« Inapoi

Mii de nord-coreeni în stradă, după ultimul test balistic

Mii de nord-coreeni în stradă, după ultimul test balistic#1
Mărime font - +

Mii de persoane au ieşit pe străzi la Phenian pentru a-i aclama pe oamenii de ştiinţă implicaţi în programul balistic naţional, au transmis vineri mass-media oficiale, la cinci zile după testul unei rachete cu o rază de acţiune aparent inedită. 

 Coreea de Nord a revendicat un tir reuşit, duminică, al unui nou tip de rachetă denumit Hwasong-12, dând asigurări că aceasta este capabilă să transporte o încărcătură nucleară.

"Primire populară entuziastă a combatanţilor din ştiinţa apărării", titrează pe prima pagină Rodong Sinmun, organul oficial al Partidului Muncitorilor aflat la putere, publicând fotografii cu persoane prezentate ca fiind respectivii cercetători nord-coreeni.

Coreea de Nord îşi accelerează eforturile pentru a pune la punct o rachetă balistică intercontinentală (ICBM) capabilă să transporte o încărcătură nucleară pe continentul american.

 

Data publicarii: 19/05/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > ACTUALITATE > STIRI EXTERNE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

editia online din 21.07.2017 - 1:44

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange