Adevărul despre TAROT pe care nimeni nu îl spune. Este cel mai mare secret al ghicitoarelor

default

Dimensiune font:

| 16-08-2018 18:12

Un adevărat depozit de credinţe vechi şi ritualuri, tarotul adună simboluri din astrologie, alchimie, religie şi filosofie. Cărţile oglindesc destinul omului, de la inocenţa copilăriei, la încercările şi necazurile maturităţii, până la înţelepciunea bătrâneţii. Arcanele majore, cele mai des folosite în divinaţie, au semnificaţii ascunse, care îţi dezvăluie nu doar tainele viitorului, cât şi lucrurile neştiute din trecut.

 

NEBUNUL, o influenţă contradictorie
Nebunul deschide seria arcanelor majore şi, deloc întâmplător, este singura carte fără număr. El reprezintă hazardul şi aventura. Îmbrăcat în haine de circ, însoţit de un câine şi purtând în mână o floare, nebunul este prototipul aventurierului fără griji, plecat în lume fără un scop anume. Floarea este simbolul inocenţei, al naivităţii, dar şi al lipsei de decizie. Nebunul trădează o alegere greşită sau o influenţă negativă din partea cuiva care îţi încurcă planurile.

MAGICIANUL, sfatul înţelept
Este una din cele mai puternice arcane, pe care se regăsesc desenate toate simbolurile tarotului: infinitul, bagheta magică, cupa, monedele, sabia şi bâta. Magicianul e cartea acţiunii, a hotărârii şi a încrederii în sine. El foloseşte toate resursele pentru a-şi atinge scopurile, dar te avertizează că trebuie să acţionezi spre binele tuturor, altfel te pândesc necazurile.

PREOTEASA, echilibrul emoţional
Aşezată pe tron, luminată de Lună, are în preajma sa două flori şi doi stâlpi, simboluri ale înţelepciunii, iubirii şi dăruirii. Preoteasa aduce echilibru între raţiune şi simţire şi amplifică intuiţia. Ea te avertizează să nu iei nicio decizie fără să cunoşti foarte bine situaţia şi să nu te laşi condusă numai de sentimente.

ÎMPĂRĂTEASA, semn de belşug
Este creatoarea prin excelenţă, simbolul fertilităţii, al norocului şi al muncii rodnice. Coroana de stele este simbolul clarviziunii, iar scutul sub formă de inimă păzeşte dragostea. Împărăteasa înseamnă prosperitate şi căsnicie bună, dar poate fi şi semnul unei rivale geloase şi posesive.

ÎMPĂRATUL, forţa brută
Berbercul este semnul care domină arcana Împăratului. Este simbolul acţiunii, hotărârii şi al forţei. Autoritatea şi controlul asigură împlinirea dorinţelor. În alt sens, Împăratul te poate avertiza că o persoană puternică şi răuvoitoare îşi poate impune voinţa asupra ta, distrugând ceea ce vrei să construieşti.

MARELE PREOT, eliberare sau opresiune
Figura papală, sacră, înzestrată cu bunătate se pregăteşte să îţi ofere binecuvântarea. El îţi dă de înţeles că eşti protejată de un spirit bun şi că vei avea câştig de cauză. O altă interpretare a cărţii, în sens negativ, este legată de opresiune şi de obedienţa faţă de o figură autoritară.

ÎNDRĂGOSTIŢII, împreună, dar despărţiţi
Arcana îndrăgostiţilor are numeroase semnificaţii. Cei doi pot fi Adam şi Eva, care au descoperit Pomul Cunoaşterii Binelui şi Răului. Ei pot simboliza căsnicia, prietenia, dar şi o alegere greşită, care poate duce la despărţire.

CARUL, obstacolele din viitor
Cavalerul pornit la drum lung are nevoie de forţă şi de concentrare pentru a stăpânii caii. În calea ta, se vor ivi numeroase obstacole şi abateri, dar trebuie să fii hotărâtă să îţi urmezi visul. Vei avea parte de victorie, dar trebuie să munceşti mult pentru ea.

JUSTIŢIA, în favoarea sau defavoarea ta
Simbolul acestei cărţi este evident, ai nevoie de dreptate şi de echilibru, de cineva care să te susţină. În alt sens, trebuie să răspunzi pentru faptele tale şi să îţi asumi consecinţele.

EREMITUL, cunoaşterea înseamnă putere
Experienţa şi cunoaşterea te vor îndruma, sugerează Eremitul, omul din umbră care încearcă să îţi dea un sfat. Pe de altă parte, poate fi un avertisment că lipsa de maturitate te poate împinge pe un drum greşit.

ROATA NOROCULUI depinde de tine
Te aşteaptă o încercare grea, o situaţie cu mai multe ieşiri, o schimbare imprevizibilă. Totul depinde de tine, de ceea ce vrei şi de ceea ce eşti capabilă să realizezi. Şansele ca totul să se termine cu bine sunt mari, dar nu te baza pe noroc.

PUTEREA, încrederea de sine
O femeie slabă stăpâneşte un Leu. Trebuie să te arăţi curajoasă, să îţi învingi temerile şi să mergi înainte, orice ar fi. Ţine capul sus şi nu te da bătută. Dacă nu ai încredere în tine, neputinţa te va dărâma.

SPÂNZURATUL, o perspectivă nouă
În pofida numelui, simbolul acestei arcane nu implică deloc suferinţă şi moarte. În veacurile trecute purta un nume mult mai potrivit, şi anume „pendulul”. Spânzurat cu un picior de cruce, cu celălalt picior îndoit sub forma unui „4” întors, personajul pare să spună că „trebuie să stai strâmb, ca să judeci drept”. Deschide-ţi mintea, priveşte lucrurile din alt unghi şi vei găsi soluţia.

MOARTEA, un nou început
Lasă trecutul în urmă şi porneşte pe alt drum! Cartea cu numărul 13 poate însemna şi moartea fizică, dar şi încheierea unui ciclu, finalitatea unei situaţii. Este timpul să faci un pas dincolo de drumul pe care l-ai străbătut până acum.

CUMPĂTAREA, o soluţie de mijloc
Este momentul să cauţi o soluţie de compromis, să te bucuri de echilibru şi de armonie în relaţia cu cei din jur. Cumpătarea te mai îndeamnă să încetineşti pasul, să fii moderată şi să încerci să ierţi.

DIAVOLUL, pericolul din umbră
Arcana sugerează energie scăpată de sub control, haos, dezbinare, răzbunare.
Există însă şi o semnificaţie ascunsă. Diavolul poate fi umbra, faţa necunoscută a unui cunoscut, care te urmăreşte cu gânduri rele.

TURNUL, obstacol şi pierdere
Ceea ce ai construit se poate prăbuşi. Planurile pe care ţi le faci pot fi date peste cap de schimbări neaşteptate. Poate fi un eveniment tragic sau o pierdere, dar vei căpăta o experienţă preţioasă.

STEAUA, speranţa regăsită
Sub steaua călăuzitoare, o femeie toarnă apă pe pământ şi într-un iaz. Vei fi ajutată sau
vei găsi soluţia necesară să ieşi în câştig dintr-o situaţie incertă. Vei scăpa de obstacole vechi şi apa îţi va netezi drumul.

LUNA, lumina înşelătoare
Sub semnul Lunii, nimic nu este ceea ce pare. Ţi se ascund anumite lucruri, te aşteaptă o perioadă de incertitudine şi deziluzie. Ceea ce cauţi poate fi ascuns în întuneric.

SOARELE, bucuria simplă
Arcana înseamnă bucurie, împlinire, satisfacţie sau fericire în familie. Soarele veghează doi copii, care simbolizează lipsa de griji, dar şi superficialitatea.

JUDECATA DE APOI, suferinţă
Anunţă regrete, durere şi lacrimi. Poate fi vorba şi de probleme grave de sănătate. Este nevoie de iertare şi de căinţă pentru a te gândi din nou la viitor.

LUMEA, valorile trecătoare
Cartea poate însemna împlinirea, atât materială, cât şi spirituală. Se face dreptate şi eşti răsplătită de cei care te-au nedreptăţit sau iei parte la o împărţeală dreaptă. Înţelesul ascuns este legat de făţărnicie şi deşertăciunea care te ţin departe de adevăr.realitatea.net 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei