Cele mai spectaculoase apartamente din lume pentru luna de miere

default

Dimensiune font:

| 22-11-2012 00:00

Cele mai spectaculoase apartamente din lume pentru luna de miere

 

Euforia si intensitatea momentului casatoriei se prelungeste, de cand lumea si pamantul, prin "luna de miere". Daca pe vremuri luna de miere chiar dura o luna, in prezent s-a redus la 2 saptamani sau chiar cateva zile. Pe de o parte, lipsa timpului nu ne permite o escapada pe o perioada atat de indelungata, pe de alta parte multe cupluri prefera sa plateasca aceeasi suma pentru o saptamana in rai, decat pentru o luna la un hotel banal. Sigur, nu oricine isi permite luxul sa se bucure de asemenea locuri fabuloase, insa, cu siguranta, oricine le poate admira.

Dar sa nu mai prelungim momentul si sa enumeram cateva dintre cele mai spectaculoase astfel de apartamente:


 

TERRACE SUITE

Hotel: Intercontinental
Locatie: Hong Kong

Romantism: Cu o priveliste uimitoare spre portul Victoria si spre luminile stralucitoare din Hong Kong, apartamentul de pe terasa este situat la ultimul etaj, 17. Pe aceasta terasa privata cuplurile pot lua cine romantice, avand la dispozitie un jacuzzi, mese gatite de cel mai bun bucatar si doi chelneri la dispozitie 24 din 24 de ore. Experienta este completata de construirea unui dormitor in aer liber cu plase de tantari, pilote calduroase, perne, lumanari si petale de trandafiri. Bineinteles, transferul de la aeroport se face cu un Rolls-Royce, sosirea este stropita cu sampanie Dom Pérignon, iar sederea este infrumusetata de o sedinta de yoga, una de spa, mic dejunuri romantice si de o baie parfumata cu arome de iasomie, ylang ylang si pergamuta.

Realitatea: O escapada de numai doua nopti ce include toate cele enumerate mai sus atinge un pret de 14.139 $.

  

 

     

OTEMANU BUNGALOW

Hotel: Four Seasons Resort

Locatie: Bora Bora

Romantism: Bungalourile Otemanu ofera acea intimitate pe care cuplurile proaspat casatorite si-o doresc, in apartamente fascinante prin amestecul de lux cu traditia autohtona. Apartamentul spatios de 150 mp cu un singur dormitor are o piscina privata, doua terase cu spatiu de luat masa si sezlonguri cu vedere spre laguna si spre muntele Otemanu, roca vulcanica de un verde jad ce se inalta din centrul insulei Bora Bora. In baie, o podea din sticla ofera oaspetilor o perspectiva uimitoare asupra lagunei de dedesubt, noaptea cada uriasa de marmura fiind luminata de stralucirea turcoaz a lagunei.

Realitatea: Un bungalou cu un singur dormitor poate ajunge la 1.780 $ pe noapte in plin sezon.

 

 

   

ROYAL SUITE

Hotel: Plaza Athénée

Locatie: Paris

Romantism: Deschide geamul acestui apartament parizian si vei fi intampinata de o priveliste uimitoare: castanii de pe Avenue Montaigne, acoperisurile din Montmartre si de Turnul Eiffel. Inauntru totul inspira lux parizian, cu piese de mobilier din secolul 18, doua bai din marmura italiana completate de un jacuzzi si doua bai turcesti si detalii regale precum perdele cu broderii delicate cu trei tipuri de fir de aur. Si daca te plictisesti intre peretii fascinati ai apartamentului, ai la dispozitie un Maserati Quattroporte pe toata durata sederii pentru plimbari chiar si in toiul noptii. Si daca si asta te plictiseste, atunci te poti bucura si de tehnologie: ai in fiecare camera televizoare cu plasma care se pot roti in orice directie, o librarie de 5000 de melodii, ai chiar si o masa de machiaj cu bar pentru cosmetice ce le pastreaza la o temperatura de 14°C.

Realitatea: Mon Dieu! Apartamentul ajunge la 26.000 $ pe noapte.
 

  

 

    

THE GRAND WATER VILLA

Hotel: One&Only Reethi Rah

Locatie: Maldive

Romantism: Fiecare vila a acestui resort, situat pe unul dintre cei mai mari atoli din partea de nord a Maléului, are acces catre laguna si vedere catre maretia oceanului. Insa The Grand Water Villa duce totul la un alt nivel. Cei 150 mp de relaxare si lux ofera posibilitatea de a servi masa intr-un living spatios si elegant, ca apoi sa iti alinti pielea intr-un jacuzzi imens sau in piscina privata sau poti sa atipesti privind la apele cristaline ale oceanului intre pernele matasoase de pe terasa. Si daca asta nu e de ajuns ai la dispozitie tot timpul un valet, poti alege din mai multe tipuri de halate de baie si te poti bucura de minunatele lenjerii de pat egiptene.

Realitatea: O noapte in acest paradis poate ajunge chiar si la 6.000 $ in plin sezon.
 

  

 

   

PRIVATE RETREAT

Hotel: Six Senses Hideaway Zighy Bay

Locatie: Sultanatul Oman

Romantism: Ideal pentru tinerii indragostiti care isi doresc putina aventura si originalitate in luna de miere alaturi de un lux elegant, acest resort situat pe coasta de sud-est a peninsulei Arabice este incadrat de peisajele fantastice ale Muntilor Hajar si Golful Zighy. Apartamentele spectaculoase sunt pline de ecouri ale stilului traditional rustic compus din materiale naturale precum piatra si lemnul. Fiecare dintre cele doua apartamente Private Retreat ofera o camera de spa, o biblioteca, un valet, o piscina proprie si o plaja privata, o ora de yoga pe zi si posibilitatea de a lua micul dejun pe plaja.

Realitatea: Un lux care duce la o suma de 6.500 $ pe noapte.

  

 

    

THE CORAL SUITE

Hotel: Four Seasons Resort Punta Mita

Locatie: Mexic

Romantism: Aceasta bucata din rai de 208 mp ofera cu siguranta cele mai reusite poze din luna de miere, datorita catorva "mici" detalii luxoase: o piscina privata ce se infasorara pur si simplu in jurul apartamentului, un spa personal cu masa de masaj si dus exterior, un intreg centru de fitness si chiar si o mini-sala privata de cinema. Arhitectul Diego Villaseñor a construit o casa de o frumusete iesita din comun sculptata si de detalii high-tech moderne. Baile sunt placate cu marmura si in ele te poti alinta cu produse Vichy. Astfel ca, pe buna dreptate cuvantul Mita din denumirea locatiei se traduce din azteca antica prin "poarta spre paradis".

Realitatea: Acest apartament cu 5 dormitoare, fiecare cu baia lui, ajunge la 18.000 $ pe noapte.

 

 

   

PRIVATE SUITE

Hotel: Eagle Island Camp, Okavango Delta

Locatie: Botswana

Romantism: Pentru indragostitii care viseaza la o luna de miere mai dinamica decat palmieri, sezlonguri si cocktailuri, un safari este o optiune ideala. In Delta Okavango se ridica Eagle Island Camp unde clasicul safari a fost reinventat printr-un apartament privat luxos, inconjurat de salbaticia Deltei Okavango si de pulsul vietatilor. O terasa inalta iti ofera un piesaj extraordinar asupra acestor locuitori: hipopotami, crocodili si elefanti iar o piscina privata ascunsa printre copaci si o cada victoriana asezata ascuns pe terasa alaturi de un dus ofera cele mai frumoase detalii ale luxului. Un bonus romantic este oferit de posibilitatea de a pleca impreuna cu propriul ghid in excursii admirative ale naturii africane.

Realitatea: Costul unei nopti in mijlocul salbaticiei africane asortata la aceste comoditati luxoase este de 2.010 $.
 

  

 

    

 

PENTHOUSE

Hotel: Stoneleigh Hotel & Spa

Locatie: Dallas

Romantism: Pentru cei clasici, care prefera stilul american luxos, apartamentul pe doua etaje al hotelului Stoneleigh decorat in stil Art Deco de catre legendarul designer de interior Dorothy Draper in 1934 si renovat in 2008 este o alegere excelenta. In Penthouse exista un apartament matrimonial urias, o camera de muzica, sala de luat masa, o biblioteca, toate imbracate in rosu aprins, bleumarin, negru si auriu. Multe detalii originale, precum semineul din piatra, tavanul foarte inalt, mozaicul din lemn si terasa privata de pe acoperis fac din aceasta locatie una dintre cele mai luxoase destinatii ale Americii.

Realitatea: Apartamentul matrimonial, ce include dormitorul, baia si livingul este 1000 $ pe noapte in timpul saptamanii, 1500 $ in week-end. Tot Penthouse-ul? ... 20.000 $.

 

 

     

THE CRYSTAL PENTHOUSE SUITE

Hotel: Nava de croaziera Crystal Serenity

Locatie: international

Romantism: Palatele plutitoare nu pot fi mai luxoase decat Crystal Serenity, iar apartamentul pentru luna de miere ofera un pachet pe care cuvantul luxos abia daca il descrie complet. O limuzina ofera transport spre si dinspre nava, iar in apartament exista un jacuzzi, o sala de fitness, o sala de luat masa, o veranda mobilata - cel mai romantic loc de unde poti privi nava cum isi croieste drum in ape cristaline.

Realitatea: Preturile unui astfel de lux variaza in functie de itinerariu. O croaziera de 12 zile de la Barcelona la Lisabona ajunge la 27.675 $ de persoana, pe cand o croaziera cu aceeasi durata de la Venetia la Istanbul poate ajunge si la 37.000 $.

 

http://www.divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei