Medicale

« Inapoi

Vindecãri neconven?ionale

Terapia cu bioenergie, între adevãr, teorie şi practicã

• de vorbã cu dna Ana Popescu, bioenergoterapeut

Mărime font - +

"Puterea de vindecare existã în fiecare dintre noi. Nu este un dar, ci este dreptul fiecãruia, prin naştere. Fiecare poate primi vindecarea şi fiecare poate sã înveţe sã vindece. Oricine se poate vindeca pe sine şi-i poate vindeca şi pe alţii. Pentru aceasta este nevoie de multã stãpînire de sine, de încredere în forţele proprii, de mult curaj, perseverenţã, credinţã şi cunoaştere. Cu toate cã Dumnezeu ne-a înzestrat pe toţi cu acelaşi drept, nu toţi pot sã fie autovindecãtori sau vindecãtori şi, de aceea, este nevoie de cei care s-au redescoperit şi pot sã facã aceste vindecãri. Pentru a putea vindeca, trebuie sã cunoşti bine lumea energiilor, cît şi lumea fizicã".

- Dna Popescu, se vorbeşte mult despre vindecãri cu bioenergie. Chiar existã astfel de cîmpuri energetice în jurul oamenilor?

- Cîmpurile energetice îmbracã lumea fizicã şi pot fi mãsurate cu diferite aparate. Multe studii au arãtat cã o disfuncţie sau o anomalie în cîmpul energetic favorizeazã apariţia unei afecţiuni în corpul fizic. Cîmpul energetic este direct legat de funcţionarea corpului fizic. Formele şi organizarea cîmpului bioelectric al trupului uman se schimbã în funcţie de schimbãrile fiziologice şi psihologice ale omului.

- De unde vine şi de unde este preluatã aceastã bioenergie şi cum se explicã tratamentele bioenergetice?

- Toţi tãmãduitorii reuşesc sã preia energie din cîmpul magnetic al pãmîntului pentru a vindeca pacienţii. Emisferele creierului se echilibreazã între ele şi aratã un ritm de 7,8B8 Hz. Vindecãtorii cu mîinile transmit energie cãtre pacient pe aceastã frecvenţã şi lungime de undã, încît undele creierului pacientului trec în alfa, permiţînd echilibrarea celor doua emisfere cerebrale. De fapt, vindecãtorii conecteazã pacientul la pulsaţiile cîmpului magnetic al pãmîntului şi, prin urmare, dau drumul unei uriaşe surse energetice pentru vindecare. Cîmpul energetic uman oferã suportul energetic matrice pe care cresc celulele, el existînd înaintea trupului fizic. Dovada acestui lucru este efectul "mãdularelor fantomã", care se produce atunci cînd, oamenii ale cãror membre superioare sau inferioare le-au fost amputate, continuã sã le simtã. Deci orice boalã va apare mai întîi în cîmpul energetic al omului înainte sã se simtã şi sã se vadã în corpul fizic. Prin urmare, boala poate fi depistatã şi vindecatã încã din corpul energetic, înainte ca ea sã distrugã structura organicã a corpului fizic. O boalã poate apare în cîmpul energetic chiar cu şapte ani înainte sã se vadã în structura organicã a corpului fizic.

- Ce ne puteţi spune despre cei care aplicã o astfel de terapie?

- Cîmpul auric este un vehicul prin care conştiinţa creatoare din esenţã ajunge la fizic. Vindecãtorii trebuie sã cunoascã structura şi funcţionarea cîmpului energetic uman şi a configuraţiilor care se aflã sub acesta. Lumea fizicã existã în lumea spiritualã nu în afara ei. Deci nu existã boli, ci existã numai dezechilibre energetice şi bolnavi. Pentru a putea vindeca, vindecãtorii trebuie sã fie bine pregãtiţi, deoarece necunoaşterea este "cea mai mare smintealã a lumii". Creierul lor trebuie sa aibã o vibraţie pe frecvenţã foarte înaltã şi lungime de undã foarte scurtã. Numai aşa pot avea acces la nivelele cîmpului auric dar şi la biostructura corpului fizic.

- Pot exista şi eşecuri în terapia cu bioenergie?

- Marele academician român Eugen Macovski a emis teoria biostructuralã a materiei, spunînd cã materia are patru stãri: fizicã, biosicã, noesicã şi enisicã. În vindecãrile paranormale sau neconvenţionale, cum se mai numesc, vindecãtorii trebuie sã poatã avea acces la aceste stãri sau nivele. Foarte puţini terapeuţi pot lucra pe toate nivelele şi, de aceea, existã eşecuri şi pacienţii îşi pierd încrederea în ei. Ce bine ar fi dacã fiecare s-ar limita numai la ce poate sã facã fãrã a-şi depãşi condiţia. Cine intrã în dimensiunea la care nu are acces, sigur se sminteşte. Aşa se întîmplã şi cu terapeuţii care nu au frecvenţa compatibilã cu a pacientului; în loc sã fie vindecãtori, ei devin receptori şi nu întotdeauna este plãcut sã captezi de la bolnavi energie patogenã.

- ştiu cã aveţi o teorie, pe care o aplicaţi şi în practicã, care pune bazele terapiei cu bioenergie pe grupe de sînge...

- Este adevãrat şi nimeni în lume pînã acum nu a mai explicat o astfel de teorie pe care eu am dedus-o din practicã. Se cunoaşte cã bioenergia este bioplasmã transferatã direct în sînge, transformîndu-se în plasmã sanguinã. Deci transferul bioenergetic trebuie fãcut în compatibilitate cu grupa sanguinã, altfel, din vindecãtori devin receptori şi totul devine confuz. Acest lucru se întîmplã numai la nivel fizic, adicã în primul plan rãspunzãtor de structura organicã şi de meridianele energetice care sînt alimentate cu energie nutritivã din alimente. Deci şi alimentaţia trebuie sã fie compatibilã cu grupa de sînge.

- Cum se explicã necesitatea unei asemenea alimentaţii?

- Între sînge şi alimente se produce o reacţie chimicã şi aceasta se datoreazã unor lectine care aglutineazã celulele. Este la fel ca la transfuziile de sînge. În Mesajul Graalului scrie: "Dacã la transfuzii s-ar folosi o altã grupã sanguinã, atunci sufletul aflat într-un astfel de corp ar fi împiedicat în desfãşurarea deplinã a voinţei sale, ar fi, poate, înlãturat complet, deoarece o datã cu sîngele de compoziţie diferitã se schimbã şi radiaţia care nu se mai potriveşte sufletului. El nu poate folosi în întregime radiaţia de altã specie sau nu o poate folosi absolut deloc". Mi se pare fantastic acest mesaj, confirmînd încã o datã teoria mea asupra tratamentelor bioenergetice pe grupe de sînge.

- Vorbeaţi despre teoria biostructuralã a materiei, emisã de Eugen Macovski. Primul plan, cel fizic, l-am înţeles. Dar ce înseamnã starea biosicã a materiei?

- A doua stare a materiei, cea biosicã, este planul afectiv emoţional, în care intervin stãrile psihologice ale omului, stãri care pot strica şi ele fiziologia organelor. Fiecare stare emoţionalã afecteazã un organ, ca de exemplu: frica afecteazã rinichii, obsesiile afecteazã pancreasul, grijile afecteazã stomacul, furia afecteazã ficatul, tristeţea afecteazã plãmînul, bucuria excesivã afecteazã inima şi exemplele pot continua. Aici, cu bune rezultate, pot interveni psihoterapeuţii. Dacã din cauza stãrilor afective şi emoţionale se ajunge sã fie afectatã starea organicã, atunci intervine cunoaşterea dietei pe grupe de sînge şi chiar transferul bioenergetic.

- Prin urmare, pentru vindecarea unor boli psihice, încadrate în planul biosic al materiei, este nevoie şi de intervenţii la nivelul planului fizic, organic şi nu numai de intervenţii ale soecialiştilor în psihoterapie...

- Aceste planuri interacţioneazã şi sînt legate unul de altul. În planurile fizic şi biosic ale materiei se gãsesc aproximativ 65 la sutã dintre pacienţi. Fiecare corp omenesc are nevoie de mai multe elemente nutritive cum ar fi: minerale, vitamine, antioxidanţi, oligoelemente. Lipsa unor elemente din corpul uman duce la dezechilibre grave în organism şi, prin urmare, acţiunea medicinei pe corpul fizic este vitalã. De exemplu, lipsa mineralelor produce unele afecţiuni psihice, pînã la dereglãri de comportament. Un medic bun nu trimite pacientul la psihiatrie, ci îi face investigaţii pentru un diagnostic precis, fãrã bîlbîieli. Aici nu se permit greşeli, deoarece este vorba de viaţa omului. La psihiatrie trebuie duşi pacienţii cu boli psihice grave, nu cu ameţeli sau dureri de cap. Aceste simptome sînt efectul unor cauze organice, pe care medicina încã le neglijeazã.

- Unde încadraţi atunci boli psihice foarte grave, care sînt studiate şi tratate în zona psihiatriei?

- Aceste boli psihice grave, la nivel de psihiatrie, sînt de fapt boli ale sufletului. Ele se încadreazã în planul al treilea al materiei, cel noesic sau sufletesc. Aici se gãsesc boli precum schizofrenia şi alte dezechilibre ale sufletului. Aici, structura fizicã este perfectã dar pacienţii se prãpãdesc. Aceştia devin nişte morţi vii. Aici au efect preoţii şi terapeuţii cu har divin. Deja aria vindecãtoare se îngusteazã considerabil, puţini avînd efecte binefãcãtoare la acest nivel. Deja se pare cã se intrã în karma omului şi nu toţi au acces. Mulţi se laudã cu efecte benefice dar nici nu viseazã cã este un domeniu foarte strict, unde trebuie multã pricepere, putere şi har. Aici pot sã aparã false vindecãri. În acest plan, nu toţi preoţii au acces. Pentru reuşitã trebuie o colaborare preoţeascã, iar Sf. Maslu trebuie fãcut de cel puţin trei preoţi, ideal de şapte preoţi.

- Sã înţelegem, dupã teoria lui Macovski, cã spiritul se încadreazã abia în al patrulea plan sau stare a materiei...

- Aşa este, spiritul se încadreazã în nivelul enisic sau spiritual al materiei. La acest nivel, treburile se complicã foarte mult, vindecãrile se fac numai cu ajutor divin de la Dumnezeu, prin aleşii şi trimişii sãi pe pãmînt, ajutaţi de cãlãuze spirituale de naturã divinã. Aici nu mai este nevoie de compatibilitate de grupã sanguinã, ca la nivelul trei. Tot aici intervine şi vrãjitoria, cu magia neagrã, care se bazeazã pe vibraţii opuse divinitãţii; este aceeaşi energie, dar la polul opus vibraţional. Rugãciunile şi credinţa ridicã nivelul vibraţional al omului, punîndu-l în armonie cu Dumnezeu. Aici, cea mai mare vibraţie o are iubirea, iubirea necondiţionatã, iubirea vindecãtoare propovãduitã de Hristos. Cînd mintea şi inima ţi-e plinã de iubire, rãul nu mai are loc, sau cum spunea un mare preot, "cînd inima ţi-e plinã de Dumnezeu, satana nu mai are loc". Acesta este adevãrul vãzut de mine în vindecãrile convenţionale şi neconvenţionale.

- Pînã unde are acces medicina în aceste planuri de existenţã şi vindecare a omului?

- Medicina are acces la primul şi al doilea plan, apoi este neputincioasã. Chiar şi în aceste douã planuri, cîteodatã, nu are soluţii din cauza necunoaşterii medicinei energetice. Aici pot sã intervinã doar terapeuţii capabili sã refacã, sã reechilibreze corpul energetic al omului şi sã deblocheze meridianele energetice. Pentru planurile trei şi patru rãmîn puţini tãmãduitori. Aici voia este a Creatorului şi nimeni nu poate sã încalce voia Sa. Aşa se întîmplã în bolile incurabile, cînd nici mãcar divinitatea nu mai intervine pentru ca destinul sã se împlineascã. Dovada cea mai concludentã este viaţa Mîntuitorului pe pãmînt, urmînd voia Tatãlui.

• • •

Pentru alte detalii, nelãmuriri, precum şi pentru terapia cu bioenergie, dna Ana Popescu poate fi contactatã la tel. 0722/259557, sau la Centrul Medical "Anahata Bio" din Craiova.

Data publicarii: 17.01.2007

Medicale

%linkuri_articole%
loading...
 
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaUltima ora

CELE MAI CITITE STIRI

AICI GASITI CELE MAI NOI PROIECTE IMOBILIARE DIN IASI

AICI GASITI CELE MAI NOI PROIECTE IMOBILIARE DIN IASI

 IDEAL RESIDENCE Ansamblul IDEAL Residence este cel mai nou şi mai amplu ansamblu(...)
Horoscopul pentru miercuri, 29 martie 2017

Horoscopul pentru miercuri, 29 martie 2017

BERBEC Vi se impune de catre parteneri (si mai ales de catre persoana iubita) sa va stabiliti(...)
Tunuri imobiliare în familia primarului  EXCLUSIV

Tunuri imobiliare în familia primarului EXCLUSIV

  „Cine împarte, parte-şi face”, iar familiei edilului-şef al(...)

 

editia online din 29.03.2017 - 12:16

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange