A murit după ce a mâncat un burger. Modul de gătire i-a adus sfârşitul
Dimensiune font:
Tânăra a murit din cauza leziunilor cerebrale “ireversibile şi incompatibile cu viaţa”.
O studentă, care era alergică la produsele lactate, a decedat după ce a mâncat un burger care conţinea carne de pui gătită în lapte bătut.
Shahida Shahid, în vârstă de 18 ani, a murit când se afla în spital, pe 12 ianuarie 2015, la 3 zile după ce a consumat un burger de la Almost Famous Burgers, din oraşul Manchester, conform Daily Mail
Tânăra a murit din cauza leziunilor cerebrale "ireversibile şi incompatibile cu viaţa". În timp ce se afla la restaurant, Shahida a comandat şi a mâncat un burger care conţinea carne de pui marinată în lapte bătut.
Sharma Shahid, sora mai mare a victimei, a declarat că Shahida, în timp, a dezvoltat o alergie la lapte de la o vârstă fragedă, iar mai târziu a devenit alergică şi la ouă, peşte şi alune. În copilărie, îi apărea câte o eczemă când consuma aceste alimente, dar după ceva timp, stările ei s-au înrăutăţit.
Ea mai suferea şi de astm. O anchetă este în desfăşurare.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau