Laura Codruța Kovesi-DNA

default

Dimensiune font:

| 01-03-2015 13:47

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că denunțul făcut de Ovidiu Tender împotriva Alinei Bica și a lui Sorin Ovidiu Vântu a fost făcut la comanda Laurei Codruța Kovesi, care își dorește din tot sufletul să o înfunde pe fosta sa rivală, Alina Bica.

”Aștept cu nerăbdare un denunț împotriva Alinei Bica pentru o faptă petrecută pe vremea lui Burebista!

Mai multe site-uri și televiziuni de știri au publicat sub titluri ca niște focuri de pistol, gen Un nou denunț împotriva Alinei Bica, Denunțul care înfundă pe Alina Bica, și fără nici cea mai mică nuanță de îndoială, Un denunț formulat de omul de afaceri Ovidiu Tender la DNA.

Acest denunț sună astfel:
„În 25 mai 2005, am fost chemat la o întâlnire de către Vîntu Sorin Ovidiu care, după ce m-a verificat să nu am vreun aparat de înregistrare, audio sau video, mi-a cerut să dau suma de 4 milioane de euro cash pentru a scăpa de dosarul penal de la DIICOT. Mi-a dat termen să plătesc această sumă până la 25 iulie 2005, pentru că suma urma să se împartă la opt persoane care vor rezolva problema cu dosarul meu. La nedumerirea şi neîncrederea mea faţă de această solicitare, Vîntu Sorin Ovidiu mi-a spus că voi primi un semnal în acest sens când voi fi chemat la DIICOT.
Într-adevăr, după câteva zile am fost chemat la DIICOT de către procurorul Alina Bica, care mi-a transmis mesajul: Vă felicit că v-aţi descurcat! Am înţeles că solicitarea de a da 4 milioane de euro făcută de Vîntu era cu acordul procurorului de caz şi eventual al altor persoane pe care nu le-a menţionat.
La termenul din 25 iulie 2005, până la care trebuia să fac plata, am fost chemat din nou de Sorin Ovidiu Vîntu la domiciliul acestuia unde, în prezenţa lui Liviu Luca, după ce eu le-am comunicat că nu am de unde să plătesc această sumă, aceştia mi-au spus că grupul lor consideră că eu i-am înşelat şi că de acum încolo voi suporta consecinţele refuzului meu de a da mită. După numai câteva zile, am fost chemat de procuroarea Alina Bica şi aceasta a dispus împotriva mea măsura obigării de a nu părăsi ţara”.

Așadar, în vara lui 2005, procurorul DIICOT Alina Bica dispune împotriva lui Ovidiu Tender interdicția de a nu părăsi țara, în cadrul măsurilor din cadrul unei anchete penale. În 2006, Ovidiu Tender a fost trimis în judecată de Alina Bica. Pe 12 decembrie 2014, Tribunalul Bucureşti i-a condamnat, pe Ovidiu Tender la 11 ani şi patru luni de închisoare şi pe Marian Iancu la 13 ani şi opt luni de închisoare, în dosarul Carom, în care sunt acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani, decizia nefiind definitivă.

Dacă ar fi nimerit azi la DNA sub numele de Elena Udrea, mai mult ca sigur Ovidiu Tender ar fi fost arestat preventiv de patru ori.
Alina Bica, de la DIICOT, a plecat de la premisa corectă că arestarea preventivă e o măsură de excepție. Prin urmare, a dispus ca Ovidiu Tender să nu părăsească țara.

După 10 ani (!!!), Ovidiu Tender depune un Denunț împotriva Alinei Bica prin care interdicția de a nu părăsi țara e explicată ca fiind urmare a supărării Alinei Bica, pentru că nu i-a dat lui Sorin Ovidiu Vântu 4 milioane de euro. Cel care depune denunțul e însă cel pe care Alina Bica l-a trimis în judecată în 2006, și a fost condamnat la 11 ani închisoare în 12 decembrie 2014, la capătul unui proces în care s-a făcut totul de către magistrați pentru tărăgănare.

Cînd am terminat de citit acest text, publicat, repet, de presa noastră căcioasă fără cea mai mica nuanță de îndoială în adevărul delațiunii, am crezut o clipă că e un Denunț absurd la Ohrana Țaristă, cea de la care a învățat KGB-ul arta de a vîrî oameni la zdup doar pe baza delațiunilor, denunț pe care pusese mîna Gogol și-l plasase în Suflete moarte.

Numai Ohrana Rusiei lui Gogol putea născoci o asemenea situație absurdă:
Un Denunț făcut împotriva unei persoane în 2015 pentru o presupusă faptă din 2005.

În cei 10 ani, Ovidiu Tender a avut o mie și una de ocazii dacă nu de a denunța întîmplarea, măcar de a o da publicității.
El a ținut-o secretă nu numai din 2005 pînă acum, dar și din noiembrie 2014, cînd a fost arestată Alina Bica, pînă acum. După trei luni de arest preventiv pentru Alina Bica, în Ovidiu Tender se trezește deodată spiritul cetățenesc.

Nu e singura aberație.
Pentru a evita o chestiune privind Dovada, Ovidiu Tender se grăbește să precizeze că SOV l-a verificat de aparatură. Ca să fie mai convingător, el pune pe seama refuzului de a da mită o măsură altfel corectă a Alinei Bica.

Din cîte se vede, s-a ajuns cu Denunțurile împotriva Alinei Bica pînă la fapte petrecute în urmă cu un deceniu.
Aștept cu nerăbdare un denunț împotriva Alinei Bica pentru o faptă petrecută pe vremea lui Burebista!

N-am nici o îndoială că Ovidiu Tender a acționat la ordin.
Pentru că dușmanca ei Alina Bica nu cedează, Codruța Kovesi caută disperată turnători care s-o denunțe pe cea care voise la un moment dat să-i ia locul. Ovidiu Tender e unul care a acceptat să se facă de rahat cu această turnătorie penibilă.

Robert Turcescu mi-a atras atenția asupra unui film difuzat de Antena 3 la emisiunea În premieră sub titlul Stăpîn în Africa. Cine e stăpîn în Africa? Cum cine? Nimeni altul decît turnătorul penibil de azi Ovidiu Tender. Echipa emisiunii realizate de Carmen Avram e luată de Ovidiu Tender în avionul personal și plimbată prin trei țări africane pentru a arăta românilor că omul de afaceri român Ovidiu Tender e un veritabil stăpîn al trei țări africane, ale căror guverne i-au concesionat bogățiile subsolului. Din film se vede un Ovidiu Tender care trăiește ca un nabab în Senegal, e primit cu onoruri de șef de stat de șefii de stat ai țărilor respective, e privit de localnici ca un Dumnezeu.

Ei bine, acest Stăpîn al unor țări africane e autorul Denunțului care-l descalifică nu numai ca om de afaceri, dar și ca om cît de cît treaz.
De ce a făcut Ovidiu Tender acest denunț?
Pentru că i s-a ordonat.
În Africa e stăpîn. În România e slugă.
Filmul, ca să fie exact, ar fi trebuit să se întituleze Stăpîn în Africa, slugă în România”, susține Ion Cristoiu, pe blog. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei