Dezvăluiri INCENDIARE din Sistem: SRI dictează DNA. Coldea are birou la DNA

default

Dimensiune font:

| 26-03-2015 20:00

 Jurnalistul Cătălin Tolontan a obținut mărturia unui înalt judecător care, sub protecția anonimatului, descrie sistemul de justiție din interior. Judecătorul susține că dosarele vin cu dedicație de la SRI către DNA, iar adjunctul Florian Coldea a ajuns chiar să aibă un birou separat la DNA.

”Într-un moment în care DNA culege ”standing ovation”, judecătorii și avocații descriu cum văd ei cealaltă față a justiției

”Florian Coldea stătea cu picioarele încrucișate și lungite pe masă. Pe cap avea o pălărie din aceea de cowboy, cum să v-o descriu, de stil texan, cum purta George Bush”, povestește magistratul.

Pălărie texană? Adjunctul SRI e neoconservator?, întrebăm în glumă. Magistratul se uită chiorîș la noi. Spera că sîntem oameni serioși.

Insistăm pe Coldea. Chiar așa de prezent este magul operațional al SRI în acțiunile DNA? ”Pe Coldea l-au văzut zeci de procurori și ofițeri judiciari! El apărea aproape zilnic într-unul din birourile din DNA, care îi fusese pus special la dispoziție”. Asta cînd? ”Pînă să înceapă scandalul cu Udrea, din ianuarie. Acum a mai rărit-o”.

Sîntem circumspecți și judecătorul simte. ”Dar voi, ca ziariști, cum vă explicați ritmul dosarelor DNA? Sînt, totuși, doar 70 de procurori DNA în toată țara. Nu vă e clar că unele dosare vin cu analiza SRI? În mod normal, SRI oferă informații, nu face liniile de gîndire ale urmăririi penale”, întreabă el. Am schimbat rolurile. El întreabă, noi tăcem.

Dosare congelate, semipreparate de SRI și încălzite, ca pizza la microunde, de către DNA?

Dă din mînă, adică e treaba noastră dacă nu credem.

Magistratul spune că ”Binomul DNA – SRI este o erezie juridică!”. Îi arătăm ecranul televizorului, pe care se înlănțuie chinul de la votul din Senat de ridicare a imunității pentru Șova. Vâlcov cel puțin e demn, cere vot pentru arestare. ”Nu e normal că parlamentarii vor superimunitate. Dar iar amestecați lucrurile! Nimeni nu discută nevoia luptei anticorupție! În materie de corupție, întrebare nu e de ce, ci cum”, apasă judecătorul.

E genul de om care nu are o problemă să înoate împotriva curentului general. Ne roagă doar să nu-i publicăm numele. Nu încă.

”În ciuda opiniei generale, SRI nu are atribuții legale în materie de lupt anticorupție. Nu le are precizate prin lege, iar argumentul că i le-a delegat Consiliul Suprem de Apărare a Țării nu funcționează! CSAT nu face legi”, spune el.

De fapt, ce vă deranjează, domnule înalt și mîhnit judecător? ”Mă irită că societatea ajunge să elogieze uneori o atitudine milițenească”.

Și continuă: ”Iar voi, ziariștii, mai ales cei care ați scris de ani de zile despre cazurile de corupție, aveți datoria să relatați toate curentele de gîndire din justiție. Ar fi culmea să vă acuze pe voi cineva că sînteți, brusc, de partea corupților. Pentru că, în rest, de teama SRI, foarte puțini oameni din sistem sînt liberi și au curaj să vorbească”.

Un alt judecător cu funcție importantă susține că ”DNA a început să facă inovații juridice. Indiferent cît de spectaculoase par acum arestările, să vedem cum se vor decide în instanță cazurile”. Discutăm off the record despre mai multe cazuri celebre din ultima vreme. ”În România nu s-a aflat încă, dar la CEDO s-a acceptat spre judecare unele spețe. Nu înseamnă că s-a dat vreo decizie, dar cum CEDO acceptă extrem de puține cazuri, hai să vedem urmarea!”, ni se spune”, scrie Tolontan, pe blogul personal.

 

Scenariu teribil: PRESA ( TV,RADIO,ZIARE ), la mâna SRI?

  Serviciul Român de Informaţii manipulează politic televiziunile de ştiri. Este concluzia care reiese dintr-un articol-dezvăluire publicat recent de jurnalistul Radu Moraru. Evenimentele relatate de Moraru sunt interpretate de Sorin Roşca Stănescu, fostul jurnalist şi senator aflat în prezent în spatele gratiilor.

"Radu Moraru, cunoscut romanilor pentru faimoasa sa emisiune „Nasul”, face pe blogul sau o dezvaluire halucinanta. Cu suficient de multe detalii. Pe care am toate motivele sa o creditez.

Si care ar trebui sa puna pe ganduri atat clasa politica, cat si opinia publica.

  Conform lui Radu Moraru, conducerea Serviciului Roman de Informatii manipuleaza politic importante televiziuni de stiri. Iar, in ceea ce il priveste, i s-a facut chiar oferta de a deveni general.  

Cu subiect si predicat, Radu Moraru, pe care il aud, acum, pentru prima data, exprimandu-se critic la adresa angrenajului construit de Traian Basescu, pentru a manipula opinia publica, relateaza cum, in primavara anului 2010, i s-a oferit o importanta pozitie de „acoperit”. Invitandu-l, intr-o dimineata, in jurul orei 10.00, la sediul Serviciului Roman de Informatii, George Maior impreuna cu Florian Coldea - generalul cu trei stele facut de Traian Basescu - i-au propus lui Radu Moraru, deasupra unui pahar de whisky - ca sa vezi cu ce se indeletniceste conducerea SRI la inceputul unei zile de munca - o intalnire la Ministerul Apararii - alta importanta institutie publica - cu Gabriel Oprea, pe atunci ministru, pentru o pasnica masa de pranz, udata si ea din belsug cu whisky si vin. Iar acolo, nici mai mult, nici mai putin, cei doi i-au propus un grad de colonel, cu posibilitatea de fi avansat, in sase luni, la gradul de general. Daca Moraru, asa cum spune, nu ar fi refuzat, iata ca, am mai fi avut un „acoperit” printre cei mai reprezentativi oameni din presa romana.

In continuare, destainuirile lui Radu Moraru nu scad deloc ca importanţa si intensitate. El relateaza existenţa unei intregi increngaturi, a unei legaturi trainice de dependenţa intre postul de televiziune B1 TV si Serviciul Roman de Informatii. Prin intermediul lui Sorin Oancea, care conduce aceasta televiziune, si a familiei Paunescu, care detine 50%.

Bomboana pe coliva este insa pusa prin relatarea unui alt episod, mai recent, petrecut in 2012, imediat dupa instalarea lui Mihai Razvan Ungureanu ca prim-ministru. Dupa o intalnire cu Traian Basescu, la propunerea acestuia, Radu Moraru are, din nou, o intalnire cu conducerea Serviciului Roman de Informatii, care urma sa-i rezolve, in mod favorabil, un proiect pe care el, Moraru, incerca sa-l puna pe picioare in parteneriat cu patronul unei alte televiziuni, „mogulul fara chip”, asa cum il denumeste el pe Teszari, finanţatorul Digi 24. Nici nu ajunge bine Radu Moraru in biroul sefului SRI, ca Traian Basescu a si telefonat, dorind sa se asigure ca intalnirea are loc.

Le recomand, cu toata caldura, tuturor celor curiosi, sa citeasca, cu multa atentie, intreaga relatare pe blogul lui Radu Moraru. Pana atunci insa, cred ca este cazul ca atat oamenii politici, cat si reprezentantii societatii civile sa ia act de faptul ca exista o noua proba care incrimineaza, nu numai ceea ce a stiut toata lumea, si anume ca Traian Basescu, pe parcursul intregului sau mandat, a facut presiuni asupra presei si a incercat, pe toata caile, sa obtina controlul asupra acesteia, ci si ca, in aceasta operatiune, mortala pentru democratie, s-au implicat conducerea politica si conducerea operativa a Serviciului Roman de Informatii. Adica, George Maior si Florian Coldea. Si, de asemenea, un sef de partid politic si membru marcand al ultimelor guverne, Gabriel Oprea", afirmă SRS, într-un comentariu remis redacţiei stiripesurse.ro.   

 

George Maior ( SRI) a înnebunit pur și simplu

Mărturisirile lui Radu Moraru

 

În primăvara lui 2010 sînt invitat la SRI, la Maior în birou. La un pahar de whiskey, dimineața la 10, mi-a povestit cum s-a bătut cu mogulii răi și m-a lăudat că am rămas singurul stîlp tv al Statului de drept! Ma si gindeam ca iata, in sfirsit, o institutie a Statului, recte ditamai SRI -ul, apreciaza onestitatea si curajul unui ziarist. Eram un biet naiv!

La un moment dat, Maior ma intreaba, stiind ca am urmat Facultatea de Psihologie-Sociologie, care este explicatia ca in turul doi au iesit mai multi romani decit in primul tur si ca diaspora a fost mult mai numeroasa in turul doi.

In prostia mea, uitind totusi ca stau de vorba cu seful serviciului secret,ii spun strategia pe care am aplicat-o pe B1 TV. Intre cele doua tururi de scrutin am realizat un promo de 2 minute adresat romanilor din strainatate, pe care ii rugam sa iasa la vot indiferent cit de complicat le era si ii rugam sa cheltuie 2 euro sau 2 dolari pentru a da doua telefoane acasa in Romania si sa-si convinga rudele, prietenii sa iasa la vot! Nu am realizat atunci cit de emotionant si important a fost acel promo decit dupa ce am primit mii de emailuri din strainatate dupa 6 decembrie! NASUL era talk-show-ul preferat al romanilor din strainatate! Evident, meritul B 1 TV a contat dar nu a fost decisiv, au fost si alti factori, dar tin minte RICTUSUL lui Maior, de neuitat!

 Am realizat atunci ca sefului SRI ii scapase aceasta mica strategie mediatica, nu stiuse de ea!

La un moment dat a intrat si Coldea in birou, s-a asezat cu fundul pe masa cu paharele de whiskey, a baut si el un pahar cu noi si il vedeam cum ma studia si ma privea ca prietenul lui Maior. Era prima oara ca il intilneam, pe Maior il cunoscusem ca politician. Pot sa spun ca m-am simtit bine cu ei, am glumit si chiar aveam sperante: ma gindeam ca o fi sosit timpul generatiei noastre sa schimbe in bine Romania.

Doua luni mai tirziu primesc un telefon si sint invitat, oficial, la Ministerul Apararii, linga Marriot. Urma sa fiu primit de catre Gabriel Oprea, ministrul Apararii si George Maior, seful SRI, sa luam prinzul impreuna in buncarul lui Ceausescu.

Ma duc. Sint primit cu onoruri, primesc o sabie, un binoclu si inca ceva, nu-mi mai amintesc. Sint laudat pentru “faptele mele de vitejie” si mi se propune sa devin colonel. Cu o fata serioasa le zic: “Pai la cit m-ati laudat, numai colonel?!” In citeva clipe aveam deja desenat traseul de general, cu trecere prin Colegiul National de Aparare si doctorat servit! In numai 6 luni!


Oamenii erau foarte seriosi iar eu am luat-o ca pe o gluma: “Bai, relaxati-va, am glumit. Ma simt bine ca civil, imi servesc oricum patria si cetatenii si cred ca e bine sa mai ramina si ziaristi civili, ca prea i-ati luat pe toti!”
Nu le-a placut gluma iar eu am ramas cu un gust amar. Ii mirosisem ca de fapt se pisa pe presa mea si doreau sa ma agate. Atunci mi s-a aprins primul beculet.

Incepusem sa imi explic de ce brusc, desi eram televiziunea cu cea mai mare crestere de audienta in 2010, publicitatea disparuse, incasarile scadeau si familia Paunescu nu mai platea salariile. Practic, toate facturile pe 2010 au ramas, in cele din urma, neplatite. Din piata am auzit tot felul de zvonuri, care s-au adeverit ulterior, ca urma sa fie adus la B1 Sorin Oancea, cel care infiintase Antena 3, practic asociatul lui Dan Voiculescu. Odata cu el veneau si banii, multi de tot! Intimplator sau nu, Sorin Oancea era bun prieten cu George Maior de pe vremea “Imparatului” Adrian Nastase si, culmea!, sau nu, cu Elena Udrea. Chiar si finantatorii, printre care si Niro, erau toti buni prieteni cu Udrea si Maior.

Pentru mine era clar, intr-un fel sau altul Maior ma dorea in colectia lui de ziaristi, si apoi am realizat ca si Udrea avea o astfel de dorinta. Sa fii la comanda lor! Deci intii ne blochezi finantarile si salariile si apoi vii ca salvator al celui mai simpatizat post tv, aproape 6 milioane de romani ne placeau!

In mare secret, am avut negocieri in afara tarii, la Budapesta, cu “patronul fara chip” al RCS-Digi, Zoltan Teszari. Legal, eu mai aveam contract cu B 1 doar pina la 1 decembrie 2010 si apoi eram liber. Am respectat contractul pina in ultima clipa, chiar daca in 2010 nu am incasat niciun ban.

Cu Teszari colaborasem cu aproape 18 ani in urma cind RCS era in faza incipienta, ma ofertase de mai multe ori sa ma intorc in grup, era un sincer fan al emisiunii NASUL din ultimii 10 ani. In plus, m-am gindit ca e atit de tare (incaseaza zeci de milioane de euro pe luna) incit nu il va putea intimida nimeni.
Am gindit impreuna un proiect extraordinar. Il rugasem un singur lucru, discretie maxima pina la conferinta de lansare, de pe 31 noiembrie 2010.

Chiar ma gindeam sa-mi dau doctoratul in televiziune! Avind in vedere ca el avea cablu si abonati in 6 tari ne-am gindit sa infiintam cite un 10 (zece) TV in fiecare tara, in maxim 2 ani, si sa construim practic cea mai mare televiziune regionala din Europa, cu sediul la Bucuresti! Simbolic, contractul incepea chiar pe 1 Decembrie 2010 iar lansarea 10 TV s-a facut pe 10 decembrie 2010!

Investitia totala era de 60 de milioane de euro, 10 milioane/ tara!!!

Numai pentru campania de lansare a 10 TV Romania Teszari a cheltuit peste 500.000 de euro in decembrie 2010. Spectaculoasa lansare!
DAR STUPOARE! Chiar in prima zi de contract DISPARE Mogulul! Se opresc finantarile, se taie cele 400 de filme achizitionate iar mogulul ramine disparut! Apare, telefonic, chiar pe 10 decembrie, ziua primei emisii si sugereaza sa oprim tot proiectul fiindca …i-a gasit nod in papura! Eu nu sint de acord, ii spun ca nu putem sa ne facem de ris in toata tara si ca, daca e nevoie, finantez eu si echipa mea noul post si difuzam ce avem, adica doar citeva emisiuni. Brusc cica nu mai avea bani!

M-am prins imediat, fusese speriat, poate amenintat sau santajat sa rupa orice colaborare cu mine. Cineva era foarte speriat ca NASUL liber merge mai departe!

Deci parteneriatul cu Teszari n-a functionat nicio zi, a fost darimat! Televiziunea am tinut-o in viata vreo 6 luni, din banii propri, ulterior recuperind cu ceva scandal o mare parte din ei.

Atunci am realizat ca ori ma las de presa si emigrez din tara asta controlata de baietii destepti ori imi fac propria televiziune, una in care sa detin controlul actiunilor stiindu-ma nesantajabil.

Asa s-a nascut blogul NASUL.TV in octombrie 2011 si apoi, dupa ce am vazut entuziasmul fanilor strinsi pe blog, am incropit, prin subscriptie publica, Televiziunea Libera in aprilie 2012. Am avut bafta sa iau licenta tv in primele zile de mandat ale Laurei Georgescu, in decembrie 2011, cind “sistemul” era cu gindul la caltabosi. Laura fusese colega cu mine in PRO TV si familiaritatea cu care m-a primit in sedinta CNA i-a facut pe toti membri CNA sa creada ca avem acceptul “sistemului”. Eu asta cred dar e, la fel de posibil ca “baietii” sa fi spus, “da-l ma in aia…ca n-are de unde sa stringa bani sa tina o televiziune, moare in 3 luni!”

Arogantii n-aveau de unde sa stie ca aveam multi fani nebuni sa ne sustina si multi prieteni adevarati. Ma rugam tot timpul sa nu “murim” in primele 3 luni si imi aminteam celebra secventa a dezastrului total si final din Zorba Grecul. Visam sa traim macar 3 luni si apoi sa “murim” frumos! Merita sa incerc sa construiesc o televiziune libera exact in anii in care “lupii tineri” ai Sistemului isi pierdusera rabdarea si puneau laba pe tot: presa, afaceri, in timp ce reuseau sa mai trimita la puscarie cite un “lup batrin”!

Si iata ca am reusit mult mai mult decit sa rezistam aproape 3 ani deja! In primele 8 luni am reusit sa ajungem de pe pozitia 135 in clasament, pe pozitia 20 in lista televiziunilor “must carry”. Am aparat Statul de drept in 2012, la suspendare, si am avut 2 ani extraordinari in 2013 si 2014. Se pare ca asta e destinul echipei mele, sa cistigam, iar cei care ne-au vrut mereu raul sa piarda…de fiecare data!!! Nastase in 2004, Geoana si PSD in 2009, Ponta si Antonescu in 2012, Ponta si Gashca in 2014!

Putini stiu insa ce CARACATITA am avut de infruntat in 2013 si 2014 !

PLANUL MACHIAVELIC AL LUI MAIOR (2010-2014)

Suparat la maxim ca a pierdut functia de premier, Base nominalizindu-l din nou pe Boc in decembrie 2009, Maior organizeaza o echipa inedita: Ponta, Ghita, Udrea! Da, o coopteaza si pe Udrea dupa ce tot EL, Maior, o tocase cu toata presa pe care o controla sau influenta. A simtit ca Udrea era nemultumita fiindca ea spera ca Basescu sa o numeasca pe ea premier.

Ce promite Maior acestei echipe la inceputul lui 2010?!?


1. Lui Ponta i-a promis sefia PSD si i-a si daruit-o, trupa lui Ghita rupind gitul lui Geoana in ultima clipa si determinindu-l pe Cristian Diaconescu sa se retraga dupa ce fusese santajat.
2. Elenei Udrea i-a promis sefia PDL.
3. Amindurora le-a promis ca in 2014 ii va baga in finala pentru Prezidentiale, romanii avind de ales intre Ponta si Udrea, “copiii” lansati de Famiglia Nastase-Bittner-Petrache-Cocos, unul pe stinga iar celalalt pe dreapta! Curat “democratie” mon cher!
4. Lui Ghita i-a promis sefia PSD incepind cu anul 2014 si probabil niste contracte cu Statul si cu Serviciile. Dar, ca sa nu se plictiseasca pina in 2014, Maior l-a facut pe Ghita Mogul peste Vintu! Apoi l-a nasit cu Romania Tv!

Maior juca din nou la doua capete! Ori reusea sa unifice toate Serviciile sub mina sa si raminea Eminenta Cenusie, ori il facea Presedinte pe Ponta, EL INSUSI devenea premier iar pe Udrea o punea sefa cu gura mare a Opozitiei!

In 2010 s-a nascut goana “lupilor tineri” dupa bani! Era nevoie de multi bani ca sa poti tine toata presa sub papuc si la ordin! Era nevoie de multe racolari! Era nevoie de multe santaje! Era foame de bani baieti!!!

Planul demareaza in tromba! Udrea incepe sa-l sape pe Boc cu tot PDL-ul lui, Ghita ii intinde capcane lui Vintu si mogulul intra in puscarie. Se naste mizeria de RTV. Presa controlata il bubuie zilnic pe Basescu, Presedintele face citeva greseli uriase, popularitatea i se prabuseste. Maior il simte ranit si, cu ajutorul tradatorilor de tip Gabi Oprea (si el Nasul lui Ponta si cumatru cu Maior) trintesc guvernul Boc in primavara lui 2012! Cu largul concurs al presei controlata de Maior, pe fondul coruptiei guvernarii PDL dar si pe lipsa de masuri economice curajoase in contrast cu taierile dure de salarii si impozitarea gresita a pensiilor!

Maior ii cere Presedintelui sa-l numeasca prim ministru! O stiu chiar de la Traian Basescu, dezvalui acum o discutie avuta la Cotroceni. O sa va povestesc mai tirziu motivul pentru care am cerut o audienta la Seful Statului. Basescu i-a spus asa, banuind ca Maior e Cappo di Tutti Capi: “George, nu pot sa te pun Premier direct din postura de Sef al SRI. Intra in politica, joaca si tu 6 luni si apoi mai vedem!”

Maior a innebunit pur si simplu! Cu atit mai mult cind l-a vazut numit pe MRU! A facut pe dracu-n patru si in numai 78 de zile l-a dat jos! Asta da record de sef al SRI ! Basescu refuza din nou sa-l puna premier si il alege pe Ponta!!! Pe Cirlan! Maior se repliaza, se multumeste cu mai putin! Macar stia ca va obtine de la Ponta niste bugete uriase pentru SRI, bani cu care va incerca sa refaca echilibrul din Serviciu, unde Coldea era Master Chef! Maior spera sa isi ademeneasca niste colonei, niste generali.

Si mai era ceva. Odata cu numirea lui Ponta premier, Maior obtinea, prin cumatrul Gabi Oprea fost la Armata si acum la Interne, dar si prin Dobritoiu si apoi Mircea Dusa acces si apoi control pe doua servicii secrete foarte importante: Doi si’un sfert si Serviciul Secret al Armatei. Ii mai lipsea SIE!

Pe de alta parte si Traian Basescu avea niste asteptari. Sa-l rupa pe Ponta de Maior, sa il compromita pe Ponta si sa il lase sa se compromita pina in 2014, sa lase USL sa se uzeze la guvernare! Base dorea sa cistige timp pina cind sa reconstruiasca o forta care sa se opuna monstruoasei coalitii!

Crin Antonescu (sustinut de Varanul Voiculescu) a simtit si el momentul si el este autorul Suspendarii din vara lui 2012, asta dupa ce ajunge Sef al Senatului. Culmea, desi e greu de crezut, cei care tradeaza “cauza” sint exact Maior (prin Ioan Rus – tot din grupul de la Cluj) si Ponta. E logic. Traian Basescu odata demis, Crin Antonescu devenea Presedinte Interimar 3 luni si, mai carismatic decit Ponta, il batea de se usca la prezidentiale! Si Maior rata din nou fonctia de premier, stiut fiind faptul ca nea Crin nu-l inghitea deloc!

Nu stiu cine i-a intins o capcana lui Traian Basescu, aceea de a indemna alegatorii sa iasa la Referendum! Pe tactica aceea, cu o popularitate de sub 15%, referendumul era validat iar Crin devenea Seful Statului pina in 2017! Eu banuiesc ca Elena Udrea l-a sfatuit prost! Parca imi amintesc chiar si-o declaratie a ei! Cert e ca, la presiunea PDL, a unor ziaristi si a societatii mai civile, Base adopta tactica boicotului. Stiti rezultatul.

Urmeaza apoi esecul Elenei Udrea de a prelua PDL, urmeaza celebrul “Adio PDL” basescian, esecul PMP, etc. Din echipa din 2010 toti prosperau, Maior, Ghita, Ponta, numai Elena Udrea avea esec dupa esec (desigur, in plan politic, in plan financiar sotul Cocos se umplea de zeci de milioane de euro).

Dar Udrea era sigura, in continuare, ca planul lui Maior functiona in continuare si ca ea, cu ajutorul Presedintelui Basescu si al lui Ponta (ambii ii faceau reclama zilnic, unul pozitiva, celalalt reclama negativa – ambele utile unui politician), sustinuta din umbra de Maior (care ii servea numai d-alea calde), va ajunge in turul doi al prezidentialelor! In secret si numai in mintea ei, credea ca in turul doi va deveni un Basescu la patrat si i-o va trage lui Ponta pe ultima suta!

In toti acesti ani, atit Ponta (pe care il vizita acasa), Ghita (cu care se vedea la cafenele si o trata binisor pe RTV, pina la un punct) cit si Maior (cu care se vedea de cite ori avea chef, ba ii mai aranja si intilniri) – aveau grija toti 3 sa ii picure in urechi niste otrava de tipul “Vezi, ca asta, Coldea, nu te place, ba te si sapa, fiindca tu esti sursa alternativa de informatii a Presedintelui!” Udrea nu si-a dat seama ca golanii au facut-o! Sau s-a prins mult prea tirziu! Acum citeva zile cind s-a apucat sa-l injure taman pe omul multi promovat si decorat de Traian Basescu, inclusiv in martie 2014!

In plus, Udrea a mai aflat ca toata protectia de care credea ca se bucura ea, Cocos si toate afacerile ei, a fost o mare vrajeala! Inca nu stiu cind a lasat-o din brate Traian Basescu! Eu banuiesc ca inca din 2012, daca nu cumva si mai devreme! In rest, fiindca e un sacal batrin, Base a jucat si el un rol de “sustinator” al blondei! In cite s-a bagat cu Udrea nici el nu avea prea multa marja de joc! Incurcate au fost caile pe care a mers Base! E insa foarte posibil ca Presedintele sa fi renuntat la prietenia cu Udrea in ultimele saptamini, repet, nu stiu!

Ce stim cu siguranta este ca Maior, speriat ca Ponta pierde teren, incearca un ultim santaj la Basescu (pe linga multe altele, despre care o sa mai vorbim), difuzarea acelor imagini de la Paris, cu Udrea si Bica. Santajul esueaza iar Basescu, in ultima clipa a turului doi, in ultima zi de campanie, isi indeamna ultimii sai fani sa-l voteze pe Iohannis! Estimez cam 5-7 procente! Fani care altfel stateau in casa! E posibil ca Iohannis sa fi cistigat si fara acest sprijin fiindca o sa vorbim de TSUNAMI-ul DIASPOREI!

Ei bine, doamnelor si domnilor, cel care a blocat votul in Diaspora este chiar George Maior! Omul ramasese marcat din noaptea aceea cu “Mihaela, Dragostea Mea”, cind 70.000 de voturi din strainatate au decis alegerile!

Cind am facut pariul in direct, in emisiunea NASUL, pe 6 octombrie 2014, ca Victor Ponta nu va fi Presedinte, mi-am amintit acel RICTUS al lui Maior cind l-am vizitat in 2010! Pe 6 octombrie am lansat campania “Revolutia pasnica, fara singe, dupa 25 de ani!” Am indemnat romanii de pretutindeni, timp de o luna de zile, sa iasa la vot si sa sune acasa, la rude si la prieteni! Sa nu se ia dupa televiziunile aservite care le vor spune ca sint cozi, ca nu merita efortul, ca e frig si ploua! DA! I-am rugat sa mearga la vot, sa stea la cozi si le-am promis ca aceste imagini vor fi difuzate pe NASUL TV! Asa cum am difuzat demonstratiile anti RMGC, Pungestiul sau Birladul! I-am rugat pe romani sa iasa la vot, sa vedem cum sta acest popor in fata vremurilor! Stiam din 2009 ce efecte uluitoare are o asemenea campanie de presa! Stiam bine de tot si stia si Maior!Fenomenul a explodat pur si simplu fiindca tot FB-ul a simtit la fel ca noi!

Schema lui Maior – Inchiderea NASUL TV

Putini stiu ca in vara lui 2014, inainte de inceperea campaniei electorale, gashca lui Maior aproape ca a reusit sa inchida NASUL TV. A ratat milimetric!
Maior a facut o nefacuta si, cind voi avea toate probele, voi depune o plingere penala! Acela a fost momentul in care m-am hotarit sa rup tacerea, dupa atitia ani de permanenta haituiala! Ii promisesem, in 2012, cind i-am facut o noua vizita la birou, ca voi muri de git cu toti cei care se vor lua de NASUL TV! In schimb el mi-a raspuns senin ca nu o sa reusesc cu Televiziunea Libera decit daca ma asociez 50/50 % cu Niro, asociatul pe care mi l-a recomandat cu “caldura” securistica! Eu m-am facut ca nu pricep dar el chiar n-a inteles nimic din mesajul meu!

Dar iata schema diabolica a lui Maior, schema care urma sa ingenuncheze Romania daca Ponta iesea Presedinte!

MAIOR – sef peste SRI, Doi si’un sfert, Serviciul Secret al Armatei
Cumatrul OPREA – Ministerul de Interne (Politie Economica, etc)
Finul Ponta – Premier (Bugete babane), OUG-uri cu schepsis, Corpul de Control, etc
Comisie Parlamentara SRI – bine controlata!
SEFUL ANAF – Gelu Diaconu (membru UNPR, nevasta cu off-shore)
ADJUNCTUL ANAF – Bratul armat al Anaf, Tunaru, omul lui Dragnea dar si omul prin care Dragnea este santajat (Tunaru cara plicurile cu bani din Teleorman la Bucuresti, potrivit propriei declaratii – data Politiei si aflata in arhiva lui Gabriel Oprea).
BICA – DIICOT (Spalarea banilor, Crima organizata, Anti Drog, etc)

Va dau un mic exemplu de cum functiona:
1. Maior ii spunea lui Ghita de vreo firma care il supara, poate chiar o televiziune!
2. Ghita statea toata ziua bot in bot cu Gelu Diaconu, seful ANAF
3. Diaconu ii dadea ordin lui Tunaru sau facea plingeri la Bica sau la seful politic Oprea si toate Organele tabarau pe firma care l-a suparat pe Georgica!

Prin aceasta CARACATITA nea Georgica Maior visa sa controleze toate firmele din Romania si toate secretele si “scheletele” din dulapurile romanilor, politicieni sau nu!!!

Maior a picat si curind toata reteaua va fi destructurata. Dar ce nu inteleg este jocul Elenei Udrea. Fiindca ori e naiva si nu pricepe (poate se prinde dupa ce citeste acest “film” al ultimilor 10 ani de Basescu, desigur, in viziunea mea), ORI face un JOC PERICULOS! Cu trimitere atit la Traian Basescu cit si la actualul sef interimar SRI, generalul Florian Coldea!

Dupa ce in vara lui 2009, Floriana Jucan, prietena apropiata a lui Maior, sugera public, in Q magazine, ca Florian Coldea are o “relatie speciala”cu Procurorul general de atunci, Laura Codruta Kovesi, iata ca si Udrea revine in 2015 cu aceeasi asertiune!

Sincer, mie imi pare ca Maior vorbeste prin gura Elenei Udrea! Imi pare ca Maior vrea sa loveasca atit in SRI cit si in lupta anti-coruptie, cit si in Traian Basescu, si o foloseste/ santajeaza pe Udrea. E drept, si doamna Udrea baga din greu tot felul de abureli peste mesajul lui Maior, dovada ca e derutata rau!
Dar imi pare ca scenetele Elenei Udrea fac parte dintr-un plan! Asa cum cred ca si Maior si-a regizat “demiterea”! Eu nu cred ca Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia! Ceva e putred, sper sa aflam curind mai multe!

V-am ramas dator cu un episod. In 2012, dupa instalarea lui MRU, cer o audienta la Traian Basescu. O faceam in virtutea faptului ca in 2008 am trimis un material catre CSAT in care vorbeam despre disparitia presei independente si a ziaristilor de calitate, ca despre o vulnerabilitate a Statului Roman. Eu cred si astazi ca fara presa libera nu exista Justitie, fara justitie nu exista afaceri corecte, politicieni corecti, etc. Documentul a fost adoptat in CSAT.


Stiind cit de independenta este Televiziunea Libera, NASUL TV, ca doar eu eram “girantul”, m-am dus la Presedinte sa-l intreb cum se face ca mizeria aia de RTV a lui Ghita este pe toate cablurile si farfuriile zburatoare, inca din prima secunda de emisie iar mie imi cereau cablistii milioane de euro ca sa ne retransmita: ma refeream la RCS-DIGI si UPC!


Presedintele a evitat subiectul dar m-a sfatuit sa merg urgent la George Maior fiindca el poate rezolva cu RCS-DIGI !!! Practic, atunci am inteles clar cine m-a lucrat in acei ani!


A doua zi m-am prezentat la Maior, fara mari sperante, dar am zis ca macar sa ii dau mesajul, JOS LABA ! Am fost elegant, cum am scris mai sus, i-am zis doar ca mor de git cu aia care se iau de singura televiziune libera!
Va dau si un amanunt simpatic. Nici nu ajunsesem de 3 minute in biroul lui Maior ca ghici cine suna pe telefonul scurt?! Traian Basescu! Maior se ridica in picioare, pozitia de drepti, ii confirma Sefului Statului ca sint acolo sa discutam “problema” si incheie gomos: “Promit sa rezolv, Domnule Presedinte!”

Cita ipocrizie! Nu a rezolvat nimic, desigur, pai el era tartorul lui Teszari! In schimb l-a pus la Digi 24 pe bunul sau prieten Vasile Dancu, director editorial! Ca sa fie un post echilibrat si eventual dezechilibrat, cind trebuie! Nici nu va inchipuiti ce experti in manipulare au ajuns baietii lui Maior!

Am scris acest reportaj, trait de mine, fara inflorituri, asa cum mi-am adus mai bine aminte, din Romania ultimilor 10 ani! In afara de “mascati” am avut parte de toate “instrumentele” STATULUI MAFIOT! Cu toate amenintarile din dotare! Si am avut de a face cu toate JEGURILE acestei societati de pe Dimbovita!

Elena Udrea m-a determinat sa scriu, iata, m-a inspirat! Dar si momentul jalnic al presei de astazi!

Patronul Antenelor – arestat
Patronii Realitatea Tv – arestati (Vintu si Pacurariu)
Patronul Mediafax, Ziarul Financiar, Gandul, ex PRO TV – arestat
Patronul Romania Libera – arestat
Patronul Romania Tv – puscariabil pe termen foarte scurt
TVR – practic in faliment mascat
Finantatorul B1 TV, Evenimentul Zilei (Niro) – arestat

Televiziunile mentionate mai sus – datorii de peste 180 milioane de euro
Ziarul Adevarul – datorii de 100 de milioane de euro

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze!

In plus, avem citeva site-uri care mimeaza bine independenta editoriala dar au “lantul scurt”, se simte! In curind vor bubui si ele!

Credeti ca gaseam un timing mai bun sa scriu acest reportaj?! Nu cred ! Sint optimist, nu cred ca se poate mai rau de atit!

Ca sa inchei, va marturisesc ca nu am, inca, ce sa scriu despre generalul Coldea. I-am cerut demisia fiindca e timpul. Cred ca a stat prea mult sef la SRI, s-a erodat prea mult in lupte intestine, absurde uneori pentru Romania si cetatenii ei. Daca as fi Iohannis l-as lua consilier, as incuraja un ofiter de cariera sa preia functia lui Coldea si as numi un civil autentic, democrat pina in pinze ca Director al SRI. Iar Coldea sa-i supravegheze temeinic, SRI sa nu o mai ia pe aratura si sa previna JAFUL NATIONAL! SRI, dar si celelalte Servicii au RESTANTE MARI in ultimii 25 de ani!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru 

 

http://www.cotidianul.ro/

 

 Comisarul.ro a scris în urmă cu câteva luni aici despre intenţiile PSD * SRI*  de a-şi subordona presa locală din România. Suntem în măsură să vă prezentăm cel mai mare rapt din istoria presei locale din România. Manoperă în spatele căreia se află interpuşi manevraţi de actualul arestat Viorel Hrebenciuc dar şi un individ promovat şi susţinut de Varujan Vosganian. La rândul său, recompensat de PSD *SRI* cu păstrarea imunităţii printr-un vot ordinar dat în Senat.

Nişte elveţieni, ucigaşii presei locale independente din România, se pregătesc să fugă din ţară. Sunt actualii acţionari majoritari de la Goldbach Media. Fosta ARBOMEDIA. Regia construită şi dezvoltată de presa locală independentă. 

Conform www.mfinante.ro cele doua companii româneşti ale Goldbach Media Group înregistrau, la data de 31 Decembrie 2013 pierderi cumulate/activ net de 14.515.130 lei şi datorii totale de 23.369.809 lei.

Conform declaraţiilor conducerii grupului Goldbach Media din Elveţia, compania se retrage până la sfarşitul acestui an din Rusia, Polonia şi România. Pentru vânzarea companiilor din România catre PSD *SRI*.

În decursul anului 2013 a avut deja loc vânzarea majorităţii activelor imobilizate (autoturisme, calculatoare) şi a obiectelor de inventar (mobilier).

Cel mai mare client al Goldbach Media este agenţia The Group (avand clienţi ca Siveco, Terapia Ranbaxy), din bugetele cărora cel mult 60% ajung la ziare si radiouri, diferenţa fiind reţinută de Golbach Media şi The Group prin comisioane şi rebateuri.

Din surse interne: Goldbach Media Group negociază în acest moment cu un grup de salariaţi ( Alecu Alin, Firez Dan, Pistriţu Andreea etc) plecarea elveţienilor din acţionariatul din România. Grupul elveţian, cu profituri de zeci de milioane de euro, va fi înlocuit cu persoane fizice române care, pentru păstrarea unor venituri de 4-5000 de euro pe lună sunt dispuse să îşi asume pierderile de milioane de euro din ultimii ani.

Surse interne: pe parcursul ultimilor ani s-au efectuat plăţi preferenţiale (şi in avans) către anumite site-uri, ziare şi radiouri în funcţie de concesiile de orientare politică făcute de acestea.

Mandatul administratorului român (Alecu Alin *SRI *) al celor două firme expiră la 31 decembrie 2014.

Surse interne şi din piaţă: www.hotnews.ro şi-a prelungit contractul cu Goldbach Media doar până la 31 decembrie 2014.

Alin Alecu *SRI*, Manager Goldbach Media, a fost director al UFD şi mâna dreaptă al lui Varujan Vosganian şi fost director al Federaţiei Autorităţilor Locale din România.

Despre agenţia de publicitate The Group – cunoscută în piaţă ca fiind beneficiara unor contracte recomandate politic, unul dintre fondatori fiind condamnat recent pentru fapte de corupţie. Este vorba despre Bogdan Nicola. În spatele The Group tronează interesele PSD *SRI*. 

Lista produselor de presă posibile SRI 

PRESA LOCALĂ

Arad: Aradul
Arad: Nyugati Jelen
Argeș: TOP
Bihor: Crișana
Bihor: Reggeli Újság
Bistrița-Năsăud: Răsunetul
Botoșani: Monitorul de Botoșani
Botoșani: Informația de Nord-Est
Brașov: Monitorul Expres
Braşov: Brassói Lapok
Brăila: Obiectiv Vocea Brăilei
Buzău: Opinia
Buzău: Viața Buzăului
Călărași: Observator de Călărași
Cluj: Monitorul de Cluj
Constanța: Observator de Constanta
Covasna: Observatorul de Covasna
Covasna: Székely Hírmondó
Dolj: Gazeta de Sud
Galați: Viața Liberă
Gorj: Impact în Gorj
Harghita: Hargita Népe
Harghita: Új Kelet
Hunedoara: Glasul Hunedoarei
Hunedoara: Replica
Ialomiţa: Observator 24
Ialomița: Impact
Iași: Ziarul de Iași
Maramureș: Informația Zilei
Maramureș: Gazeta de Maram...
Maramureș: Banyavideki Uj Szo
Mehedinți: Buletin de Mehedinți
Mureș: 24 Ore Mureșene
Neamț: Monitorul de Neamț...
Prahova: Prahova
Prahova: Republicanul
Prahova: Altphel
Satu Mare: Gazeta de Nord-Vest
Sălaj: Sălăjeanul
Sibiu: Tribuna
Sibiu: Monitorul de Mediaș
Suceava: Obiectiv
Teleorman: Gazeta de Teleorman
Timiș: Renașterea Bănățeană
Timiș: Heti Új Szó
Vaslui: Monitorul de Vaslui
Vaslui: Vremea Nouă
Vâlcea: Curierul de Râmnic
Vrancea: Ziarul de Vrancea
național: Curierul Național

RADIO LOCAL

Arad: Radio Arad
Argeș: Muntenia FM
Bacău: Dream FM
Bihor: Radio Transilvania Oradea
Bihor: Radio Transilvania Aleșd
Bihor: Radio Partium
Bistrița Năsăud: Radio Transilvania Bistrița
Bistrița Năsăud: Radio Transilvania Beclean
Botoșani: Radio Fix
Brăila: Radio Dens
București: Radio Impuls
Brașov: Radio Minisat Predeal
Buzău: Radio Campus
Caraș Severin: Radio Banat FM
Cluj: Radio Paprika
Cluj: Radio Transilvania Cluj
Cluj: Radio Transilvania Turda
Cluj: Radio Impuls
Cluj: Napoca FM
Cluj: Radio Fir Dej
Constanța: Radio Sky FM
Constanța: Radio Doina FM
Covasna: Radio Profi Târgu Secuiesc
Covasna: Radio Sepsi Sfântu Gheorghe
Covasna: Radio Sláger Sfântu Gheorghe
Dâmbovița: Radio Minisat Târgoviște
Dâmbovița: Radio Puls FM Târgoviște
Dâmbovița: Radio Minisat Găești
Dâmbovița: Radio Minisat Moreni
Dâmbovița: Radio Minisat Moroeni
Dâmbovița: Radio Minisat Titu
Dolj: Radio Sud Craiova
Galați: Lider FM
Galați: Radio 1 Tecuci
Harghita: Radio Fun FM Miercurea Ciuc
Harghita: Mix FM Gheorgheni
Harghita: Radio Star Odorheiu Secuiesc
Harghita: Radio Vox FM Cristuru Secuiesc
Hunedoara: Radio Big FM Deva
Hunedoara: Radio Color Hunedoara
Ialomița: Radio Fresh FM Slobozia
Iași: Radio Impact FM Iași
Iași: Radio Impact FM Hârlău
Iași: Radio Impact FM Pașcani
Maramureș: Radio Transilvania Baia Mare
Mureș: Radio Transilvania Luduș
Mureș: Erdély FM
Neamț: Impact FM Piatra Neamț
Prahova: Radio Wyl FM
Prahova: Radio Prahova
Prahova: Radio Best FM
Satu Mare: Radio Unu SM
Satu Mare: Radio City Satu Mare
Satu Mare: Radio City Carei
Satu Mare: Radio Transilvania Satu Mare
Satu Mare: Radio Transilvania Carei
Sălaj: Radio Transilvania Zalău
Sălaj: Radio City Zalău
Sibiu: Eveniment FM
Sibiu: Radio Transilvania Mediaș
Suceava: Radio Impact FM Suceava
Suceava: Radio Impact FM Câmpulung Moldovenesc
Suceava: Radio Impact FM Gura Humorului
Suceava: Radio Impact FM Rădăuți
Suceava: Radio Impact FM Vatra Dornei
Suceava: Viva FM Suceava
Suceava: Viva FM Fălticeni
Suceava: Viva FM Rădăuți
Timiș: Radio Banat Link Timișoara
Tulcea: Radio Delta
Vaslui: Smile FM
Vâlcea: Radio Vâlcea 1
Vrancea: Radio Dada Focșani
Radio Impuls (rețea)

TV LOCAL

Alba: Alba TV
Arad: TV Arad
Argeș: Argeș TV
Argeș: Curier TV
Bacău: 1 TV Bacău
Bihor: TTV Oradea
Bistrița-Năsăud: AS TV
Botoșani: Tele M Botoșani
Brașov: RTT
Buzău: Campus TV
Caraș-Severin: Banat TV
Cluj: Someș TV
Constanța: Neptun TV
Covasna: Polyp TV
Dâmbovița: Columna TV
Dolj: Oltenia 3 TV
Galați: TV Galați-Brăila
Giurgiu: Valahia TV
Gorj: N-Sat TV
Gorj: Gorj TV
Harghita: Csiki TV
Harghita: Digital 3 TV
Harghita: Feny TV
Harghita: Gyergyó TV
Hunedoara: Hunedoara TV
Hunedoara: Info HD
Hunedoara: Mondo TV
Iași: Tele M Iași
Iași: Iași TV Life
Maramureș: Maramureș TV
Mehedinți: Galaxy TV
Mureș: Știi TV
Mureș: TTM
Mureș: Erdely TV
Neamț: 1 TV Neamț
Neamț: CNS Roman
Olt: Olt TV
Prahova: Prahova TV
Prahova: VP TV
Sălaj: Sălăjeanul TV
Satu Mare: Nord Vest TV
Sibiu: Eveniment TV
Suceava: Bucovina TV
Teleorman: Media Sud TV
Timiș: Tele Nova
Vâlcea: Etalon TV
Vrancea: Atlas TV
regional: EST TV

ONLINE

Peste 150 de siteuri  posibile SRI (AICI), intre care, cele mai importante ca bugete sunt www.hotnews.ro şi www.autovit.ro.

 

 www.comisarul.ro/politic/exploziv/presa-locala-independenta-bagata-in-falim_29.html

  

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei