Situația lui Gheorghe Nichita se agravează rau de tot! DEZVĂLUIRI făcute de părinții iubitei sale-VIDEO

default

Dimensiune font:

| 05-05-2015 17:44

Situația lui Gheorghe Nichita se agravează! Părinții iubitei sale fac dezvăluiri care arată că nu doar Poliția Locală ar fi implicată în urmărirea Adinei Samson.

Fosta soţie îl dă de gol pe Nichita: Milioane de euro în conturi secrete. Numeroase escapade amoroase

Părinţii amantei primarului Gheorghe Nichita au fost şi ei afectaţi de problemele mari pe care le-a avut fata lor. “Anul trecut, la sfarsitul anului, el a inceput sa o preseze, sa o hartuiasca. Ea a spus lasa-ma in pace...el a continuat. A dat telefon de la politie pentru ca au venit niste derbedei pe aici sa o ameninte. S-a dus la politie, a dat telefon la 112, si a zis du-te la parchet. S-a dus la parchet la Iasi si ma asteptam sa il cheme pe criminalul acesta nenorocit…Parchetul si justitia nu a facut nimic, si s-a dus la DNA la Bucuresti. Si aia si-au facut treaba. Si-au facut interceptarile...

Fulminanta ascensiune a amantei primarului Nichita , Adina Samson

A fost si politia de la circulatie aici, in fata blocului, o masina era pe dreapta, una pe stanga. Aici e sens unic, cum sa stai tu politist la sens unic, la intrare...de la circulatie, erau cate doua masini. De la Inspectoratul Judetean de Politie. O urmareau. Si eu stateam aici, pe balcon, si fumam o tigara si beam o cafea si-i spuneam lui nevasta-mea: uite, astia stau chiar la intrare. Cum sa intre masinile pe interzis? Stateau cate doi, se mai plictiseau, mai ieseau pe afara, stateau si o pandeau pe ea…Luni de zile, in fiecare saptamana. Deci sunt implicati si astia de la circulatie…Ea a vrut sa plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, sa-si gaseasca… sa plece din Primarie. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta celui de acolo, la societate si i-a zis sa n-o angajeze. Si i-a zis ei: in Iasi nu ai ce cauta, nu te angajeaza nimeni! Deci acolo nu s-a mai angajat.

 

Astia de la Procuratura n-au mai facut nimic. Era indragostit primarul doar. Era indragostit, are si inregistrari cum a chemat-o in birou si a si lovit-o… Nu mai spun ca am impresia ca a avut si doua prietene acolo, in Primarie, carora le-a spu: te duci si fii foarte prietena cu Adina si-mi spui tot ce face ea. Si aia ce facea? Se ducea la dentist, o urmarea la dentist. Sau ma duc sa-mi depun CV-ul, se ducea acolo. Ea ii spunea, gata, prietenei.

Lui Nichita chiar i se înfundă. Mai are un dosar OFICIAL la DNA pentru corupție - VEZI NOUL DOSAR PENAL

“A imbolnavit-o psihic nenorocitul asta. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mancare la ea, si venise, acolo, chipurile o prietena sa vada, o colega de-a ei, nu-i mai dau numele, si venise si prietena sa vada ce face in spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o traga de limba si sa-i spuna exact unde se duce. E psihopat asta, e nebun, e bolnav mintal, n-ai ce sa-i faci. Daca pui tu si politia, si politia rutiera o pui. Si ea s-a imbolnavit, se ducea la spital si facea perfuzii, si probabil ca ei ii pierdeau urma, ca ea se ducea dimineata acolo. Se ducea la spital sa faca perfuzii si ma duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea sa mearga singura, si ei ii pierdeau urma si trimiteau, trimiteau orice politist aici. Acum sta aici, sta cu mine.

VIDEO - Harţuită şi ameninţată cu moartea de către primar, din gelozie. Declaraţii explozive ale blondei lui Nichita

Politistii nu m-au terorizat pe mine pentru ca nu stiam ce cauta ei acolo, eu habar n-aveam ce fac ei. Eu ma intrebam ce cauta astia la interzis. Eu acum mi-am dat seama ce cauta doua masini de circulatie undeva la un colt cu intrare aici, ca-i cu sens unic. Puteai sa te duci sa-i prinzi acolo, de ce ai intrat? Na, amenda. Dar tu stai aici ca sa te vad eu? Cum ar fi la… pui un militiam paznic la un bloc sa prinzi hotul? Cam asa ceva. De vreo doi ani, din 2013, o urm`resc. El a facut o obsesie La o varsta ca a ei, 33 de ani, nu pot sa ma duc s-o intreb pe fiica-mea unde te duci, cu cine te duci, nu esti copil, nu? Dar chiar in situatia asta, tu pui o politie intreaga, te duci la Procuratura si-i spui sa puie ala, pai de la Parchet n-au facut nimic.

Derbedeii au venit sa o ameninte. Au venit chiar la scara. Au amenintat-o, o urmarea. Atunci ea a sunat la 112 si politia i-a explicat sa se duca la Parchet. S-a dus la Parchet si la parchet cand a vazut ca nu fac nimic... Pentru ca el ce le-a spus. Ala i-a spus, domnule primar vezi ca ...eee lasa bai, uita de ea, pune-o si tu pe acolo sau convinge-o sa isi retraga plangerea. Si ea si-a retras plangerea ce a zis, lasa ca se linisteste. Lasa sa termin balciul. Si el a continuat...pai a continuat, nu ati vazut ce catastrofa, ce a putut sa faca, cum o urmarea, se ducea la dentist si spunea: cauta la dentist, cauta la nu stiu unde... dar se duce omul la mall, ea nu bea, nu fumeaza, nici cafea nu bea, pentru ca este bolnava. Pentru ca nu a baut si nu a fumat in viata ei. Cum poti sa spui mata ca s-a dus prin baruri...Si-a vazut de treaba ei acolo...A lucrat prima data la un centrul din acesta din primarie, terminase facultatea atunci si a tinut-o nu stiu cat si a luat doua, trei fete din astea mai tinere pe baza din competenta sa le faca un viitor, pentru ca are o scoala un masterat…In primarie mai sunt si din astia adusi de pe ici de pe colo...Il da in judecata. Da, primarul in judecata, asta este! Ti-ai batut joc de familia mea, de mine de atatea zile ma terorizezi si eu sa te las, pentru ce? Ati vazut-o cum arata? E ca o.....A fost la mari specialisti. Luna trecuta eu i-am dat 40 de milioane sa isi cumpere medicamente, medicamentele cele mai scumpe, foarte scumpe. A fost la profesori si i-au zis, domnule ce boala ai? Vomita, o doare capul, pe baza de stres si intr-un final i-a spus un doctor: Bai fata, domnisoara pe baza de stres asta este domnule! Ce control sa iti faci, RMN, facea perfuzii atat si i-a dat niste pastile. I-ai dat si intravenos si pastile, inca luna trecuta am scos eu niste bani si i-am spus du-te domnule si ia niste bani ca te pierzi aici. A fost stresul foarte mare. Extrem de mare. Stresul ei, dar si stresul meu ca parinte cand o vedeam ca nu are leac. Ba se ducea la Bucuresti, ba venea aici si o duceam eu cu masina, cu taxiul ... Nu i-a cumparat masina primarul. De unde sa ii cumpere el masina? Se spune c` i-a pus un GPS pe masina. Ei poate de asta i-a luat si masina si telefon, ca sa fie urmarita, domnisoara. Cred ca de asta i-a dat. Si i-a mai dat un telefon intentionat sa o urmareasca.”

Mama Adinei Samson adaugă și ea noi detalii la cazul liderului PSD. “Da, i-a dat un telefon si ea s-a prins ce e cu el si i-a dat telefonul direct cui trebuie. Voma din ora in ora, nu putea sa manance nimic. Din cauza acestui stres. Taica-su intr-adevar nu a stiut deloc eu stiam cam de asta toamna. Si nu stiam cum sa aplanam tot scandalul acesta. Ma rugam de ea sa il determine pe el tocmai ca sa nu apara in presa. Nici el si nici ea. Nu este de ras. Problema ei nu este deloc de ras si nu a avut o ascensiune fluminanta. Are 10 ani si a facut facultate exact pe domeniul administrativ.Alte persoane au intrat din invatamant, din ....Trebuie accentuat este pe meseria ei. Si are fel de fel de cursuri. Are un teanc de cursuri, are masterat, este sef de serviciu de anul trecut.Nu cred ca a pus-o neaparat domnul primar. Domnul primar, ordinarul acesta si psihopatul acesta este un nenorocit!Da au avut o rela]ie”. “Mie mi-a spus o data ea ca vrea sa plece din primarie si eu atunci am banuit si i-am zis: mai, ai vreun barbat acolo care te necajeste? Ea a zis ca da. Dar nu a zis despre cine este vorba. Dar am banuit pana la urma. Si i-am zis du-te la Parchet. Si s-a dus la Parchet, parchetul nu a facut nimic si dupa care s-a dus la DNA. Si-a retras ea plangerea deoarece s-a rugat el si o jurat pe Biblie ca nu ii mai face nimic. Si problemele au continuat. O iubea foarte mult! Da, asta spune el. Asta nu are nici o legatura cu ceea ce a facut el. Daca nu vrea sa accepte cererea in casatorie cineva inseamna ca trebuie sa ii faci viata un calvar? Nu au locuit inpreuna niciodata. A locuit la mine, cum sa locuiasca cu el? A stat numai trei luni intr-un apartament dupa care a venit imediat, cred ca s-au intamplat lucruri. In Targu Cucu. Discutii au fost acolo ca .... a strans-o de gat si a lovit-o, a fost lovita de doua ori, o data a strans-o de gat si o data i-a tras o palma ca a zis ca trebuie sa isi dea cu fard ca sa isi acopere urmele de palme. Motivul? Gelozie. Discutia dintre ei a fost numai de gelozie. O acuza de ce iese ... El facuse va spun ... el incerca sa ii restraga cercul de prietene, nu numai de prieteni...dar prieteni ea nu a avut, ea nu a avut nici o relatie cu cine spun astia ca s-a intalnit... nimic erau simple cunostiinte”, a spus ea

Părinţii Adinei Samson continuă seria de dezvăluiri. ”Acolo, in apartamentul respectiv au avut loc intalnirile... Deci acolo de doua ori i-a dat... da, asta e ce stiu de la ea. Atat ce stiu de la ea. Eu nu... am ramas ingrozita... Ea a fost hartuita de la inceput a fost hartuita. Greseala ei e ca n-a plecat din Primarie atunci, dar ea n-a vrut sa-si piarda slujba. Si in ultima vreme si-a cautat slujbe si s-a dus el, s-a infiltrat. El, probabil, o urmarea prin telefon sau cu masina si unde se ducea. S-a dus la Catar, a dat interviu acolo, s-a mai dus nu mai stiu unde si a zis ca in Iasul asta n-ai sa gasesti slujba niciodata si daca vrei si nici in tara. Da, era stapanul orasului. Ea, cand a vazut felul cum se comporta, cand a vazut ca starile lui de plans, la amenintari, la violenta, de violenta verbala, vorbea si urat, si, o sa vada ei... Ce a facut el este iesit din comu, ca sa profiti de toate institutiile statului pentru interesul tau si s-o faci in felul cum o faci, deci te duci la dentist esti urmarit. Te duci la nu stiu unde, esti urmarit. Si pana aici la Carrefour....Stau si ma uit, fumam o tigara pe balcon, uite mai Lenuta, astia stau cu Politia aici Rutiera astia de la circulatie cate doua masini, nu-i ajunge una. Eu am vazut-o intr-o seara, s-a urcat in masina si chiar ea mi-a zis: mama, uita-te oleaca pe geam. Ce-i, mama? Vezi, ma urmareste cineva? Da, o urmarea. Ei, la colt statea o masina, stateau cu cokerii... Nu numai cu cokerii, stateau masini tot timpul. Da, da masina, doar nu venea pe jos el de la politie n-are importanta acuma cine si cum, cine erau aia... Ei, da, conteaza pentru mine, erau ei si-au facut datoria, ei stiu de fapt, ii stiu si pe astia de la circulatie are inregistrari cu el, in care are discutii, in care o ameninta si nu stiu ce, are... la un moment dat, cum sa va spun, la un moment dat a recurs la treaba asta, ce mai. Si inca nu stiti prin ce stari a trecut ca sa-l inregistreze de doua ori. Pentru ca el, una-doua, o chema la cabinet, una-doua nu stiu ce. Si atunci ... ei, daca ma cheama, ia sa-l si inregistrez, si a adus discutia in asa fel incat sa aiba ea niste dovezi acolo. Nu stiu, nu le-am auzit niciodata.

Nu stiu, nu le-am ascultat niciodata, masina care a urmarit-o are filmare data la Parchet, si asa a aflat Parchetul. E la ea plicul in care aia de la Parchet recunosc ca a fost urmarita de masina de la Politie. Si filmarea aia o are data la dosar.

Macar are dovezi... Are, dar vedeti ca s-a transformat totul in cancan si pe noi ne doare. Ca parinti ne doare, de parca, daca a avut o relatie cu cineva, a facut o crima. E gluma ca e Mata Hari, dar Adina nu-i Mata Hari, nu-i o dezmatata, nu-i o usuratica, nu-i o... nu stiu cum sa va spun. A gresit... ei, o sa mearga la proces si o sa vada acolo instanta ce o sa fie, ea vrea sa-l dea in judecata...Trebuie mers pana la capat, trebuie sa-l dea in judecata. El, bineinteles, o sa caute tot felul de tertipuri... Aici este vorba ca este incalcata libertatea persoanei. Suntem in Uniunea Europeana, cum, asa, libertatea persoanei, daca nu pana o aduci s-o distrugi, pentru ca ea este distrusa…

Da, a amenintat-o. A amenintat-o cu: viol, ca o violeaza, o distruge, sau o mutileaza. Astea au fost amenintarile la usa. Nu stiu cine erau aceia…Niste vagabonzi cumparati, niste derbedei cumparati, trimisi special. Vorba despre violarea intimitatii atât prin telefonul pe care I l-a dat cu program de urmarire, cat si prin toate….”, a subliniat Vasile Samson, tatal Adinei Samson, notează jurnalul.ro 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Atenție, români: O CLIPĂ de gelozie vă poate costa șapte ani de închisoare!
25/12/2019 11:09

Tot mai multi romani au descoperit in ultimul an că sunt spionati de partenerii de viată cu ajutorul unor programe informatice. Desi folosirea lor este ilegală, sute de astfel de aplicatii pot fi descărcate ...

Cine sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu și ce drum au ales în viață?
21/11/2019 08:26

    Nicolae si Elena Ceausescu au avut impreună trei copiii, Valentin, Zoia si Nicu. Dintre acestia, astăzi doar Valentin mai trăieste. Rudele fostului dictator au preferat de-a lungul ...

BOMBA ATOMICĂ în justiția română DETONATĂ de Comisia Europeană - Ce a stabilit privind deciziile CCR
12/11/2019 11:29

Comisia Europeană a răspuns intr-un prim caz in care instanta supremă a transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si in general arată că deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei nu contravi ...

O femeie de 79 de ani a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit niste pisici din vecini
02/08/2019 11:24

 Nancy Segula, o americanca de 79 de ani din Garfield Heights, Ohio, a fost condamnata la inchisoare pentru ca a hranit pisici, chiar daca fusese atentionata in mod repetat sa inceteze. Totul a inceput ...

Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda
08/07/2019 19:49

  Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hotilor, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria si pandesc masini lăsate descuiate sau cu soferi care se odihnesc. Acestia deschid portier ...

Demonstraţie VIDEO. Cum poate fi FRAUDATĂ extragerea loto
22/04/2018 20:00

 Un roman a demonstrat insă că extragerile loto pot fi măsluite cu ajutorul energiei electrostatice. El şi-a confecţionat propria urnă, asemănătoare cu cea din care au loc extragerile la Loteria Ri ...

  Anunţuri de cazare false, pe OLX (MERCADOR) si Tocmai.ro. Au rămas fără bani şi fără cazare! NOI ÎNŞELĂTORII PE LITORAL:
13/12/2015 22:30

 Două familii, din Bucureşti şi Iaşi, au căzut in plasa unor astfel de escroci şi in loc să petreacă o săptămană de vis pe litoral, au rămas şi fără bani, şi fără cazare, scrie cugetliber ...

Lucrare de control! Ce mesaj a putut să-i lase o profesoară de matematică unei eleve care nu a găsit rezolvare la exercițiu
06/01/2015 19:27

 "Scoateti o foaie de hartie!", vă sună cunoscut, nu-i asa? Ei bine, această metodă destul de temătoare pentru elevi s-a păstrat din generatie in generatie. Doar că in prezent, imaginatia ...

La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA VIDEO
06/01/2015 16:01

 În timpul unui spectacol transmis in direct in Lituania, spectatorii au privit inmărmuriţi cum asistentul unui maestru a fost de două ori pe punctul de a fi grav rănit sau chiar ucis. Două cuţ ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei