Ponturi pentru o piele fermă după ce ai SLĂBIT brusc

default

Dimensiune font:

| 11-11-2017 16:00

Daca ai slabit brusc sau ai scapat de un numar foarte mare de kilograme, se poate intampla ca pielea ta sa isi piarda elasticitatea. Pielea "lasata" nu este o tragedie, dar este o problema estetica care te poate pune in dificultate. Te regasesti in aceasta situatie?

Iata cateva trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata dupa ce ai slabit!

Aceste trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata dupa ce ai slabit nu sunt foarte greu de pus in practica si in mod sigur te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite. Trebuie doar sa respecti cateva reguli simple si pielea ta isi va recapata elasticitatea!

Trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata dupa ce ai slabit

1. Incearca sa iti mentii greutatea

Daca ai ajuns la un rezultat care te satisface, este important sa incerci sa iti mentii greutatea. Sa slabesti sau sa te ingrasi brusc inseamna ca pielea ta sa isi piarda elasticitatea, iar in acest fel nu vei reusi sa obtii rezultatele dorite.

2. Ai nevoie de lotiuni de corp care redau fermitatea pielii

Lotiunile de corp care redau fermitatea pielii sunt ideale daca vrei ca pielea ta sa arate bine. Aplica lotiuni pe baza de plante si aloe vera sau care contin vitaminele A si E. Toate aceste ingrediente ajuta la cresterea productiei de colagen.

3. Evita sa stai prea mult la soare sau sa mergi la solar

Pielea ta are nevoie sa fie hidratata pentru a-si recapata elasticitatea, asa ca expunerile indelungate la soare sau minutele exagerate la solar nu fac altceva decat sa afecteze sanatatea pielii.

4. Exfoliaza-ti pielea

Tratamentele de exfoliere sunt perfecte in cazul in care pielea ta si-a pierdut elasticitatea. Acestea stimuleaza circulatia sangelui la nivelul pielii si ajuta la indepartarea celulelor moarte. Exfoliaza-te cel putin de doua ori pe saptamana, iar pielea ta va arata foarte bine.

5. Foloseste o crema pe baza de colagen

Un alt truc care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata dupa ce ai facut sport este sa folosesti o crema pe baza de colagen. Aceasta ajuta la refacerea tesutului si te ajuta sa scapi de aspectul de piele "lasata". Poti sa te consulti cu o prietena sau cu medicul dermatolog pentru a alege cea mai buna crema.

6. Mergi la masaj

Masajul te ajuta sa te relaxezi, dar are si foarte multe beneficii asupra sanatatii. Opteaza pentru un masaj care iti reda elasticitatea pielii. De regula, o sedinta de masaj nu dureaza foarte mult si nu este costisitoare, asa ca poti sa apelezi la acest truc o data sau de doua ori pe saptamana.

7. Tratamentele de la spa catifeleaza pielea

Cauta un centru spa in apropierea casei tale si apeleaza cu incredere la serviciile oferite. Cateva minute petrecute la spa pot face minuni pentru pielea ta. In plus, ai o gama variata de tratamente pentru corp, asa ca te vei bucura de cateva momente de relaxare si rasfat.

8. Nu renunta la sport

Chiar daca ai reusit sa scapi de cateva kilograme nedorite, nu este recomandat sa renunti la sport. Poti sa faci exercitii cu greutati, te ajuta sa cresti masa musculara si sa obtii mai repede rezultatele dorite.

9. Hidrateaza-te

O piele sanatoasa si frumoasa este o piele hidratata, asa ca este esential sa bei cel putin opt pahare de apa pe zi. Nu uita sa bei suficienta apa atunci cand faci sport. Te ajuta sa elimini mai repede toxinele din organism.

10. Practica yoga

Yoga te ajuta sa te eliberezi de stres, sa scapi de kilogramele nedorite si sa ai o piele tonifiata. Secretul este sa incepi cu cateva exercitii usoare, apoi sa maresti durata antrenamentului.

11. Mananca alimente proaspete

Foarte multe vitamine si nutrienti se pierd atunci cand alimentele sunt preparate termic, asa ca este recomandat sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete. Odata ce ai optat pentru un stil de viata sanatos, vei obtine si rezultatele dorite.

12. Exercitiile care te ajuta sa iti tonifiezi pielea

Pe lista cu trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata se afla si exercitiile care sunt facute cu greutatea propriului corp. Acestea nu necesita niciun echipament special, le poti face oricand si sunt ideale daca vrei sa arati perfect. Poti face sarituri simple sau cu coarda, flotari, genuflexiuni sau exercitii care te ajuta sa cresti masa musculara sau anduranta.

13. Consuma mai multe proteine

Un consum mai mare de proteine te ajuta sa cresti masa musculara si sa ai o piele tonifiata. Incearca sa stabilesti un numar de proteine pe care sa le consumi zilnic si nu renunta la exercitiile care te ajuta sa ai o piele tonifiata.

14. Renunta la junk-food

Alimentele care contin foarte multe grasimi sau zahar nu sunt deloc sanatoase pentru organism. Acestea iti afecteaza sanatatea, dar si aspectul pielii, asa ca este recomandat sa le elimini din alimentatia ta. In plus, unele dintre ele provoaca dependenta, asa ca ai un motiv in plus sa renunti la astfel de alimente.

15. Foloseste produse bio de ingrijire a corpului

Unele geluri de dus sau sapunuri ataca si usuca pielea, ceea ce inseamna ca exista riscul sa nu obtii rezultatele dorite. Opteaza pentru produse de ingrijire a corpului pe baza de plante sau alte ingrediente naturale.

16. Aplica un tratament cu ulei de ricin

Pe lista cu trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata se afla si uleiul de ricin. Amesteca o lingurita de ulei de ricin cu zeama de lamaie si maseaza-ti corpul.

17. Uleiul de migdale face minuni pentru piele

Vrei sa scapi de semnele de pe piele sau sa ii redai tonusul? Uleiul de migdale face minuni! Este suficient sa aplici cateva picaturi si sa masezi zona afectata. Apeleaza la acest tratament in fiecare seara, inainte sa dormi, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

18. Ingredientele naturale sunt eficiente

Tot pe lista cu trucuri care te ajuta sa ai o piele perfect tonifiata se afla si tratamentele pe baza de ingrediente naturale. Poti sa folosesti miere, zahar brun sau fructe precum papaya, mango, struguri, fructe de padure sau altele, potrivit kfetele.ro.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:08

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei