« Inapoi

IARNA s-a întors în forţă, în Moldova

IARNA s-a întors în forţă, în Moldova#1
Mărime font - +

Iarna a revenit în forţă şi peste Prut, în Republica Moldova. Locuitorii s-au trezit astăzi, în faţa unui peisaj apocaliptic, cu copaci doborâţi, străzi blocate şi trafic paralizat.

 

Capitala Moldovei, Chişinău, este sub un strat de zăpadă destul de consistent, în timp ce ninsorile abundente şi rafalele de vânt puternice îngreunează foarte mult circulaţia, atât cea pietonală, cât şi cea vehiculelor.

Locuitorii au fost nevoiţi să meargă la serviciu pe jos, troleibuzele au fost blocate de o pană de curent electric, iar microbuzele nu au circulat nici ele.

Meterologii au avertizat că vremea rea va continua şi în zilele următoare, cu fenomene neobişnuite pentru această perioadă, ninsori abundente şi viscol.

Potrivit celor mai recente informaţii de peste Prut, 140 de localități din țară au rămas fără energie electrică din cauza condițiilor meteo nefavorabile, iar 86 de automobile au fost distruse de copacii și crengile căzute din cauza chiciurii.

Totodată, o persoană a ajuns la spital cu piciorul fracturat. Cazul a avut loc în sectorul Botanica al capitalei.
 

Data publicarii: 20/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > ACTUALITATE > STIRI INTERNE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

 

editia online din 25.06.2017 - 6:42

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange