« Inapoi

Informare în capitala Moldovei legată de programul Start-up Nation România

Informare în capitala Moldovei legată de programul Start-up Nation România#1
Mărime font - +

 

Reprezentanţii Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Iaşi anunţă o sesiune de informare pe tema programului guvernamental Start-up Nation- România.

 

Întâlnirea are loc joi, 23 martie, ora 10.00, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, iar la eveniment sunt aşteptaţi secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Harry Ilan Laufer, şi secretatul de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Adrian Mlădinoiu. O altă întâlnire este anunţat în aceeaşi zi, la Hotel Unirea, de la ora 11.00. 

„Programul se finanţează din fonduri bugetare de stat şi din fonduri europene, având ca obiectiv principal dezvoltarea înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-up-urilor, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi facilitarea accesului acestora la finanţare“, au transmis reprezentanţii OTIMMCI.

Practic, programul vizează alocare a unor granturi de până la 200.000 de lei nerambursabili pentru finanţarea integrală a unor proiecte ale unor IMM-uri nou înfiinţate. În cadrul celor două întâlniri vor fi oferite informaţii despre noutăţile din ghidul consultativ, condiţiile de eligibilitate, criteriile de selecţie şi mărirea şanselor de acces la finanţare.

Data publicarii: 20/03/2017
loading...
 
Alte titluri din evenimentul > ECONOMIE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Cursul euro s-a agăţat de cota 4,55

Cursul euro s-a agăţat de cota 4,55

Cursul euro a scăzut de la 4,5512 la 4,5496 lei, într-o şedinţă în care(...)
Fetiţă de zece ani, agresată în scara unui bloc din Tătăraşi

Fetiţă de zece ani, agresată în scara unui bloc din Tătăraşi

În urmă cu câteva zile, poliţiştii locali arondaţi Secţiei IV au reţinut(...)
Festivalul Interactiv al Ştiinţelor "Nikola Tesla" FOTO/VIDEO

Festivalul Interactiv al Ştiinţelor "Nikola Tesla" FOTO/VIDEO

               

 

editia online din 26.05.2017 - 6:41

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange