Mazda3 Sedan Facelift - Dinamism în fiecare detaliu

default

Dimensiune font:

| 15-05-2017 06:00

 

Oferind combinaţia perfectă dintre performanţă, putere şi imagine, Mazda3 2017 a fost concepută pornind de la designul KODO - Sufletul Mişcării, care exprimă sportivitate şi dinamism în mişcare prin fiecare detaliu, oricât de mic. Formele sculpturale Mazda3 Sedan 2017 creează impresia unei mişcări impresionante spre înainte. Postura puternică şi ecartamentul lat sunt indicii ale performanţei uimitoare şi manevrabilităţii în timpul condusului. Exteriorul transmite o tensiune plină de energie şi o senzaţie de mişcare ritmată, care încântă orice şofer de la prima vedere.

Interiorul deosebit al Mazda3, centrat pe nevoile şoferului, a fost finisat cu materiale premium şi cu atenţie la detalii. Habitaclul reproiectat, impresionant de spaţios şi luxos, echipat cu scaune sport, frână de parcare electrică, cusături în culori contrastante şi materiale plăcute la atingere oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor. Volanul cu un design nou, bordul curbat şi capacele cromate ale gurilor de ventilaţie sporesc atractivitatea habitaclului.

LED-uri unicat

Sistemul unic de LED-uri distinctive ale acestui model Sport include lămpi de fază lungă adaptive anti-orbire cu curăţare automată, oferind vizibilitate îmbunătăţită pe timp de noapte fără a deranja ceilalţi participanţi la trafic. Luminile de zi LED, proiectoarele de ceaţă LED, stopurile LED şi noile faruri dinamice cu LED contribuie la rândul lor la crearea aspectului izbitor de distinctiv al Mazda3.

Interiorul spaţios al acestui model Mazda, centrat pe nevoile şoferului, oferă mediul perfect pentru condus, având acum o ergonomie şi o aderenţă mai bună a volanului din piele, precum şi manete şi capac pentru airbag mai mici. Noul volan permite controlul şoferului asupra sistemului audio şi sistemului de control al vitezei de croazieră şi se încălzeşte la scurt timp după pornirea motorului, asigurând o senzaţie plăcută la atingere în zilele reci de iarnă.

Siguranţă şi confort

Performanţele uimitoare şi dinamismul în timpul conducerii sunt completate cu caracteristici avansate de siguranţă şi confort.

Mazda3 Sedan 2017 este echipat cu o serie de Tehnologii avansate SKYACTIV, câştigătoare ale unor prestigioase premii. Designul aerodinamic şi uşor al caroseriei oferă precizie şi agilitate, garantând răspuns imediat şi dinamism la conducere din momentul pornirii, permiţând şi eficienţă în consumul de combustibil fără a reduce legendara experienţă de „bucurie a condusului” specifică vehiculelor Mazda. Transmisia Mazda3 permite schimbarea lină şi rapidă a vitezelor pentru performanţe sport, în timp ce sistemele i-stop (pornire/oprire) şi i-ELOOP (frânare regenerativă avansată) au fost concepute pentru a asigura performanţă ecologică. Conceptul unic Jinba-Ittai - senzaţia de conexiune între maşină şi şofer - este amplificat de noile tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, şasiului şi caroseriei.

Mazda3 Sedan 2017 este dotat şi cu cameră marşarier, monitorizare a unghiului mort (BSM) cu avertizare trafic din spate (RCTA), asistenţă la pornirea în rampă (HLA), Smart City Brake Support şi multe altele.

G-Vectoring Control (GVC) este prima tehnologie din cadrul tehnologiilor SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Acesta ajustează inteligent cuplul motor în funcţie de comenzile volanului şi optimizează sarcina verticală a tuturor anvelopelor pentru a obţine un comportament eficient şi plăcut al vehiculului. Rezultatul este o îmbunătăţire semnificativă a direcţiei şi performanţelor de manevrabilitate, pentru reducerea senzaţiilor neplăcute ale pasagerilor la acceleraţie şi pentru mai mult confort la volan.

Filosofia Mazda de centrare pe nevoile şoferului este amplificată de nou introdusa tehnologie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Oferă un control integrat al motorului, transmisiei, şasiului şi a caroseriei pentru a spori sentimentul Jinba-Ittai al maşinii - o senzaţie de conexiune între maşină şi şofer care diferenţiază vehiculele Mazda.

Motoare şi transmisii SKYACTIV

Mazda3 Sedan este echipat cu o serie de opţiuni de motorizare pe benzină şi pe motorină, de la 100 la 165 de cai putere, toate fiind concepute pentru performanţe remarcabile în timpul condusului, cu emisii scăzute şi cu consum competitiv de combustibil. Motoarele SKYACTIV-G şi SKYACTIV-D sunt cuplate la o transmisie manuală SKYACTIV-MT în şase trepte sau la o transmisie automată SKYACTIV-Drive.

SCBS-ul avansat al Mazda3 Sedan 2017 include acum sistemul de recunoaştere a pietonilor, oferind astfel mai multă siguranţă pentru tine şi pentru cei din jur în oraş. Camera inclusă monitorizează distanţa şi viteza relativă a vehiculului din faţă, precum şi a altor obiecte detectabile, precum pietonii - declanşând automat frâna dacă este iminentă o coliziune.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Când se schimbă uleiul de motor și tot ce trebuie să știi despre procedură
19/12/2019 17:09

  Cand se schimbă?  În general, uleiul de motor se schimbă la fiecare 10.000 – 15.000 de km parcursi, in functie de recomandările producătorului sau cel putin o dată pe an. Dacă sc ...

10 aeroporturi insulare superbe din lumea întreagă
28/11/2019 11:49

 Iată cateva dintre cele mai interesante aeroporturi insulare si pistele spectaculoase pe care ai putea să aterizezi in următoarea ta vacantă exotică. Bine ai venit in lumea aeroporturilor inconjurat ...

Impozitul auto, mai scump în 2020. Cum calculezi exact, în funcție de motor, câți bani vei plăti
19/11/2019 08:45

Impozitul auto va fi mai scump in anul 2020. Unii dintre soferi vor plăti mai mult, in functie de anumite categorii de motorizări. Cum calculezi cati bani vei achita? Impozitul auto, mai scump in 2020 Din ...

De ce avioanele de pasageri sunt albe?
18/11/2019 14:58

 Sigur ai observat faptul ca majoritatea aeronavelor de pasageri sunt vopsite in alb. Oare de ce?   E mai ieftin! Vopseaua adauga intre 273 – 544 kg la o aeronava, declara repre ...

Începând cu 2022, UE impune reguli noi. Sunt vizate toate mașinile
11/11/2019 10:10

Siguranta pe care o oferă masinile a devenit in ultimii ani un criteriu din ce in ce mai important pentru clientii de pe piata auto interesati să isi cumpere un nou automobil. Progresul tehnologiei este mai ...

Pentagonul anunță prețurile la avioanele militare F-35 pe următorii trei ani
29/10/2019 19:37

 Pentagonul a anuntat marti detaliile privind pretul convenit cu Lockheed Martin, care ar putea duce la scăderea costurilor pentru avioanele militare F-35 in următorii trei ani, ceea ce ar putea incuraja ...

VIDEO- ACCIDENTE AUTO
20/09/2019 10:48
Cod Rutier 2019: Poți fi oprit de polițiștii de la Rutieră fără motiv? Ce spune legea despre șoferi și drepturile lor
14/09/2019 09:14

  Cod Rutier 2019: Cum poti fi oprit de politia de Rutieră fără motiv? Ce spun drepturile soferului?   Veste bună pentru soferi! În sfarsit ceva care să fie si in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei