Rezultate Admitere ASE 2018. Listele cu elevii de la buget şi taxă

default

Dimensiune font:

| 19-07-2018 16:59

Rezultate Admitere ASE 2018. Rezultatele la Admitere ASE 2018 s-au publicat: Iată listele cu elevii de la buget şi taxă

 

 Rezultate Admitere ASE 2018 - Realitatea.net vă oferă rezultatele admiterii la Academia de Studii Economice din Bucureşti - ASE 2018!

IN ATENTIA CANDIDATILOR AFLATI PE LISTA DE ASTEPTARE!
"Comisia centrala de admitere va recomanda sa depuneti, in zilele de 20, 23 si 24 iulie, jumatate din taxa anuala de scolarizare si diplomele de bacalaureat in original. Aveti astfel sanse reale de a deveni studenti la ASE, intrucat experienta anilor trecuti arata ca in urma perioadei de confirmare se disponibilizeaza multe locuri care pot fi ocupate de candidatii aflati in asteptare la afisarea initiala. Succes!", se arară pe site-ul ASE.ro.

16 iulie - Afişarea rezultatelor obținute la eseul motivațional

17 iulie - Depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la eseul motivațional (8:00-12:00) și afişarea rezultatelor acestora

17 iulie - Afişarea repartizării pe săli a candidaților care vor susține testul de competenţă lingvistică

18 iulie - Susţinerea testului de competenţă lingvistică, pentru candidații înscriși la programele cu predare în limbi străine și la programul de studii Limbi moderne aplicate:
 orele 8:00 - 9:00: intrarea candidaților în săli
 orele 9: 30 - 11:30: susținerea testului de competență lingvistică

Afișarea rezultatelor la proba de competență lingvistică Susţinerea testului de competenţă lingvistică, pentru candidații înscriși la programele cu predare în limba română:
 orele 12:30 – 13:30: intrarea candidaților în săli
 orele 14:00- 16:00: susținerea testului

Testul se susține numai de către candidații care NU au competențele lingvistice de comunicare în limba română atestate prin probele de la examenul de bacalaureat (comunicare orală și/sau scrisă) sau printr-un certificat de competență pentru limba română eliberat de instituții abilitate de către Ministerul Educației Naționale.

Afișarea rezultatelor la proba de competență lingvistică

19 iulie - Depunerea contestațiilor pentru rezultatele obținute la testul de competență lingvistică (8:00 -12:00) și afişarea rezultatelor acestora

19 iulie - Afişarea listelor cu candidaţii repartizaţi pe locurile finanţate de la buget, la taxă și a celor aflați în așteptare

20, 23, 24 iulie (orele 8.00-17.00) - Confirmarea locului prin depunerea diplomelor de bacalaureat în original și/sau plata a jumătate din taxa anuală de şcolarizare

25 iulie - Afişarea finală a listelor cu candidaţii admişi pe locurile finanţate de la buget şi taxă şi a celor respinşi

26 iulie - (9:00 -14:00) Restituirea dosarelor, la cerere (În ziua în care are loc afișarea finală, nu se restituie dosare).

1 octombrie - Înmatricularea în anul I

1-19 octombrie - Semnarea contractelor de studii

Rezultate Admitere ASE 2018. Conducerea ASE a luat o decizie surprinzătoare: elevii pot promova chiar dacă iau nota 4 la examene.
Rezultate Admitere ASE 2018. După ce a scos examenul de admitere de câţiva ani, conducerea ASE a mai luat o decizie surprinzătoare: studenţii care iau nota 4 la examen pot promova totuşi, dacă au rezultate bune la activitatea de la seminar.

După ce a scos examenul de admitere de câţiva ani, conducerea ASE a mai luat o decizie surprinzătoare: studenţii care iau nota 4 la examen pot promova totuşi, dacă au rezultate bune la activitatea de la seminar.

Studenţii din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, universitatea de business care şcolarizează 20.500 de studenţi, pot lua note mai mici de 5 la examenul final şi să promoveze examenul dacă au o notă destul de mare la seminar (astfel încât media celor două note să fie de cel puţin cinci), a spus Dragoş Stoica, preşedintele senatului studenţesc al ASE, în cadrul emisiunii ZF Live.

Rezultate Admitere ASE 2018. Studenţii promovează dacă au rezultatele bune la seminarii
„Până acum, studenţi erau obligaţi să ia minimum nota cinci în examenul final pentru a nu rămâne restaţieri, dar, de anul viitor, nota de la examenul final se va aduna cu cea de la seminar, iar dacă nota finală este cinci, studenţii promovează materiile respective”, a spus Dragoş Stoica.

El a adăugat că această măsură a fost luată deoarece ASE consideră că munca depusă pe parcursul unui semestru, de către studenţi trebuie să fie luată în considerare. În plus, această modificare în ceea ce priveşte examinarea studenţilor îi motivează pe aceştia să să fie activi în timpul anului.

„Am analizat opiniile studenţilor, dar şi ale profesorilor, şi am decis să nu anulăm munca studenţilor pe 14 săptămâni cu un singur examen. Validând activitatea din timpul anului stimulăm studenţii”, a adăugat Dragoş Stoica.

Astfel, studenţii care sunt activi pe parcursul seminariilor, dar care la examenul final au primit note sub cinci, pot promova examenul dacă media dintre cele două note (n.red. nota de seminar adunată cu nota de la examenul final) este cinci sau peste cinci.

„Seminarul poate să aibă o importanţă între 30-50%, iar examenul final între 50-70%. Doar că cele două note obţinute, adunate trebuie să dea cinci sau peste cinci. Începând cu anul următor va intra în vigoare această nouă metodă de notare”.

Rezultate Admitere ASE 2018. Când se fac înscrierile la ASE 2018. Pentru învăţământ cu frecvenţă:

11-13 iulie (orele 8.00-16.00)
14 iulie (orele 8.00-14.00)
16 iulie (orele 8.00-16.00)

Rezultate Admitere ASE 2018. CE CONȚINE DOSARUL DE ÎNSCRIERE LA ASE 2018?

 cartea de identitate;

 un dosar plic pe coperta căruia scriu: numele complet, adresa de e-mail şi numărul de telefon;

 diploma de bacalaureat (sau diploma echivalentă cu aceasta) în original/copie legalizată/copie certificată conform cu originalul;

Absolvenţii din iulie 2018 vor prezenta adeverinţa de promovare a examenului de bacalaureat, eliberată de liceu, în original/copie legalizată/copie certificată conform cu originalul, conform modelului elaborat de minister;

 foaia matricolă (sau echivalenta acesteia, din care rezultă mediile anilor de studii) în original/copie legalizată/copie certificată conform cu originalul;

 eseul motivaţional, conform modelului de pe www.ase.ro; numărul de eseuri motivaționale depuse la dosar este de:

 UN ESEU în limba română, dacă opțiunile sunt pentru programe cu predare în limba română

 DOUĂ ESEURI – în limba română și limba franceză – dacă opțiunea este pentru programul Limbi moderne aplicate

 UN ESEU în limba română și UN ESEU în limbă străină, dacă opțiunile sunt atât pentru programe cu predare în limba română, cât și în limba străină respectivă.

 adeverinţa medicală tip, eliberată de cabinetele medicale (şcolare sau teritoriale) sau de către medicul de familie, în original/copie legalizată/copie certificată conform cu originalul, din care să rezulte că solicitanţii sunt apţi pentru facultate;

 copia cărţii de identitate;

 copia legalizată/certificată conform cu originalul, a certificatului de naştere;

 copia legalizată/certificată conform cu originalul, a certificatului de căsătorie (dacă este cazul);

 două fotografii ¾;

 bonul valoric/bonurile valorice reprezentând taxa de înscriere, achitată la casieriile ASE;

 declaraţia pe propria răspundere pe care candidatul o completează în sala de înscriere şi prin care declară că nu a fost student exmatriculat din ASE şi se angajează că: nu va beneficia concomitent de finanţare de la buget pentru două sau mai multe programe de studii universitare, indiferent de nivelul lor şi că nu va urma simultan mai mult de două programe de studii universitare, indiferent de nivelul şi forma de finanţare ale acestora.

Rezultate Admitere ASE 2018 - Ultima medie de admitere la ASE pentru fiecare specializare
Actele de studii și/sau de stare civilă (certificat de naștere/căsătorie) redactate în altă limbă decât română, vor fi însoțite de traduceri în limba română, legalizate.

Rezultate Admitere ASE 2018. Dosarele incomplete NU sunt acceptate pentru înscriere!

Taxa de înscriere pentru învățământul cu frecvență este de 100 de lei, în care sunt incluse primele două opţiuni. Candidaţii care vor să îşi exprime mai mult de două opţiuni vor plăti câte 40 de lei pentru fiecare opţiune suplimentară.

Rezultate Admitere ASE 2018. Taxa de înscriere pentru învățământul la distanță și cu frecvență redusă este unică, de 125 lei, indiferent de numărul opţiunilor solicitate de către candidat. La învăţământul la distanţă și cu frecvență redusă sunt numai locuri cu taxă.

Taxa de înscriere poate fi plătită în zilele de înscriere, la oricare dintre casieriile aflate la intrările din clădirile în care se fac înscrierile. realitatea.net

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei