Sfaturi de beauty, in functie de zodia ta

default

Dimensiune font:

| 24-06-2016 20:33

Ai intrat intr-o rutina si nu mai stii ce schimbari sa faci in materie de par sau machiaj? Ei bine, noi avem cateva idei fabuloase pentru tine, bazate pe zodia in care te afli.

Fiecare semn al zodiacului este diferit, si fiecare semn iese in evidenta si se simte mai confortabil cu un anumit stil. Astrologic, noi le-am gasit pe cele potrivite pentru tine:

Berbec
O culoare a buzelor mai indrazneata cum ar fi un ruj rosu sau poate chiar o rochie rosie te-ar putea ajuta sa devii si mai increzatoare in tine. Atitudinea ta ar putea sa se imbunatateasca in momentul in care infatisarea ta ar deveni un pic mai indrazneata. De asemenea, rosul ti-ar accentua si partea mai romantica si mai visatoare.

Taur
Esti o persoana clasica si apreciezi lucrurile simple in viata. Pentru a ramane mai conservatoare, asa cum iti doresti, dar in acelasi timp a arata si o parte mai aventuroasa, un machiaj de tipul smokey eye in tonuri pamantii te-ar putea face sa iesi in evidenta dar fara sa devii prea indrazneata. O tusa subtila de bronzer ti-ar ilumina fata fara sa ii adauge o culoare cu care nu te-ai simti confortabil.

Gemeni
Tu vrei sa fii observata, insa nu vrei sa porti mereu ruj rosu si machiaj smokey eye in tonuri intunecate, pentru ca asta face toata lumea. De aceea, ar trebui sa adaugi un pic mai multa stralucire tenului tau. Incearca sa folosesti un fard de pleoape cu putin glitter si sa adaugi niste stralucire prin folosirea unui iluminator roz sau liliachiu pe pometi.

Rac
Ai un stil discret si subtil si ai tendinta de a alege mereu culori pale. Pastreaza-ti machiajul natural, insa incearca sa adaugi o pata de culoare in outfit-ul tau sau pe unghiile tale. Daca esti totusi prea timida pentru o culoare de unghii indrazneata, alege una mata.

Leu
Este deja cunoscut faptul ca Leii au nevoie de atentie. Si cum ai putea sa o obtii cel mai bine? Nu te limita la un machiaj banal sau foarte comun. Incearca un ruj inchis la culoare si devino de-a dreptul aventuroasa in ceea ce priveste culoarea parului sau accesoriile!

Fecioara
Iti place sa arati intotdeauna impecabil. Iti doresti ca oamenii sa aiba o parere buna despre tine pentru ca asta te ajuta sa ai tu, la randul tau, o parere pozitiva despre tine. Pentru tine ar fi cel mai bine sa iti pastrezi sprancenele bine ingrijite, pentru ca acest lucru te face sa arati mult mai bine decat culoarea perfecta de ruj.

Balanta
Esti pentru frumusetea naturala si pentru echilibru in tot ceea ce inseamna infatisare, dar ar trebui sa mai incerci, din cand in cand, ceva cat de cat mai diferit. Incearca un ruj sau un luciu de buze roz sau poate alege o tunsoare mai neconventionala, diferita de orice ai fi facut pana acum: te va deschide catre alte experiente noi in viitor!

Scorpion
Esti cunoscuta ca fiind o persoana intensa si pasionala, iar rutina ta de frumusete trebuie sa se adapteze personalitatii tale. Ar trebui sa optezi pentru un machiaj al ochilor foarte indraznet, cu eyeliner negru in stil cat eye, o mascara pentru volum si o culoare a buzelor mai subtila. Pune-ti privirea atragatoare in valoare.

Sagetator
Pentru tine functioneaza intotdeauna, cel mai bine, un machiaj natural. Niciodata nu alegi ceva care sa te faca sa iesi in evidenta. Insa este timpul sa schimbi asta. Incearca un machiaj al ochilor mai colorat, insa totusi subtil. Tonuri de verde sau albastru te-ar putea face sa iesi in evidenta, dar nu foarte mult, ci exact atat cat iti doresti.

Capricorn
Esti o persoana foarte organizata si ferma, intotdeauna loiala look-ului si brand-urilor care iti plac, la fel cum esti si pentru oamenii la care tii. Sigur, rezuma-te la ceea ce iti place, insa incearca, din cand in cand, sa adaugi si cate o mica schimbare in look-ul tau, atunci cand este vreo ocazie mai speciala. Un machiaj cat eye discret nu a ranit pe nimeni niciodata, nu?

Varsator
Tu ai nevoie de un look care sa fie pe masura sarmului tau. De aceea ar trebui sa iei in considerare o culoare de par mai neconventionala. Ti s-ar potrivi in totalitate. Ai grija ca noua culoare sa se potriveasca si tonului pielii tale si lungimii parului.

Pesti
Tu ai un fler pentru dramatism, asa ca o combinatie de look-uri indraznete ar fi perfecta pentru tine. Nu te teme sa porti un machiaj al ochilor mai incarcat cu o culoare de buze foarte aprinsa. Te vei simti la fel de bine pe cat vei arata. Si vice versa. 

 

VEZI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN CONSTRUCII 

 

VEZI- ANUNTURI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN COMERT

 

 

 

VEZI TOATE ANUNTURILE DIN ZIZRUL EVENIMENTULZI- ANUNTURI

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei