« Inapoi

Cum să ai parte de o căsătorie cosmică

Cum să ai parte de o căsătorie cosmică#1
Mărime font - +

Dacă termenul de căsătorie cosmică ți-a evocat deja evenimente supranaturale, trebuie să știi că ai un pic de dreptate. Invocăm supranaturalul, pentru că vom discuta azi despre un concept care este mult prea blamat în ultima perioadă, cel al sufletului pereche!
 

 Căsătoria cosmică, împlinirea sufletelor pereche

Cum ai putea crede în dragoste eternă, când auzi numai vești tragice despre relații destrămate, când niciuna dintre cunoștințele tale nu mai crede în iubire și nici tu nu ai prea mult noroc la acest capitol. Din păcate, societatea în care trăim a cunoscut o proliferare a divorțurilor și, oricât ne-am dori să ne luptăm cu această realitate, pur și simplu trebuie să ne resemnăm să o acceptăm, la un moment dat.

De partea cealaltă, nu poți contesta faptul că există și relații frumoase, armonioase, pe deplin fericite în jurul tău. Și chiar dacă ai tendința de a pune fericirea lor pe seama unei iluzii sau a unei prefăcătorii de dragul ochilor lumii, un al șaselea simț îți spune că la mijloc există o conexiune specială, adevărată!

Exact pe acest al șaselea simț mizează și cei care cred în căsătoria cosmică. Despre ce este vorba, mai exact? Nu, nu te invităm să te măriți pe Calea Lactee sau pe Lună, ci discutăm despre un concept profund, despre acea relație dintre sufletele pereche. Conform acestei teorii, tu ai deja un partener, chiar dacă ești single, iar acest om cu care vei fi perfect compatibilă a fost deja stabilit și, mai mult, sufletul tău știe despre existența sa.

Iar principalul argument în favoarea ideii de căsătorie cosmică este tocmai al șaselea simț, intuiția despre care vorbeam mai sus. Da, nu îți putem oferi argumente științifice, dar te invităm să privești în interiorul tău și să asculţi de acea voce care îți spune că totul va fi bine, oricât de mică, de slabă ar fi.

Data publicarii: 21/04/2017
loading...
Adauga comentariul tau
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Security Code Imagine nouaAlte titluri din evenimentul > LIFESTYLE > DRAGOSTE SI SEX

Ultima ora

CELE MAI CITITE STIRI

Euro stagnează la 4,57 lei

Euro stagnează la 4,57 lei

Media euro a urcat de la 4,5673 la 4,5733 lei, într-o şedinţă în care(...)

 

 

editia online din 27.06.2017 - 3:15

Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete: Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui

Statistici T5

Tel - 0232246000 | Fax - 0232246002
Orange - 0752266266
E-mail - contact@evenimentul.ro

Link exchange