Ford prezintă noua generație Fiesta, ediții speciale Mustang și multe altele, în cadrul evenimentului ”Go Further”

default

Dimensiune font:

| 09-12-2016 15:03

• Ford prezintă noua generație Ford Fiesta, în patru versiuni – Vignale, sportivul model ST-Line, elegantul Titanium și crossover-ul Active – în cadrul evenimentului “Go Further” desfășurat in Köln

• Ford prezintă totodată rezultatele unui studiu privind mașinile autonome și anunță că testarea mașinilor autonome pe drumurile europene va începe de anul viitor

• Ford prezintă noile ediții speciale Ford Mustang Black Shadow și Blue Edition; noua versiune specială Transit Custom Black Edition și gama extinsă Sport

• Premiatul motor pe benzină EcoBoost 1,0 litri va fi primul motor în trei cilindri din lume care va reduce consumul prin utilizarea tehnologiei inovative de dezactivare a cilindrilor

• Mașina de curse Ford GT și modelul de epocă Ford GT40 vor face parte din gama limitată de modele din seturile LEGO Speed Champions, sărbătorind impresionantele victorii Ford de la Le Mans, în 1966 și 2016
 

KOLN, Germania – Ford Motor Company a anunțat debutul mondial al noii generații Ford Fiesta, în cadrul evenimentului special “Go Further” desfășurat în Köln, Germania, pe 29 noiembrie.

Lui Jim Farley, Vice-președinte executiv și președinte pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în cadrul Ford Motor Company, i s-a alăturat Mark Fields, Președinte și CEO Ford Motor Company, pentru a dezvălui patru noi versiuni de producție ale noii generații Fiesta, unui public format din 2.500 de persoane, inclusiv dealeri, angajați și reprezentanți mass-media, la fabrica Ford de la Köln Niehl – casa modelului Ford Fiesta.

În cadrul evenimentului ”Go Further”, în prezența unor membri ai echipelor Ford din întreaga lume, care au contribuit la transformarea companiei, au mai fost oferite și următoarele informații:
• A fost prezentat un studiu care subliniază potențialul vehiculelor autonome de la Ford de a îmbunătăți nivelul de viață al clienților și s-a anunțat testarea mașinilor autonome pe drumurile europene, care urmează să înceapă anul viitor
• Au fost dezvăluite noile versiuni Ford Mustang: Black Shadow Edition și Blue Edition; distinctivul și sportivul Ford Transit Custom Black Edition și furgonetele din versiunea Sport; noul SUV Ford Edge ST-Line
• A fost anunțată o nouă tehnologie de dezactivare a cilindrilor, care va fi aplicată pe premiatul motor EcoBoost de 1 litru – o premieră în industrie, pentru un motor cu trei cilindri
• S-a anunțat că mașinile de curse Ford GT 2016 și Ford GT40 1966, ambele câștigătoare la Le Mans, vor face parte din gama restrânsă de modele disponibile în cadrul seturilor LEGO Speed Champions

“Acum patru ani, la primul eveniment ”Go Further”, Ford a promis o organizație europeană mai suplă, mai inteligentă, cu produse grozave și tehnologii inteligente – și ne-am auto-depășit, mulțumită talentului, ingeniozității și pasiunii oamenilor noștri,” a spus Farley. “Am realizat o gamă SUV complet nouă; ne-am restabilit prezența noastră în segmentul mașinilor de performanță, prin modelele Focus RS și Ford Mustang; am întărit structura de rezistență a operațiunilor noastre cu premiata gamă de vehicule comerciale; am rescris regulile privind motoarele compacte, cu motorul nostru EcoBoost de 1 litru – și toate acestea inainte de a vă prezenta noua generație Fiesta.”

Nu una, nu două, ci patru versiuni Fiesta
Ford a prezentat patru versiuni de producție distincte pentru noua generație Fiesta: eleganta Fiesta Titanium; Fiesta ST-Line, inspirată de Ford Performance; versiunea Fiesta Vignale și crossover-ul Fiesta Active.

Cu un exterior elegant, un interior ergonomic și dotări cum ar fi ecranul tactil de înaltă definiție, de 8 inch și sofisticatul sistem de comunicații și divertisment SYNC 3, Fiesta va deveni și primul model Ford care să ofere un sistem de sunet premium B&O PLAY.

Gama extinsă Fiesta le va oferi consumatorilor mai multe opțiuni de personalizare ca oricând, amplificând caracterul sportiv și plăcut de condus care a încântat generații întregi de clienți.

Noua generație Ford Fiesta a debutat cu o prezentare spectaculoasă, pe un fond muzical asigurat de premiatul DJ Yoda, asistat de un robot colaborativ “YuMi”. Ford este unul dintre primii producători auto care au dezvoltat o nouă abordare integrată, cu personal uman și roboți colaborativi lucrând împreună pe linia de asamblare. DJ Yoda și “YuMi” au pus cap la cap mai multe melodii din 1976 și până în prezent, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a modelului Fiesta, în acest an.

Smart Mobility pentru un standard ridicat de viață
Un nou studiu european realizat pentru Ford* a arătat că șoferii consideră că admirarea priveliștilor, discuțiile cu familia și prietenii și lectura unei cărți se numără printre cele mai importante beneficii anticipate cu privire la călătoriile într-o mașină autonomă.

Ford a anunțat, de asemenea, că anul viitor va începe testarea extinsă a mașinilor autonome pe drumurile europene, suplimentar față de testarea detaliată din Statele Unite.

În prezent, Ford se extinde și în domeniul mobilității, valorificând în mod intensiv oportunitățile care apar prin Ford Smart Mobility – planul său de a deveni lider în materie de conectivitate, mobilitate, vehicule autonome, experiență a consumatorului, informații și statistici. Compania și-a luat angajamentul de a pune mașinile care se conduc singure la dispoziția a milioane de oameni; în cursul acestui an Ford a anunțat că intenționează să tripleze flota participantă la programul său de dezvoltare a automobilelor autonome, aceasta devenind cea mai mare flotă dedicată de către un producător auto.

 

Ediții speciale Mustang, pentru Europa

Ford a prezentat două noi ediții speciale Ford Mustang, ce beneficiază de elemente unice de design și de dotări premium pentru clienții din Europa.

Noul Ford Mustang Black Shadow Edition oferă detalii unice de caroserie, în culoarea neagră, precum și jante din aliaj de 19 inch și o emblemă specială cu ”poneiul”, ambele negre. Distinctivul Ford Mustang Blue Edition aduce o caroserie în culoarea Grabber Blue, cu dungi decorative pline de sportivitate, revigorând spiritul modelelor clasice Ford Mustang, colorate în atrăgătoarea paletă “Grabber”.

Ambele modele oferă specificații tehnice de top, inclusiv motorul Ford V8 de 5 litri, cu 421 CP, sistemul de comunicații și divertisment SYNC 3, scaune față cu încălzire și răcire, un sistem audio premium și un interior premium, în piele neagră. De la lansarea emblematicei mașini sportive, în vara anului 2015, în Europa au fost vândute aproape 23.000 de modele Ford Mustang.

Noul Transit Custom Black Edition și gama extinsă de modele Sport

Dinamicul Transit Custom Black Edition oferă patru combinații coloristice atrăgătoare, cu plafon, capace de oglinzi, scuturi și bandouri laterale contrastante, precum și jante negre de 17 inch, din aliaj, cu un design unic.

VersiuneaTransit Custom Sport, cu cele două dungi caracteristice pe capotă, poate fi acum comandată într-o gamă mult mai amplă de versiuni de caroserie, inclusiv furgonetă, kombi și furgonetă cu cabină dublă, atât cu ampatament scurt cât și cu ampatament lung. Microbuzul Tourneo Custom poate fi personalizat, de asemenea, cu același pachet Sport.

Impresionantele modele Transit Custom și Tourneo Custom sunt propulsate de același motor diesel revoluționar, Ford EcoBlue de 170 CP, iar Tourneo Custom este acum disponibil cu noi dotări și tehnologii, inclusiv o cutie de viteze automată SelectShift, cu șase viteze, un sistem de suspensii pneumatice spate unic în segmentul său, precum și jante atrăgătoare, de 17 inch, din aliaj.

Ford a prezentat, de asemenea, noul SUV Ford Edge ST-Line – care se alătură modelelor Ford Fiesta ST-Line, Focus ST-Line, Mondeo ST-Line și Kuga ST-Line – oferind un design inspirat de Ford Performance.

Premiatul motor EcoBoost de 1 litru - o premieră în industria auto

Inginerii Ford specializați în motoare au sfidat așteptările industriei, dezvoltând o tehnologie de dezactivare a cilindrilor care va îmbunătăți eficiența consumului și va reduce emisiile de CO2 ale premiatului motor EcoBoost de 1 litru, fără a sacrifica rafinamentul pe care acesta îl oferă.

Motorul compact și puternic Ford EcoBoost de 1 litru va fi primul motor în trei cilindri din lume care va oferi funcția de dezactivare a unui cilindru. Această tehnologie poate dezactiva și reactiva cilindrul în 14 milisecunde – de 20 de ori mai rapid decât o clipire – iar această tehnologie, combinată cu soluții avansate de neutralizare a vibrațiilor, va face să fie imperceptibilă pentru șoferi, în termeni de funcționare și performanță a motorului.

 

Mașinile de curse Ford GT se alătură gamei restrânse LEGO
Ford și The LEGO Group ți-au unit forțele pentru a oferi modelele de curse Ford GT 2016 și Ford GT40 1966 ca parte a gamei restrânse de modele din seturile LEGO Speed Champions, care conține mașini emblematice, de înaltă performanță, atât de curse cât și de stradă.

Cele două noi modele care pot fi construite din piese LEGO se alătură popularelor seturi cu Ford Mustang și Ford F 150 Raptor pick-up, deja disponibile, pentru a marca reușitele Ford în faimoasa cursă de anduranță de 24 de ore, de la Le Mans.

În acest an Ford a fost actorul unei reveniri istorice pe circuitul de la Le Mans, obținând victoria cu noua mașină de curse Ford GT, la exact 50 de ani de la cursa istorică din 1966, când mașinile Ford au ocupat toate cele trei locuri de pe podium.

Dirk Müller, pilotul Ford Chip Ganassi Racing, împreună cu întreaga echipă WEC – Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla și Stefan Mücke – au reprezentat victorioasa echipă Ford de la Le Mans 2016, în cadrul evenimentului ”Go Further”, pe scena căruia s-au aflat ambele modele de curse – cel din 1966 și cel din 2016.

Printre invitații speciali care s-au alăturat conducerii Ford și membrilor echipei europene pentru a sărbători contribuția companiei in motorsport s-a numărat și Sennan Fielding, starul în vârstă de 20 de ani al campionatului britanic Ford F4, în care concurează monoposturi propulsate de motorul Ford EcoBoost de 1,6 litri.

 

 

 

# # #

*Studiu efectuat pentru Ford Motor Company de către Penn Schoen Berland, în noiembrie 2016

 

 

Despre Ford Motor Company
Ford Motor Company este o companie auto și de mobilitate globală, cu sediul în Dearborn, Michigan. Cu aproximativ 203.000 angajați și 62 de fabrici în întreaga lume, afacerile de bază ale companiei includ proiectarea, fabricarea, comercializarea, finanțarea și servisarea unei game complete de autoturisme, camionete, SUV-uri și vehicule electrice Ford, precum și vehicule de lux Lincoln. Pentru a-și extinde modelul de activitate, Ford urmărește asiduu oportunități emergente cu investiții în electrificare, autonomie și mobilitate. Ford furnizează servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Pentru informații suplimentare despre Ford și produsele și serviciile sale, vizitați www.corporate.ford.com.

Ford Europa fabrică, vinde și servisează vehicule sub marca Ford pe 50 de piețe individuale și are aproximativ 53.000 de angajați la facilitățile pe care le deține integral, respectiv aproximativ 68.000 de angajați dacă se iau în calcul și asocierile în participațiune. În plus față de Ford Motor Credit Company, operațiunile Ford of Europe includ Divizia de Relații cu Clienții Ford și 24 de facilități de producție (16 facilități deținute integral sau asocieri în participațiune consolidate și 8 asocieri în participațiune neconsolidate). Primele autoturisme Ford au fost livrate în Europa în 1903 –anul în care a fost fondată Ford Motor Company. Producția europeană a început în 1911.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Când se schimbă uleiul de motor și tot ce trebuie să știi despre procedură
19/12/2019 17:09

  Cand se schimbă?  În general, uleiul de motor se schimbă la fiecare 10.000 – 15.000 de km parcursi, in functie de recomandările producătorului sau cel putin o dată pe an. Dacă sc ...

10 aeroporturi insulare superbe din lumea întreagă
28/11/2019 11:49

 Iată cateva dintre cele mai interesante aeroporturi insulare si pistele spectaculoase pe care ai putea să aterizezi in următoarea ta vacantă exotică. Bine ai venit in lumea aeroporturilor inconjurat ...

Impozitul auto, mai scump în 2020. Cum calculezi exact, în funcție de motor, câți bani vei plăti
19/11/2019 08:45

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plăti mai mult, in functie de anumite categorii de motorizări. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din ...

De ce avioanele de pasageri sunt albe?
18/11/2019 14:58

 Sigur ai observat faptul ca majoritatea aeronavelor de pasageri sunt vopsite in alb. Oare de ce?   E mai ieftin! Vopseaua adauga intre 273 – 544 kg la o aeronava, declara repre ...

Începând cu 2022, UE impune reguli noi. Sunt vizate toate mașinile
11/11/2019 10:10

Siguranta pe care o oferă masinile a devenit in ultimii ani un criteriu din ce in ce mai important pentru clientii de pe piata auto interesati să isi cumpere un nou automobil. Progresul tehnologiei este mai ...

Pentagonul anunță prețurile la avioanele militare F-35 pe următorii trei ani
29/10/2019 19:37

 Pentagonul a anuntat marti detaliile privind pretul convenit cu Lockheed Martin, care ar putea duce la scăderea costurilor pentru avioanele militare F-35 in următorii trei ani, ceea ce ar putea incuraja ...

VIDEO- ACCIDENTE AUTO
20/09/2019 10:48
Cod Rutier 2019: Poți fi oprit de polițiștii de la Rutieră fără motiv? Ce spune legea despre șoferi și drepturile lor
14/09/2019 09:14

  Cod Rutier 2019: Cum poti fi oprit de politia de Rutieră fără motiv? Ce spun drepturile soferului?   Veste bună pentru soferi! În sfarsit ceva care să fie si in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei