Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Trupul, depus la o galerie de artă

default

Dimensiune font:

| 21-03-2018 09:24

Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Este doliu în presa din România. Andrei Gheorghe a murit ieri fulgerator. A fost găsit mort în locuința sa din Voluntari.

 

 Andrei Gheorghe va fi incinerat. Medicii legiști spun că jurnalistul de 56 de ani avea probleme cardiace mai vechi și că ar fi suferit mai multe infarcte. Rezultatul analizelor toxicologice va fi gata în câteva săptămâni.

Sâmbătă Andrei Gheorghe va fi incinerat. Cei care vor să lase un mesaj în cartea de condoleanţe, o pot face începând de joi, la Mobius Gallery, Strada D. I. Mendeleev 2, București. Trupul jurnalistului va fi incinerat sâmbăta.

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe va fi depus, joi şi vineri, la Galeria Mobius din Capitală, urmând ca incinerarea acestuia să aibă loc sâmbătă, la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici".

"Vă puteţi lua rămas-bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 martie şi vineri 23 martie, la Galeria Mobius, Str. Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, Bucureşti. Dorinţa exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moarte să fie incinerat. Aşadar, incinerarea are loc sâmbătă 24 martie, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, ora 10 a.m.", se precizează într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

"Dragi prieteni, stimaţi colaboratori, Galeria îşi închide programul de vizitare de azi, 20 martie, până marţi, 27 martie. Evenimentele programate în acest interval vor fi amânate cu cel puţin o săptămână.
Vă mulţumim pentru înţelegere!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Galeriei Mobius.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seară, în baia locuinței sale din Voluntari, de un bărbat care avea grijă de casa lui. Apelul la 112 a fost dat la ora 22 și 15 minute. Polițiștii au confirmat că este vorba despre cunoscutul om de radio și televiziune.

Moartea lui Andrei Gheorghe a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare. Mulți au intrat pe facebook pentru a posta un mesaj despre cel care a fost Andrei Gheorghe.

În ultima postare, tot pe facebook, Andrei Gheorghe îşi anunţa planurile de viitor. „Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari şi alte asemenea făpturi imbecile", a fost ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe.

Acid până la capăt, Andrei Gheorghe şi-a îndreptat furia spre cei care au condus România vreme de 30 decenii şi NU au construit nimic: "Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, infumurarile și prostia voastră agresiva. Va blestem sa muriți stind la coada, sa trăiți din salariu și sa va petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuita, intr-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți in sufragerie și cu părinții in întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește."

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13″). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14″), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

La Realitatea TV a realizat emisiunile "Politică, frate!" și "Am o știre pentru tine!"

Andrei Gheorghe va fi incinerat, potrivit ultimelor informații legate de cazul său. Andrei Gheorghe era un om credincios, în ciuda aparențelor. El dezvăluia într-un interviu ce îi cerea lui Dumnezeu.

„Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios", declara Andrei Gheorghe în 2016, într-un interviu.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei