default

Dimensiune font:

Ce trebuie sa stii despre indreptarea chimica a parului

| 04-12-2012 00:00

Ce trebuie sa stii despre indreptarea chimica a parului

 

Aproape toate femeile au perioade in care isi doresc sa aiba parul total diferit fata de forma lui naturala. Daca pentru femeile cu par drept care isi doresc bucle si volum exista de ani de zile solutia de permanent care ofera rezultatele dorite pentru o perioada indelungata, pentru femeile care au parul ondulat sau cret si l-ar prefera intins si matasos, singura solutie pana acum era placa de par.

Din pacate, aceasta nu ofera decat rezultate temporare, de cateva zile sau chiar mai putin. In ultimii ani insa, specialistii au lucrat la crearea unor tratamente care sa ofere femeilor cu par ondulat exact solutia dorita.

Tratamentele pentru indreptarea chimica a parului au rezultate spectaculoase, pot fi folosite pe orice tip de par si cel mai important, efectele dureaza pana la 6 luni. Tratamentele de indreptare chimica a parului exista deja de cativa ani, insa formulele initiale contineau anumite ingrediente de care unii specialisti nu erau incantati.

 

In plus, indreptarea clasica impunea un ritual mai dificil in primele zile, ceea ce descuraja unele femei sa o incerce.

Noul sistem brazilian, pe baza de cheratina, nu contine formaldehida, face deja furori in Marea Britanie si este o revolutie in ingrijirea parului. Tratamentul nu garanteaza mereu o intindere de 100%, in cazul parului foarte cret fiind posibil ca procentul de indreptare sa fie doar de 80%. Variaza asadar in functie de textura parului, insa rezultatele sunt de cele mai multe ori foarte satisfacatoare. Tratamentul brazilian este preferat deoarece spre deosebire de altele asemanatoare, ca cel japonez de exemplu, cel brazilian nu impune la fel de multe restrictii. Alte tratamente nu pot fi folosite pe parul vopsit sau pe cel deteriorat, insa tratamentul brazilian nu doar ca este perfect pentru orice tip de par, ci ii si imbunatateste acestuia starea de sanatate.

O alta bila alba in favoarea tratamentului brazilian este ca acesta nu modifica textura parului definitiv. Restul tratamentelor de indreptare pot fi privite ca un fel de permanent invers. Adica parul tratat ramane intins pana cand il tai. Ceea ce poate duce la anumite probleme de look in momentul in care parul incepe sa creasca ondulat de la radacina, iar pe lungimea lui ramane drept. In cazul tratamentului brazilian insa, parul isi revine treptat, in aproximativ 3-6 luni la textura naturala, asadar aspectul parului va fi mereu unul natural si estetic.

Iata avantajele indreptarii chimice:

- netezeste si indreapta parul, asa ca vei economisi timpul destinat coafarii.
- restructureaza si regenereaza, fiind special formulat pentru a reconstrui parul deteriorat.
- reduce volumul, capteaza culoarea, asigurand un luciu impecabil.
- moleculele microscopice de nanocheratina patrund adanc in fiecare fibra capilara, garantand rezultate care dureaza pana la sase luni! 

Tratamentul poate fi utilizat pentru toate tipurile de par, fie ca este indreptat cu placa sau permanent, vopsit, uscat, gras, netratat, drept sau ondulat.

 

Ingredientul de baza este Cheratina, proteina care intra in structura parului, a unghiilor si a pielii. Parul isi dobandeste, astfel, forma originala.

Pe langa tratamentul de indreptare, gama pusa la dispozitie de Hairshine contine, de asemenea, produsele necesare intretinerii, indispensabile pentru a mentine parul intr-o conditie excelenta: sampon si balsam fara sare, masti, etc. Pe langa efectele de indreptare, produsele Hairshine mentin starea de sanatate a parului tau, oferindu-i stralucire, tratand firul de par in profunzime, pentru ca tu sa te bucuri de un par nu doar frumos ci si foarte sanatos.

Iata ce trebuie sa stii despre produsul care iti va transforma parul si despre gama de ingrijire ulterioara.

Tratament de indreptare Perfect Restore

Cel mai recent produs-minune pe baza de cheratina este Perfect Restore, solutie reparatoare si atenuator de volum, 100% Fara Formaldehida (certificat). Este usor de aplicat, cu rezultate uimitoare. Nu mai este nevoie sa astepti pentru a-ti spala si coafa parul. Produsul este utilizabil si pe parul copiilor si femeilor insarcinate. Elimina firele rebele cu pana la 80%. Poate fi utilizat pe toate tipurile de par, incluisiv in cazul parului vopsit. Efectele se mentin pana la sase luni.

Sampon Perfect Restore

Conceput cu pH echilibrat, activ, pentru a asigura rezistenta fibrei capilare, curata parul si il pregateste pentru periere si stilizare. Curata fara a afecta fibrele capilare pH echilibrat. Creste rezistenta fibrei. Pregateste parul pentru periere si stilizare.

Atenuator de volum Perfect Restore

Reduce volumul parului despicat si reface suvitele afectate de procesele chimice, in general. Formulat pe baza tehnologiei exclusive Nano Hair, fara formaldehida, inlocuieste amino acizii esentiali in revitalizarea si regenerarea fibrei capilare.

Masca Nutri Complex Perfect Restore

Dezvoltata cu micro-particule de vitama A si E, masca este imbogatita cu cisteina reparatoare concentrata, un nutrient vital pentru sanatatea parului.

 

 

 

Tratamentul de indreptare pentru par blond

Pentru femeile cu parul blond, afectat intr-o masura mai mare de vopsele si pudre decolorante, exista o gama dedicata special indreptarii parului blond. Aceasta este New Brush (Ethanolamine Thioglycolate) - Solutie pentru indreptare permanenta, conceputa pentru parul blond.

 

Noul Brush Kit a fost conceput pentru femeile blonde, care isi doresc un par drept. Formula sa contine Ethanolamine Thioglycolate, un agent care restructureaza cu blandete foliculii de par, dar si substante intens hidratante, care garanteaza indreptarea suvitelor in mod natural. Acestea raman stralucitoare si matasoase. New Brush transforma parul, indeplinind visele femeilor: Parul Perfect!

Produsele din gama pentru indreptarea parului drept sunt:

Crema pentru indreptare

Crema pentru indreptare contine Ethanolamine Thioglycolate, un agent responsabil de schimbarea structurii fibrelor capilare. Acestea devin mai usor de coafat. Crema protejeaza parul si ii confera flexibilitate, fiind disponibila in trei versiuni, Soft (actiune moderata), Regular (actiune normal) si Super (actiune intensa).

Crema neutralizanta

Aceasta crema este un neutralizant universal. Are in alcatuire peroxid de hidrogen imbogatit cu silica. Asigura neutralizarea chimica si fixeaza forma coafurii.

Stabilizator

Acest produs echilibreaza pH-ul. Agentii hidratanti din compozitie regenereaza firul de par, il hraneste si ii asigura flexibilitate.

 

 

Solutie anti-frizz fara clatire

Aceasta solutie, destinata firelor rebele, este dezvoltata pe baza de ceramide, cisteina (amino acid prezent in compozitia chimica a suvitei de par) si silice, care contribuie la indreptarea firului de par. Suvita devine flexibila, matasoasa si hidratata.

 

 

In ciuda faptului ca in Romania tehnica de indreptare chimica a parului abia acum se face cunoscuta, in afara tarii aceste tratamente sunt la fel de populare precum vopsitul parului sau permanentul. Daca obisnuiesti sa iti intinzi parul cu placa zi de zi sau sa il indrepti cu peria dupa fiecare spalare, merita sa iei in calcul indreptarea chimica.

Datorita prezentei cheratinei si lipsei de formaldehida, tratamentul de indreptare a parului nu iti afecteaza parul, ci dimpotriva, il ajuta sa creasca mai puternic si sa isi recapete aspectul sanatos.

 

 

http://www.divahair.ro

loading...
Loading...

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

ULTIMA ORA

 

PUBLICAŢIE DE VANZARE SC Avrasop SRL, cu sediul social în mun. Iaşi, bd. Independenţei, nr. 4-6, ap.cam 8, înregistrată la ORC Iaşi sub nr. J22/284/2005, CUI 17192970, prin lichidator judiciar Rodafis IPURL cu sediul în mun. Iaşi, str. Străpungere Silvestru, nr. 48 A, anunţă vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a bunurile mobile: Plug cu brazde PP3 – 701 lei; Grapa cu discuri – 1696 lei; Tăvălugi - 841 lei; Cisternă 3,6 to –1682 lei (prţturi fără TVA). Preţurile de pornire reprezintă 35% din preţurile de evaluare. Valorificarea activelor prin licitaţie publică deschisă cu strigare va avea loc la data de 23.01.2018, ora 10, la sediul lichidatorului judiciar. Pentru bunurile neadjudecate, licitaţia se va repeta în ziua de 30.01.2018, aceeaşi locaţie şi oră, aceleaşi preţuri de pornire. Condiţiile de participare la licitaţie sunt conţinute în Caietul de sarcini. Caietul de sarcini, în valoare de 50 lei, se achiziţionează de la sediul lichidatorului, unde se depune şi documentaţia de participare la licitaţie, în original, până în preziua licitaţiei, orele 13.00. Garanţia de participare este de 30% din suma reprezentând preţul de pornire şi va putea fi plătită în contul nr. RO80BUCU1032235332633RON deschis la Alpha Bank Iaşi pe numele debitorului. Prezentul anunţ constituie şi notificare către creditori, debitor şi orice persoană fizică sau juridică interesată în cauză. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare au obligaţia, sub rezerva sancţiuni decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data licitaţiei. Informaţii suplimentare la tel/fax 0232/273948, e-mail: rodafis@gmail.com
PUBLICAȚIE DE VÂNZARE S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. Iasi prin lichidator judiciar ACORD SPRL, Dosar nr. 2950/89/2014 Tribunalul Vaslui/Judecător Sindic ANUNŢĂ Organizarea şedinţei de licitație publică de vânzare, cu strigare, la data de 08.12.2017, ora 12.0, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi, pentru patrimoniul debitoarei S.C. INTERFARM BOTOSANI S.R.L. - in faliment, in bancruptcy, en faillite, CUI 2585521, cu numar de inregistrare la Registrul Comerţului J37/251/2011, cu sediul in municipiul Vaslui, Str. Ing. Badea Romeo, nr.1A, Parter, jud. Vaslui constând în: a. Construcţie situată în Botosani, Str. Viilor, Nr.77, Ap.1, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.50058-C1-U13 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 339.829 lei, valoare fără TVA. b. Constructie situată în Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.17, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 50058-C1-U15 si Extindere si Terasa, Municipiul Botosani, Str. Vârnav, Nr.22, Parter, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr. 5558 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 332.904 lei, valoare fără TVA. c. Construcţie situată în Botosani, Piata Centrala, Platoul A, Obiectiv U18, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr.4819/N la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 516.793 lei, valoare fără TVA. d. Construcţie situată în Botosani, Str. Prieteniei, Nr.4, Bloc V4, Sc. C, Et.II, Ap.13, jud. Botosani întabulată în Cartea Funciara nr50386-C1-U20 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 67.151 lei, valoare fără TVA. e. Proprietate imobiliara constând în Teren intravilan in suprafaţă de 3.048 mp si construcţii situat în mun. Botoşani, Str. Dobosari, Nr.21 la preţul de strigare la şedinţa de licitaţie publică de 1.374.357 lei, valoare fără TVA. In caz de neadjudecare, urmatoarele şedinţe de licitații publice de vânzare, cu strigare, se vor desfăşura în fiecare zi de vineri la ora 1200, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iasi, str. Decebal 22A, bl.Z8, sc.A, et.1, ap.8, jud. Iaşi. Condițiile de participare la şedinţa de licitație publică de vânzare cu strigare și condițiile de adjudecatare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 1.000 lei pentru fiecare proprietate imobiliară pentru care se participă la licitaţie. Bunurile imobile anterior menţionate formează obiectul Dosarului nr.1219/193/2016 înregistrat pe rolul Judecatoriei Botosani având ca obiect Actiune in revendicare. Poate participa la şedinţa de licitatie publică de vânzare cu strigare orice persoana care isi manifesta, intentia de cumparare si care pana in preziua şedinţei de licitatie ora 1200, depune o cautiune reprezentand 10% din prețul de pornire al şedinţei de licitație pentru bunul imobil pentru care participa si face dovada achizitionarii caietului de sarcini. Înscrierile se pot face si cu scrisoare de participare la şedinţa de licitație, precum si cu toate documentele menționate în caietul de sarcini, până în preziua şedinţei de licitație, ora 1200. Nedepunerea tuturor documentelor la sediul lichidatorului judiciar în termenul menționat anterior conduce la pierderea dreptului de a participa la licitație. Toate persoanele interesate în achiziționarea bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare sunt invitate să se înscrie la licitație. Orice persoana care emite pretentii asupra bunurilor imobile care fac obiectul şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, este rugata sa-si manifeste pozitia cu 5 zile inainte de data şedinţei de licitație publică de vânzare cu strigare, aducand la cunostinta lichidatorului judiciar orice pretentie. Informatii suplimentare se pot obtine de la lichidatorul judiciar la telefon 0742207571. Lichidator judiciar ACORD S.P.R.L. Asociat coordonator Nitescu Dan Nistor
Mărire de buze cu acid hialuronic/cu grăsime proprie
20/01/2018 13:15

 Ocupand o poziţie centrală in arhitectura facială, buzele joacă un rol estetic covarşitor in armonizarea trăsăturilor feţei. Deşi fiecare dintre noi este conştient de forma şi mărimea buzelor ...

Anchetă a Avocatul Poporului în cazul gravidei moarte la Iaşi
20/01/2018 08:00

Avocatul Poporului a anunţat că s-a sesizat din oficiu si va efectua o anchetă in cazul decesului unei femei gravide din municipal Roman, judetul Neamt. „Conducerea Spitalului Municipal Roman, unitat ...

Intervenţii ale elicopterelor, în mai multe judeţe
20/01/2018 06:00

Reprezentanţii SMURD Iaşi susţin că au existat mai multe solicitări privind elicopterul din dotare, pentru transportul unor persoane cu diferite afecţiuni. „Au fost două solicitări privind elicopt ...

Peste 100 de femei din Moldova suferă de „Sindromul Italia”
20/01/2018 05:45

Foarte mulţi romani au ales in ultimele două decenii să emigreze in Vest, pentru un trai mai bun. Una dintre tările in care aceştia s-au integrat destul de repede si au reusit să isi găsească un loc de ...

Doi ieșeni, la spital după ce au fost mușcați de câini
18/01/2018 06:30

Atacurile cainilor fără stăpan continuă la Iasi. Doi bărbati au ajuns miercuri la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului „Sfantul Spiridon”, din Iasi, cu plăgi muscate, după ce au fos ...

Pacient bătut în Spitalul „Socola”!
17/01/2018 05:15

Un bărbat de 30 de ani a ajuns cu multiple leziuni la Spitalul „Sf. Spiridon“, după ce ar fi fost iniţial internat in Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi. Rudele pacient ...

Tot mai mulţi ieşeni ajung la spital din cauza frigului
17/01/2018 04:45

În ultimele zile, tot mai mulţi ieşeni au ajuns la Unitate de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului „Sfantul Spiridon”, din Iaşi. Astfel, cinci persoane au ajuns in ultimele zile la s ...

Şefa Asociaţiei Medicilor de Familie: „Suntem trataţi cu o indiferenţă maximă!”
16/01/2018 07:00

Şefa Asociaţiei Medicilor de Familie Iaşi susţine că protestul declanşat recent de către doctori a incetat şi, mai mult, că acesta nu a avut efecte pozitive, protestatarii fiind trataţi cu maximum de ...

Şi-a tăiat degetul cu faiul!
15/01/2018 11:00

O femeie din comuna Holboca a ajuns la finele săptămanii trecute la spital, după ce şi-a provocat leziuni grave cu un fai. Astfel, medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon”, din Iaşi, au constatat ...

Un ieşean şi-a rupt nasul pe pârtie
15/01/2018 10:00

Un bărbat din localitatea ieşeană Răchiteni a ajuns la spital cu nasul rupt, după ce s-a dat cu snowboardul. Astfel, tanărul in varstă de 26 de ani, Narcis S., a ajuns la Spitalul „Sfantul Spiridon ...