Nouă avertizări că nu e pregătit de o relaţie cu tine

default

Dimensiune font:

| 15-09-2015 15:30

Ai petrecut nenumarate ore incercand sa-ti convingi iubitul ca este timpul sa faceti un pas important in relatia voastra, doar pentru a realiza ca faci o munca de Sisif? In ciuda chimiei dintre voi si a faptului ca va iubiti el pur si simplu doreste ca lucrurile sa ramana exact in acelasi stadiu? Daca ai trecut printr-o asemenea experienta este bine sa afli ca nu esti singura.
 

Multe femei au avut experiente similare in ciuda faptului ca era frumoase, inteligente si de succes. Unele dintre avertizarile care demonstreaza ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa cu tine poate ca par evidente insa multe femei inteligente nu par sa le vada mai ales cand exista o chimie puternica intre ele si barbatii respectivi. Daca esti pregatita pentru o relatie pe termen lung sau doar esti intr-una care pare sa nu progreseze aceste 9 semne te pot ajuta sa intrevezi daca legatura voastra are sau nu viitor. Iar daca stii finalul atunci poti salva timp pretios pentru ca vei sti daca veti ramane sau nu impreuna.

1. Nu da dovada de consistenta in relatia cu tine

Un barbat interesat de tine ti-o va arata in nenumarate modalitati. Te suna, iti trimite mesaje, intr-un cuvant are initiativa – pune lucrurile in miscare. Daca iubitul tau nu se straduieste sa-ti cucereasca inima – inseamna fie ca are impresia ca te poate avea fara sa miste un deget sau ii plac lucrurile exact asa cum sunt. Din nefericire in niciunul dintre scenarii finalul nu este cel asteptat de tine, adica sa aveti o relatie pe termen lung.

2. Nu este interesat sa-si gaseasca un scop in viata

De obicei, increderea ta intr-un barbat creste direct proportional cu propria sa forta si incredere in fortele proprii. Cu cat este mai putin pasionat de ceea ce face cu atat scad sansele sa iti ofere angajamentul dupa care tu tanjesti.

Asta nu inseamna ca barbatul tau ar trebui deja sa aiba slujba visurilor sale sau sa fi pornit deja afacerea de care ti-a vorbit de atatea ori, ci sa faca macar un pas pentru a ajunge acolo. Daca n-o face atunci nu-ti mai putea oferi relatia pe termen lung pe care tu o astepti. Fara ambitie nu are cum sa fie ceea ce tu visezi pentru ca ar putea fi speriat de ideea unei relatii serioase.

3. De obicei renunta sau cade psihic in momentele de stres

Atentie la barbatul ca nu demonstreaza curajul de a infrunta provocarile alaturi de tine sau care se retrage sau pretinde ca nu exista nicio problema. Adevarul este ca niciun barbat nu este incantat ca urmeaza sa aiba „o discutie serioasa” cu femeia lui, insa cei care infrunta asta cu curaj demonstreaza tipul de atitudine care este esentiala pentru a face ca o relatie sa dureze.

4. Nu-si tine cuvantul

Integritatea unui barbat este sinonima cu barbatia sa. Abilitatea lui de asi tine promisiunile mari deriva din abilitatea de a si le respeca si pe cele marunte.

Atunci cand ati stabilit o ora pentru a va intalni ajunge la timp? Atunci cand vine cu un plan legat de voi doi il duce la capat? Atunci cand vorbeste de scopurile lui si actioneaza pentru atingerea lor? Te suna atunci cand ti-a spus ca o s-o faca? Este angajat mai degraba pentru obtinerea rezultatelor sau pentru a se scuza? Exista o multime de modalitati prin care poate fi prezis comportamentul unui barbat, iar integritatea este una critica.

5. Te exclude din planurile sale de viitor

Poti afla o multime despre ce ganduri are un barbat legate de iubita lui dupa modul in care vorbeste despre viitorul vostru impreuna.

Daca nu ia in calcul nevoile si dorintele tale atunci cand face planuri pentru viitor atunci fie nu are de gand sa se implice intr-o relatie serioasa cu tine, fie teama de a-si pierde libertatea este mai puternica decat dorinta de a avea un viitor comun.

6. De obicei intra in defensiva atunci cand ii ceri ceva

Pentru a comunica deschis intr-o relatie trebuie sa ai incredere ca te asculta. Daca principala sa atitudine este sa intre in defensiva sau sa te raneasca ori de cate ori aduci in discutie o problema este numai o problema de timp pana la aparitia resentimentelor. Atat timp cat vorbesti despre nemultumirile tale intr-o maniera non critica ar trebui sa dea dovada de interes si sa te asculte.

Orice barbat poate intra in defensiva, din cand in cand, insa cand numai asta face atunci demonstreaza nesiguranta sau o minte inchisa care poate distruge rapid o relatie.

7. Nu-ti ia niciodata partea in fata familiei lui

Atunci cand membrii familiei lui intervin in viata voastra, iar el nu poate (sa nu vrea) sa ia atitudine vei intra la banuieli. Incet, incet vei ajunge sa crezi ca „Nu e suficient de puternic pentru mine”.

Nu este vorba sa te aleaga pe tine in defavoarea lor, ci sa demonstreze ca tu esti prioritatea lui acum. O femeie care nu se simnte protejata de barbatul ei va incepe sa apeleze la energia ei masculina prin care sa compenseze lipsa lui de curaj, iar asta ii va rani pe amandoi, in special cand se afla in intimitate.

8. Stabileste stardarde mai inalte pentru comportamentul tau decat pentru al lui

Cu cat asteapta mai multe de la tine, fara ca el insusi sa dea exemplu cu atat mai putin poti avea incredere in integritatea sa masculina.

9. Nu poate sa-ti zica nu

Poate parea o contradictie de vreme ce orice femeie isi doreste un barbat generos insa nu unul care sa se dea peste cap sa o multumeasca. O buna parte din atractia pe care iubitul tau o exercita asupra ta vine din abilitatea lui de a fi masculin. Si, uneori, asta inseamna sa-ti spuna nu si sa ramana asa chiar daca tu te superi. Cand un barbat renunta la credintele lui pentru a te multumi pe tine atunci vei incepe sa te indoiesti de capacitatea lui de a conduce si vei descoperi ca va fi dificil pentru tine sa te relaxezi in prezenta lui. Evident, nu vrei niciun barbat care sa spuna „nu” la orice ai cere, insa niciunul care sa fie de acord cu toate hachitele tale mai ales daca asta inseamna sa renunte la ceva deosebit de important pentru el.

sfatulparintilor.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei