Trei alimente pe care să nu le speli niciodată înainte să le gătești
Dimensiune font:
Deși pare sănătos, unele alimente pot reprezenta un pericol dacă le speli ăn chiuvetă înainte să le gătești.
Carnea de pui - este primul pe lista cu alimente pe care nu ar trebui spălată înainte de a o găti. Cel puțin, nu în chiuvetă, spun medicii. Motivul? Bacteriile din ea se vor răspândi în întreaga chiuvetă, ajungnând ulterior pe tacâmuri și alte alimente.
Carnea roșie - pe lângă faptul că este la fel de periculoasă ca cea de pui din punct de vedere al bacteriilor, dacă este stropită cu apă își pierde aroma.
Ciuperci - acestea trebuie curățate și apoi șterse cu un șervet umed. Nu este indicat să le speli, deoarece absorb multă apă, realitatea.net
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau