Elevii de la „Ştefănescu” descoperă secretele artei culinare
Dimensiune font:
Elevii Colegiului Tehnic „Ioan C. Ştefănescu” din Iaşi vor avea parte, în perioada 27 ianuarie – 3 februarie, de o experienţă educaţională deosebită, fiind îndrumaţi într-ale artei culinare de către Chef Ziad Atiya, un chef israelian de mare prestigiu.
Citește și Anul 2017 se anunţă darnic pentru Educaţie
Cursul de gastronomie se va desfăşura timp de 5 zile (câte 8 ore pe zi), timp în care participanţii vor da viaţă unor meniuri cu tematică diferită. La sfârşitul fiecărei zile, elevii vor savura împreună proaspetele creaţii şi vor împărtăşi impresii şi reţete. Cele cinci zile vor fi încununate de realizarea revistei „Vocabulary to describe food”/„Vocabularul care descrie mâncarea”.
Citește și Întâlnire de gradul zero în mediul universitar ieşean
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau