Topul vedetelor de la Hollywood DEPENDENTE de sex GALERIE FOTO

default

Dimensiune font:

| 12-06-2013 12:47

Dependeţa de sex este o boală tot mai răspândită în întreaga lume şi, evident, nu putea să ocolească nici vedetele de la Hollywood.
 

Dependenţa de sex este adevărat de o boală care îi face pe "suferinzi" să se gândească doar la sex. Adesea, ei nu reuşesc să aibă relaţii stabile, de lungă durată, şi trăiesc o viaţă plină de frustrări.

În Marea Britanie a fost înfiinţată chiar şi o "Asociaţie a dependeţilor de sex", care are patru milioane de membri. Există şi mulţi "sexaholici" celebri, care au uluit Hollywood-ul cu apetitul lor sexual ieşit din comun.

Kanye West

Rapper-ul a vorbit întotdeauna deschis despre dependenţa sa şi a recunoscut că s-a luptat cu un libido hiperactiv încă din copilărie, potrivit The Sun.

În timpul unui interviu pentru revista Details în 2009, iubitul lui Kim Kardashian a dezvăluit: "Oamenii mă întreabă de multe ori despre apetitul meu sexual. Cred că provine de la faptul că am o dependenţă sexuală încă de la o vârstă foarte fragedă."

El a spus mai târziu, într-un interviu pentru The Sun: "Cred că am o problemă sexuală, o dependenţă sexuală. Vreau să fac asta tot timpul."

Russell Brand

În 2007, Russell Brand a estimat că s-ar fi culcat cu mai mult de 2.000 de femei, fapt care i-a determinat pe prietenii săi să-l convingă să meargă la dezintoxicare pentru a-şi trata apetitul sexual copleșitor.

Russell Brand recunoaște că experiența la dezintoxicare a fost revelatoare şi o perioadă a părut că tratamentul are efectul dorit. În 2009 Rusell s-a căsătorit cu Katy Perry. Din păcate, relaţia a durat doar 14 luni, iar Russell a recunoscut că a revenit direct la vechile obiceiuri.

David Duchovny

Actorul joacă rolul unui scriitor afemeiat în show-ul TV Californication, aşa că, într-un fel, arta a imitat viaţa, pentru că, în 2008, Duchovny a ajuns la dezintoxicare pentru a fi tratat pentru dependenţa de sex.

La scurt timp după ce s-a externat, acesta a anunțat că s-a despărţit de soția sa, actriţa Tea Leoni - pe fondul zvonurilor că ar fi înșelat-o cu mai multe femei.

Cuplul s-a împăcat ulterior, dar cei doi s-au despărţit din nou în 2011.

Tiger Woods

Dependenţa de sex a jucătorului de golf a ieşit la lumină în 2009, când soția sa, Elin Nordegren a găsit mai multe mesaje ale acestuia către amanta sa, Rachel Uchitel.

Scandalul rezultat a dezvăluit un adulter pe o scară mult mai mare.

Zeci de femei au recunoscut că au avut aventuri cu sportivul, în timp ce el lua parte la turnee în SUA.

După luni de tăcere, Tiger a emis o declarație în care a recunoscut că ar fi înșelat-o pe soţia sa şi îşi cerea scuze. El dezvăluia că plănuieşte să intre la dezintoxicare "pentru mai multe probleme", mai multe surse spunând că este vorba de terapie pentru dependenţa de sex.

Deși Tiger nu confirmat niciodată numărul de femei cu care el a înșelat-o în timpul căsătoriei sale pe Elin, rapoartele susțin că numărul este de aproximativ 120.

Jesse James

Căsătoria de şase ani a lui Jesse James cu Sandra Bullock a luat sfârşit în martie 2010, după ce acesta a fost prins că o înşela pe actriţă cu o artistă de tatuaje, Michelle McGee.

McGee a expus aventura într-un tabloid american - forțându-l pe James să recunoscă adulterul în faţa Sandrei Bullock.

Jesse James, în vârstă de 43 de ani, s-a internat apoi la o clinică de dezintoxicare din Arizona pentru a fi tratat pentru dependenţa de sex, pe fondul zvonurilor că ar fi înșelat-o pe Sandra Bullock cu numeroase alte femei.

Charlie Sheen

În 2006, Charlie Sheen a ocupat locul al doilea într-o listă a revistei Maxim cu topul legendelor sexuale în viață.

Se estimează că Charlie Sheen ar fi făcut sex cu mai mult 5.000 de femei, şi cu siguranță s-au mai adăugat de atunci.

Charlie Sheen are o binecunoscută slăbiciune pentru prostituate și a avut relații extrem de mediatizate cu starurile porno Bree Olsen și Natalie Kenly. Când a fost întrebat dacă este dependent de sex, Charlie i-a răspus lui Dr. Oz: "Sigur, (dar) nu știu definiția acestui lucru".

John Mayer

Cântăreţul John Mayer are mai multe cuceriri sexuale decât albume de succes. El a avut relaţii cu Taylor Swift, Jennifer Aniston și Katy Perry. Dar o relaţie în mod special i-a adus lui Mayer stigmatul de dependent de sex.

Într-o mărturisire şocantă, Mayer a declarat în 2010 revistei Playboy, că era "dependent de sex" cu fosta lui prietenă, Jessica Simpson.

Descriind-o ca un "napalm sexual", el a declarat: "Această fată, pentru mine, este un drog şi se ştie că drogurile nu sunt bune pentru tine, dacă iei prea multe. Fata asta este ca cocaina pentru mine..."

El a adăugat: "Există oameni în lumea asta care au puterea de a schimba valorile noastre. Ați fost vreodată cu o fată care v-a făcut să doriți să renunțaţi la restul vieții?"

Sursa: rtv.net

 

Acum ne poți urmări și pe FACEBOOK

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
 Anamaria Prodan i-a băgat pe bărbaţi în boală. Sexy impresara s-a afişat într-un costum de baie minuscul, în vacanţa din Turcia-FOTO
27/12/2019 10:14

Trup perfect, atitudine de divă şi bogăţie cat cuprinde! Am pus mana pe imagini de infarct cu Anamaria Prodan, in vacanţă! Impresara face ravagii, pe un iaht de lux! Atenţie, domnilor! Urmează filmări ...

Sexy gardiana, prinsă goală în aripa bărbaților din penitenciar. Galerie foto incendiară
27/12/2019 05:13

 Are 28 de ani iar in 2016 s-a angajat ca ofiţer de penitenciar. Sexy gardiana, prinsă goală. Shauna Cleary s-a angajat ca ofiţer de penitenciar la o inchisoare din Ţara Galilor si chiar dacă lucra ...

Dezvăluiri şocante: Donald Trump ar fi trimis publicațiilor de scandal fotografii cu soţia sa dezbrăcată
26/12/2019 17:12

Melania Trump il suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui Donald Trump, că ar fi in spatele apariţiei in presă a fotografiilor in care ea apare goală, la ordinele soţului său, conf ...

Una dintre starletele Românei a fost șantajată cu poze nud de soțul ei și au divorțat înainte de Crăciun: 'A spart totul în casă'
25/12/2019 10:25

Bianca Rus si Antonio Luigi Gottschling au divortat oficial, inainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de sotul ei, motiv pentru care a decis să divorteze. Bianca Rus a sustin ...

Fetișuri de vedete. Obiceiuri și fantezii sexuale mai puțin întâlnite
23/12/2019 08:51

  Aflate mereu in centrul atentiei, starurile de talie mondială au fost puse de-a lungul timpului in situatia usor ingrată de a-si recunoaste micile plăceri de ordin sexual.    ...

Cele mai spectaculoase accidente vestimentare din 2019. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea
14/12/2019 19:47

 Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de barfă care tin internautii in priză săptămani intregi. Iată mai jos cateva exemple! Phoebe Price Numele ei nu vă spune pre ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei