5 pasi sa seduci o femeie in functie de zodia ei

default

Dimensiune font:

| 29-08-2014 15:50

In momentul in care ai gasit o femeie care iti place, primul pas ar fi sa-i afli zodia, apoi sa urmezi aceste sfaturi pe care le recomanda astrologii.

Iata cum sa seduci o femeie, in functie de zodia ei.

Femeia Berbec

1. Las-o pe ea sa conduca: Fa in asa fel incat sa-I dai senzatia ca ea este “autoritatea”, fara sa te transformi, totusi, in barbatul “Da, doamna!”.

2. Abordeaz-o direct: Cand vine vorba de subtilitati, fii sigur ca nu va intelege mesajul. Spune-i clar ce vrei, fara sa fii, totusi, prea “accesibil” si sa-i furi placerea “vanatorii”.

3. Apeleaza la emotii: Femeia din zodia Berbecului este foarte sincera si nu va ezita sa-si deschida sufletul in fata unei persoane de incredere. Nu-i place sa se joace cu focul.

4. Nu incerca sa o “legi”: Nu-i plac accesele de gelozie, asa ca daca se va simti constransa in vreun fel nu va mai continua relatia. Se va simti mult mai bine daca se va simti libera. Asta nu inseamna ca nu este loiala.

5. Adrenalina: Ai grija sa mentii o atmosfera in care adrenalina sa fie la cote maxime. Nu-i place monotonia si se pliciseste repede daca nu-i oferi energie, entuziasm, pasiune, provocari. Spontaneitatea este ceea ce cauta la un barbat.

Femeia Taur

1. Ia-o incet: Regula de aur cand esti in preajma unei femei Taur este – NU te grabi! Ai rabdare si las-o in ritmul ei. Daca simte ca o grabesti, va disparea la fel de repede cum a aparut in viata ta!

2. Ai grija de tine: Desi este o femeie pragmatica, este interesata de un barbat romantic, care arata bine. Asigura-te ca ai tot timpul un aspect ingrijit, ca ai haine sic si accesorii cu stil.

3. Nu de da greu de cucerit: Daca pretinzi ca esti o nuca prea tare, nu se va chinui prea tare. Nu incerca sa o faci geloasa, caci va da repede inapoi.

4. Arata-i ca esti de incredere: Nu e genul care se joaca cu focul, asa ca are nevoie de un barbat pe care sa se poata baza. Evita schimbarile de plan in ultimul moment.

5. Spirit practic: Demonstreaza-i ca esti indemanatic, ca iti merge mintea, ca ai un job bine platit si ca gatesti bine!

Femeia Gemeni

1. Multe schimbari: Este in cautarea aventurii si este atrasa de orice e nou si diferit. Trebuie sa stai foarte bine la capitolul creatie si sa te reinventezi constant.

2. Flirteaza: Este esential sa flirtezi daca vrei sa ai alaturi o femeie Gemeni. Oricum vei fi cucerit de ea intrucat stapaneste aceasta arta aproape la perfectie.

3. Lasa-I spatiu: Daca simte ca incerci sa o ingradesti, va fugi mancand pamantul. Nu o grabi, nu o presa, nu-i da semne ca esti gelos.

4. Vorbeste: Femeilor din zodia Gemenilor le plac barbatii vorbareti, cu multi prieteni. N-ai ce cauta langa o femeie Gemeni daca esti timid sau introvertit.

5. Fa-o sa rada: Nu trebuie sa fii Fat frumos ca sa cuceresti o femeie din zodia Gemenilor, insa cu siguranta trebuie sa ai un simt al umorului debordant. Nu te chinui sa-ti asezi freza, mai bine invata bancuri noi, care sa o faca sa rada cu placere.

Femeia Rac

1. Da-te ranit: Daca vrei sa cuceresti o femeie din zodiac Racului, trebuie sa te comporti ca si cand ai nevoie de ajutor. Ii place la nebunie sa ofere dragoste si caldura unui suflet in suferinta.

2. Cerceteaza-i originile: Vorbeste cu ea despre familia ei, despre origini. Familia este foarte importanta pentru femeia din zodiac Racului, asa ca ii poti cere sa-ti arate fotografii cu ai ei.

3. Arata-i ca esti “de casa”: Femeia din zodia Racului viseaza la o casa cu gradina, cu multi copii si cu animale de companie. Daca ti se potriveste si tie descrierea, arata-i ca esti un barbat de casa.

4. Fii iubitor: Femeilor din zodia Gemenilor le plac barbatii iubitori, care stiu sa asculte si care empatizeaza cu ele. Fii barbatul in fata caruia sa-si deschida sufletul, fara teama ca va fi judecata.

5. Apreciaza-i valorile: Are nevoie de un partener loial si credincios si nu o vei cuceri niciodata daca suspecteaza ca te joci cu focul. Fii romantic si arata-i ca ii apreciezi si ii impartasesti valorile si principiile de viata.

 Femeia Leu

1. Flateaz-o: Daca ai reusit sa o convingi ca in ochii tai este cea mai minunata femeie din lume, ai castigat o mare bila alba.

2. Las-o la conducere: Nu te astepta sa joace rolul femeii supuse barbatului, dimpotriva!

3. Fii pregatit pentru distractie: Femeia din zodia Leului este extrovertita si ii place sa socializeze. Fii tot timpul pregatit pentru iesiri in oras si pentru distractie.

4. Fii iubitor: Femeilor din zodia Leului le plac barbatii devodati, afectuosi, dornici sa o rasfete. Dincolo de “ambalajul” de Regina, se ascunde un suflet sensibil si dornic de iubire.

5. Fa-o putin geloasa: Ideea de competitie este excitanta pentru Leoaice, insa nu-i lasa impresia ca esti genul de barbat pregatit pentru a insela la fiecare oportunitate.

Femeia Fecioara

1. Cere-I ajutorul: Preia controlul in fiecare situatie, insa nu uita sa ii ceri ajutorul, sfatul.

2. Ingrijeste-te: Cand stai langa o Fecioara trebuie sa fii tot timpul ingrijit, aranjat, cu freza facuta si pantofii curati. Orice look neglijent o respinge intr-o clipa.

3. Nu prea are simtul umorului: Femeia din zodia Fecioarei nu ii prea plac glumele, cu atat mai mult cele deochiate. Totusi, pot fi foarte sarcastice si ii plac ironiile fine.

4. Impresioneaz-o cu bunul simt: Femeilor din zodia Leului le plac barbatii de bun simt, de moda veche. Ai grija la limbaj si nu o forta spre intimitate fizica de la primele intalniri.

5. Ai rabdare: Indiferent cat de mult te place, femeia din zodia Fecioarei va astepta mult, te va analiza si se va hotari daca meriti sau nu atentia ei. Siguranta materiala este foarte importanta pentru femeia Fecioara, asa ca te poti lauda cu job-ul tau banos. Totusi, nu arunca cu banii in stanga si in dreapta pentru ca ii plac barbatii chibzuiti.

Femeia Balanta

1. Lasa-i portite: Ii place sa flirteze, sa iasa in oras si sa se bucure de popularitate. Nu o forta sa isi ia angajamente fata de tine, lasa-i portite.

2. Fii “ultra” politicos: Poti sa-ti iei adio de la o femeie din zodia Balantei daca ai fost nepoliticos, agresiv, certaret sau guraliv. Ii plac foarte mult barbatii linistiti, la locul lor, langa care sa-si petreaca zile calme.

3. Ascult-o: Femeia din zodia Balantei are nevoie de un barbat romantic care stie sa o asculte. Fii tot timpul langa ea si ai rabdare, caci ii place sa se gandeasca si sa se razgandeasca de 100 de ori inainte sa ia o decizie.

4. Fii tot timpul aranjat: Femeilor din zodia Balantei le plac barbatii care au grija de look-ul lor, care se ingrijesc, sunt curati, stilati, care poarta accesorii de bun gust. Nu uita sa o complimentezi pentru modul in care ea arata.

5. Fii confidentul ei: Ca sa o seduce trebuie mai intai sa fii cel mai bun prieten al ei. Transforma-te in confidentul ei, in barbatul in care are cea mai mare incredere si, incet-incet, va vrea mai mult decat atat.

Femeia Scorpion

1. Fii misterios: Creeaza-ti o imagine misterioasa, intriganta, astfel incat sa te gasesca fascinant.

2. Spune adevarul: Daca te-a prins cu minciuna, e jale. Nu va uita, nu va ierta. Joaca cinstit daca vrei sa ai alaturi o femeie Scorpion.

3. Nu fi delasator: Femeia din zodia Scorpionului este atrasa de barbatii cu aspiratii inalte, muncitori. Nu ii place sa impinga de la spate un barbat sa faca ceva.

4.Nu fi o prada usoara: Femeilor din zodia Scorpionului le place sa “vaneze”. Asa ca nu te da “prins” imediat. Transmite-i mesaje ca esti interesat, insa nu te arata dispus sa ajungi prea repede in patul ei. Iar cand ajungi acolo, asigura-te ca esti la cote inalte.

5. Nu-i spune niciodata ce sa faca: Daca are si cea mai mica senzatie ca vrei sa preiei controlul asupra ei, va disparea din viata ta. Nu-I spune ce sa faca, nu-i da indicatii!

Femeia Sagetator

1. Demonstreaza ca ai umor: Regula numarul 1 ca sa seduci o femeie Sagetator: fa-o sa rada! Nu sa zambeasca! Sa rada cu pofta!

2. Fii 100% sincer: Indiferent despre ce vorbiti, nu-i ascunde nimic. Fii onest! Daca te-a prins cu minciuna e aproape imposibil sa-i recastigi increderea.

3. Apleaza la intelepciunea ei: Femeia din zodia Sagetatorului este atrasa de barbatii care ii cer sfatul. II plac discutiile despre valorile morale, despre viata, despre scopul oamenilor pe pamant.

4.Flirteaza: Femeilor din zodia Sagetatorului le place aventura. Nimic nu e prea mult cand flirtezi cu o fata din zodia Sagetatorului. Daca ai o istorie amoroasa colorata, i-o poti povesti. II plac la nebunie barbatii cu o vasta experienta sexuala.

5. Fii pozitiv: Atunci cand esti suparat si furios, va gasi un motiv sa rada si sa isi continue viata intr-un mod cat se poate de vesel si optimist.

Femeia Capricorn

1. Fii practic: Ca sa atragi o femeie Capricorn trebuie sa-i demonstrezi ca ii poti fi de folos. Sunt extrem de practice, realiste si ambitioase, de aceea cauta barbati pe care se pot baza in atingerea telurilor sale.

2. Demonstreaza-I ca esti ambitios si muncitor: Femeile Capricorn iubesc barbatii ambitiosi, care vor sa reuseasca in viata, in cariera, care se concentreaza pe munca. Daca esti mai lenes, uita de femeia din zodia Capricornului.

3. Fii proactiv: Femeia din zodia Sagetatorului este atrasa de barbatii care stiu ce fac, care iau decizii si care actioneaza imediat. Totusi, asteapta-te ca “lupta” pentru o femeie Capricorn sa dureze destul de mult.

4. Fii sofisticat: Femeilor din zodia Capricornului nu le plac situatiile ridicule, asa ca evita orice comentariu riscant. Poti vorbi despre finante, politica sau economia globala. Adora astfel de discutii.

5. Nu te grabi: Daca vrei sa cuceresti o femeie Capricorn, nu-i face avansuri din prima seara. Comporta-te demn si respectabil.

Femeia Varsator

1. Fii tot timpul cu ochii la ea: Ca sa atragi o femeie Varsator trebuie sa-i arati toata atentia de care are nevoie. Fa-o sa se simta mijlocul universului tau.

2. Fii prietenul ei: Castiga-i intai increderea ca prieten, daca vrei sa ai sanse sa-i devii iubit.

3. Ofera-i libertate: Cea mai mare greseala pe care o poti face cu o femeie Varsator este sa-i ingradesti libertatea. Va fugi in directia opusa la cel mai mic semn ca vrei sa o constrangi sa faca ceva.

4. Evita subiectele emotionale: Femeilor din zodia Varsatorului nu le plac barbatii care isi pun prea usor sufletul pe tava. Evita subiectele care se bazeaza pe emotii si abordeaza-le pe cele care ii solicita mintea.

5. Fa-isurprize: Din cand in cand, fa-i cate o surpriza: o cina romantica, o iesire la munte sau la mare, o calatorie departe de lume.

Femeia Pesti

1. Fii romantic: De moda veche, femeia Pesti adora barbatii care o curteaza, care ii aduc flori legate cu funda roz, care ii scriu biletele de dragoste.

2. Invit-o la joaca: Femeile din zodia Pestilor sunt foarte copilaroase, asa ca nu vor refuza niciodata o invitatie intr-un parc de distractii, sa va dati in leagane sau in calusei.

3. Fii iubitor: Femeile din zodia Pestilor vor langa ele un barbat care stie sa asculte, care nu se tem sa-si dezvaluie sentimentele si vulnerabilitate. Nu trebuie sa faci pe eroul dur daca vrei sa ai alaturi o femeie Pesti.

4. Ridica-I respectul de sine: Femeile din zodia Pestilor nu exceleaza la respectul de sine, asa ca profita de orice situatie in care ii poti face complimente: ca arata bine, ca s-a imbracat frumos etc. Nu exagera, pentru ca va da inapoi.

5. Nu o constrange: Daca o faci sa se simta pusa la colt, ai dat gres, intra in panica si fuge. Incearca sa fii flexibil si intelegator.

sfatulparintilor.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei