3 alimente care au fost redenumite ca sa fie cumparate mai des
Dimensiune font:
Pentru ca unele alimente nu s-au bucurat de succesul pe care si l-au dorit producatorii, acestia din urma au hotarat sa le redenumeasca pentru a le face mult mai apetisante.
Iata 3 alimente al caror nume a fost schimbat ca sa fie cumparate mai des.
Morcovi – Morcovi Baby
In goana dupa alimente sanatoase, alimente pe care sa le consume in special copiii, producatorii au creat “morcovii baby”. Sunt mici, dulci, au o forma simetrica si sunt mai crocanti. Umilul morcov, paleste in fata versiunii sale miniaturizate.
Fructoza din sirop de porumb – Fructoza
Siropul de porumb bogat in fructoza (HFCS) a capatat o reputatie proasata dupa ce mai multe studii au scos la iveala faptul ca are potential cancerigen. Pentru a “remedia” problema, pe lista ingredientelor a aparut simplu “fructoza”, fara a fi mentionata sursa ei care, de cele mai multe ori, provine tot din siropul de porumb.
3. Pufarine – Cereale expandate
Pufarinele copilariei noastre au fost transformate in cereale expandate sau fulgi de grau integral (expandat), cu zahar sau cu indulcitori, in functie de producator.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau