« Inapoi

Cum fac sex sârbii? Dezvăluirile unui sexolog

Cum fac sex sârbii? Dezvăluirile unui sexolog#1
Mărime font - +

Bărbaţii din Serbia par să fie mai mult interesaţi de mărime şi nu de actul sexual în sine, potrivit unui studiu realizat online. 

 Acelaşi studiu arată că în mediu un sârb are aproximativ 9 partenere sexuale în viaţă, în timp ce femeile au 6 parteneri. Mai mult, sârbii preferă sexul de trei ori pe săptămână, iar locurile preferate sunt: în maşină, la baie sau în parc.

Psihoterapeutul Zoran Milivojevic a declarat că sârbii sunt buni povestitori de sex, chiar dacă de multe ori exagerează. Poziţiile preferate de ei sunt poziţia misionarului sau cea clasică.

Psihoteraputul a mai spus că o partidă durează 14 minute, bărbaţii trec de multe ori peste preludiu, iar femeile mimează un orgasm fals.

Sexologul Jovan Maric spune că sârbii sunt cunoscuţi ca fiind un popor "iubăreţ". Bărbaţii sunt buni amanţi, iar femeile adoră preludiu.

Bărbaţii sunt interesaţi de mărime şi nu de durata actului sexual.

Atunci când vine vorba despre înşelat, sârbii trec uşor peste, iar divorţul este considerat încă ruşinos în această ţară.

 

Data publicarii: 21/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > LIFESTYLE > DRAGOSTE SI SEX

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

 

 

 

editia online din 27.06.2017 - 3:08

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange