Tăieţei picanţi cu ciuperci şi broccoli
Dimensiune font:
Ingrediente
250 grame tăieţei laţi (din făină de grâu sau de orez)
1 broccoli mic
250 grame de ciuperci
un morcov tăiat fideluţe
1 căţel usturoi, tăiat mărunt
1/2 linguriţă fulgi chilli
4 cepe verzi, tăiate rondele
2 linguriţă de sos chinezesc, după preferinţe (garlic şi chili, dulce/acrişor, sau hoisin)
½ litri supă de legume
o lingură ulei de susan sau ulei wok
Încălzeşte supa de legume şi fierbe tăieţeii în funcţie de timpul indicat pe ambalaj. Adaugă broccoli şi mai lasă sa fiarbă două minute. Păstrează o cană din supa în care au fiert, apoi scurge tăieţeii şi broccoli. Încălzeşte o tigaie sau wok, adaugă uleiul de susan/wok şi prăjeşte la foc mare ciupercile pentru câteva minute, până devin aurii. Adaugă usturoiul, fulgii de chilli, morcovul şi mare parte din ceapa verde. Găteşte un minut, apoi adaugă broccoli şi tăieţeii. Adaugă puţin din supa păstrată şi sosul preferat şi amestecă un minut folosind cleşti sau două linguri de lemn. Serveşte tăieţeii cu restul de ceapă verde presărată deasupra.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau