« Inapoi

Cai bătuţi … de vânzare

Cai bătuţi … de vânzare#1
Cai bătuţi … de vânzare#1Cai bătuţi … de vânzare#2
Mărime font - +

* un bărbat şi-a filmat caii pe care-i avea de vânzare în timp ce îi forţa să tragă nişte blocuri de beton şi îi biciuia * filmuleţul a fost postat pe internet, iar acum nemţeanul riscă să rămână fără animale, să plătească o amendă şi chiar să intre la închisoare

Un nemţean care a vrut să îşi vândă caii la un preţ mai bun, acum riscă să rămână fără ei, să plătească o amendă şi în plus să intre la închisoare. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din comuna Tazlău care a postat pe Internet imagini cu caii săi forţaţi să tragă nişte blocuri de beton şi pe deasupra biciuiţi. Poliţia s-a autosesizat după ce a văzut cazul în mass media şi nemţeanul este cercetat acum pentru rele tratamente aplicate animalelor şi supunerea la efort inutil.
În urmă cu câteva zile tânărul din comuna Tazlău şi-a filmat caii în timp ce încercau să urnească nişte blocuri de beton, pentru a demonstra cât sunt de puternici şi de bine făcuţi, cu gândul să obţină un preţ de vânzare foarte bun. Filmuleţul a fost postat pe Internet alături de datele de contact pentru proprietarul animalelor, alături de menţiunea cai de vânzare. „În ziua de 7 aprilie un bărbat din comuna Tazlău, judeţul Neamţ, a pus cei doi cai ai săi să tragă mai multe pietre din beton şi i-a lovit cu biciul de mai multe ori. Aspectele au fost prezentate în mass-media naţională şi reţelele de socializare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratament aplicate animalelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, subinspector Bogdan Ghebaur.
Acesta nu era primul clip filmat de gospodarul din Tazlău cu animalele sale, pe Internet existând mai multe postări ale aceleiaşi persoane care dorea să vândă cai sau oi.
Alina Ferenţ

Data publicarii: 13/04/2013
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine noua

Comentarii

alex

Apr 16, 2013

se poate sa imi lasati un mesaj privat cu inregistrarea. un link catre acea pagina? multumesc.

Alte titluri din evenimentul > MOLDOVA > NEAMT

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Cine este Alina-Ștefania Gorghiu

Cine este Alina-Ștefania Gorghiu

Alina-Ștefania Gorghiu născută pe 16 septembrie 1978 la Tecuci , Gorghiu a devenit(...)
Conexiunile dintre Dan Voiculescu, Mugur Isărescu și BANII lui Ceaușescu

Conexiunile dintre Dan Voiculescu, Mugur Isărescu și BANII lui Ceaușescu

În nou episod al serialului dedicat BANILOR LUI NICOLAE CEAUȘESCU, jurnalistul(...)
Veste uriaşă pentru fanii serialului turcesc: SULEYMAN MAGNIFICUL revine din ianuarie

Veste uriaşă pentru fanii serialului turcesc: SULEYMAN MAGNIFICUL revine din ianuarie

SULEYMAN MAGNIFICUL. Nu s-a terminat bine și revine. Serialul Suleyman va fi reluat,(...)

 

 

editia online din 20.12.2014 - 17:04

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange