Cum cuceresti pe cineva, caracterul amoros in pat si compatibilitati, in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 21-09-2014 15:30

Fiecare nativ din zodiac are un caracter al dragostei dictat de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Tocmai de aceea preferintele in dragoste, performantele in dragoste si compatibilitatile dintre zodii au o foarte mare importanta atunci cand vine vorba de relatii.

Astfel, potrivit astrologilor, fiecare nativ este caracterizat de un anumit caracter amoros care dicteaza felul in care se comporta in intimitate cu jumatatea sa.

Berbec

Daca vrei sa atragi un “berbec” trebuie sa-i arati ca poti fi independent, indraznet, spontan. Admira curajul si puterea la o persoana de sex opus. Adora provocarea, prin urmare, daca ii opui rezistenta, cucerirea i se va parea mai interesanta, ceea ce il va stimula si nu va renunta prea usor.

Berbecii prefera parteneri foarte experimentati si nu se dau in laturi de la sex oral, practica pe care o efecuteaza pe baza de reciprocitate. Taria de caracter si incapatanarea specifica berbecilor, mai ales in cazul barbatilor, se manifesta si intre asternuturi, motiv pentru care, pentru un barbat berbec, o partida de sex oral trebuie sa contina tot “tacamul”, de la inceput pana la ejaculare.

Femeile berbeci sunt, la randul lor, in goana dupa orgasme rapide si explozive, pentru obtinerea carora nu se dau in laturi de la a fi satisfacute atat oral cat si prin autosatisfacere.

Zodii compatibile: Rac, Balanta.

Taur

Persoanele calme, afectuoase, vesele, carora nu le este teama sa-si arate sentimentele prin sarutari, mangaieri si alinturi sunt pe placul celor nascuti in aceasta zodie. Taurul se ataseaza de o persoana linistita, care are nevoie constant de sprijinul si ajutorul lui. Este gurmand si nicaieri nu se simte mai bine decat departe de oras, la munte sau la marginea marii.

Taurii au fetisuri care implica cel putin un partener. Barbatii isi doresc deopotriva sa fie satisfacuti de doua femei in acelasi timp si peste tot. Pentru o partida de sex reusita este necesar ca femeia sa acorde atentie tuturor zonelor intime ale sale si sa lase, astfel, orice prejudecata la o parte.

In cazul femeilor taur, fetisul suprem pentru ele este sexul cu doi barbati sau un “menage a trois” cu un barbat si o femeie. Prejudecatile trebuie lasate, de asemenea, la usa dormitorului, liberatea de exprimare sexuala fiind esentiala pentru satisfacerea femeii taur.

Zodii compatibile: Leu, Scorpion.

Gemeni

Daca istetimea te caracterizeaza, ai sanse sa atragi atentia unui nativ in zodia Gemenilor. Asta pentru ca accepta foarte greu o relatie in care rutina isi face simtita prezenta. De aceea, le va placea sa ghiceasca mereu ce mai pui la cale. “Geamanul” va aprecia mai mult o persoana cu care are multe in comun.

Barbatii gemeni au fetisuri legate de tehnici de bondage sau mai multe partenere sexuale in acelasi timp. Le place sa se uite in timp ce doua femei se satisfac una pe cealalta. Totodata, iubesc sa fie “rezolvati” prin sex clasic de o partenera, dar ar fi intotdeauna incantati ca inca o femeie sa ia parte la “spectacol”, cel putin cu privirea, daca nu chiar direct implicata in actiune.

Sexualitatea femeilor nascute in gemeni nu are limite. Daca exista totusi restrictii, acestea vin doar din partea partenerului, nu din partea ei. O “geamana” surade la ideea de sex cu mai multi barbati, se lasa dominata si nu zice “pas” nici la sex oral, nici la sex anal si nici la jucarii erotice.

Zodii compatibile: Sagetator, Fecioara, Varsator, Rac

Rac

Cei nascuti sub semnul Racului prefera un partener care sa le asigure mult confort si care sa aiba grija de ei ca un parinte. Trebuie sa faci Racul sa se simta iubit si apreciat pentru ceea ce face.

Racii iubesc sexul ca la carte, doua persoane in pat in acelasi timp fiind suficiente. Atat femeile, cat si barbatii nativi ai acestui semn sunt buni cunoscatori ai KamaSutrei. Nu se dau in vant dupa sexul cu mai multi parteneri, insa sunt dispusi sa incerce unele dintre cele mai ciudate pozitii sexuale. Orice este permis atata timp cat se petrece doar in doi.

Pe de alta parte, racii (atat femeile, cat si barbatii) sunt mai amatori ai voaierismului. Se simt excitat la maxim daca au senzatia sau chiar certitudinea ca cineva ii priveste facand sex.

Zodii compatibile: Capricorn, Balanta, Gemeni

Leu

Daca vrei sa ajungi la inima unui “Leu”, ai grija sa nu-i ranesti orgoliul. Vrea sa-i fie apreciate meritele si sa iasa in evidente. Odata ce l-ai cucerit, te va proteja mereu si te va complesi afectiunea lui.

Leii prefera sexul mai decent, fata de celelalte zodii. Cu toate acestea, barbatii nascuti sub acest semn zodiacal au fantezii care implica lifturile sau birourile si, evident, colegele de munca. Au fantezii sexuale care implica locul de munca, cum ar fi sa li se faca sex oral, pe sub birou, in timp ce sunt intr-o intalnire sau intr-o sedinta.

Leoaicele nu sunt nici ele cele mai cuminti. Desi sunt autoritate din firea semnului zodiacal, le place sa fie supuse sexual.

Zodii compatibile: Scorpion, Varsator.

Fecioara

Cand vrei sa cuceresti o persoana in zodia Fecioarei, alege un stil clasic de imbracaminte. Este intr-o continua cautare a perfectiunii. Nativul in Fecioara este atras de o persoana inteligenta, cu simt practic, pe care simte ca se poate baza intotdeauna.

Sensibilitatea specifica tuturor fecioarelor le face sa aiba un anumit grad de sfiala. Motiv pentru care prefera sexul clasic, in doi.

Insa, atat femeile, cat si barbatii nascuti sub acest semn zodiacal nu se vor da in laturi de la o partida de sex in aer liber, atata timp cat stiu ca nu sunt priviti. Sexul in padure, pe campie, pe acoperisul blocului sau in masina va atrage majoritatea reprezentantilor fecioara.

Diferenta majora intre femeile si barbatii din fecioara tine, insa, de sexul in trei. Daca femeile vor spune “nu” unei partide cu inca o femeie si vor fi vehement impotriva unei partide cu un alt barbat, reprezentantii sexului tare nascuti sub semnul fecioare vor fi mereu incantati sa ia parte la sex cu doua femei, dar niciodata cu o femeie si un barbat.

Zodii compatibile: Pesti, Sagetator.

Balanta

Pentru cei nascuti sub semnul Balantei, frumusetea, echilibrul relatiei si fidelitatea sunt importante. Ii place sa fie in compania unei persoane fermecatoare, politicoase, romantice. Cere-i parerea inainte de a lua decizii. Ii place sa stie ca parerea lui conteaza pentru tine.

Nativii acestei zodii prefera sexul de calitate. Ambele sexe tanjesc dupa penetrari adanci si incete. Fiind persoane echilibrate, o partida reusita de sex inseamna satisfacere de ambele parti.

Specific, insa, balantelor, atat femei, cat si barbati, este utilizarea tehnicilor sexuale mai dure, de la palmuire, la strangerea in palme si chiar la muscaturi in timpul sexului clasic, dar si al celui oral. Regula de baza este, evident, acordul ambilor parteneri.

Zodii compatibile: Capricorn, Berbec.

Scorpion

Ca sa cuceresti un Scorpion este bine sa stii dinainte ca partenerul potrivit pentru el este pasional, profund, plin de viata. Daca vrei sa incepi o relatie cu un nativ al acestei zodii, fii gata sa-i dezvalui secretele cele mai ascunse. Nu lasa nediscutate lucrurile pe care observi ca-l deranjeaza. Nu-ti va ierta nicio greseala si se va razbuna la momentul potrivit.

Nativii acestei zodii sunt aproape la fel de perversi ca si Gemenii. Barbatii doresc sa faca sex in grup, indiferent de sexul partenerilor. De multe ori, barbatii scorpioni viseaza, desi nu recunosc acest lucru, sa fie satisfacuti anal de o femeie.

Pe de alta parte, femeile scorpion tanjesc dupa partide in trei, cu inca o femeie, dar si dupa “sedinte” de lesbianism. O femeie scorpion se va simti mereu excitata cand va vedea doua femei iubindu-se fizic.

Zodii compatibile: Taur, Varsator.

Sagetator

Mereu in cautarea unui potential partener care sa-i fie in primul rand prieten, atat barbatul, cat si femeia Sagetator sunt cuceriti de persoane sincere si directe, pe care pot conta la nevoie. Daca visezi la un partener Sagetator pregateste-te sa descoperi destinatii de vacanta exotice, indepartate si retrase. In plus, va aprecia compania unei persoane optimiste care sa-l inspire.

“Sexul murdar” este in topul preferintelor mai bizare ale nativilor sagetatori. Murdar nu se refera neaparat la o proasta igiena corporala, ci la toate secretiile scurse dintr-un trup aflat pe culmile placerii. Sagetatorii nu au prejudecati privind sexul oral. Atat femeile, cat si barbatii vor gusta cu placere din “seva” sexuala care tasneste din partener sau din partenera.

Zodii compatibile: Pesti, Gemeni.

Capricorn

Nu te astepta sa te casatoresti prea curand daca ai ales un partener in zodia Capricorn. Pentru el este mult mai important sa se realizeze mai intai din punct de vedere profesional.Ca partener este ambitios si tenace si te va surprinde cu intelepciunea si romantismul lui.

Capricornii au pozitii sexuale preferate de care abuzeaza maxim. Femeile prefera sa fie rapuse in pozitia “pe la spate”. Isi doresc, pe ascuns, sa fie folosite si sunt capabile de orgasme multiple atata timp cat partenerii sexuali au grija sa le penetreze adanc, pe toata lungimea penisului si destul de usor.

Barbatii, pe de alta parte, viseaza la o partenera careia sa-i placa sa se deghizeze, sa aiba o pasiune pentru jocurile sexuale cu roluri. Au fetisuri ascunse cu asistente medicale, scolarite sau neveste singure acasa. Iubesc sa faca sex mai agresiv cu o femeie aflata “la cratita”, imbracata eventual doar cu o fusta pe care sa o ridice usor, de sub care sa smulga lenjeria intima si sa o supuna sexual pe masa din bucatarie.

Zodii compatibile: Rac, Berbec.

Varsator

Nativii in zodia Varsatorului sunt curiosi, stau departe de persoanele care le impun limite, iubesc noul si sunt foarte incapatanati. Daca iti doresti un partener Varsator cucereste-i mai intai mintea si apoi trupul.

Femeile din aceasta zodie merg pe principul ca, odata ce au fost satisfacute, este momentul sa se lase supuse pentru ca barbatul sa-si satisfaca toate ravnele sexuale. Astfel, dupa ce au ajuns la orgasm, pe care il prefera vaginal, adanc, se lasa folosite din toate punctele de vedere, atata timp cat penetrarea nu este dureroasa. Nu sunt adeptele sexului in grup cu mai multi barbati, dar isi doresc pe ascuns sa ia parte la sex in grup cu mai multe femei.

Barbatii din aceasta zodie viseaza sa-si vada partenerele stabile satisfacute de mai multe femei, cu care ulterior sa intretina raporturi sexuale chiar sub ochii partenerei stabile. Mai mult decat atat, isi doresc ca in momentul orgasmului sa fie stimulati anal.

Zodii compatibile: Leu, Taur.

Pesti

Misterul nativului in Pesti ii da un farmec aparte. Il vei cuceri usor daca dai dovada de afectivitate si sensibilitate. Ai grija sa nu-i aduci reprosuri legate de lipsa simtului sau practic. Este un visator si un romantic prin natura lui.

Pestii de ambele sexe au fantezii cu necunoscuti. Cei mai multi nativi ai acestei zodii tanjesc dupa partide de sex cu persoane pe care le-au vazut, intamplator, pe strada sau care fac parte dintr-un scenariu imaginar.

In timpul actului sexual, barbatii nascuti sub acest semn zodiacal prefera sa se joace cu zonele intime ale femeii astfel incat totul sa fie cat mai vizual.

Femeile din pesti au fantezii care implica sexul pe fuga. Isi doresc sa stapanite sexual in graba. Ajung repede la orgasm daca sunt satisfacute pe perete, nu doar in intimitatea casei, ci si in zone publice, intr-un colt ascuns de ochii lumii.

Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei