Aspirator vertical - cum alegi un model potrivit nevoilor tale?

default

Dimensiune font:

| 17-08-2018 11:49
Masina de spalat rufe, camere video, combine frigorifice, masina de spalat vase, fiare de calcat, vehicule electrice, masina de paine, smart home, roboti de bucatarie - pe toate le ai in casa, dar iti lipseste un aspirator vertical.
Te-ai hotarat sa achizitionezi un aspirator vertical datorita versatilitatii si comoditatii in utilizare. Felicitari! Dar nu te lasa prins in hatisul primei reclame care ti se iveste brusc in fata. In caz contrar risti sa faci o alegere neinspirata si sa te pricopsesti cu un model mediocru cu care ai prea putine in comun. Ca si cumparator informat vrei ca la usa ta sa ajunga cel mai bun aspirator vertical pe care ti-l poti permite.
 
aspirator vertical rowenta air force extreme Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8829, 0.5 l, Cap Ultra Slim Vision Delta (Maro)
 
 
Iata cum poti face acest lucru. Parcurge criteriile de mai jos si invata sa iei decizii oportune. 
 
1. Aspirator vertical - ce suprafata doriti sa aspirati? In primul rand trebuie sa intelegeti ca un aspirator vertical nu este la fel de puternic ca si unul clasic (aspirator cu sac). Avantajele sale raman usurinta in utilizare, greutatea redusa, depozitare rapida, instalare rapida, comoditate. Dar daca v-ati propus sa cumparati un aspirator vertical caruia sa-i dati in sarcina curatarea intregii case, s-ar putea sa fiti dezamagit de rezultate. Mai ales daca optati pentru un aspirator vertical mai ieftin. Ce se intampla de fapt? Aspiratorul vertical nu este conceput sa reziste la sarcini intense, iar asta nu tine nici macar de suprafata aspirata. In schimb un aspirator vertical este deosebit de util pentru reprize scurte de curatare, pentru a ajunge in locuri mai putin accesibile, in caz de mici "accidente" sau pe suprafete mici. Desigur cele mai performante si scumpe aspiratoare verticale sparg barierele clasice si reusesc sa faca treaba excelenta pe suprafete mai extinse.
 
aspirator electrolux ultrapower Nou! Aspirator vertical fara fir Electrolux EUP8GREEN UltraPower, 32.4 V, 80 min (Negru) 
 
 2. Aspirator vertical - cat costa? Daca banii nu reprezinta o problema prea mare pentru tine iti recomandam sa alegi un model mai performant (cu filtru hepa, tehnologie brushrollclean, ciclonic vertical, powerpro aqua, aspirator multifunctional, mai multe trepte de putere, eficienta energetica avansata, sistem ciclonic vertical multifunctional). Diferenta intre un aspirator vertical mediocru si unul de top se simte din plin. Desigur, daca ai un buget mai mic, te pot rezuma la un model mai ieftin. Pana la urma nu investesti intr-un aspirator vertical pe viata. Durata de utilizare pentru acest electrocasnic este de minim 2 ani, ceea ce este rezonabil daca ne gandim ca il vei folosi destul de intens.
 
3. Aspirator vertical - cat este de usor? Greutatea mica reprezinta unul din motivele care ii conving pe multi sa cumpere un aspirator vertical in casa. Aspiratoarele clasice au avantajul puterii de suctiune, dar in general sunt foarte voluminoase, robuste, ocupa mult spatiu, sunt greu de depozitat (din cauza furtunului) si dificil de manevrat. De aceea greutate reprezinta un alt criteriu important in selectia unui aspirator vertical. Ca si aspirator de mana vei ave pretentia sa-l poti transporta cu usurinta dintr-un loc in altul, acolo unde trebuie sa faci curat. Cele mai multe aspiratoare verticale portabile au 2- 3 kg.
 
Alege un aspirator vertical dirt devil cavalier dd698-1 care cantareste doar 2.1 kg sau Aspirator Stick Bosch BBHMOVE2, 0.3 L, 14.4 V cu o greutate de 2.8 kg.
4. Nivelul de zgomot. In mod normal te-ai astepta la un aspirator vertical sa fie mai silentios fata de un model clasic (pentru ca este mai compact si are putere mai mica). Dar in realitate nu se intampla asa. Exista modele care emit mai mult zgomot si modele mai usor de suportat (rowenta air force extreme silence). In general daca zgomotul reprezinta o problema pentru tine, ar trebui sa te uiti dupa un aspirator vertical cu nivel de zgomot sub 80 decibeli.
 
Aspirator vertical Vax HF85-FM-C-E Air Cordless Switch, 0.7l, 20V (Argintiu)
 
5. Cat tine bateria/ acumulator liion. Spre deosebire de aspiratoarele clasice care se alimenteaza de la priza printr-un cablu, cele mai multe aspiratoare verticale functioneaza pe baterie. Prin urmare, pentru a fi cat mai eficiente trebuie sa te asiguri ca bateria are o autonomie buna. Alege aspirator vertical cu baterii bune.
Nu vrei ca aspiratorul sa moara dintr-o data cand esti in toiul curateniei pentru ca bateria s-a epuizat. Deci asigura-te ca afli cat rezista un ciclu de incarcare a bateriei. Din pacate, bateria isi pierde din proprietati o data cu trecerea timpului si pe masura ce devine din ce in ce mai uzata. Chiar si asa ar trebui sa va tina cativa ani.
Daca v-ati gandit sa cautati aspirator vertical alimentare retea, asteptati-va sa nu gasiti atat de usor. Majoritatea aspiratoarelor verticale din piata functioneaza pe baterii.
 
6. Producator. Oricat am vrea sa credem ca producatorul nu conteaza in alegerile cumparatorilor, ne-am insela. Uneori acesta este principalul criteriu dupa care se ghideaza cei ce doresc sa cumpere un aspirator vertical nou.
 
 In topul preferintelor cumparatorilor se regasesc urmatoarele:
 
- aspirator vertical bosch (de exemplu bosch bbh52550, Aspirator vertical Bosch Athlet BBH52550, 0.9l, 25.2V)
- aspirator vertical daewoo
- aspirator vertical dirt devil
- aspirator vertical delonghi
- aspirator vertical gorenje
- aspirator electrolux
- aspirator vertical rowenta
- aspirator vertical philips (philips powerpro duo fc616801, aspirator vertical philips powerpro)
- aspirator vertical black&decker
- aspirator vertical aeg
- aspiratoare verticale electrolux (electrolux eer77mbm, electrolux ultrapower lithium hd, vertical electrolux ergorapido, vertical electrolux ultrapower, ergorapido 2in1 185w 05l)
 
7. Aspirator vertical cu aburi. Cele mai noi aspiratoare verticale sunt concepute sa mentina podeaua curata intr-un timp scurt, cu ajutorul aburilor. Cu minime miscari, podeaua este curatata cu aburi si aspirata.
 
Aspirator vertical la pret bun - oferte speciale de la evoMAG, vezi detalii pe site
Cauti aspiratoare cu spalare, accesorii aspiratoare, aspirator cu acumulator, aspiratoare masini, cu filtrare prin apa sau functie brushrollclean. Indiferent de ce tip aspirator doriti, incepeti cautarile de la recomandarile urmatoare"
- Aspirator vertical Dirt Devil Joker 14.4V M696, 100 W, Negru
- Aspirator Stick Philips PowerPro Duo FC6162/02, 12V, cu capul de aspirare turbo TriActive si aspirare uscata
- Nou! Aspirator vertical cu aburi Rowenta Clean & Steam RY7557WH, 1700W, 0.4L (Alb/Argintiu)
- Aspirator multifunctional Fakir 2 in 1 vertical si de mana HSA 180, 18 V Li-Ion, 0.5 l, Autonomie 40 minute, 2 trepte de putere (Rosu/Gri)

 

In afara de aspiratoare verticale ieftine sau performante, la evoMAG gasesti acum carduri memorie, aparate de ras, statii radio, aparate de gatit, scaun auto, masini preparare paine, aparate de tuns, telefoane mobile, aer condi?ionat, aparate foto si aspiratoare de maini, produse ingrijire personala.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
„Săpămâna Globală a Banilor 2017” la Iași - GALERIE FOTO
01/04/2017 05:40

 Printre activitătile organizate la Iasi cu acest prilej amintim: dezbaterea „Protectia consumatorilor prin educatie financiară”, salonul ofertelor „Market place pentru profesionisti&rd ...

De pe lângă noi - GALERIE FOTO
30/06/2016 15:11

Momente suprinse in si pe langă Iasi la diverse evenimente si nu numai.

Scaune noi pe stadionul din Copou - GALERIE FOTO/VIDEO
29/06/2016 16:13

 Agitaţia care a cuprins miercuri Copoul la inspecţia finlandezului Tero Auvinen, trimis de UEFA să constate ce condiţii oferă Stadionul „Emil Alexandrescu” pentru a găzdui pe 14 iulie me ...

Alunecarile de teren de la Comănești - VIDEO
28/06/2016 15:42

 O echipa de la GreenPeace Romania a fost si a filmat alunecările de teren din Asău - Comănesti, jud. Bacău. Filmul realizat de ei cu o dronă arată exact ce s-a intamplat acolo. Mai multe infor ...

Cine sunt cei care vor conduce județul Iași - GALERIE FOTO
28/06/2016 15:11

 Social-democraţii vor conduce judeţul in următorii patru ani. Potrivit voinţei noilor consilieri judeţeni, şeful instituţiei va fi Maricel Popa, acesta urmand să facă echipă cu Victorel Lupu şi ...

Cine sunt cei care conduc Iașul - GALERIE FOTO
27/06/2016 13:30

Membrii alesi ai consiliului local au depus vineri jurămantul de investire in functie.

Târgul de oale Cucuteni 5000 - GALERIE FOTO
24/06/2016 17:04

 Începand de astăzi si pană duminică este deschis targul de oale Cucuteni 5000, in parcul Copou.

Un peisaj de vis, un drum de calvar - GALERIE FOTO
23/06/2016 13:13

Peisajul dintre Voinesti si Tibana este unul mirific, in schimb drumul e unul de calvar. În pădurea de la Domnita debia poti să treci cu masina fără să nu nimeresti intr-un crater.   Vezi gale ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei