default

Dimensiune font:

Ce trebuie sa stii despre indreptarea chimica a parului

| 04-12-2012 00:00

Ce trebuie sa stii despre indreptarea chimica a parului

 

Aproape toate femeile au perioade in care isi doresc sa aiba parul total diferit fata de forma lui naturala. Daca pentru femeile cu par drept care isi doresc bucle si volum exista de ani de zile solutia de permanent care ofera rezultatele dorite pentru o perioada indelungata, pentru femeile care au parul ondulat sau cret si l-ar prefera intins si matasos, singura solutie pana acum era placa de par.

Din pacate, aceasta nu ofera decat rezultate temporare, de cateva zile sau chiar mai putin. In ultimii ani insa, specialistii au lucrat la crearea unor tratamente care sa ofere femeilor cu par ondulat exact solutia dorita.

Tratamentele pentru indreptarea chimica a parului au rezultate spectaculoase, pot fi folosite pe orice tip de par si cel mai important, efectele dureaza pana la 6 luni. Tratamentele de indreptare chimica a parului exista deja de cativa ani, insa formulele initiale contineau anumite ingrediente de care unii specialisti nu erau incantati.

 

In plus, indreptarea clasica impunea un ritual mai dificil in primele zile, ceea ce descuraja unele femei sa o incerce.

Noul sistem brazilian, pe baza de cheratina, nu contine formaldehida, face deja furori in Marea Britanie si este o revolutie in ingrijirea parului. Tratamentul nu garanteaza mereu o intindere de 100%, in cazul parului foarte cret fiind posibil ca procentul de indreptare sa fie doar de 80%. Variaza asadar in functie de textura parului, insa rezultatele sunt de cele mai multe ori foarte satisfacatoare. Tratamentul brazilian este preferat deoarece spre deosebire de altele asemanatoare, ca cel japonez de exemplu, cel brazilian nu impune la fel de multe restrictii. Alte tratamente nu pot fi folosite pe parul vopsit sau pe cel deteriorat, insa tratamentul brazilian nu doar ca este perfect pentru orice tip de par, ci ii si imbunatateste acestuia starea de sanatate.

O alta bila alba in favoarea tratamentului brazilian este ca acesta nu modifica textura parului definitiv. Restul tratamentelor de indreptare pot fi privite ca un fel de permanent invers. Adica parul tratat ramane intins pana cand il tai. Ceea ce poate duce la anumite probleme de look in momentul in care parul incepe sa creasca ondulat de la radacina, iar pe lungimea lui ramane drept. In cazul tratamentului brazilian insa, parul isi revine treptat, in aproximativ 3-6 luni la textura naturala, asadar aspectul parului va fi mereu unul natural si estetic.

Iata avantajele indreptarii chimice:

- netezeste si indreapta parul, asa ca vei economisi timpul destinat coafarii.
- restructureaza si regenereaza, fiind special formulat pentru a reconstrui parul deteriorat.
- reduce volumul, capteaza culoarea, asigurand un luciu impecabil.
- moleculele microscopice de nanocheratina patrund adanc in fiecare fibra capilara, garantand rezultate care dureaza pana la sase luni! 

Tratamentul poate fi utilizat pentru toate tipurile de par, fie ca este indreptat cu placa sau permanent, vopsit, uscat, gras, netratat, drept sau ondulat.

 

Ingredientul de baza este Cheratina, proteina care intra in structura parului, a unghiilor si a pielii. Parul isi dobandeste, astfel, forma originala.

Pe langa tratamentul de indreptare, gama pusa la dispozitie de Hairshine contine, de asemenea, produsele necesare intretinerii, indispensabile pentru a mentine parul intr-o conditie excelenta: sampon si balsam fara sare, masti, etc. Pe langa efectele de indreptare, produsele Hairshine mentin starea de sanatate a parului tau, oferindu-i stralucire, tratand firul de par in profunzime, pentru ca tu sa te bucuri de un par nu doar frumos ci si foarte sanatos.

Iata ce trebuie sa stii despre produsul care iti va transforma parul si despre gama de ingrijire ulterioara.

Tratament de indreptare Perfect Restore

Cel mai recent produs-minune pe baza de cheratina este Perfect Restore, solutie reparatoare si atenuator de volum, 100% Fara Formaldehida (certificat). Este usor de aplicat, cu rezultate uimitoare. Nu mai este nevoie sa astepti pentru a-ti spala si coafa parul. Produsul este utilizabil si pe parul copiilor si femeilor insarcinate. Elimina firele rebele cu pana la 80%. Poate fi utilizat pe toate tipurile de par, incluisiv in cazul parului vopsit. Efectele se mentin pana la sase luni.

Sampon Perfect Restore

Conceput cu pH echilibrat, activ, pentru a asigura rezistenta fibrei capilare, curata parul si il pregateste pentru periere si stilizare. Curata fara a afecta fibrele capilare pH echilibrat. Creste rezistenta fibrei. Pregateste parul pentru periere si stilizare.

Atenuator de volum Perfect Restore

Reduce volumul parului despicat si reface suvitele afectate de procesele chimice, in general. Formulat pe baza tehnologiei exclusive Nano Hair, fara formaldehida, inlocuieste amino acizii esentiali in revitalizarea si regenerarea fibrei capilare.

Masca Nutri Complex Perfect Restore

Dezvoltata cu micro-particule de vitama A si E, masca este imbogatita cu cisteina reparatoare concentrata, un nutrient vital pentru sanatatea parului.

 

 

 

Tratamentul de indreptare pentru par blond

Pentru femeile cu parul blond, afectat intr-o masura mai mare de vopsele si pudre decolorante, exista o gama dedicata special indreptarii parului blond. Aceasta este New Brush (Ethanolamine Thioglycolate) - Solutie pentru indreptare permanenta, conceputa pentru parul blond.

 

Noul Brush Kit a fost conceput pentru femeile blonde, care isi doresc un par drept. Formula sa contine Ethanolamine Thioglycolate, un agent care restructureaza cu blandete foliculii de par, dar si substante intens hidratante, care garanteaza indreptarea suvitelor in mod natural. Acestea raman stralucitoare si matasoase. New Brush transforma parul, indeplinind visele femeilor: Parul Perfect!

Produsele din gama pentru indreptarea parului drept sunt:

Crema pentru indreptare

Crema pentru indreptare contine Ethanolamine Thioglycolate, un agent responsabil de schimbarea structurii fibrelor capilare. Acestea devin mai usor de coafat. Crema protejeaza parul si ii confera flexibilitate, fiind disponibila in trei versiuni, Soft (actiune moderata), Regular (actiune normal) si Super (actiune intensa).

Crema neutralizanta

Aceasta crema este un neutralizant universal. Are in alcatuire peroxid de hidrogen imbogatit cu silica. Asigura neutralizarea chimica si fixeaza forma coafurii.

Stabilizator

Acest produs echilibreaza pH-ul. Agentii hidratanti din compozitie regenereaza firul de par, il hraneste si ii asigura flexibilitate.

 

 

Solutie anti-frizz fara clatire

Aceasta solutie, destinata firelor rebele, este dezvoltata pe baza de ceramide, cisteina (amino acid prezent in compozitia chimica a suvitei de par) si silice, care contribuie la indreptarea firului de par. Suvita devine flexibila, matasoasa si hidratata.

 

 

In ciuda faptului ca in Romania tehnica de indreptare chimica a parului abia acum se face cunoscuta, in afara tarii aceste tratamente sunt la fel de populare precum vopsitul parului sau permanentul. Daca obisnuiesti sa iti intinzi parul cu placa zi de zi sau sa il indrepti cu peria dupa fiecare spalare, merita sa iei in calcul indreptarea chimica.

Datorita prezentei cheratinei si lipsei de formaldehida, tratamentul de indreptare a parului nu iti afecteaza parul, ci dimpotriva, il ajuta sa creasca mai puternic si sa isi recapete aspectul sanatos.

 

 

http://www.divahair.ro

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

 

 

 

ULTIMA ORA

 

 

 

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. Agdesy S.R.L. Suceava, cu sediul în sat Vicovu de Jos, nr.62, jud. Suceava, nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: J33/381/1998, CUI: RO 10722344, potrivit Sentinței nr. 1549 din data de 22.11.2013, pronunțată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 8678/86/2010*/a5*, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 06.10.2017, ora 13.00, a activului S.C. Agdesy S.R.L. Suceava: Nr. Crt. – Denumire activ – Preţ evaluare (lei fără T.V.A.) – Valoarea de pornire la licitație (lei fără T.V.A.) Activ 1 – Proprietate imobiliară industrială - Fabrică producere încălțăminte, având în dotare echipamente, utilaje și mașini din industria ușoară – fabricarea încălțămintei, amplasată în com. Vicovu de Jos, jud. Suceava, compusă din: - teren intravilan, cu categoria de folosință curți construcții cu suprafața de 6.500,00 mp, înscris în Cartea Funciară 30019/Vicovu de Jos, cu nr. cad. 2702, pe care sunt edificate: - corp C1-clădire hală de producţie încălţăminte, regim înălţime P, cu suprafaţa construită de 1.470 mp, înscrisă în Cartea Funciară 30019/Vicovu de Jos, cu nr. cad. 2702; - corp C1-clădire hală producţie (sediu de birouri anexa halei de producţie) regim înălţime P+1E, cu suprafața construită de 282 mp și suprafața desfășurată de 564 mp, înscrisă în Cartea Funciară nr. 30019/Vicovu de Jos, cu nr. cad. 2702 și mobilierul comercial; - corp C2-clădire magazie, regim de înălțime P, cu suprafața construită de 363 mp și suprafața desfășurată de 363 mp, înscrisă în Cartea Funciară nr. 30019/Vicovu de Jos, cu nr. cad. 2702; - bunuri mobile: maşini pentru croirea pielor, pentru tălpuire, finisare şi asamblarea încălţămintei (46 buc), maşini de cusut (52 buc), aparatură birotică şi masini de cusut şi de croit (nefuncţionale). Proprietatea imobiliară dispune de reţea alimentare energie electrică, reţea apă, are deschidere frontală de cca. 40 ml la DN 2H- drum naţional auto asfaltat. – 3.262.450,00 lei – 1.957.470,00 lei Poate participa la licitaţie orice persoană fizică sau juridică care depune până la data de 05.10.2017, ora 15.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr.82, jud. Iași, documentele prevăzute în caietul de sarcini. Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.insolventa.ro și la numerele de telefon: 0232/243864, 0757545545.
ANUNŢ DE VÂNZARE Subscrisa, S.C. MASTER WOOD S.R.L., cu sediul în loc. Comănești, str. Combinatului nr. 9, jud. Bacău, C.U.I. 12014190, nr. de înreg. O.R.C. J4/493/1999, prin lichidator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., anunţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006 şi ale hotărârilor Adunării Creditorilor din data de 13.09.2017, scoaterea la vânzare prin licitaţie publică la data de 05.10.2017, ora 14.00, a activelor: Nr. crt. – Denumire activ – Valoarea de evaluare (lei fără T.V.A.) – Valoare de pornire licitație (80% din val. evaluare) (lei fără T.V.A.) 1 – Fabrică cherestea funcţională (2001) Sc. 4.388,60 mp, cu Echipament prelucrare lemn şi Mijloace Transport, amplasata pe teren intravilan st. 30.379,81 mp în oraș Comănești, str. Combinatului nr. 9, jud. Bacău (zona periferică, vis-a-vis a serele Comanesti şi de cartierul Vernesti). Fabrica este compusă din: Clădire administrativă, P cu Sc. 141mp; hala gater P cu Sc. 595mp; ateliere P+1E parţial şi Sc. 376mp; depozit cherestea P şi Sc. 660mp; şoproane de uscare şi aburire P şi Sc. 2.155,60mp, capacitate de 100mc/celula (marca Baschild); locuinţă P+1E, sc. 90mp; hală banzic P si Sc. 252mp; seră cu centrală termică cu Sc. 119mp. Fabrica este dotată cu echipament prelucrare lemn (funcţional) şi mijloace de transport, dispune de utilităţi (energie electrică, apă) şi este pretabilă pentru activităţi industriale specifice prelucrării lemnului. Proprietatea are deschidere frontală la str.Combinatului (cca. 100m). (CF nr. 60399, nr. cad. 763) şi dispune de plaforma betonată (11.010,90 mp) – 2.633.005,60 Lei – 1.843.103,92 Lei 22 – Fabrică cherestea Sc. 2.933,81mp cu Echipamente şi Utilaje pentru fabricare lemn situate pe teren intravilan st. 85.488,635 mp în sat Agăș, com. Agăș, jud. Bacău (zona ocupată de construcţii rezidenţiale şi terenuri virane). Fabrica este compusă din: hală producţie cu Sc. 2.296,89 mp având în dotare echipamente (platforme uscătoare 6 buc; uscator; cameră uscare; instalatie aer comprimat; instalaţie exhaustare; post trafo; pupitru comandă uscător; acţionare electrică; instalaţie electrică hg); magazie Sc. 152,56 mp; 2 soproane cu Sc 393 Fabrica este dotată cu stocuri mărfuri și materii prime, echipamente și utilaje pentru prelucrarea lemnului și a metalelor, dispune de utilităţi (energie electrică, apă, canalizare) şi este pretabilă pentru activităţi industriale specifice prelucrării lemnului. Proprietatea are deschidere frontală la DN 12A (cca. 500m) şi drum sătesc pe două laturi. (CF nr. 60112/, cu nr.cad. 39). – 1.965.769,40 Lei – 1.376.038,58 Lei Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune pana la data de 04.10.2017, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. din mun. Iaşi, Aleea Nicolina nr. 82, jud. Iaşi, documentele prevazute in Regulamentul de vanzare si caietul de sarcini. Relatii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0232/243864, 0757545545
 
 SUSANU CLINIC-Rinoplastia  …de la chirurgia reconstructivă la chirurgia estetică a nasului
24/09/2017 09:44

 Rinoplastia …de la chirurgia reconstructivă la chirurgia estetică a nasului Practicată in India din cele mai vechi timpuri, fiind una din cele mai vechi preocupări ale chirurgiei plastice, ch ...

12 cazuri ce nu ar trebui ignorate şi ar trebui să consultați un medic în cazul în care acestea persistă
24/09/2017 09:08

 Atunci cand este vorba de sănătate, o mulţime de oameni apelează la internet pentru a incerca să pună ei inşişi un diagnostic inainte de a merge la un medic. Dar ce ne facem atunci cand avem durer ...

Antibiotice Iaşi impune standardul de calitate pentru Nistatină, la nivel mondial
22/09/2017 19:17

  Iaşi, 22 septembrie 2017  Antibiotice Iaşi impune standardul de calitate pentru Nistatină, la nivel mondial Compania Antibiotice a obţinut recent din partea United States Pharmacopeia (USP) ...

Operaţii pe inimă în direct, la cel mai important eveniment destinat chirurgiei cardiovasculare
22/09/2017 06:02

Societatea Euro-Asian Bridge for Cardiovascular Surgery, prezidată in premieră de un chirurg roman - profesorul Grigore Tinică, este o societate profesională de chirurgi cardiovasculari care creează o punt ...

S-a decis: Cât durează partida IDEALĂ de SEX
19/09/2017 10:42

 Cat dureaza partida ideala de sex? Iata o intrebare pe care si-o pun atat barbatii, cat si femeile. Primii sunt extrem de preocupati de acest aspect, pentru ca ai senzatia ca este un fel de test de barbat ...

Transplant de ficat, efectuat cu succes la Iaşi
16/09/2017 07:55

 O nouă intervenţie de salvare a unei vieţi a avut loc la sfarşitul săptămanii trecute la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Un bărbat de 50 de ani din judeţul Suceava, care se afla de ...

Copil ars cu cafea fierbinte, dus la Bucureşti cu elicopterul
16/09/2017 06:57

 Tragedie intr-o familie din Piatra Neamţ unde un copil de doar 1 an şi patru luni a suferit arsuri grave. Potrivit medicilor, intr-un moment de neatenţie acesta ar fi dat pe el cafea firebinte. Părin ...

AFINELE medicament si ce trateaza. Efecte impresionante
15/09/2017 17:04

 Desi este vremea vacantelor, a soarelui arzator si a bucuriei ultimei luni de vara, natura se pregateste de... iarna. Cele mai puternice fructe si legume terapeutice apar acum, ca un ajutor oferit tuturo ...

Muşcat de un şobolan, un bărbat a ajuns la spital
15/09/2017 08:42

 În ultima perioadă tot mai multe persoane devin victime ale şobolanilor care au inceput chiar să mişune nestingheriţi pe străzi. Un bărbat de 42 de ani din Iaşi a trăit spaima vieţii lui d ...

O nouă prelevare de organe la Iaşi
15/09/2017 07:40

 Desfăşurare impresionantă de forţe, ieri noapte, la Spitalul „Sf. Spiridon” unde mai multe echipe de medici din Iaşi, Bucureşti şi Munchen au prelevat organele unui pacient aflat in moa ...