ERR(8): Notice: Undefined index: hashtaguri
Terapia cu bioenergie, între adevãr, teorie şi practicã | Evenimentul
default

Dimensiune font:

Terapia cu bioenergie, între adevãr, teorie şi practicã

| 17-01-2007 00:00

"Puterea de vindecare existã în fiecare dintre noi. Nu este un dar, ci este dreptul fiecãruia, prin naştere. Fiecare poate primi vindecarea şi fiecare poate sã înveţe sã vindece. Oricine se poate vindeca pe sine şi-i poate vindeca şi pe alţii. Pentru aceasta este nevoie de multã stãpînire de sine, de încredere în forţele proprii, de mult curaj, perseverenţã, credinţã şi cunoaştere. Cu toate cã Dumnezeu ne-a înzestrat pe toţi cu acelaşi drept, nu toţi pot sã fie autovindecãtori sau vindecãtori şi, de aceea, este nevoie de cei care s-au redescoperit şi pot sã facã aceste vindecãri. Pentru a putea vindeca, trebuie sã cunoşti bine lumea energiilor, cît şi lumea fizicã".

- Dna Popescu, se vorbeşte mult despre vindecãri cu bioenergie. Chiar existã astfel de cîmpuri energetice în jurul oamenilor?

- Cîmpurile energetice îmbracã lumea fizicã şi pot fi mãsurate cu diferite aparate. Multe studii au arãtat cã o disfuncţie sau o anomalie în cîmpul energetic favorizeazã apariţia unei afecţiuni în corpul fizic. Cîmpul energetic este direct legat de funcţionarea corpului fizic. Formele şi organizarea cîmpului bioelectric al trupului uman se schimbã în funcţie de schimbãrile fiziologice şi psihologice ale omului.

- De unde vine şi de unde este preluatã aceastã bioenergie şi cum se explicã tratamentele bioenergetice?

- Toţi tãmãduitorii reuşesc sã preia energie din cîmpul magnetic al pãmîntului pentru a vindeca pacienţii. Emisferele creierului se echilibreazã între ele şi aratã un ritm de 7,8B8 Hz. Vindecãtorii cu mîinile transmit energie cãtre pacient pe aceastã frecvenţã şi lungime de undã, încît undele creierului pacientului trec în alfa, permiţînd echilibrarea celor doua emisfere cerebrale. De fapt, vindecãtorii conecteazã pacientul la pulsaţiile cîmpului magnetic al pãmîntului şi, prin urmare, dau drumul unei uriaşe surse energetice pentru vindecare. Cîmpul energetic uman oferã suportul energetic matrice pe care cresc celulele, el existînd înaintea trupului fizic. Dovada acestui lucru este efectul "mãdularelor fantomã", care se produce atunci cînd, oamenii ale cãror membre superioare sau inferioare le-au fost amputate, continuã sã le simtã. Deci orice boalã va apare mai întîi în cîmpul energetic al omului înainte sã se simtã şi sã se vadã în corpul fizic. Prin urmare, boala poate fi depistatã şi vindecatã încã din corpul energetic, înainte ca ea sã distrugã structura organicã a corpului fizic. O boalã poate apare în cîmpul energetic chiar cu şapte ani înainte sã se vadã în structura organicã a corpului fizic.

- Ce ne puteţi spune despre cei care aplicã o astfel de terapie?

- Cîmpul auric este un vehicul prin care conştiinţa creatoare din esenţã ajunge la fizic. Vindecãtorii trebuie sã cunoascã structura şi funcţionarea cîmpului energetic uman şi a configuraţiilor care se aflã sub acesta. Lumea fizicã existã în lumea spiritualã nu în afara ei. Deci nu existã boli, ci existã numai dezechilibre energetice şi bolnavi. Pentru a putea vindeca, vindecãtorii trebuie sã fie bine pregãtiţi, deoarece necunoaşterea este "cea mai mare smintealã a lumii". Creierul lor trebuie sa aibã o vibraţie pe frecvenţã foarte înaltã şi lungime de undã foarte scurtã. Numai aşa pot avea acces la nivelele cîmpului auric dar şi la biostructura corpului fizic.

- Pot exista şi eşecuri în terapia cu bioenergie?

- Marele academician român Eugen Macovski a emis teoria biostructuralã a materiei, spunînd cã materia are patru stãri: fizicã, biosicã, noesicã şi enisicã. În vindecãrile paranormale sau neconvenţionale, cum se mai numesc, vindecãtorii trebuie sã poatã avea acces la aceste stãri sau nivele. Foarte puţini terapeuţi pot lucra pe toate nivelele şi, de aceea, existã eşecuri şi pacienţii îşi pierd încrederea în ei. Ce bine ar fi dacã fiecare s-ar limita numai la ce poate sã facã fãrã a-şi depãşi condiţia. Cine intrã în dimensiunea la care nu are acces, sigur se sminteşte. Aşa se întîmplã şi cu terapeuţii care nu au frecvenţa compatibilã cu a pacientului; în loc sã fie vindecãtori, ei devin receptori şi nu întotdeauna este plãcut sã captezi de la bolnavi energie patogenã.

- ştiu cã aveţi o teorie, pe care o aplicaţi şi în practicã, care pune bazele terapiei cu bioenergie pe grupe de sînge...

- Este adevãrat şi nimeni în lume pînã acum nu a mai explicat o astfel de teorie pe care eu am dedus-o din practicã. Se cunoaşte cã bioenergia este bioplasmã transferatã direct în sînge, transformîndu-se în plasmã sanguinã. Deci transferul bioenergetic trebuie fãcut în compatibilitate cu grupa sanguinã, altfel, din vindecãtori devin receptori şi totul devine confuz. Acest lucru se întîmplã numai la nivel fizic, adicã în primul plan rãspunzãtor de structura organicã şi de meridianele energetice care sînt alimentate cu energie nutritivã din alimente. Deci şi alimentaţia trebuie sã fie compatibilã cu grupa de sînge.

- Cum se explicã necesitatea unei asemenea alimentaţii?

- Între sînge şi alimente se produce o reacţie chimicã şi aceasta se datoreazã unor lectine care aglutineazã celulele. Este la fel ca la transfuziile de sînge. În Mesajul Graalului scrie: "Dacã la transfuzii s-ar folosi o altã grupã sanguinã, atunci sufletul aflat într-un astfel de corp ar fi împiedicat în desfãşurarea deplinã a voinţei sale, ar fi, poate, înlãturat complet, deoarece o datã cu sîngele de compoziţie diferitã se schimbã şi radiaţia care nu se mai potriveşte sufletului. El nu poate folosi în întregime radiaţia de altã specie sau nu o poate folosi absolut deloc". Mi se pare fantastic acest mesaj, confirmînd încã o datã teoria mea asupra tratamentelor bioenergetice pe grupe de sînge.

- Vorbeaţi despre teoria biostructuralã a materiei, emisã de Eugen Macovski. Primul plan, cel fizic, l-am înţeles. Dar ce înseamnã starea biosicã a materiei?

- A doua stare a materiei, cea biosicã, este planul afectiv emoţional, în care intervin stãrile psihologice ale omului, stãri care pot strica şi ele fiziologia organelor. Fiecare stare emoţionalã afecteazã un organ, ca de exemplu: frica afecteazã rinichii, obsesiile afecteazã pancreasul, grijile afecteazã stomacul, furia afecteazã ficatul, tristeţea afecteazã plãmînul, bucuria excesivã afecteazã inima şi exemplele pot continua. Aici, cu bune rezultate, pot interveni psihoterapeuţii. Dacã din cauza stãrilor afective şi emoţionale se ajunge sã fie afectatã starea organicã, atunci intervine cunoaşterea dietei pe grupe de sînge şi chiar transferul bioenergetic.

- Prin urmare, pentru vindecarea unor boli psihice, încadrate în planul biosic al materiei, este nevoie şi de intervenţii la nivelul planului fizic, organic şi nu numai de intervenţii ale soecialiştilor în psihoterapie...

- Aceste planuri interacţioneazã şi sînt legate unul de altul. În planurile fizic şi biosic ale materiei se gãsesc aproximativ 65 la sutã dintre pacienţi. Fiecare corp omenesc are nevoie de mai multe elemente nutritive cum ar fi: minerale, vitamine, antioxidanţi, oligoelemente. Lipsa unor elemente din corpul uman duce la dezechilibre grave în organism şi, prin urmare, acţiunea medicinei pe corpul fizic este vitalã. De exemplu, lipsa mineralelor produce unele afecţiuni psihice, pînã la dereglãri de comportament. Un medic bun nu trimite pacientul la psihiatrie, ci îi face investigaţii pentru un diagnostic precis, fãrã bîlbîieli. Aici nu se permit greşeli, deoarece este vorba de viaţa omului. La psihiatrie trebuie duşi pacienţii cu boli psihice grave, nu cu ameţeli sau dureri de cap. Aceste simptome sînt efectul unor cauze organice, pe care medicina încã le neglijeazã.

- Unde încadraţi atunci boli psihice foarte grave, care sînt studiate şi tratate în zona psihiatriei?

- Aceste boli psihice grave, la nivel de psihiatrie, sînt de fapt boli ale sufletului. Ele se încadreazã în planul al treilea al materiei, cel noesic sau sufletesc. Aici se gãsesc boli precum schizofrenia şi alte dezechilibre ale sufletului. Aici, structura fizicã este perfectã dar pacienţii se prãpãdesc. Aceştia devin nişte morţi vii. Aici au efect preoţii şi terapeuţii cu har divin. Deja aria vindecãtoare se îngusteazã considerabil, puţini avînd efecte binefãcãtoare la acest nivel. Deja se pare cã se intrã în karma omului şi nu toţi au acces. Mulţi se laudã cu efecte benefice dar nici nu viseazã cã este un domeniu foarte strict, unde trebuie multã pricepere, putere şi har. Aici pot sã aparã false vindecãri. În acest plan, nu toţi preoţii au acces. Pentru reuşitã trebuie o colaborare preoţeascã, iar Sf. Maslu trebuie fãcut de cel puţin trei preoţi, ideal de şapte preoţi.

- Sã înţelegem, dupã teoria lui Macovski, cã spiritul se încadreazã abia în al patrulea plan sau stare a materiei...

- Aşa este, spiritul se încadreazã în nivelul enisic sau spiritual al materiei. La acest nivel, treburile se complicã foarte mult, vindecãrile se fac numai cu ajutor divin de la Dumnezeu, prin aleşii şi trimişii sãi pe pãmînt, ajutaţi de cãlãuze spirituale de naturã divinã. Aici nu mai este nevoie de compatibilitate de grupã sanguinã, ca la nivelul trei. Tot aici intervine şi vrãjitoria, cu magia neagrã, care se bazeazã pe vibraţii opuse divinitãţii; este aceeaşi energie, dar la polul opus vibraţional. Rugãciunile şi credinţa ridicã nivelul vibraţional al omului, punîndu-l în armonie cu Dumnezeu. Aici, cea mai mare vibraţie o are iubirea, iubirea necondiţionatã, iubirea vindecãtoare propovãduitã de Hristos. Cînd mintea şi inima ţi-e plinã de iubire, rãul nu mai are loc, sau cum spunea un mare preot, "cînd inima ţi-e plinã de Dumnezeu, satana nu mai are loc". Acesta este adevãrul vãzut de mine în vindecãrile convenţionale şi neconvenţionale.

- Pînã unde are acces medicina în aceste planuri de existenţã şi vindecare a omului?

- Medicina are acces la primul şi al doilea plan, apoi este neputincioasã. Chiar şi în aceste douã planuri, cîteodatã, nu are soluţii din cauza necunoaşterii medicinei energetice. Aici pot sã intervinã doar terapeuţii capabili sã refacã, sã reechilibreze corpul energetic al omului şi sã deblocheze meridianele energetice. Pentru planurile trei şi patru rãmîn puţini tãmãduitori. Aici voia este a Creatorului şi nimeni nu poate sã încalce voia Sa. Aşa se întîmplã în bolile incurabile, cînd nici mãcar divinitatea nu mai intervine pentru ca destinul sã se împlineascã. Dovada cea mai concludentã este viaţa Mîntuitorului pe pãmînt, urmînd voia Tatãlui.

• • •

Pentru alte detalii, nelãmuriri, precum şi pentru terapia cu bioenergie, dna Ana Popescu poate fi contactatã la tel. 0722/259557, sau la Centrul Medical "Anahata Bio" din Craiova.

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

ULTIMA ORA

 

 

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., cu sediul în mun. Iaşi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Prislact S.R.L. Flămânzi - Botoşani, cu sediul în oraș Flămânzi, jud. Botoşani, C.U.I. RO17029800, J07/660/2004, potrivit Încheierii nr. 28/22.01.2015, pronunţată de Tribunalul Botoşani, Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal în dosarul nr. 2773/40/2012, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 07.11.2017, 23.11.2017, respectiv 12.12.2017, ora 12.00, a activelor S.C. Prislact S.R.L. Flămânzi - Botoşani, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași: Nr. activ – Denumire şi descriere activ – Valoare de evaluare (pret fără T.V.A.*) – Valoare de pornire a licitaţiei (pret fără T.V.A.*) UTILAJE / ECHIPAMENTE HORECA UTILIZATE IN INDUSTRIA ALIMENTARA (PATISERIE/COFETARIE) SI MOBILIER Activ 1 – CUPTOR PIZZA TKA 21, MARCA ITALFORNI (Cuptor 4+4 pizza electric TKA-2I ITALFORNI; Sistem de control mechanic; Exterior din otel inoxidabil; Interior din aluminiu placat cu otel; Lumina interioara; Control al temperaturii prin thermostat; Camere izolate termic; 2 camere; 2 tavi (600x400 mm);Capacitate: 4+4 pizza (330 mm); Dimensiune camera coacere(mm): L660xl660xH150; Consum mediu: 4500 W; Alimentare: 400V/50-60Hz/3 N), nr. inv. 582 – MASA DE PIZZA CU CASEROLE, MARCA FORCAR, MODEL S903 PZ, NR. IDENTIFICARE 718980, TEMPERATURA +2° /+8°, GREUTATEA NETA 170 KG, DATA FABRICATIEI 08.2007 (masa cu blat din granit), nr. inv. 583 – APARAT KEBAB CU PALETA SI LOPATA, MARCA CB ITALIA, MODEL IR 6140, NR. IDENTIFICARE 00508, AN FABRICATIE 2008, nr. inv. 585 – HOTA CU VARIATOR (hota inox profesionala cu ventilator centrifugal), nr. inv. 586 – CUPTOR PATISERIE, MARCA BEST FOR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL BISTROT 1064, COD 825813020, NR. IDENTIFICARE 09072148 (Cuptor patiserie cu capacitate 10 tavi + bonus suport de metal si 2 sisteme de inchidere usa de rezerva; Cuptorul bake for italia model bistrot 1064; -3 motoare, 3 rezistente, 3 ventilatoare cu putere totala de 15 kw; - coace perfect; - vata minerala ignifuga cu rezistenta constanta la 600 de grade; -dimensiunea tavilor este de 60cm x40 cm), nr. inv. 587 – DOSPITOR CU DEDURIZATOR, MARCA BEST FOR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL LIEVI 16T 4060, COD PRODUS 847474030, NR. IDENTIFICARE 06071248 (alimentare 230 V putere 1,6 kW temperatura maxima 60°C dimensiuni 850x870x880 mm greutate 56 kg, 16 tavi), nr. inv. 588 – MIXER PLANETAR, MARCA FIMAR, FABRICAT IN ITALIA, MODEL PLIP 1040050T, NR. IDENTIFICARE 8030028, AN FABRICATIE 2008, MASA PROPRIE 74,20 KG, nr. inv. 589 – MASINA DE SPALAT CU MASA SI DEDURIZATOR, MARCA DIHR, FABRICAT IN ITALIA, COD PRODUS DW009M, MODEL GS50 UGOLINI PS DDE 380-400/3N/50, TIP DWA1011344, AN FABRICATIE 2006, nr. inv. 591 – DULAP SUSPENDAT CU RASTEL DE SCURGERE, nr. inv. 592 – VITRINA INGHETATA, MARCA ISA SpA, FABRICAT IN ITALIA, COD PRODUS 1960263, TIP GEL ECO, MODEL SAMOA, ARTICOL SAMOA 7COL, NR. IDENTIFICARE 1080320791, DATA FABRICATIEI 25.03.2008, nr. inv. 593 – MASA CALDA BAIN MARIE, MARCA SCAIOLA, nr. inv. 594 – EXPRESOR CAFEA CU RASNITA (ROWENTA), nr. inv. 595 – MASINA GATIT CU 4 PLITE SI CUPTOR, MARCA BERTO'S, MODEL E7P4 FE1, DIAMETRU PLITA 220 MM, CUPTOR ELECTRIC 3,5 KW, DIMENSIUNI 700*800*900 (l*L*h), MASA PROPRIE 83 KG, nr. inv. 596 – VITRINA ROTATIVA, MARCA SCAIOLA, FABRICATA IN ITALIA, SERIE P/I, MODEL 400ERG, NR. IDENTIFICARE 100229, CLASA 4, nr. inv. 597 – MASINA FOIETAJ EASY, MARCA XTS, FABRICATA IN ITALIA, MODEL 500/1000 2V, NR. IDENTIFICARE 08072, GREUTATE PROPRIE 160 KG, AN FABRICATIE 2008, nr. inv. 598 COMODA TV CU SERTARE (nr. inv. - ) COMODA 4 SERTARE (nr. inv. - ) COMODA 4 SERTARE (nr. inv. - 568-569) MASUTA (nr. inv. - ) MASCA CHIUVETA CU BLAT (nr. inv. - ) CORPURI DÉCOR SUSPENDATE (nr. inv. -560-567 ) VESTIAR ANGAJAT I (nr. inv. - 561-565) VESTIAR ANGAJATI II (nr. inv. -566-569 ) RAFTURI EXPUNERE CU OGLINDA (nr. inv. -570-571 ) CORP CU OGLINDA CASA MARCAT (nr. inv. - 572) CUIER PERETE (nr. inv. - 573-574) DULAP CU 2 USI PENTRU IGIENA (nr. inv. -575 ) MASA SIMPLA CHIUVETA (nr. inv. -576-577 ) MOBILIER MAGAZIN (nr. inv. - ) 26.480,00 lei – 23.832,00 lei Pentru bunurile mobile se percepe T.V.A. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.11.2017, 22.11.2017, respectiv 11.12.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iaşi, Aleea Nicolina, nr. 82, C.P. 700221, jud. Iaşi. Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.11.2017, 22.11.2017, respectiv 11.12.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, documentele prevăzute în caietul de sarcini, care se poate procura de la sediul lichidatorului judiciar, în fiecare zi de luni până vineri, orele 08.00 – 16.00. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro si la numerele de telefon: 0232/243864, 0757544544. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L Practician în insolvență, Lucian Andronic
S.C. Ledim Com S.R.L. Piatra Neamţ, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă scoaterea la vânzare prin licitație publică cu strigare în data de 08.11.2017, ora 15.00, a activelor: Nr. activ – Denumire activ – Valoare de evaluare(lei) – Preţ de pornire (lei)* Activul 2 – TEREN INTRAVILAN, CURTI CONSTRUCTII CU SUPRAFATA DE 6.774,45 MP, pe care se află construcţiile: CORP C1 - REZERVOR APA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 50 MP (structura din beton armat supraterana), CORP C2-STATIE DEDURIZARE APA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 56 MP (dezfectata), CORP C3 -COPERTINA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 10 MP (la data inspectiei copertina avea pereti de inchidere din zidarie, avand utilizare de birouri), CORP C4 - CAMERA DE COMANDA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 85 MP (adaposteste tabloul electric), CORP C5 - CENTRALA TERMICA CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 161,17 MP CU CAZAN DE ABUR, CORP C6 - ANEXA CENTRALA TERMICA CU SUPAFATA CONSTRUITA DE 46,80 MP, CORP C7- DEPOZIT DE COMBUSTIBIL CU SUPRAFATA CONSTRUITA DE 41,23 MP. – 350.500,00 – 245.350,00 Activul 3 – MASINI DE SPALAT RUFE CU BARIERA SANITARA-MEDICALE DANUBE INTERNATIONAL, TIP ASEP II49, NR. SERIE 41752, AN FABRICATIE 2011, CU UN DEBIT DE 40 KG/H - 1 BUC – 106.000,00 – 37.100,00 Activul 4 – USCATOR DE RUFE ROTATIV GIRBAU seria STI 23 ST-V - 2BUC – 33.200,00 – 11.620,00 Activul 5 – CALANDRU CU USCARE MURAL GIRBAU SERIA PS 5132 - 1 BUC – 46.700,00 – 16.345,00 Activul 6 – PRESA PNEUMATICA UNIVERSALA BATTISTELLA MARTE -1 BUC – 28.800,00 – 10.080,00 Activul 7 – Mobilier rafturi metalice folosite la spalare/uscare - 4 BUC – 800,00 – 280,00 Activul 8 – Mobilier mese cu schelet metalic folosite la spalare/uscare - 7 BUC – 1.050,00 – 367,50 Activul 9 – MANECHIN PENTRU CALCAT SACOURI, PALTOANE, ETC. BATTISTELLA ZEUS - 1 BUC – 10.300,00 – 3.605,00 * Preţul de pornire al licitaţiei este de 70% din valoarea de evaluare pentru bunurile imobile şi de 50% din preţul de pornire la licitaţia din data de 18.09.2017 pentru bunurile mobile şi nu cuprinde TVA. Bunurile mobile se valorifică conform prevederilor Codului de procedură civilă. Înscrierile se fac până pe data de 07.11.2017, ora 12.00, la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Piatra Neamţ, str. Alexandru cel Bun, nr. 28, etaj 2, jud. Neamţ. Relaţii suplimentare la 0232/243864, 0757545545 sau www.insolventa.ro.
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. în calitate de lichidator judiciar al S.C. Camy Lact S.R.L. cu sediul social în mun. Vatra Dornei, str. George Coșbuc, nr. 1, jud. Suceava, J33/1373/1991, C.U.I. RO742611, numită conform Încheierii din data de 14.01.2014 pronunţată de către Tribunal Suceava în dosarul nr. 8613/86/2009**, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 08.11.2017, orele 14.00, a activelor S.C. Camy Lact S.R.L.: Nr. crt. – Active – Valoare de evaluare (fără T.V.A.) – Valoare de pornire a licitației (fără T.V.A.) 1. – Proprietate imobiliară industrial-comercială-Secţie producţie brânzeturi- Pensiune**, amplasată în com. Panaci, jud. Suceava. – 980.650 lei – 441.292,50 lei 3. – Proprietate imobiliara funciară- teren cu exploatație forestieră(fără vegetație), cu suprafața totală de 47.009 mp, aflat în amenajamentul silvic al Ocolului Silvic Broșteni-extravilan Panaci – 30.600 lei - 21.420 lei 4. – Autoutilitara N2 Iveco, caroserie BA Frigorifica, tip 65C157/Daily, nr. de identificare: ROSV55M3310002, an fabricaţie: 2005, nr. de înmatriculare: SV-07-ZCI. – 15.100 lei – 4.530 lei Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 07.11.2017, orele 12.00 la sediul lichidatorului judiciar toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura de la sediul din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași în fiecare zi de luni până vineri, orele 09.00–16.00. Accesul direct la activul oferit la vânzare se face cu programare şi este condiţionat de semnarea unui Protocol de vizitare care cuprinde clauze de confidenţialitate. Pentru programare ofertanţii trebuie să-şi anunţe prin e-mail vânzări@insolventa.ro intenţia de vizitare. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0755132476; 0757545545.. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. Practician în insolvență, Baciu Patricia
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. Util Store S.R.L., C.U.I. 26185417, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L.-Filiala Suceava, numit conform Sentinței nr. 309/03.04.2015, pronunţată de Tribunalul Suceava în dosarul nr. 3845/86/2014*, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006 și ale H.A.C. din 23.10.2015 si respectiv 29.07.2016, anunţă scoaterea la vânzare, prin licitaţie publică cu strigare, la data de 07.11.2017, orele 12.00, a activului: Restaurant si pensiune Luxor***, Sc 309 mp, suprafata desfasurata 716 mp, amplasate pe un teren intravilan curti constructii 418 mp, la iesirea din com. Marginea spre Sucevita, jud. Suceava, vis-a-vis de Muzeul de ceramica neagra Marginea. Proprietatea imobiliara este de tip P+1E+M, cu finisaje de inalta calitate, mobilier, aer conditionat si sistem de ventilatie a aerului. Restaurantul are o capacitate de 300 locuri, mobilier si echipament profesional pentru bucatarie. Spatiul de cazare este la mezanin, format din 2 apartamente si o camera dubla fiecare cu baie proprie. Proprietatea dispune de retea alimentare apa si canalizare in regie proprie, retea energie electrica de la retea locala, doua boilere electrice, centrala termica si are o deschidere frontala la DN 17A de 16 mp. Valoare de pornire a licitatiei (fără T.V.A.)- 491.100,00 lei Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 06.11.2017, ora 12.00, la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iași. Poate participa la licitație orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 06.11.2017, orele 12.00, toate documentele prevăzute în caietele de sarcini care se pot procura de la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 06.11.2017, ora 12.00. Relaţii suplimentare se pot obţine: - Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. la telefoanele: 0755132476; 0757544544. Lichidator judiciar, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L.-Filiala Suceava Asociat coordonator, Craciunas Liliana
 
Japonezii au creat ovocite viabile din celule stem
10/10/2012 00:00

Chiar dacã metoda nu poate fi incã aplicatã la oameni, a permis in schimb depãşirea uneia dintre cele mai mari provocãri ale medicinei reproductive, şi anume crearea de ovocite viabile la femele care ...

Alertã dupã mai multe cazuri de meningitã provocatã de un steroid contaminat
10/10/2012 00:00

Potrivit Centrului naţional american pentru controlul şi prevenirea bolilor, panã in prezent 35 de persoane din şase state din sud-estul SUA s-au imbolnãvit de meningitã fungicã şi cinci dintre ele ...

Mâncarea nesãnãtoasã îi face pe oameni mai puţin inteligenţ
10/10/2012 00:00

Alimentele foarte grase reduc irigarea creierului, lucru care ar putea explica un grad mai scãzut de inteligenţã. Se ştia cã felurile de mancare grase duc la creşterea greutãţii. Acum s-a aflat şi ...

Mãnânci la fast-food şi câştigi - kilograme şi bani
10/10/2012 00:00

* un grup de cercetãtori de la şcoala de medicinã a Universitãţii Washington din St.Louis a lansat o ofertã mai puţin obişnuitã: se cautã persoane dispuse sã se ingraşe consumand suplimentar in ...

Facebook este mai puternic decât sexul şi ţigãrile!
10/10/2012 00:00

Potrivit studiului realizat de Wilhelm Hofmann, de la Universitatea din Chicago, şi ale cãrui rezultate sunt publicate in Los Angeles Times, dependenţa de reţelele de socializare ar fi mai puternicã de ...

Banca de ţesuturi şi celule de la „Sf. Spiridon” a devenit amintire
10/10/2012 00:00

Proiectul bãncii de ţesuturi şi celule destinat Spitalului „Sf. Spiridon” riscã sã devinã amintire. Investiţia promisã anul trecut de reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Transplant ...

Bebeluşii cu malformaţii cardiace, condamnaţi la moarte
10/10/2012 00:00

* peste o mie de bebeluşi cu diferite malformaţii cardiace se nasc anual in Romania * viaţa acestora este pusã insã in pericol * dacã la Iaşi cardiologia pediatricã este in mare suferinţã, incepan ...

15% din populaţia lumii prezintã o formã de dizabilitate
10/10/2012 00:00

* peste un miliard de persoane reprezentand aproape 15% din populaţia lumii trãiesc cu o formã de dizabilitate, potrivit Raportului mondial privind dizabilitatea lansat ieri de Societatea Romanã de Medi ...

Încep pregãtirile în spitale pentru Sfânta Parascheva
09/10/2012 00:00

Unitãţile sanitare fac pregãtiri suplimentare pentru Sãrbãtorile Iaşului. În acest sens, Spitalul „Sf. Spiridon”, spre exemplu, se va aproviziona cu medicamente şi materiale sanitar ...

Tratament „pe trei sferturi” pentru bolnavii infectaţi cu HIV
09/10/2012 00:00

În acest an, rezerva de medicamente destinatã bolnavilor cu HIV a fost in pericol din cauza discrepanţelor de finanţare. Prezent zilele trecute la Iaşi, Adrian Streinu Cercel, managerul Institutul ...

 

 

 

Viva FM Iași

 

 

 

 

Viva FM Iași