Dosar Eva: Cât costă frumuseţea? Preţul transformării totale

default

Dimensiune font:

| 16-10-2012 10:30

Dosar Eva: Cât costă frumuseţea? Preţul transformării totale

 

Chirurgia estetică s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Au apărut mai multe tehnici noi, mai multe clinici şi mai multe specializări, astfel că accesul la idealul de frumuseţe e mai facil, chiar dacă nu e la îndemâna oricărei femei. Costurile diferă nu doar de la medic la medic, ci şi în funcţie de metodele aplicate şi de numărul lor. O transformare radicală precum cea a Biancăi Drăguşanu sau de o amploare mai mare poate depăşi pragul de 20.000 de euro.

Chiar dacă nu dispune de o asemenea sumă, o femeie e curioasă să ştie cât costă operaţiile estetice, cum se realizează acestea şi ce "chinuri" trebuie să îndure imediat după intervenţie.



Bianca Drăguşanu are faima că este cea mai operată vedetă din România. Fosta asistentă a lui Capatos a susţinut permanent că a suportat doar două intervenţii de chirurgie estetică: când şi-a mărit sânii cu implanturi şi pentru injecţii cu acid hialuronic în buze. Bianca arată însă total diferit faţă de perioada de
acum 12 ani, când apărea în Hunedoara la emisiunea "Din dragoste" a lui Mircea Radu. Avea atunci doar 17 ani şi vreo 10 kilograme în plus în zona taliei, părul blond ars de la permanent, o faţă rotundă, plină de aluniţe şi dantura plină de probleme. Bianca de astăzi nu mai are nicio legătură cu Bianca de acum 12 ani. "Mi-am pus silicoane, atât! 80% din femeile din România au făcut-o", a răbufnit ea, deranjată de imaginile vechi.

 

De unde ştie că 80% din românce au implanturi e greu de spus, dar ea ţine morţiş să spună că frumuseţea ei este naturală. Ei bine, n-are cum să fie, judecând simplu, după pozele cu ea de atunci şi de acum. Transformarea sa uluitoare dintr-o adolescentă banală într-un model sexy care a pozat în "Playboy" a fost posibilă doar cu o investiţie consistentă în intervenţii de chirurgie estetică. Dacă au fost făcute în România, aceste operaţii au costat-o pe vedetă (vorba vine, că doar n-a plătit ea!) în jur de 10.000 de euro, spun specialiştii. Iar tratamentele de întreţinere se ridică la aproximativ 2.000 de euro. Pe lună!

Adina Alberts, medic primar şi asistent universitar la Clinica de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, a analizat anul trecut, pentru ziarul "Ring", tipul operaţiilor estetice la care ar fi apelat Bianca. "În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene, şi-a scos aluniţele care erau inestetice şi şi-a făcut implanturi cu silicon la sâni. În privinţa greutăţii, nu cred că a suferit vreo intervenţie chirurgicală. Ea avea aceeaşi constituţie masculină. I-am recomandat să-şi opereze gambele. Chiar şi fundul trebuie lucrat, fiind ca al unui bărbat", a declarat atunci medicul.

Vedeta a suferit recent o operaţie la picioare, o problemă medicală mai veche care a scos-o până la urmă din circuit, ea renunţând la postul de asistentă de la "Un show păcătos".
Costurile acestor intervenţii au fost analizate de medicul estetician George Ciolacov. "Şi-a făcut o lucrare stomatologică la un preţ de 2.000-3.000 de euro. Buzele, în funcţie de ce i s-a injectat, pot fi 300-400 de euro şedinţa (sper că nu i s-a injectat ulei de silicon, că doar nu e tractor). Sânii au costat 3.000-4.000 de euro. Ţinând cont că a slăbit per total, presupun că nu şi-a făcut o lipoaspiraţie. Preţurile de mai sus sunt valabile dacă s-a operat în România", a declarat Ciolacov.


Potrivit estimărilor de anul trecut, realizate de eva.ro, lista îmbunătăţirilor de care a beneficiat Bianca Drăguşanu include: botox în frunte - 250 de euro; umplere riduri şi şanţuri - 300 de euro; lucrări stomatologice - 3.000 de euro; acid hialuronic în buze - 250 de euro; implanturi mamare - 3.000 de euro; lipoaspiraţie la obraji şi bărbie - 800 de euro; lipoaspiraţie talie - 1.000 de euro; eliminare aluniţe - 500 de euro; gene false - 50 de euro. Rezultatul final face toţi banii.


Metode moderne de înfrumuseţare

Adriana Frăţilescu practică la clinica Perfect Lines intervenţii non-invazive, minim-invazive şi proceduri chirurgicale de ultimă generaţie. Printre acestea se numără ridicarea sprâncenelor cu fire biostimulatoare elastice, mărirea permanentă a buzelor, terapia antiaging cu PBP şi liftingul fesier brazilian.

Ridicarea sprâncenelor poate fi temporară sau permanentă. Liftingul temporar se realizează cu ajutorul toxinei botulinice. Amplasarea sprâncenelor depinde de un joc de echilibru între muşchiul frontal şi cel orbicular, fiecare tensionând pielea în direcţii diferite, astfel că prin modificarea acestui echilibru se schimbă atât forma, cât şi poziţia sprâncenelor. Efectul tratamentului e vizibil timp de 4-6 luni, se arată pe site-ul www.perfectlines.ro.
Liftingul permanent se poate realiza prin mai multe tehnici operatorii, cea mai uşor de suportat fiind introducerea unor fire biostimulatoare elastice care fixează sprânceana în punctul dorit. Intervenţia are loc sub anestezie locală, nu necesită internare şi durează o jumătate de oră.
Această tehnică chirurgicală minim invazivă poate fi completată în aceeaşi intervenţie de liftingul frontal, care ridică toată fruntea şi colţul ochiului (tot cu fire biostimulatoare elastice). În acest caz, punctele de intrare se află la nivelul tâmplelor în regiunea cu păr, fiind imposibil de observat cu ochiul liber chiar imediat postoperator. Liftingul permanent al sprâncenelor, fără cicatrici, costă 900 de euro la clinica Perfect Lines.

Mărirea permanentă a buzelor se realizează prin introducerea unei proteze în interiorul buzelor cu rol atât în augmentarea volumului, cât şi în definirea conturului lor. Protezele au mărimi diferite  şi pot fi personalizate, în funcţie de dorinţele pacientelor. Rezultatul e durabil şi foarte natural, iar implantul se poate îndepărta oricând la cererea pacientei. Operaţia costă 800 de euro (o buză) sau 1.200 ambele buze.

Terapia antiaging cu PBP este cea mai nouă metodă pentru regenerarea pielii. Consacrată deja sub denumirea de Liftingul vampirilor, procedura presupune, de fapt, recoltarea unei cantităţi mici din propriul nostru sânge într-o eprubetă specială. Cu ajutorul unui echipament sofisticat se extrage din sânge plasma bogată în plachete.
Tratamenul e ideal pentru întinerirea şi regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, mărirea buzelor, îmbunătăţirea aspectului gâtului, decolteului şi mâinilor.
Injectarea PBP se poate aplica cu succes şi în rezolvarea cicatricilor postacnee sau a vergeturilor. De asemenea, este una dintre puţinele terapii cu efecte
spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor şi a celor din jurul gurii.
Potrivit dr. Frăţilescu, produsul injectabil este complet natural şi sigur, nu produce alergii sau răspuns imun din partea organismului, iar tratamentul nu necesită anestezie şi nici timp de recuperare, astfel că poate fi combinat şi cu alte tipuri de tratamente estetice.

Liftingul fesier brazilian (fesele braziliene) este o altă tehnică modernă aplicată la Perfect Lines. "Principala grijă a pacientelor care-mi trec pragul este mai degrabă fenomenul de lăsare şi aplatizare a feselor decât micşorarea volumului lor. De fapt, nu am întâlnit niciodată o pacientă care să se plângă de volumul prea mic al fundului ei. Fapt pentru care în marea majoritate a cazurilor nu văd logica folosirii implantului de silicon care nu face decât să aducă o greutate în plus, transformând un fund mai mic dar lăsat intr-unul mai mare... dar lăsat. Abia când am ajuns în America Latină am înţeles de ce fundurile braziliene sunt bombate şi bine poziţionate. Liftingul brazilian al feselor este o tehnică chirurgicală unică, minim invazivă de introducere a unor fire biostimulatoare elastice în jurul fiecărei fese şi ancorarea lor la un punct fix deasupra feselor", explică d. Adriana Frăţilescu.
Intervenţia vizează îmbunătăţirea modelarea formei feselor şi repozitionarea lor. Rezultatele sunt foarte durabile în timp, iar dacă pacienta nu are variaţii mari de greutate şi nu-şi schimbă stilul de viaţă, efectele pot fi vizibile toată viaţa.
Avantajele acestei soluţii sunt multiple: este minim invazivă şi nu supune pacienta complicaţiilor şi stresului operator comparative cu proteza siliconică.
Operaţia se realizează sub anestezie generală cu sedare, durează 30-45 de minute şi nu necesită internare. În plus, recuperarea e rapidă. Fesele braziliene costă 2.500 de euro.

 

Liftingul facial: 900-3.000 de euro


După operaţia de mărire a sânilor, liftingul facial se numără printre cele mai solicitate operaţii estetice la nivel mondial. Prin această intervenţie se obţine o întindere a pielii de pe faţă şi gât. Ridurile adânci din jurul nasului şi obrajilor, precum şi cutele din zona buzei superioare nu pot fi eliminate, prin liftingul facial, precizează dr. Carmen Giuglea, care conduce clinica cu acelaşi nume.
Intervenţia chirurgicală are loc sub anestezie locală sau generală. Medicul face o incizie ce începe din zona cu păr a capului, în regiunea tâmplelor, şi se
continuă prin faţa urechilor, apoi prin spatele acestora. Se decolează tegumentul feţei şi gâtului de pe ţesutul subcutanat şi muscular de dedesubt, apoi se
îndepărtează pielea rămasă în exces. Marginile inciziei sunt apoi suturate cu fire foarte fine, pentru a genera o cicatrice cât mai puţin vizibilă.
Liftingul facial poate fi combinat cu o lipoaspiraţie la nivelul bărbiei pentru îndepărtarea depozitelor de grăsime (aşa-numita "guşă") sau poate fi urmată de tratamente precum peelingul chimic, umplerea ridurilor profunde cu acid hialuronic sau grăsime, mărirea conturului buzelor sau corecţia pleoapelor.

Liftingul de etaj facial superior produce o întinerire a regiunii frontale, corectează sprâncenele şi îmbunătăţeşte ridurile orizontale frontale, precum şi ridurile dintre sprâncene (care dau imaginea unei persoane triste, obosite sau furioase). Principiul liftingului frontal constă în întărirea muşchilor şi altor ţesuturi care formează ridurile. "Candidata ideală pentru liftingul frontal este în general femeia cu vârsta cuprinsă între 40-60 ani, nemulţumită de aspectul îmbătrânit al regiunii frontale, dar se poate adresa şi persoanelor care prezintă riduri, şanţuri pronunţate, cauzate de stress excesiv sau de hiperactivitate musculară", explică dr. Giuglea.

Medicul precizează însă că liftingul frontal îmbunătăţeşte aspectul regiunii operate, dar nu poate schimba radical look-ul.
După operaţie, pacienta poate resimţi disconfort la nivelul plăgilor (fenomene controlabile prin administrare de medicaţie specifică). Urma operaţiei se poate întinde şi în zona ochilor şi obrajilor, dar diapr într-o săptămână. Pe măsură ce structurile se vindecă, apar mâncărimile (prurit), care pot dura până la 6 luni.
Firele de sutură se scot în două săptămâni, în două etape. Pacienta poate să meargă la o zi-două după operaţie, dar trebuie să evite efortul fizic timp de o
săptămână. Duşul şi şamponarea părului sunt permise la 5-7 zile sau imediat ce s-a renunţat la pansament.

Majoritatea pacientelor îşi reiau activitatea profesională după 7-10 zile. Timp de 6 săptămâni trebuie să evite, însă, jogging-ul sau orice efort exagerat. În patru săptămâni, majoritatea semnelor vizibile ale actului chirurgical dispar. Edemul redus şi echimozele se pot camufla cu fond de ten.


 

Mărirea buzelor: 200-400 de euro


Buzele sunt o componentă importantă a senzualităţii unei femei. Forma buzelor poate fi corectată prin introducerea de diverse materiale, naturale sau sintetice. Astfel, acestea se pot injecta cu grăsime subcutanată, cu material biologic străin (injectare de colagen) sau cu materiale sintetice pe bază de acid hialuronic (Restylane, Perlane, Matridex, Matrigel, Puragene, etc), se arată pe site-ul chirurgiepalstica.ro.
Operaţia nu necesită o pregătire specială şi nu ne impune spitalizarea.

 

 

Riduri şterse cu acid hialuronic: 200-400 de euro


Întinerirea zonei orbitelor şi a obrajilor se poate realiza prin metode chirurgicale (minilifting sau lifting complet), dar şi nechirurgicale. Metodele nechirurgicale sunt recomandate persoanelor de vârstă medie, în general între 35-45 ani, la care se pot estompa ridurile de expresie sau se poate ameliora expresia uşor tristă, determinată de “căderea feţei”. Metodele chirurgicale scot în general excesul tegumentar rezultat din reducerea elasticităţii pielii, iar cele nechirurgicale se bazează pe umplerea ridurilor sau a regiunilor feţei care întineresc aspectul facial.
Lipofillingul (injectarea de grăsime proprie) se recomandă în special la nivelul şanţurilor nazo-labiale sau la nivelul pomeţilor, asigurând ştergerea ridurilor de expresie şi obţinerea unui aspect întinerit al obrajilor. Deşi aproxinativ 40-50% din grăsimea injectată la faţa se resoarbe în timp, ea realizează totuşi o îmbunătăţire reală a aspectului feţei şi are avantajul că nu lasă cicatrici şi poate fi repetată după o perioadă de timp (1-2 ani).
Există şi substanţe de sinteză care pot fi injectate la nivelul ridurilor, dar toate acestea sunt temporare şi trebuie reinjectate periodic (la 6 luni-1 an)
pentru menţinerea efectului (Restylane, Perlane, Matridex, Matrigel, Puragen, derivaţi de acid hialuronic).

O altă modalitate de întinerire facială o reprezintă ştergerea ridurilor fine, mai cele din jurul ochilor sau a ridurilor frontale şi intersprancenoase prin injectare de toxină botulinică (Botox, Dysport). Aceste microinjecţii produc o paralizie temporară a musculaturii, cu întinderea şi netezirea pielii. Şi aceste microinjectii trebuie repetate pentru menţinerea efectului, dar se fac fără anestezie şi în regim ambulator.

 

 

Corectarea pleoapelor: 400-700 de euro


În funcţie de dorinţa pacientului şi de starea ţesuturilor faciale, e posibilă operarea pleoapelor superioare, inferioare sau a ambelor, explică dr. Carmen Giuglea. Intervenţia elimină "pungile" de sub ochi şi de pe pleoapa superioară, eliminând aspectul îmbătrânit şi obosit al ochilor. Procedura poate fi asociată şi cu liftingul de sprâncene.
Complicaţiile postoperatorii locale sunt posibile (sângerare, infecţie), dar extrem de rare. Rezultatul final este aspectul întinerit al fizionomiei, fără a fi însă posibilă şi corecţia ridurilor laterale ("laba gâştei"). Acestea pot fi rezolvate prin alte procedee nechirurgicale, se arată pe chirurgieplastică.ro.
Echimozele şi edemele de după operaţie se resorb într-o săptămână. După o săptămână este posibilă folosirea fardurilor. Suturile se îndepărtează la 5-7 zile
după operaţie.

 

 

Corectarea nasului: 1.200-1.500 de euro


Chirurgia nazală este una dintre procedurile cele mai provocatoare ale chirurgiei plastice, consideră dr. Carmen Giuglea. Rinoplastia poate creşte sau micşora dimensiunile nasului, îngustează nările sau transformă unghiul nazolabial. Această operaţie e utilă în cazul unor defecte congenitale, traumatisme nazale şi
anumitor probleme respiratorii.
În funcţie de forma şi de lungimea nasului, trebuie făcute modificări pe scheletul osos şi/sau pe cel cartilaginos, explică medicul. După operaţie e inevitabilă tumefierea nasului şi a zonelor adiacente, însoţită uneori şi de echimoze (vânătăi) sub ochi, mai ales atunci când a fost nevoie şi de fracturarea oaselor nazale. Acestea persistă 7-10 zile.

Pacienta trebuie să poarte o săptămână pe nas o atelă metalică, menită să fixeze oasele în noua poziţie. Rezultatul final parţial poate fi evaluat după două–trei luni, iar cel final după un an.
Dincolo de chinul de după operaţie, chirurgia nazală poate avea impact asupra sănătăţii fizice şi mentale prin creşterea respectului de sine şi a încrederii în sine, îndepărtând stările depresive sau complexele de inferioritate. Modificarea formei nasului poate schimba întreaga expresie facială. "Nu există un tip universal de rinoplastie care să acopere nevoile tuturor pacienţilor. Totuşi această procedură se poate individualiza, luând în considerare dorinţele pacienţilor. Cel mai bun candidat pentru rinocorectie este pacientul care doreşte o ameliorare a aspectului nazal şi nu perfecţiunea", explică Carmen Giuglea.

 

 

Îndreptarea urechilor: 500-600 de euro


Urechile proeminente reprezintă cel mai frecvent defect estetic, se arată pe chirurgieplastică.ro. Prin operaţia de remodelare a pavilionului auricular,  
cartilajul e modificat, astfel încât să se micşoreze unghiul dintre ureche şi cap, iar urechile să aibă o formă estetic acceptabilă.
Pansamentele trebuie menţine timp de o săptămână după operaţie, iar firele de sutură se scot în a 10-a zi. Părul poate fi spălat abia atuncia. Urechile
trebuie acoperite cu o cordeluţă sau cu o eşarfă în următoarele 2-3 săptămâni, pentru a le mai menţine apropiate de cap.

 

 

Mărirea sânilor: 2.200-2.500 de euro


Cea mai cerută intervenţie de chirurgie estetică, întrucât nu implică proceduri foarte complicate, iar schimbarea este bruscă, cu rezultate remarcabile. Un lucru important este cicatricea de după operaţie. "Având în vedere că de cicatrice nu putem scăpa, atunci obiectivul care trebuie urmărit este ca aceste cicatrici să fie cât mai discrete, cât mai puţin vizibile. Este de datoria chirurgului să facă tot ce este posibil din punct de vedere tehnic pentru a crea condiţii optime unei cicatrizări cât mai frumoase", precizează dr. Carmen Giuglea
Rezultatul final depinde foarte mult de forma iniţială a sânului. De asemenea, e nevoie de răbdare pentru a se ajunge la aspectul definitiv, natural şi
frumos. Pentru evaluarea rezultatului sunt necesare minim 6 luni, chiar şi un an. Doar după acest interval ţesuturile se relaxează pe proteze, implanturile coboară, iar capsula implantului s-a format şi îl susţine în poziţia dorită, sânii arătând foarte natural, explică chirurgul.

 

 

Eliminarea grăsimii de pe abdomen: 1.000-1.800 de euro


Abdominoplastia îndepărtează excesul de piele şi grăsime de la nivelul abdomenului inferior. Când zona acoperită de grăsime este mare, poate fi necesară şi
mutarea ombilicului. Operaţia se efectuează sub anestezie generală şi se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor care au ţesut adipos ce nu poate fi îndepărtat prin dietă sau prin exerciţii. Prin această intervenţie se pot îndepărta parţial şi vergeturile şi cicatricile de sub ombilic.
Abdominoplastia e utilă şi femeilor cu naşteri multiple, însă nu este recomandabilă femeilor care vor să mai aibă o sarcină sau persoanelor care doresc să
mai urmeze una sau mai multe cure de slăbire.
După externare, firele se scot la 14 zile de la operaţie, perioadă în care pacienta va purta burtieră, la care se mai adăugă două săptămâni. Recuperarea
după abdominoplastie este individuală. Unii pacienţi îşi reîncep activitatea după două săptămâni, alţii având nevoie de 3-4 săptămâni de recuperare. E indicată gimnastica medicală uşoară pentru tonifierea musculaturii abdominale.
Se recomandă evitarea expunerii la soare timp de un de la operaţie, pentru a nu se produce pigmentarea cicatricilor. Ele nu vor dispărea niciodată complet, dar vor putea fi mascate de lenjeria intimă, se arată pe chirurgieplastică.ro.

 

 

Scapi de grăsimea din orice zonă: 1.000-1.500 de euro


Lipoaspiraţia este intervenţia chirurgicală de modelare a conturului corporal prin care se pot extrage cantităţi moderate de grăsime din anumite zone în care
aceasta se depune cu predilecţie. Îndepărtarea ţesutului adipos se face cu ajutorul unor canule subţiri introduse prin microincizii la nivelul zonelor
interesate.
Pacienta trebuie să poarte haine speciale elastice (pantaloni, burtieră) timp de trei săptămâni după operaţie.

 

 

Acoperirea şanţurilor de pe piele: 1.200-1.800 de euro


Lipofillingul constă în umplerea cu grăsime proprie a şanţurilor sau depresiunilor din orice zonă a corpului. Este o metodă foarte apreciată a chirurgiei estetice, deoarece nu lasă cicatrici, relevă site-ul chirurgieplastică.ro. Lipofillingul este indicat pentru reîntinerirea feţei (prin injectarea pomeţilor, a şanţurilor nazo-labiale, a altor riduri de expresie), mărirea volumului buzelor, mărirea feselor (concomitent cu o lipoaspiraţie în care se pot elimina depozite adipoase din alte zone), îngroşarea gambelor, umplerea unor depresiuni la orice nivel al corpului (depresiuni după o lipoaspiraţie anterioară, cicatrici post-traumatice înfundate).
Pentru a obţine rezultate maxime pot fi necesare două-trei şedinţe, repetate la un interval variabil, în funcţie de rata de resorbţie (de la câteva luni la un an). Efectul de umplere poate dura câţiva ani.

 

 Nu doar operaţiile estetice majore sunt importante. Costurile de întreţinere sunt, de asemenea, semnificative, de la o şedinţă de peeling chimic (200 de euro) sau o injecţie cu toxină botulinică (150 de euro) până la înlocuirea protezelor mamare cu silicon (3.000 de euro). Dar proverbul rămâne valabil: obrazul subţire cu (mare) cheltuială se ţine.

 


Clinica Perfect Lines

Tratamente de chirurgie estetică

Mărirea sânilor cu proteze de silicon: de la 2.500 euro
Micşorarea sânilor: de la 2.500 euro
Ascensionare mamară fără proteze (ridicare sâni/lifting sâni/ mastopexie): de la 2.000 euro
Ascensionare mamară cu proteze de silicon (ridicare sâni/lifting sâni/ mastopexie): de la 3.500 euro
Schimbare implanturi şi corecţie sâni: de la 3.000 euro
Lipoaspiraţie abdomen / coapse intern / coapse extern/ fese / gambe: de la 1.000 euro
Lipoaspiraţie genunchi: de la 1.000 euro
Completare - lipoaspiraţie a două zone: de la 500 euro
Abdominoplastie totală: de la 2.500 euro
Abdominoplastie parţială: de la 1.500 euro
Happy ombilicus: de la 1.500 euro
Corecţia pleoapelor superioare: de la 800 euro
Corecţia pleoapelor inferioare: de la 1.000 euro
Corecţia pleoapelor superioare şi inferioare: de la 1.500 euro
Rinoplastie parţială: de la 1.200 euro
Rinoplastie totală: de la 1.500 euro
Mărirea definitivă a buzelor cu implanturi siliconice: de la 800 euro (1 buză), de la 1.200 euro (ambele buze)
Corecţie cicatrici prin excizie şi sutură: de la 500 euro

Lifting fesier brazilian (fără cicatrici): 2.500 euro
Ridicarea fundului şi remodelare regiune fesieră (lifting brazilian): 3.500 euro
Liftingul de weekend (fără cicatrici): 1.200-2.400 euro
Liftingul permanent al sprâncenelor (fără cicatrici): 900 euro
Ridicarea sânilor (fără cicatrici): 3.000 euro
Abdominoplastie (fără cicatrici): 2.000 euro

Tratamente de medicină estetică

Consultaţie: 100 lei
Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică: 150 euro (o zonă), 300 euro (3 zone/gât)
Umplerea ridurilor cu acid hialuronic: 250-300euro/ 1 seringă
Mărirea buzelor cu acid hialuronic: 250-350 euro
Lifting facial injectabil-sculptură: 500 euro (o etapă), 900 euro (ambele etape)
Umplete riduri Radiesse: 350 euro
Umplerea cearcănelor cu acid hialuronic: 200 euro
Mărirea pomeţilor cu acid hialuronic: 350 euro
Mărirea pomeţilor cu Radiesse: 450 euro
Peeling chimic faţă (TCA): 200 euro
Peeling reîmprospătare ten: 50 euro şedinţa
Peeling acnee: (70 euro şedinţă, 200 euro pachet/4 şedinţe)
Lipoliză injectabilă: 100 euro şedinţa
Mezo vitamine faţă: 80 euro şedinţa
Mezoterapie celulită: 80 euro şedinţa
Tratamentul vergeturilor: 100 euro şedinţa
Tratament V.I.P (micodermoabrazie şi vitaminizare faţă cu extracte placentare): 100 euro şedinţa
Microdermoabrazie: 40 euro şedinţa
Dermatoscopie şi excizie aluniţe: 100 euro aluniţa, 350 euro pachetul - mai mult de 4 aluniţe

www.perfectlines.ro



Clinica de chirurgie estetică Dr. Carmen Giuglea

Consultaţie chirurgie estetică: 100 Ron
Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic: 200-300 euro

Corecţie pleoape superioare, pleoape inferioare, pleoape superioare şi inferioare: 400-700 euro
Mărirea buzelor: 200-400 euro

Tratamentul urechilor decolate: 500-600 euro
 Lipoaspiraţia depozitelor adipoase - Abdominale, exterior coapse, interior coapse, genunchi, etc. (300 Euro/zona): 1.000 - 1.800 euro
Rinoplastie: 1.200-1.500 euro
Lifting facial, cervicofacial: 2.500-3.000 euro
Mamopexie (ridicare de sâni): 1.500 euro
Mamopexie cu augmentare (măriri de sâni cu implanturi şi ridicare): 2.300-2.700 euro

Mamoplastie de augmentare (mărire de sâni cu implant): 2.200-2.500 euro
Mamoplastie reducţională (micşorare de sâni): 1.500-1.800 euro
Abdominoplastie, cu/fără plicatura aponevrozei muscular abdominale: 1.500-2.000 euro
Lipoaspiratie cu lipofilling pentru mărire gambe: 1.200-1.500 euro
Lipoaspiratie cu lipofilling pentru mărire fese: 1.500-1.800 euro
Mărire fese cu implant siliconic: 2.200-2.500 euro
Extirpare tumori mici: 100-200 euro

Ablaţie tumori părţi moi (lipoame, etc.): 150-200 euro
Excizie cicatrice: 150-200 euro
Excizia tumorilor de piele şi sutură: 200-300 euro
Excizia tumorilor de piele şi alte metode de acoperire (lambou local, grefă de piele): 200-400 euro

 

 

http://www.eva.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei