« Inapoi

Regele mall-urilor construieşte cea mai înaltă clădire din ţară

Regele mall-urilor construieşte cea mai înaltă clădire din ţară#1
Mărime font - +

Lucrările la cea mai înaltă clădire din România vor începe în această primăvară, la Timişoara, şi sunt realizate de firma controlată de ieşeanul Iulian Dascălu.

 

 Aceasta va fi construită în cadrul proiectului multifuncţional Openville şi va avea 155 de metri înălţime. Oficialii Iulius Mall Timişoara au transmis joi că vor începe lucrările la trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de 73.000 mp. Una dintre aceste clădiri va fi şi cea mai înaltă din ţară.

Tranzacţie de un milion de euro în imperiul lui Vuza

Potrivit Mediafax, cele trei imobile vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC) şi vor fi finalizate în cel mult un an şi jumătate. Reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, susţin că ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. O primă clădire a fost deja finalizată şi este închiriată integral, fiind inaugurată în luna ianuarie a acestui an, iar cea de-a doua va fi terminată în luna iunie. Cele două imobile au o suprafaţă de 31.000 mp.

„Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării”, a declarat Iulian Dascălu, citat de Mediafax. Investiţia totală în proiectul Openville Timişoara va fi de peste 220 de milioane de euro.

Data publicarii: 17/02/2017
loading...
Alte titluri din evenimentul > ECONOMIE

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Horoscopul pentru miercuri , 27 iunie 2017

Horoscopul pentru miercuri , 27 iunie 2017

BERBEC Nu va aratati toleranta fata de greselile unei rude mai tinere, doar pentru a(...)
LOCURI DE MUNCĂ STRĂINĂTATE   -   26 IUNIE

LOCURI DE MUNCĂ STRĂINĂTATE - 26 IUNIE

                         (...)
GBT LOGISTIC angajeaza soferi profesionişti categoria B,C,E

GBT LOGISTIC angajeaza soferi profesionişti categoria B,C,E

SC angajează şoferi profesionişti categoria B,C,E pentru a efectua transport  în(...)

 

 

editia online din 27.06.2017 - 11:41

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange