„Pe scenă e lumea mea!” (Ștefan Stan-Vocea României)

default

Dimensiune font:

| 12-09-2013 05:00

Interviu cu Ştefan Stan, prima Voce a României în 2011 

 Aflat în turneul de promovare a albumului de debut „Povestea mea”, Ştefan Stan, câştigătorul primei ediţii a emisiunii „Vocea României”, a poposit, la Piatra Neamţ. Cântăreţul a fost impresionat de frumuseţea oraşului şi de locuitorii săi prietenoşi. Ştefan a vorbit şi despre emisiunea „Killer Karaoke” pe care o va prezenta din toamnă la Prima TV. În cadrul show-ului, concurenţii vor trebui să demonstreze că pot să cânte în cele mai neconvenţionale locuri, în condiţii extreme, indiferent că este vorba despre apă turnată în cap sau de ventilatoare uriaşe care le bat în faţă.
- Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?
-
Un om simplu, modest, popular şi fără fiţe. Acelaşi om dinainte de emisiunea „Vocea României”.
- Cum s-a schimbat viaţa ta după câştigarea concursului?
- Evident, în bine. Se vede acest lucru.
-
Ce te-a determinat să participi la concurs?
- Prietenii au fost cei care m-au împins de la spate, ca să zic aşa, să particip. Mai departe, a decis publicul.
- Ce simţi când eşti pe scenă? Ai emoţii?
-
Pe scenă e lumea mea, nu mai conştientizez problemele pe care le am. Trebuie să trăiesc ceea ce compun şi să cânt. Am avut şi am emoţii de fiecare dată, pentru că nu ştii ce găseşti acolo, în faţa ta. Din fericire pentru mine, la Piatra Neamţ am găsit ceea ce-mi trebuie.
- Câte spectacole ai pe săptămână?
-
Într-o săptămână proastă, doar trei spectacole. Dacă am o săptămână mai bună, pot ajunge şi la câte un spectacol pe zi.
- Ce hobby-uri ai?
-
Tot ce înseamnă sport extrem off-road, alpinism şi muzica.
- Mai ai timp pentru aceste „pasiuni” extreme?
-
Din păcate, nu. Am rămas cu singura pasiune, muzica. Pentru celelalte nu mai am timp. Acum sunt ocupat şi cu pregătirile pentru emisiunea pe care am să o prezint din toamnă la Prima TV şi sunt foarte multe de făcut. E un nou început pentru mine.
- Ce gen de muzică îţi place?
-
Nu am limite. Nu am idoli, eu respect pe toată lumea.
- De când ai început să cânţi?
-
De la vârsta de 10 ani, în faţa părinţilor, a prietenilor sau chiar pe stradă.
- Ai avut timp să vizitezi oraşul Piatra Neamţ?
-
După ce am făcut probele de sunet, m-am plimbat puţin prin oraş. Este un oraş senzaţional, cu oameni foarte frumoşi care dacă te recunosc pe stradă te
salută şi te întreabă ce mai faci. M-au invitat chiar şi la cafea.
- Cu telegondola te-ai plimbat?
-
E singurul lucru de care îmi pare rău că nu am apucat să îl fac.
- E pentru prima dată dată când vii la Piatra Neamţ?
- D
a.
- Vei mai reveni?
-
Da, cu mare drag dacă am să fiu chemat, pentru că acum ştiu unde vin.
- Ce pregăteşti nou pentru public?
-
Acum vreau să închei acest turneu cu bine. La final, voi lansa o piesă şi voi realiza un videoclip cu imagini din toate oraşele în care am fost. De asemenea, îmi doresc să fie de bun augur prima ediţie a emisiunii „Killer Karaoke”.
- Ne poţi spune mai multe despre această emisiune?
-
Pasiunea pentru cântat trebuie să fie mult mai mare decât frica de ce se poate întâmpla. Echipa de producţie, în frunte cu mine, va încerca să îi încurce pe concurenţi într-un fel sau altul. Trebuie însă să îţi placă muzica atât de tare încât să numai conteze nimic altceva. Formatul este absolut spectaculos! Entertainment curat, cu muzică, umor, adică ceea ce mă caracterizează. Cred că nu există român care să nu fi participat măcar o dată la Karaoke… Distracţia e pe primul loc! Am încercat toate probele din concurs, pentru a putea înţelege prin ce trec concurenţii şi, fireşte, pentru a testa gradul lor de dificultate. Una dintre ele, cea cu electroşocuri îmbină amuzamentul cu şocul. Adrenalină pură.
A consemnat Ingrid Ciofoaia

Ştefan Stan, elevul lui Smiley, a câştigat notorietate în 2011, odată cu obţinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”. El a concurat atunci cu: Dragoş Chircu, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă.
Artistul s-a remarcat datorită glasului său baritonal şi uşor gutural, iar astăzi îşi încântă fanii atât cu piese din repertoriul internaţional, cât şi din propriul repertoriu. În luna mai a acestui an a lansat primul album din cariera sa „Povestea mea”. Albumul a beneficiat de un turneu de lansare, care s-a desfăşurat pe perioada verii în 15 oraşe din toată ţara.


Ştefan Alexandru Stan este un cântăreţ de muzică blues-soul, s-a născut pe 2 iulie 1977 în București şi a descoperit pasiunea pentru muzică încă din vremea copilăriei când a început să susţină „concerte” acasă pentru părinţi. Mai apoi a plecat în America, unde a cântat atât pentru americani cât şi pentru comunităţile de români, dar a decis că locul lui este în ţara natală, iar din decembrie 2011 este prima voce a României. Lui Ştefan îi
plac maşinile, călătoriile şi oamenii frumoşi dar adoră muzica.


Din 13 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Prima TV, Ştefan Stan va prezenta „Killer Karaoke“, o emisiune cu format american. În cadrul acesteia concurenţii trebuie să nu se oprească din cântat indiferent de ce li se întâmplă. Fiecare ediţie constă în trei runde şi o finală. În fiecare rundă doi concurenţi cântă pe rând câte o piesă în timp ce sunt supuşi la terapia de şoc, fac cunoştinţă cu şerpi neprietenoşi sau sunt nevoiţi să se „răcorească” în faţa a trei ventilatoare puternice. După ce fiecare pereche a terminat de cântat, publicul îşi votează favoritul, care va rămâne în concurs în detrimentul celuilalt. În finala fiecărei ediţii, vor concura cei trei participanţi aleşi de către public, care vor încerca să câştige 10.000 de lei, premiul pus în joc în fiecare ediţie.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
„Participarea marilor scriitori la FILIT este meritul personal şi rodul credibilităţii internaţionale a organizatorilor”
07/10/2019 11:02

  „Participarea marilor scriitori la FILIT este meritul personal şi rodul credibilităţii internaţionale a organizatorilor” * dialog cu scriitorul Dan Doboş, directorul Bibliotecii Judeţ ...

„Avem un sistem educaţional secularizat, sincretic, pe alocuri aberant”
05/05/2018 16:15

- Doamna profesor, tocmai aţi participat la Conferinţa Internaţională de Educaţie a Adulţilor. Ce spun specialiştii in domeniu despre starea actuală a actului educaţional şi nu mă refer doar la zona ...

 Mihai Chirica: „Nu poţi doar să ceri. Trebuie să şi oferi”
26/03/2018 05:45

  - Domnule Chirica, social-democraţii participă - şi este uimitor acest lucru, la unul dintre cele mai triste paradoxuri ale timpului nostru. În timp ce trăim in poate cea mai mare criză a ...

 ”Pe vremea comuniştilor aveam personal medical, dar nu aveam aparatură. Astăzi, e invers!”
03/02/2018 04:30

-- Domnule doctor, se implinesc patru decenii de cand Spitalul de recuperare a apărut in viata iesenilor. Sunteti singurul medic rămas in activitate din acele vremuri... Cum a apărut această idee? - Totul ...

Prof. dr. Florin Mitu: „A gândi pozitiv este un element cheie pentru un medic”
12/10/2017 04:45

Despre recuperare cardiovasculară, factorii de risc in bolile cardiovasculare şi ce trebuie să facem ca să ne protejăm inima de evenimente nefericite, dar şi despre alte lucruri interesante, dr. Florin M ...

Marius Oprea: „Niciodată nu este prea tîrziu pentru adevăr şi nici pentru dreptate”
02/10/2017 05:00

- Aţi infiinţat Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, institut de cercetare aflat sub egida Guvernului. Plecind de la această postură, cum se văd astăzi urmările comunismului şi cum ar treb ...

Prof. univ. dr. Stelian Dumistrăcel: „Un discurs care nu îl respectă pe interlocutor este un discurs pierdut”
19/08/2017 06:00

 Cald, deschis şi mai ales din cale afară de receptiv la tot ceea ce il inconjoară, lingvistul Stelian Dumistrăcel a mărturisit care este cea mai mare implinire pe care i-a oferit-o viaţa la catedră ...

„Orice ar fi, fizica nu se uită”
27/07/2017 05:36

  - De unde pasiunea pentru fizică? - Am trecut prin sistemul de invăţămant ca orice copil obişnuit. La un moment dat, am sesizat că sunt capabil să mă descurc la matematică mult mai bine decat ...

„În viaţă am avut o şansă extraordinară: să fac ceea ce îmi place”
13/07/2017 12:20

În interviul acordat cotidianului „Evenimentul Regional al Moldovei”, dr. Lăcrămioara Stratulat, care ocupă funcţia de director al Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi ...

Interviu cu Doru Baltag, medicul care alungă durerea cu ajutorul acelor
08/06/2017 05:25

-Domnule doctor, vă propun să pornim pe firul biografiei. Cum de aţi ajuns să practicaţi Medicina? -Traseul alegerii profesiei medicale este destul de liniar. Părintii mei au fost asistenti medicali in l ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei