurtã. Numai aşa pot avea acces la nivelele cîmpului auric dar şi la biostructura corpului fizic.

- Pot exista şi eşecuri în terapia cu bioenergie?

- Marele academician român Eugen Macovski a emis teoria biostructuralã a materiei, spunînd cã materia are patru stãri: fizicã, biosicã, noesicã şi enisicã. În vindecãrile paranormale sau neconvenţionale, cum se mai numesc, vindecãtorii trebuie sã poatã avea acces la aceste stãri sau nivele. Foarte puţini terapeuţi pot lucra pe toate nivelele şi, de aceea, existã eşecuri şi pacienţii îşi pierd încrederea în ei. Ce bine ar fi dacã fiecare s-ar limita numai la ce poate sã facã fãrã a-şi depãşi condiţia. Cine intrã în dimensiunea la care nu are acces, sigur se sminteşte. Aşa se întîmplã şi cu terapeuţii care nu au frecvenţa compatibilã cu a pacientului; în loc sã fie vindecãtori, ei devin receptori şi nu întotdeauna este plãcut sã captezi de la bolnavi energie patogenã.

- ştiu cã aveţi o teorie, pe care o aplicaţi şi în practicã, care pune bazele terapiei cu bioenergie pe grupe de sînge...

- Este adevãrat şi nimeni în lume pînã acum nu a mai explicat o astfel de teorie pe care eu am dedus-o din practicã. Se cunoaşte cã bioenergia este bioplasmã transferatã direct în sînge, transformîndu-se în plasmã sanguinã. Deci transferul bioenergetic trebuie fãcut în compatibilitate cu grupa sanguinã, altfel, din vindecãtori devin receptori şi totul devine confuz. Acest lucru se întîmplã numai la nivel fizic, adicã în primul plan rãspunzãtor de structura organicã şi de meridianele energetice care sînt alimentate cu energie nutritivã din alimente. Deci şi alimentaţia trebuie sã fie compatibilã cu grupa de sînge.

- Cum se explicã necesitatea unei asemenea alimentaţii?

- Între sînge şi alimente se produce o reacţie chimicã şi aceasta se datoreazã unor lectine care aglutineazã celulele. Este la fel ca la transfuziile de sînge. În Mesajul Graalului scrie: "Dacã la transfuzii s-ar folosi o altã grupã sanguinã, atunci sufletul aflat într-un astfel de corp ar fi împiedicat în desfãşurarea deplinã a voinţei sale, ar fi, poate, înlãturat complet, deoarece o datã cu sîngele de compoziţie diferitã se schimbã şi radiaţia care nu se mai potriveşte sufletului. El nu poate folosi în întregime radiaţia de altã specie sau nu o poate folosi absolut deloc". Mi se pare fantastic acest mesaj, confirmînd încã o datã teoria mea asupra tratamentelor bioenergetice pe grupe de sînge.

- Vorbeaţi despre teoria biostructuralã a materiei, emisã de Eugen Macovski. Primul plan, cel fizic, l-am înţeles. Dar ce înseamnã starea biosicã a materiei?

- A doua stare a materiei, cea biosicã, este planul afectiv emoţional, în care intervin stãrile psihologice ale omului, stãri care pot strica şi ele fiziologia organelor. Fiecare stare emoţionalã afecteazã un organ, ca de exemplu: frica afecteazã rinichii, obsesiile afecteazã pancreasul, grijile afecteazã stomacul, furia afecteazã ficatul, tristeţea afecteazã plãmînul, bucuria excesivã afecteazã inima şi exemplele pot continua. Aici, cu bune rezultate, pot interveni psihoterapeuţii. Dacã din cauza stãrilor afective şi emoţionale se ajunge sã fie afectatã starea organicã, atunci intervine cunoaşterea dietei pe grupe de sînge şi chiar transferul bioenergetic.

- Prin urmare, pentru vindecarea unor boli psihice, încadrate în planul biosic al materiei, este nevoie şi de intervenţii la nivelul planului fizic, organic şi nu numai de intervenţii ale soecialiştilor în psihoterapie...

- Aceste planuri interacţioneazã şi sînt legate unul de altul. În planurile fizic şi biosic ale materiei se gãsesc aproximativ 65 la sutã dintre pacienţi. Fiecare corp omenesc are nevoie de mai multe elemente nutritive cum ar fi: minerale, vitamine, antioxidanţi, oligoelemente. Lipsa unor elemente din corpul uman duce la dezechilibre grave în organism şi, prin urmare, acţiunea medicinei pe corpul fizic este vitalã. De exemplu, lipsa mineralelor produce unele afecţiuni psihice, pînã la dereglãri de comportament. Un medic bun nu trimite pacientul la psihiatrie, ci îi face investigaţii pentru un diagnostic precis, fãrã bîlbîieli. Aici nu se permit greşeli, deoarece este vorba de viaţa omului. La psihiatrie trebuie duşi pacienţii cu boli psihice grave, nu cu ameţeli sau dureri de cap. Aceste simptome sînt efectul unor cauze organice, pe care medicina încã le neglijeazã.

- Unde încadraţi atunci boli psihice foarte grave, care sînt studiate şi tratate în zona psihiatriei?

- Aceste boli psihice grave, la nivel de psihiatrie, sînt de fapt boli ale sufletului. Ele se încadreazã în planul al treilea al materiei, cel noesic sau sufletesc. Aici se gãsesc boli precum schizofrenia şi alte dezechilibre ale sufletului. Aici, structura fizicã este perfectã dar pacienţii se prãpãdesc. Aceştia devin nişte morţi vii. Aici au efect preoţii şi terapeuţii cu har divin. Deja aria vindecãtoare se îngusteazã considerabil, puţini avînd efecte binefãcãtoare la acest nivel. Deja se pare cã se intrã în karma omului şi nu toţi au acces. Mulţi se laudã cu efecte benefice dar nici nu viseazã cã este un domeniu foarte strict, unde trebuie multã pricepere, putere şi har. Aici pot sã aparã false vindecãri. În acest plan, nu toţi preoţii au acces. Pentru reuşitã trebuie o colaborare preoţeascã, iar Sf. Maslu trebuie fãcut de cel puţin trei preoţi, ideal de şapte preoţi.

- Sã înţelegem, dupã teoria lui Macovski, cã spiritul se încadreazã abia în al patrulea plan sau stare a materiei...

- Aşa este, spiritul se încadreazã în nivelul enisic sau spiritual al materiei. La acest nivel, treburile se complicã foarte mult, vindecãrile se fac numai cu ajutor divin de la Dumnezeu, prin aleşii şi trimişii sãi pe pãmînt, ajutaţi de cãlãuze spirituale de naturã divinã. Aici nu mai este nevoie de compatibilitate de grupã sanguinã, ca la nivelul trei. Tot aici intervine şi vrãjitoria, cu magia neagrã, care se bazeazã pe vibraţii opuse divinitãţii; este aceeaşi energie, dar la polul opus vibraţional. Rugãciunile şi credinţa ridicã nivelul vibraţional al omului, punîndu-l în armonie cu Dumnezeu. Aici, cea mai mare vibraţie o are iubirea, iubirea necondiţionatã, iubirea vindecãtoare propovãduitã de Hristos. Cînd mintea şi inima ţi-e plinã de iubire, rãul nu mai are loc, sau cum spunea un mare preot, "cînd inima ţi-e plinã de Dumnezeu, satana nu mai are loc". Acesta este adevãrul vãzut de mine în vindecãrile convenţionale şi neconvenţionale.

- Pînã unde are acces medicina în aceste planuri de existenţã şi vindecare a omului?

- Medicina are acces la primul şi al doilea plan, apoi este neputincioasã. Chiar şi în aceste douã planuri, cîteodatã, nu are soluţii din cauza necunoaşterii medicinei energetice. Aici pot sã intervinã doar terapeuţii capabili sã refacã, sã reechilibreze corpul energetic al omului şi sã deblocheze meridianele energetice. Pentru planurile trei şi patru rãmîn puţini tãmãduitori. Aici voia este a Creatorului şi nimeni nu poate sã încalce voia Sa. Aşa se întîmplã în bolile incurabile, cînd nici mãcar divinitatea nu mai intervine pentru ca destinul sã se împlineascã. Dovada cea mai concludentã este viaţa Mîntuitorului pe pãmînt, urmînd voia Tatãlui.

• • •

Pentru alte detalii, nelãmuriri, precum şi pentru terapia cu bioenergie, dna Ana Popescu poate fi contactatã la tel. 0722/259557, sau la Centrul Medical "Anahata Bio" din Craiova.

Loading...

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

 

Primăria municipiului Iaşi, cu sediul în bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11, organizează licitaţii publice pentru: 1. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 33/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 134mp, situat în Iaşi, strada Mioriţei între nr. 2 şi 4, aparţinând domeniului privat al municipiului Iaşi. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 2. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 34/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 1062,18mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/52, având nr. cadastral 157758, înscris în cartea funciară nr. 157758, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 67. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00; 3. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 35/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă 149mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 71A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/51, având nr. cadastral 157789, înscris în cartea funciară nr. 157789. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. 4. vânzare prin licitaţie publică conform HCL nr. 36/30.01.2018 organizată în data de 06.03.2018, ora 14.00, pentru terenul în suprafaţă de 285mp, situat în Iaşi, strada Hlincea nr. 59A, identificat în tarlaua 69, parcela 3837/50, având nr. cadastral 157740, înscris în cartea funciară nr. 157740. Data limită pentru depunerea dosarelor: 05.03.2018, ora 13.00. Licitaţiile vor avea loc la primăria municipiului Iaşi din bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 11.
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE S.C. VARA MR S.R.L. Iaşi, cu sediul social în mun. Iaşi, str. 7 Oameni, nr. 23, jud. Iaşi, C.U.I. RO4615947, O.R.C.J22/1478/1993, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iaşi, conform Sentinței civile nr. 698/18.04.2012, pronunţată de Tribunalul Iaşi – Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ, în dosarul nr. 4938/99/2010, anunţă scoaterea la vânzare în data de 16.04.2018, ora 13.00, prin licitaţie publică cu strigare a următoarelor active: Nr. activ – Denumire și descriere active – Valoare de piață evaluare (lei, fără T.V.A.*) – Preț de pornire a licitației (lei, fără T.V.A. ) Activ 1 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1971mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 866,61 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61393/Rediu, nr. cad. 1690, nr. parcelă 1(42/13), AM, amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 232.800 lei – 162.960,00 lei Activ 2 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1952mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 862,37 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61394/Rediu, nr. cad. 1691, nr. parcelă 1(42/14), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 216.300 lei – 151.410,00 lei Activ 3 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1970mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 883,57 mp și st. utilă de 798mp (CF61396/Rediu, nr. cad. 1962, nr. parcelă 1(42/15), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 208.900 lei – 146.230,00 lei Activ 4 – Teren intravilan curți construcții cu st. 1997mp şi Corp C1 Clădire hală cu sc. 868,78 mp și st. utilă de 773,76mp (CF61397/Rediu, nr. cad. 1694, nr. parcelă 1(42/17), amplasat în intravilan sat Horleşti, com. Rediu, jud. Iaşi – 64.400 lei – 45.080,00 lei Activ 7 – Autoutilitară N1, marca KIA, suprastructură deschisă, tip SE/0132/K2500TCI, nr. identificare KNESE01325KO44684, EURO 3, an 2005, 1766 kg, masă autorizată 3200kg, 3 loc., motor D4BH, serie 4040415, 2476 CMC, 69 KW, motorină, tracțiune spate, alb, IS-49-VMR. – 9.600 lei – 6.720,00 lei Activ 10 – Unitate centrala Forte Quattro – 2.500 lei – 1.750,00 lei Activ 12 – Generator LX 3000 – 1.000 lei – 700,00 lei Activ 13 – Instalație de redresare – 600 lei – 420,00 lei Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 13.04.2018, ora 13.00, la sediul Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din Iaşi, Aleea Nicolina nr.82, jud. Iaşi, documentele necesare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr.82, jud.Iaşi, în fiecare zi de luni până vineri, orele 9.00–16.00, până pe data de 13.04.2018, ora 13.00 (după o programare prealabilă, de 24 de ore) sau pe site-ul www.insolventa.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. 0232/243864, 0757545545, 0755132474.
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12610/99/2013 (1082/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. ROMEXIM S.R.L. Iaşi, cu sediul în mun. Iaşi, Al. Decebal nr. 10, bl. X8, parter, ap. 1, jud. Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. – DENUMIRE ACTIV – Componenţa – Valoare -lei- 1. – Bunuri mobile – Căsuţă tip consart din beton – 3.160 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunul scos la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 20.03.2018. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 12.04.2018, ora 10.00, şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv la data de 19.04.2018, 26.04.2018, 03.05.2018 şi 10.05.2018, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 100 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566035 şi 0727850575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava, cu sediul în mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et.4, camera 19, jud. Suceava, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Chilia S.R.L., cu sediul social în loc. Pojorâta, str. Principală, nr. 108, jud. Suceava, Nr. de înreg. O.R.C. J33/816/1992; CUI 769927, potrivit Sentinței nr. 228 din data de 27.10.2015, pronunţată de Tribunalul Suceava în dosarul nr. 9003/86/2012*, anunţă, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 19.03.2018, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava, a activelor: Nr. activ – Denumire şi descriere active – Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*) – Valoare de pornire licitație (lei, fără T.V.A.*) Activ nr. 2 – Fosta fabrică lactate sc. 355mp cu echipamente prelucrare lapte şi teren st. 2.539mp, amplasată în sat Pojorâta, com. Pojorâta, jud. Suceava (zona centrală, apropierea Pârâului Izvor şi Râului Moldova). Proprietatea pretabilă pentru spaţii de producţie şi industriale este formată din secţie prelucrare lapte sc. 240mp, P+E+M (etajul şi mansardă cu birouri), anul PIF cca.1970 şi anexa sc. 115mp (utilizare service auto), P, dispune de utilităţi, împrejmuire parţială, deschidere la DN 17. (CF nr. 30648/, nr. cad. 1031–882/131–882/13) (CF nr. 3579/, nr. cad. 882/6882/7) (CF 32862/). Depozit frigorific sc. 171,99mp, an PIF 1996, vol. 515,97mc., P, H. 3,0m, dispune de utilităţi. Accesul se face prin parcela de teren în proprietatea dl. Viorel Mugureanu, drum ce face legătura cu DN17. Imobilul este pretabil pentru spaţii industriale şi depozitare. (CF nr. 30277/, nr. cad. 894/10). Notă: terenul st. 2.846mp, pe care este edificat depozitul frigorific nu este proprietatea S.C. Chilia S.R.L. și nu face obiectul vânzării. – 559.870,00 – 475.889,50 * În cadrul licitaţiei, dacă este cazul, se vor aplica prevederile art. 292 din Legea nr. 227/2015, care dispun scutirea de taxa pe valoare adăugată a „...livrarea de construcţii/părţi de construcţii şi a terenurilor pe care sunt construite, precum şi a oricăror altor terenuri. Prin excepţie, scutirea nu se aplică pentru livrarea de construcţii noi, de părţi de construcţii noi sau de terenuri construibile”. Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 16.03.2018, ora 12.00 la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Filiala Suceava din mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 16.03.2018, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Suceava, str. Mihai Eminescu, nr. 10, sc. A, et. 4, camera 19, jud. Suceava, documentele precizate în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00–16.00, până pe data de 16.03.2018, ora 12.00. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro si la numerele de telefon: 0758049901, 0757545545, 0232/243864. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. – Filiala Suceava Practician în insolvență, Andronic Lucian

 

Japonezii au creat ovocite viabile din celule stem
10/10/2012 00:00

Chiar dacã metoda nu poate fi incã aplicatã la oameni, a permis in schimb depãşirea uneia dintre cele mai mari provocãri ale medicinei reproductive, şi anume crearea de ovocite viabile la femele care ...

Alertã dupã mai multe cazuri de meningitã provocatã de un steroid contaminat
10/10/2012 00:00

Potrivit Centrului naţional american pentru controlul şi prevenirea bolilor, panã in prezent 35 de persoane din şase state din sud-estul SUA s-au imbolnãvit de meningitã fungicã şi cinci dintre ele ...

Mâncarea nesãnãtoasã îi face pe oameni mai puţin inteligenţ
10/10/2012 00:00

Alimentele foarte grase reduc irigarea creierului, lucru care ar putea explica un grad mai scãzut de inteligenţã. Se ştia cã felurile de mancare grase duc la creşterea greutãţii. Acum s-a aflat şi ...

Mãnânci la fast-food şi câştigi - kilograme şi bani
10/10/2012 00:00

* un grup de cercetãtori de la şcoala de medicinã a Universitãţii Washington din St.Louis a lansat o ofertã mai puţin obişnuitã: se cautã persoane dispuse sã se ingraşe consumand suplimentar in ...

Facebook este mai puternic decât sexul şi ţigãrile!
10/10/2012 00:00

Potrivit studiului realizat de Wilhelm Hofmann, de la Universitatea din Chicago, şi ale cãrui rezultate sunt publicate in Los Angeles Times, dependenţa de reţelele de socializare ar fi mai puternicã de ...

Banca de ţesuturi şi celule de la „Sf. Spiridon” a devenit amintire
10/10/2012 00:00

Proiectul bãncii de ţesuturi şi celule destinat Spitalului „Sf. Spiridon” riscã sã devinã amintire. Investiţia promisã anul trecut de reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Transplant ...

Bebeluşii cu malformaţii cardiace, condamnaţi la moarte
10/10/2012 00:00

* peste o mie de bebeluşi cu diferite malformaţii cardiace se nasc anual in Romania * viaţa acestora este pusã insã in pericol * dacã la Iaşi cardiologia pediatricã este in mare suferinţã, incepan ...

15% din populaţia lumii prezintã o formã de dizabilitate
10/10/2012 00:00

* peste un miliard de persoane reprezentand aproape 15% din populaţia lumii trãiesc cu o formã de dizabilitate, potrivit Raportului mondial privind dizabilitatea lansat ieri de Societatea Romanã de Medi ...

Încep pregãtirile în spitale pentru Sfânta Parascheva
09/10/2012 00:00

Unitãţile sanitare fac pregãtiri suplimentare pentru Sãrbãtorile Iaşului. În acest sens, Spitalul „Sf. Spiridon”, spre exemplu, se va aproviziona cu medicamente şi materiale sanitar ...

Tratament „pe trei sferturi” pentru bolnavii infectaţi cu HIV
09/10/2012 00:00

În acest an, rezerva de medicamente destinatã bolnavilor cu HIV a fost in pericol din cauza discrepanţelor de finanţare. Prezent zilele trecute la Iaşi, Adrian Streinu Cercel, managerul Institutul ...