Cheesecake cu fructe de pădure
Dimensiune font:
Ingrediente
250 g biscuiţi digestivi
100 g unt
1 kg brânză vaci grasă
4-5 linguri zahăr
3 ouă
3 linguri făină albă
200 g smântână pentru frişcă
200 g fructe de pădure, amidon
coajă rasă lime, esenţă vanilie
Biscuiţii digestivi se sfărâmă la robot şi se amestecă bine cu untul topit. Se aşează un strat la baza unei tăvi rotunde, unde aţi pus în prealabil hârtie de copt. Se dau la cuptor 10 minute, la 180 de grade.
Brânza se amestecă, tot la robot, cu zahărul, smântâna, făina, ouăle şi esenţele. Compoziţia se toarnă peste blatul din biscuiţi digestivi şi se dă la cuptor, la 150 grade, cca 50-60 minute.
Fructele de pădure se amestecă, pe foc, cu două linguri de zahăr pudră. După ce lasă sirop se adaugă o linguriţă de amidon. Sosul format se toarnă peste chessecake, după ce prăjitura s-a răcit. Se decorează cu fructe de pădure şi căpşuni proaspete.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau