Stai departe de acesti tipi

default

Dimensiune font:

| 02-05-2015 16:50

Cu siguranta, cunosti deja semnalele specifice: discursul pompos, „fitele" ipocrite, avansurile insistente. Si totusi, acesti tipi reusesc sa obtina aproape de fiecare data ceea ce vor.

 

Masculul alfa

MOTTO Sunt visul oricarei femei!
TRASATURI Il poti recunoaste usor dupa camasile scumpe, in general de culoare bleu, „pasiunea" pentru mancarea chinezeasca si gasca extrem de galagioasa. De obicei, isi arunca nepasator pe bar cheile de la Porsche/BMW si lasa la vedere Rolexul. Vari-atii: geaca Barbour, costum tip „manager", pantofi lucrati manual. In cazul in care aceste semne nu sunt destul de clare - se comporta intotdeauna ca un „sef de haita": 1) isi „marcheaza" teritoriul in prezenta altor masculi, fie prin intermediul privirilor sau replicilor scurte, fie prin limbajul corpului. 2) Flirteaza cu toate femeile. 3) Mai putin cu tine.
TERITORIU Localuri unde se servesc portii mici pe mese mari, baruri din hoteluri, restaurante chinezesti, terenuri de tenis - sau pe scaunul directorial de la locul sau de munca. Indiferent daca lu-creaza la banca, la bacanie sau pe santier.
PROFESIE Avocat, manager, senior copywriter, contabil, sportiv de performanta, trainer de fitness, antrenor de fotbal, politician.
REPLICA DE AGATAT „Nu prea esti genul meu, dar nu m-ar deranja sa facem sex!"
TRUCURI In cazul masculilor Alfa originali, nu ai sa vezi agresivitate sau laudarosenie, ci mai degraba acea stralucire atragatoare care spune „Stiu exact ce fac si stiu si ce vrei tu". Atentie insa la masculii alfa prefacuti: ei simuleaza aceasta „arta" cu trucuri de agatat, precum metodele „Push and pull" (atrage, refuza, lauda, umileste - ceea ce ii inspira femeii nesiguranta si creste puterea de dominare a barbatului).
SEX In pat, vrea sa fie ca in viata: superior. Daca are stil, se va ajuta de cateva pahare de sampanie sau de cate un element „Shades of Grey". O varianta posibila ar fi sexul pe muzica clasica, iar tu sa pleci imediat ce ati terminat. Nu astepta prea multe la capitolul „sentimente". Daca e posibil, va inlocui ime-diat preludiul cu filme porno.
NIVELUL DE TOXICITATE 6 - 7. De obicei, masculii Alfa sunt compatibilli cu „vanatoarele de trofee", din simplul motiv ca au cam acelasi comportament si aceeasi mentalitate. Daca esti insa o femeie emancipata, relatia nu va dura foarte mult - curand, ae- rele lui de superioritate vor ajunge sa te calce pe nervi.

 

Blazatul

MOTTO Nu e cool sa razi!
TRASATURI E atat de dur, incat ai putea raci berea in inima lui. Lookul lui „ravasit" il face sa para scos din cosul de rufe, desi i-au trebuit trei ore sa se aranjeze in acest fel. Accesoriile precum iPhone-ul si ochelarii de soare, pe care si-i pune la doua noaptea, in club, ii sunt indispensabile, la fel ca si freza à la Beckham si paharul de votca-RedBull. Daca il auzi vreodata razand, sigur e pe seama cuiva, mai exact a „fraierilor", care nu sunt nici pe departe la fel de cool si trendy ca el. Mai mult ca sigur, a fost cel mai popu-lar baiat din scoala sau e fratele mai mare al prietenei tale.
TERITORIU E o pasare de noapte. In afara de cluburi,
il poti gasi in pub-uri la moda, cafenele, dar si la McDonald's, la magazinul de inchiriat filme sau in bodegile de cartier.
PROFESIE Asistent foto, barman sau are o mica afacere, de obicei orientata spre online/publicitate. Trebuie inteles ca un „boem digital", un autoproclamat geniu creativ, care are tot timpul „proiecte", dar niciodata bani. Alta posibilitate - lucreaza in domeniul mecanicii, unde orice e legat de sentimente sau camasi colorate e considerat „gay".
REPLICA DE AGATAT „Mai bine sa mergem la Lenny. Kay K. pune muzica in club in seara asta."
TRUCURI Te „abureste" cu tot felul de bla-bla, pana
ti se inmoaie picioarele sau are un discurs atat de serios, incat ajungi sa crezi ce-ti spune. La scurt timp, le povesteste tuturor prietenilor cum „ti-a tras-o", chiar daca nici macar nu ati ajuns in acel punct.
SEX Sexul cu el e la fel de rece ca o bucata de carne congelata. Pentru el, e mai relevant cati cm din boxeri i se vad deasupra pantalonilor, decat ce are in ei. Pana la urma, isi face treaba, dar nu te astepta sa stie unde e clitorisul sau sa fi auzit vreodata de cuvantul „preludiu".
Totul se desfasoara sim- plu, fara variatii sau complicatii.
NIVELUL DE TOXICITATE
8 - 9. Superficialitatea lui nu e un teren deloc fertil pentru sentimente sau sex (bineinteles, vorbim de-spre cel care inseamna mai mult decat un orgasm in trei minute). Se poate dovedi insa foarte util pe post de „decor"!

 

Animalul salbatic

MOTTO Papusa, daca vrei, te las sa-mi atingi „patratelele" si bicepsii.
Eu, daca as fi in locul tau, sigur as vrea, pentru ca arata foarte bine!
TRASATURI Bronzat (sau, mai bine spus, carbonizat) la solar, cu un six-pack ultra-muncit, pe care ai putea cu usurinta sa razi parmezan. Camasa desfacuta, de obicei in culori primare, lasa la vedere rezultatul orelor interminabile la sala de fitness. Posteriorul bine conturat, freza ingrijita si mirosul puternic de aftershave fac din el o „bucatica" numai buna de incercat.
TERITORIU Il vei gasi in cluburi, dansand pe boxe, pe marginea piscinei, transpirand pe banda de alergare sau intr-o trupa de hip-hop.
PROFESIE Model, antrenor de handbal, actor in seriale de duzina, instructor de fitness, politist, atlet. Bineinteles, o alta posibilitate ar fi sa aiba un job pentru care forta, aspectul si freza sunt deosebit de importante, de exemplu: bodyguard.
REPLICA DE AGATAT „Buna. Mergi la sala sau esti frumoasa de la natura?"
TRUCURI Isi incordeaza muschii si arunca priviri cu subinteles. Rareori vorbeste. Daca iti face o „oferta", trebuie sa o accepti negresit. Pregateste-te sa ai o prima conversatie extrem de plictisitoare. Poate fi totusi un tip simpatic, in momentele cand doreste.
SEX Patul lui e inconjurat de oglinzi imense. In camera vei gasi numeroase aparate de fitness, gantere, precum si un morman de prosoape murdare. Sexul cu el e ca un maraton. Iti va arata toate figurile si miscarile pe care le stie. In ceea ce priveste „dotarea", vei fi dezamagita (efectele adverse ale suplimentelor pentru crestere musculara!), dar sta bine la capitolul durata. Pe scurt, nu „presteaza" la fel de bine pe cum arata.
NIVELUL DE TOXICITATE 4 - 5. Fiecare femeie ar trebui sa aiba un astfel de tip pana la 30 de ani. Nu e foarte periculos, doar ca nu e genul stabil, iar la intemeierea unei familii se gandeste foarte tarziu, asa ca nu-ti face sperante.

 

Vesnicul nemultumit

MOTTO Viata e nedreapta - mai ales cu mine.
TRASATURI Are impresia ca toate femeile sunt interesate doar de bani, aspect fizic sau popularitate, ca vor sa-l exploateze si/sau sa se dea mari cu el, iar apoi sa-l paraseasca. Multe femei se simt ofensate, dar, in acelasi timp, accepta provocarea de a-i demonstra ca ele nu sunt la fel. Fiind un patriot convins si un misogin desavarsit, considera ca barbatii au avut si au in continuare de suferit in societate din cauza femeilor. De aceea, e adeptul unei ideologii depasite („Femeile si tehnica..."; „Femeia trebuie sa se ocupe de cresterea copiilor"; „Imi place sa lucrez cu femei, atat timp cat nu incearca sa ajunga la conducere").
TERITORIU Peste tot in lume, unul din zece tipi apartine acestei categorii. E genul care vine neinvitat la petre-ceri, nu danseaza, nu socializeaza, doar se uita fix in paharul cu bere. In plus, nu invita niciodata femei in oras.
PROFESIE Orice nu presupune un efort fizic sau intelectual prea mare: agent imobiliar, arhivar, paznic.
REPLICA DE AGATAT „Chiar daca arat bine, e doar o fatada. In sufletul meu e furtuna si nimeni nu observa" sau „Esti cumva genul de femeie care ar castra toti barbatii?
TRUCURI E prefacut - cel putin pana atrage „prada". Incepe timid, inofensiv - discuta despre vreme, politica si emisiuni TV. Apoi, continua cu tot felul de lamentari - ba in legatura cu femeile, ba cu relatiile, ba cu preturile „mult prea mari". Varianta: incearca sa para „ranit" de tot felul de lucuri, de la incalzirea globala la fosta lui relatie.
SEX Fiind o „victima" si crezand ca universul ii datoreaza, categoric, ceva, se asteapta sa fii tu cea activa. Sfatul nostru: lasa-l sa astepte. Nu mult... 100 de ani e probabil de ajuns!
NIVELUL DE TOXICITATE 9. Tinand cont de faptul ca lamentarile continue nu sunt deloc erotice, iar nivelul lui de energie e aproape de zero, nu il vei putea satisface niciodata. Se va folosi de santajul sentimental pentru a obtine ce vrea de la tine.

 

Mister No-Comment

MOTTO Exista prea multe femei frumoase pe lume pentru a te „lega" de una singura.
TRASATURI In prezenta lui, pulsul tau o ia razna, chiar daca ai putea numi din start cel putin cinci caracteristici pe care le detesti la el. Iti anticipeaza fiecare miscare, iti descopera imediat punctele sensibile, iti arunca priviri intense, care te fac sa te simti cea mai dorita femeie din lume si pare sa fie „mai..." decat toti ceilalti. Mai interesant. Mai periculos. Mai indraz-net. Mai sensibil. Mai dur. Mai erotic. Nu se lauda niciodata si isi aminteste intotdeauna sa sune sau sa dea un mail, chiar dupa prima noapte.
TERITORIU Mister No-Commitment are talentul de a aparea neas-teptat peste tot, iar fiecare aparitie a lui e senzationala. Il poti recunoaste imediat dupa vocea din capul tau, care iti spune ca sigur te va face sa suferi, mai devreme sau mai tarziu. Din paca-te, tocmai asta te atrage.
PROFESIE De regula, isi alege joburi in care poate avea control asu-pra femeilor (si, implicit, complexelor lor): fotograf („Arata-mi latura ta intune-cata!"), salvamar („Te-ai ingrasat?"), patron de casa de discuri („Nu canti din suflet!""), regizor, actor sau profesor de canto... De asemenea, poate alege munca bruta, atat timp cat il face sa arate sexy si rau. De exemplu: muncitor pe santier, tamplar, mecanic.
REPLICA DE AGATAT „Trebuie sa te abordez! Altfel, nu as mai fi putut dormi toata saptamana!" sau „Esti la fel de simpatica precum esti de atragatoare?" Totusi, Mister No-Commitment vorbeste destul de putin. E, mai degraba, genul care „tace si face"! Intr-adevar, e greu sa-i rezisti.
TRUCURI Iti da sentimentul ca esti cu adevarat speciala pentru el. Te in-deamna sa faci cele mai nebune si mai periculoase lucruri: sa dansezi in lift, sa pleci la Paris dintr-o data, in mijlocul noptii, sa inoti goala in piscina si orice iti poate ridica nivelul de adrenalina.
SEX Ai auzit vreodata expresia „life changing sex"? Exact!
NIVELUL DE TOXICITATE De la 10 la infinit. E incredibil de periculos! Din pacate, iti va frange inima, pentru ca nu il intereseaza femeile decat pana in mo- mentul in care le face sa-si piarda mintile. Nu se implica in nicio relatie serioasa, pentru ca, astfel, magia lui ar disparea. Nu poate fi nici „vindecat", nici „convertit", iar daca ai impresia ca iubirea ta nemasu-rata poate schimba ceva, te inseli amarnic. Chiar daca esti cea mai frumoasa femeie din lume, „lupul singuratic" va pleca mai departe, pentru a-si completa lista de cuceriri. Desi e greu, mai bine stai departe!

 

The Big Boy

MOTTO Vreau sa ma distrez cat mai mult!
TRASATURI Baiatul mamei nu a parasit inca locul de joaca din copilarie. Indiferent daca are 18 sau 35 de ani, tot ce il intereseaza e sa se distreze, sa faca tot felul de lucruri iesite din comun si sa nu suporte niciun fel de consecinte. Are o fata simpatica, de copil, dar se poarta oribil - nu are maniere, vorbeste tare si face glume proaste. E obsedat de skateboard, role si jocuri pe calculator. O a doua varianta e „tocilarul", care rareori isi va da intalnire intr-un loc public. Pentru el, internetul a fost descoperit pentru a-l ajuta sa gaseasca femei pe Facebook si sa caute pe Google replici inspirate de agatat. De obicei, discutiile cu el sunt plictisitoare, superficiale si chiar enervante.
TERITORIU Forumuri, magazine sport, raionul de muzica, evenimente fan-fiction, concursuri sportive.
PROFESIE De obicei, acest gen de barbat prefera domeniile creative: media, cinematografie, actorie, game testing etc. Baiatul mamei poate imbraca insa si un costum elegant, cat timp are voie sa poarte adidasi. Rareori ajunge insa in pozitii de conducere.
REPLICA DE AGATAT „Hey, ma emotionez cand te uiti asa la mine. Ia spune-mi, ai vazut „Greu de ucis"?
TRUCURI E „proaspat" precum un cearsaf pus la uscat afara, in vantul cald de vara. Atitudinea lui strengareasca iti inspira un sentiment de superioritate, combinat cu curiozitate. Pana la urma, ajungi la concluzia ca nu pierzi nimic daca te „giugiulesti" putin cu el.
SEX Mai are cate ceva de invatat. Odata ce afla ca nicio femeie trecuta de perioada adolescentei nu apreciaza apelativele de genul „papusa" sau „baby", poate fi un baiat simpatic. Desigur, nici la capitolul „tehnici" nu sta extraordinar, insa e destul de deschis incat sa se lase condus, iar data viitoare va veni cu temele facute.
NIVELUL DE TOXICITATE 5 - 10. Daca te-ai indragostit de un Big Boy, poti uita de nevoia ta de protectie si siguranta. Intr-o astfel de relatie, rolurile sunt inversate. Mai mult, te vede mai degraba ca pe o mama decat ca pe o femeie. Asteapta sa-i spui ce sa manance, cu ce sa se imbrace si, bineinteles, sa-l iubesti neconditionat.

 

Ultra sensibilul

MOTTO Stiu exact ce simti.
TRASATURI Aceasta „specie" evita tot ce este macho sau dominant. In adolescenta are o atitudine „emo", iar la maturitate ajunge „prietenul tuturor femeilor". Printre accesoriile lui preferate se numara ochelarii cu rama groasa sau bebelusul surorii sale si bea, de cele mai multe ori, limonada sau ceai alb.
TERITORIU Isi petrece timpul la gradinite, facand tot felul de activitati cu cei mici, la biserica, in biblioteci, la cursuri de yoga, la cursuri de gatit pentru vegani, in magazinele de produse bio si, in general, oriunde poate impresiona cu sensibilitatea si inocenta lui.
PROFESIE Make-up artist, hair-stylist, educator, casier, profesor de pian, fotograf.
REPLICA DE AGATAT De obicei, vorbeste putin. E un foarte bun ascultator. Empatizeaza, analizeaza tot ce spui si apoi te asigura ca toate nemultumirile, complexele sau nevoile tale sunt „absolut normale" si „de inteles". In plus, pastreaza distanta pana cand primeste semnale ca e OK sa se apropie.
TRUCURI Intrebari de genul „Si cum te-a facut asta sa te simti?" fac parte din strategia lui de agatat. Ii place sa tina pledoarii si sa te faca sa discuti cu el cate-n luna si-n stele. Din pacate, la asta se rezuma totul. Daca vrei mai mult, trebuie sa muncesti tu! Vrea sa fie cucerit, alintat, iubit. Nu are deloc initiativa si poate deveni plictistor.
SEX Din pacate, acestui „ursulet de plus" ii lip-seste exact acea duritate care ne face pe noi sa ne „inmuiem". Fiind un tip pasiv, asteapta mereu sa fie „ingrijit" si protejat. La randul lui, insa, ofera intelegere, romantism si delicatete. Daca alegi o relatie cu el, ia-ti „adio" de la partidele stil „Shades of Grey".
NIVEL DE TOXICITATE 5. Pentru femeile independente, nu e deloc o alegere dramatica.

 

Metrosexualul

MOTTO Ai un zambet atat de stralucitor, incat ma vad perfect in el. Stai sa-mi aranjez si suvita asta...
TRASATURI Poate sa deosebeasca un absorbant de o banda pentru inlaturarea punctelor negre (pe cele din urma le si foloseste!), are un abonament la salonul de infrumusetare, poarta camasi in culori pastelate si prefera sa se uite la patinaj artistic decat la fotbal. Se comporta ca un gay, desi nu este, si se considera la fel de interesant precum David Beckham.
TERITORIU In orasele mari, pe aeroporturi, in saloanele de infrumusetare, la sala de fitness, la cursuri de dans (tango!), la de-gustari de vin, in magazinele de designer.
PROFESIE Isi alege joburi in care aspectul fizic il poate ajuta: angajat in domeniul hotelier, actor, sportiv, model, consilier in magazine, ospatar.
REPLICA DE AGATAT „Imi plac cerceii tai... se potrivesc perfect cu nuanta pantofilor mei unicat!"
TRUCURI Ii place sa fie perceput drept barbatul 2 in 1: pe de o parte, e Mister Nice Guy, cu care poti vorbi despre orice, cu care poti iesi in oras etc. Doar ca mai bine imbra-cat. Pe de alta parte, e un armasar pur-sange si nu se va feri sa-ti arate asta. Pe scurt: o combinatie de baiat sensibil cu gladiator. Cel putin la suprafata. In interior, nu vei gasi nimic altceva decat reflexia in oglinda a lui Narcis.
SEX Daca ti se pare sexy ca partenerul sa-ti spuna ce pantofi ar trebui sa porti la o anumita rochie mai des decat sa ti-o dea jos, ar trebui sa fii multumita. In plus, metrosexualii miros bine si iti pot imprumuta crema de noapte.
NIVELUL DE TOXICITATE 6. E confortabil sa stii ca iubitul tau se ingrijeste fara sa-l fortezi si ca nu i se pare nimic ciudat in a plange la filme sau a dansa la nunti. Cu toate acestea, tine minte un lucru important: intotdeauna se va iubi pe sine mai mult decat te va iubi pe tine! Asadar, e foarte posibil ca, la un moment dat, sa te simti neglijata sau chiar ranita!

unica.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de personalitate
26/12/2022 17:12

Dacă ai fost vreodată curioasă să afli ce fel de personalitate ai şi ţi-ai făcut testul Myers - Briggs, ştii deja ce tipologie (MBTI) te caracterizează şi iţi va fi foarte uşor să afli in cele ce u ...

Studiu: munca în exces îți afectează frumusețea! Cum îți distrug fizicul orele suplimentare
26/12/2022 12:51

Stii deja că statul prea mult pe scaun, implicit lucrul la birou cauzează probleme la nivelul coloanei vertebrale, coloanei cervicale, dureri de cap, de oase, afectiuni la nivelul picioarelor si circulatiei v ...

Cum să ai sărbători fără stres. Patru recomandări ale psihologului
26/12/2022 12:44

Pentru cei pentru care goana după cumpărături si cadouri, curătenia si pregătirea bucatelor de sărbători este un stres urias, psihologii oferă cateva recomandări. Sărbători, stres. Neda Gould, psiho ...

Pomul minune. Produce 40 de tipuri de fructe
26/12/2022 12:14

Pomul poate să producă 40 de soiuri de fructe. Este o minunătie de privit mai ales primăvară, atunci cand infloreste! În intreagă lume mai există doar alte cateva exemplare ale acestui copac uimit ...

Hidratarea, la fel de importantă și iarna, ca și vara
26/12/2022 11:35

Hidratarea este la fel de importantă si iarna, ca si vara. Diferenta este că vara e mai usor să ne dăm seama că trebuie să bem lichide, din cauza temperaturilor ridicate. În timpul verii, cand temp ...

Fructul care te poate ucide! Toți românii îl au în case
26/12/2022 11:00

Este fabulos de bun, uneori, o dietă pe bază de grapefruit te poate ajuta, fără mare efort, să pierzi cateva kilograme bune. Însă, pe cat de multe beneficii are acest fruct magic, poate fi si extre ...

Top 7 cele mai placute pozitii sexuale
04/08/2022 12:48

 Expertii spun ca anumite pozitii sexuale va ajuta sa aveti parte de momente intense si excitante, in timp ce alte pozitii sunt grozave pentru a va manifesta romantismul si dragostea. Incearca 7 dintre ma ...

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun
24/12/2021 12:21

Retete cu legume si carne pentru masa de Craciun Masa de Craciun trebuie pregatita ca la carte, cu retete traditionale si preparate culinare specifice acestei sarbatori. Sarmalele, carnatii de porc sau calt ...

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun
23/12/2021 18:12

Masa de Craciun : mancaruri traditionale, retete culinare de Craciun Craciunul, marea zi a nasterii lui Iisus Hristos, este sarbatorita de toti romanii cu traditiile specifice ei. Brazi sclipitori, colinde, ...

 Niciuna dintre aceste imagini nu e ceea ce pare la prima vedere! Vezi cele mai bizare iluzii optice - Galerie FOTO
25/06/2021 16:50

Ce au in comun toate cele 10 imagini din GALERIA FOTO de mai jos - niciuna dintre ele nu este ceea ce pare la prima vedere! :) vezi AICI mai multe FOTO

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei