Sandwich maker - secretul sandvisurilor sanatoase pentru pachetul de scoala

default

Dimensiune font:

| 18-09-2018 13:45

Sandwich maker este acel aparat plin de magie care poate transforma in cateva minute un sandwich banal pentru scoala intr-o gustare calda si foarte delicioasa.  

 Sandwich-ul - iata cea mai clasica si populara optiune de gustare pentru scoala. Dar nu va ganditi la sandvisuri plictisitoare si banale. Vrem sa va determinam sa depasiti stereotipul clasicului sandvis. Indrazniti, combinati ingredintele, experimentati si neaparat folositi un sandwich maker (sandwichmaker philips daily collection, sandwich maker samus, sandwich maker tefal sm193d34, russell hobbs, cu placi grill, sandwich maker heinner etc) pentru a stoarce miresme cu adevarat imbietoare din ceea ce creati.

Cele mai noi sandwich maker -e au functii multiple si pot fi utile pentru a prepara peste, bucati de carne si legume - alimente excelente pentru o dezvoltare armonioasa a scolarilor - vezi Sandwich maker Breville panini VST025X-01, 1000W.
Unele aparate au capacitate extinsa, de patru sandwich-uri (de exemplu Sandwich maker Rommelsbacher ST 1410, 1400W), ceea ce va permite sa realizati intr-un timp scurt mai multe bucati. Acest lucru este cu atat mai important cu cat aveti o familie cu doi sau trei copii. Diminetile pot fi mai putin stresante la gandul ca in doar cateva minute veti prepara cateva sandvisuri delicioase pentru scoala. Totul, avand la dispozitie un sandwish maker modern. O idee excelenta sunt si aparatele cu placi interschimbabile (placi neaderente), asa numitele sandwich maker 3 in 1 (un exemplu este Sandwich maker Russell Hobbs 22570-56 Fiesta 3in1, 750 W, Grill (Negru/Inox). Acestea sunt grozave cand vrei sa prepari waffe, grill sau diverse forme de sandwich-uri.
Despre sandwich maker, sandvisuri sanatoase pentru copiii de scoala si gradinita, povestim pe larg in cele ce urmeaza.

Sandwich maker si arta de a face sandwich-uri sanatoase
Legenda spune ca sandwich-ul a fost inventat de John Montagu, cel de-al patrulea conte de Sandwich, care in timp ce se distra la jocurile de noroc, i-a spus servitorului sa-i puna o bucata de carne intre doua felii de paine ca sa poata manca fara sa-si intrerupa partida. Desi povestea este cel mai probabil apocrifa (se pare ca primul sandwich a fost "gatit" de fapt in ziua in care a fost inventata painea), in mod aparent contele a dat numele sau acestui preparat.
La modul cel mai simplu, sandwich-ul este format din doua felii de paine cu un fel de umplutura intre ele. Poate fi o masa perfect echilibrata, constand in proteine, legume, carbohidrati, uneori lactate si chiar fructe.

Toata lumea iubeste sandwich-urile. Unele sandwich-uri sunt asociate anumitor orase. Altele se asociaza unei natiuni intregi. Dar indiferent de provenienta tipului de sandwich, cel mai important element ramane painea. O paine excelenta poate intensifica gustul ingredientelor.
Cele mai bune sandwich maker -e se afla acum in oferta evoMAG alaturi de alte produse personale sau utile pentru casa: camera video, masini de spalat vase, masini de spalat, accesorii electrocasnice, suporturi tv, uscatoare de par, carduri memorie, placi de indreptat parul, aparate de curatat, masini de tuns iarba, camere web, lazi frigorifice, accesorii laptop, accesorii auto, placi video, boxe portabile.

Sandwich maker - cum se foloseste?
Producatorii de sandwich maker nu au avut niciodata intentia de a inlocui prajitorul de paine sau clasica tigaie. Dar comparativ cu aragazul, suprafetele sale duale de gatit fac pregatirea sandwich-urilor simple, cu doua sau trei ingrediente, mult mai rapida. Sandwich-urile cu branza la grill sau cu branza si sunca fierbinte se pot prepara in mai putin de 6 minute. In plus, sufrafetele de gatit sunt extrem de usor de curatat, pentru ca ingredientele nu se lipesc (placi antiaderente). Nu exista prea multe reguli in folosirea sandwich maker-ului, dar folositi-l doar pentru ingredientele pe care doriti sa le serviti calde. Dupa aceea puteti sa adaugati si ingrediente reci.

Cum se utilizeaza? - 5 pasi simpli
1. Curatati suprafata de gatit a sandwich maker -ului folosind o carpa umeda. Ungeti un strat subtire de ulei vegetal pe sufrafata de gatit.
2. Conectati aparatul la priza si inchideti-l. Sandwich maker -ul se va preincalzi automat.
3. Asezati sandwich-ul pe suprafata inferioara de gatit atunci cand indicatorul lumineaza in culoarea verde. Inchideti capacul deasupra si fixati incuietoarea.
4. Incalziti sandwich-ul timp de 3- 6 minute; 3 - 4 minute daca doriti ca painea sa nu fie prea crocanta; 4 - 5 minute pentru o paine mai crocanta si 5 - 6 minute pentru paine foarte crocanta (nuanta auriu- maro).
5. Deschideti sandwich maker-ul si scoateti sandwich-ul folosind o spatula. Deconectati aparatul si lasati-l sa se raceasca bine. Apoi stergeti suprafata de gatit folosind o carpa umeda.

 

Sandwich maker - aparat de gatit multifunctional pentru retele diverse

Frumusetea unui sandwich maker consta in versalitatea sa. Nu va lasati pacaliti de numele sau. Nu este strict destinat prepararii sandwish-urilor. Puteti de asemenea sa-l folositi pentru a praji paine (inclusiv paine cu ou), pentru omleta, ochiuri, legume, pentru tortilla, chiftelute din legume, cascaval pane, fripturi, carnati, clatite americane, wafe, pizza calzone si multe altele. Iata cate intrebuintari are acest aparat, aparent simplu.

La randul lor sandwish-urile se pot metamorfoza incredibil de mult si pot lua o sumedenie de forme. Asta inseamna ca puteti evita foarte usor plictiseala atunci cand vine vorba despre pachetelul copiilor pentru scoala (si alte activitati in aer liber). Puteti interveni mereu cu noi schimbari pentru a rasfata gustul nazdravanilor si pentru a va asigura ca primesc necesarul de vitamine si nutrieni de care au nevoie pentru a se dezvolta corespunzator si pentru a da randament la scoala.

 

Sandwich maker Studio Casa SC1805 Viva, 800 W (Negru)

 

 

Iata cateva tipuri de sandwich-uri pe care le puteti pregati pentru copii:

- Sandwich-uri din lipie: Lipia inlocuieste cu succes feliile de paine si poate fi introdusa fara probleme in sandwich maker. Pentru un rezultat deosebit, impaturiti lipia in doua sau chiar in patru. Aceste lipii pot fi apoi umplute cu ceea ce doriti: diverse branzeturi si preparate din carne, carne fiarta, pregatita la grill sau la cuptor. Pentru a le oferi copiilor oricand o gustare calda si delicioasa folositi sandwich maker-ul.

 

Sandwich-Maker Tefal SW341D12 Snack Time 2in1, 700W Negru /Inox

Sandwich-uri din clatite. E usor sa te indragostesti de clatite. Sunt extrem de versatile atunci cand vine vorba despre prepararea mancarurilor si mai ales a gustarilor facute in graba. In general cand spunem "clatite" ne referim la clasicul desert cu umplutura de gem, dulceata, miere etc. Dar clatite pot fi usor reinterpretate. Le puteti umple cu legume sau carne. Strecurati-le in sandwich maker si rezultatul va fi irezistibil.

- Sandwich-uri cu wafe. Spuneam mai sus ca aparatul de sandvisuri poate fi utilizat cu succes si pentru wafe sau gofre. De fapt, multi producatori au dezvoltat aceasta caracteristica pentru anumite modele. Chiar daca in general ne gandim la wafe ca la un desert, ele pot foarte bine sa inlocuiasca feliile de paine intr-un sandwich sanatos, pregatit pentru scoala sau serviciu. Pentru aceasta, prima data renuntati la zahar, iar apoi posibilitatile sunt practic nelimitate. Totul tine de gust si preferinte. Cel mai adesea wafe-le sarate pot fi combinate cu oua, branza si bacon. Cu un sandwich maker operatiunea se simplifica si mai mult. Asezati in aparat felii simple de paine, iar acestea vor fi transformate in timp foarte scurt in gofre. Nu va mai ramane decat sa alegeti combinatia pentru umplutura si sandwich-ul este gata.

 

Sandwich maker Russell Hobbs 17936-56, 700 W, pentru sandwich-uri cu wafe

 

 

Sandwich-uri din foietaj. Iata o optiune mai putin comuna, dar avand la indemana un sandwich maker veti deveni dintr-o data mai inspirat in bucatarie. Ideea e simpla: inlocuiti de data aceasta painea cu aluatul de placinta sau foietaj (pe care le gasiti ca atare in comert; in general congelate). Alegeti umplutura in functie de gustul si preferintele copiilor.

Sandwich maker Heinner SM-800, 800W, Negru/Argintiu

 

 

 

Cum ii invatati pe copii sa foloseasca sandwich maker-ul si sa combine ingredientele?

Invatati-i pe copii sa-si prepare singuri sandwich-uri si le veti arata de fapt calea spre o alimentatie sanatoasa.

De ce sa-i invatati pe copii sa-si pregateasca sandwich-uri?

- Le creste increderea in fortele proprii si invata sa faca lucruri noi.

- Le confera un sentiment de independenta.

- Invata sa faca alegeri sanatoase avand la dispozitie anumite limite.

- Constientizeaza sursa alimentelor si faptul ca nu apar pur si simplu "dintr-o cutie".

- Invata ca pot sa-si pregateasca rapid propria masa. Din acest punct de vedere sandwich maker-ele au un avantaj enorm.

- Ca parinte, veti avea siguranta ca atunci cand vor creste mari si vor pleca la facultate, copiii vor sti sa faca alegeri sanatoase si sa se alimenteze corespunzator. In definitiv au invatat sa-si faca sandwich-uri de la o varsta frageda.

Primul pas: alegeti tipul de paine care va purta interiorul.

Iata cateva optiuni:

- paine clasica, cu faina alba sau integrala

- toast

- bagheta

- lipie

- chifle

- panini

Pasul 2: alegeti cu ce ungeti painea

Iata cateva optiuni:

- unt de arahide

- unt

- hummus

- hummus cu dovleac

- pasta de mazare

- branza moale/ topita

Pasul 3: Alegeti fructul sau legumele. Tineti cont si de ce ati ales la punctul 2.

Untul de arahide merge bine cu felii de mere, felii de banane, stafide.

 

Hummusul, branza moale merg bine cu salata verde, castraveti, spanac, varza, ardei, masline, morcov, ceapa.

Sandwich Maker Esperanza Portabella EKT006W, 3 placi neaderente, 700W (Alb)

 

 

Pasul 4: Alegeti proteina.

Cateva optiuni:

- oua

- carne

- ton

Adauga in cos Sandwich Maker Tefal SM193D34 Croc Time, 700 W (Inox/Negru), ideal pentru mic dejun

 

 

 

Mici trucuri pentru sandwich-urile de scoala ale copilului, pregatite la sandwich maker

- Retineti ca sandwich-ul de scoala reprezinta o mica gustare pe care cel mic o ia pana in pranz sau dupa pranz (daca are ore dimineata/ respectiv dupa amiaza). De aceea, sandwich-ul ar trebui sa fie suficient de sanatos si satios. In caz contrar cel mic poate recurge si la alte alimente nesanatoase (de exemplu chipsuri), procurate de la magazinul din coltul scolii.

- Cantitatile de ingrediente trebuie sa fie moderate. Nu trebuie sa cadeti nici in cealalta extrema si sa-i puneti prea multa mancare la pachet. Daca mananca doua sandwich-uri, cel mai probabil nu va mai avea nevoie si de desert.

- Este de preferat ca sandwich-ul sa fie insotit si de un fruct. Fie ca alegeti sa faceti un sandwich care sa contina fructe, fie ca puneti fructul separat, este benefic pentru copil sa consume zilnic fructe.

- Jucati-va si experimentati in realizarea sandwich-urilor. Un aparat performant de facut sandwich-uri poate fi de mare folos. Sandwich-urile sunt mai gustoase, iar dumneavoastra petreceti putin timp pentru pregatirea lor. Nu va rezumati doar la variante sarate. Din cand in cand puteti prepara si sandwich-uri dulci, cu conditia ca acestea sa fie sanatoase.

- Pentru sanatatea copilului, evitati sa folositi la prepararea sandwich-urilor mezeluri foarte grase si alimente cu multi conservanti chimici (E-uri).

- Diversificati tipul de paine. Cele mai noi sandwich makere pot fi folosite fara probleme si pentru lipie, paine alba sau neagra, chifle, paine cu masline sau cu seminte, baghete frantuzesti etc.

Sandwich maker Taurus Grill & Toast, 700W Negru /Gri, tip grill, placi antiaderente, placi grill

 

 

 

Pentru a evita situatiile neplacute cand copilul fie se intoarce cu pachetelul acasa, fie il arunca, cel mai important lucru este sa-i cereti opinia. Aflati ce alimente ii plac si care sunt ingredientele care nu-l atrag deloc. Adresati-i intrebari - daca i-a placut sandwich-ul?, ce i-a placut? ce nu i-a placut? ce sandwich ar dori sa-i pregatiti pentru urmatoarea zi de scoala? etc. Daca copilul este suficient de mare sau dumneavoastra aveti suficienta rabdare cu el, va recomandam sa-i solicitati ajutorul in prepararea sandwich-urilor. Va fi extrem de incantat sa faca acest lucru.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune preturi pentru sandwich maker, fiare de calcat, cuptoare electrice, camera auto, navigatie gps, periute de dinti, cuptoare cu microunde, aparat de gatit cu aburi, uscatoare de rufe, cuptoare incorporabile, produse de ingrijire personala, masina de spalat rufe, aparate foto, vehicule electrice, cantare de bucatarie verificati oferta actualizata evoMAG.

 

De unde cumpar sandwich maker ieftin/ aparat de preparat sandwich-uri si accesorii aparate?

Sanvisurile pregatite la sandwich maker reprezinta o optiune minunata indiferent de momentul zilei, dar mai ales pentru pregatirea pachetelului de scoala sau de serviciu. Cu toate acestea, trebuie sa constientizati ca nu toate sandwich-urile sunt sanatoase si ca nu va puteti rezuma doar la acest fel de mancare, oricat de tentant ar fi. Alegeti pentru familia dumneavoastra o alimentatie sanatoasa si variata.

Cateva cautari frecvente legate de sandwich maker sunt oferte de la russell hobbs, aparate din gama Philips Daily collection (de exemplu philips daily collection hd239500 sau philips daily collection hd239240), gorenje sm703bk performant, sandwich maker samus (exemplu samus stg750bx ieftin), sandwich maker albatros sau breville panini. Dar inainte de a face o alegere finala, este indicat sa studiati optiunile pe care le aveti la dispozitie, nevoile efective (ce poate face acel aparat pentru dumneavoastra) si bugetul in care trebuie sa va incadrati.

Va asteptam pe evoMAG cu preturi excelente la sandwich maker. Din stocul zilnic nu lipsesc produse ca aparate de ras si aparate de tuns, aere conditionate, masina de tocat, aparate frigorifice, masini pentru preparare paine, robot de bucatarie, gratare electrice, accesorii tablete, sisteme pc, statii de calcat, masini de cusut, combine frigorifice, scaun auto, sisteme audio, telefoane mobile, alte electrocasnice mici si electrocasnice mari; placi de baza, rama foto, home cinema, huse tableta, unitati optice, all in one, accesorii camere. Returul produselor este acceptat in conditiile stipulate de lege.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei