Mănânci în oraş? Iată 10 «secrete murdare» din restaurante!
Dimensiune font:
Îţi place să mănânci la restaurant? Ce-ai face însă dacă ai afla că mâncarea ta, înainte de a-ţi fi servită, este scăpată pe jos, tacâmurile şi farfuriile nu sunt spălate, iar ospătarul strănută peste supa pe care ai comandat-o? Află că ţi se poate întâmpla şi ţie, mai ales că mai mulţi ospătari chiar au recunoscut astfel de “practici”.
10 ospătari din America dezvăluie, sub anonimat, pe un site de socializare, secretele murdare care se ascund dincolo de privirile clienţilor. Uite ce au recunoscut!
“Sunt ospătar la un restaurant şi am zilnic zeci de clienţi. Într-o zi, am strănutat peste farfuriile pline cu mâncare. Mi-a fost frică să-i cer şefului alte porţii, aşa că le-am dus pe acestea la masă”.
“Am uitat să spăl câteva farfurii, iar unul dintre colegii mei nu şi-a dat seama şi le-a umplut din nou cu mâncare. Apoi, le-a dus la masă şi le-a urat clienţilor poftă bună. Noroc că nu şi-a dat nimeni seama”.
“La restaurantul unde lucrez, ar trebui să ştii că mâncarea care îţi este servită este încercată cu degetele pentru a vedea dacă este suficient de bine încălzită”.
“Am scăpat pe jos o furculiţă şi nu am înlocuit-o şi nici nu am spălat-o. Am aşezat-o pe masă, lângă celelalte tacâmuri, iar clientul a mâncat cu ea”.
“Când un client nemulţumit îmi trimite mâncarea înapoi din diferite motive, o iau, aştept cinci minute, iar apoi o aduc din nou la masă, ca şi cum porţia ar fi fost schimbată”.
“Am avut un client care s-a purtat cu mine foarte urât, de parcă eram sclavul lui. Aşa că, m-am răzbunat. I-am lins prăjitura cu ciocolată pe care o comandase, iar apoi i-am pus-o în faţă s-o mănânce”.
“Când un client este nepoliticos şi îmi vorbeşte de sus, pe un ton de şef, înainte de a-i aduce mâncarea, gust puţin din ea”.
“La restaurantul unde lucrez, tacâmurile nu se spală aşa cum o facem cu toţii acasă la noi. Se pun toate, la grămadă, sub un jet de apă, până când se elimină resturile de mâncare”.
“Într-o zi, un client a comandat o salată. După ce am adus platoul pe masă, observ printre legume un fir de păr lung şi negru. Nu am spus nimic şi am plecat repede. Când m-am întors să iau platoul, acesta era gol, iar firul de păr dispăruse”.
“Într-o zi, am scăpat pe jos o bucată de carne la grătar, pe care trebuia să o aduc la o masă. Am pus-o din nou în farfurie şi i-am servit-o clientului, pentru că dura prea mult timp la bucătărie să se prepare alta”.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau