Ce cursuri de dans sa frecventezi in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 23-01-2015 19:30

Fiecare dintre noi este diferit. Pentru unii dintre noi este greu sa comunicam, pentru altii acest lucru vine natural. Unii lucreaza mai bine independent, altii in echipa, unii avem inclinatii artistice, altii ne simtim in largul nostru studiind materiile reale. Unii suntem introvertiti, altii extrovertiti.
 

Ei bine, desi suntem atat de diferiti, zodiacul a reusit sa ne clasifice in 12 categorii si, de ce sa nu recunoastem, simtim ca ne descrie, in majoritatea cazurilor, in cel mai potrivit mod.

Asa cum avem anumite preferinte pentru diverse activitati sau tipuri de oameni, asa avem preferinte diferite si pentru dans. Unii dintre noi se simt in largul lor pe scena, adora sa topaie in nestire, ba mai mult, pot fi sufletul petrecerii in cele mai multe situatii. Altii insa sunt mai rezervati si prefera sa priveasca de pe margine, sa observe si sa ramana neutri.

Daca inca nu stiti ce stil de dans vi se potriveste in functie de personalitatea voastra si de ceea ce va defineste ca persoana, puteti sa va ganditi la alegerea tipului de dans potrivit voua in functie de zodia din care faceti parte. Fiecare dintre zodii are anumite dansuri preferate si are inclinatii pentru anumite stiluri de dans.

Scoala de Dans Stop and Dance va recomanda stilurile de dans care se potrivesc fiecarei zodii. Fireste, cum fiecare dintre noi suntem diferiti, chiar daca facem parte din aceeasi zodie, Stop and Dance va recomanda sa incercati mai multe stiluri de dans, pentru a afla cu care rezonati cel mai bine.

Iata cateva recomandari pentru nativii din fiecare zodie:

Berbec

Fiind o zodie de foc, predominant activa, berbecul este caracterizat cel mai bine prin enegie fizica, indrazneala, vitalitate si curaj. Cel mai potrivit dans pentru nativii din berbec, este, fara doar si poate, Tango-ul Argentinian, un dans care le hraneste pasiunea si le starneste creativitatea. Pentru ca berbecului ii place sa conduca si nu se da inapoi de la improvizatie, tango-ul argentinian poate sa il puna in valoare si sa ii dea increderea si entuziasmul de care are nevoie.

Taur

Este o zodie de pamant predominant practica, dar care are foarte bine dezvoltat gustul pentru frumos. Taurii sunt sociabili, senzuali si au mult bun gust, sunt persoane tenace, care cauta stabilitate, confort si siguranta.

Pentru tauri dansul ideal este cel latino, in special Rumba. Acest dans romantic dar suficient de activ, ii pune pe tauri in pozitia in care sa isi manifeste bunul gust si senzualitatea si sa se simta confortabil si in siguranta langa partenerul potrivit.

Gemeni

Este o zodie de aer, predominant mentala, guvernata de planeta Mercur. Gemenii sunt persoane comunicative, inteligente, diplomate, ingenioase, carora nu le lipseste entuziasmul si diplomatia. Deseori le place sa iasa in evidenta, iar dansul perfect pentru a impresiona audienta este Passo Doble, un dans scandalos, pasional, energic, dar pentru care e nevoie de studiu in prealabil, ceea ce le satisface gemenilor si nevoie de cunoastere.

Rac

Zodia Rac apartine elementului apa si este un semn in preponderenta sensibil, emotional, sociabil si creativ. Nativii din Rac sunt protectori, intelegatori, intuitivi si generosi. Dansul care li se potriveste ca o manusa este salsa, dansul care le ofera energie si veselie, dar si loc de creativitate, de care au atata nevoie. Salsa este un dans pasional, precum nativul Rac, care desi are nevoie de stabilitate, nu poate supravietui fara pasiune si dragoste.

Leu

Zodie de foc, Leul este increzator in sine, entuziast, iar a doua sa natura este dramatismul. Ii place sa fie in centrul atentiei, sa capteze toate privirile, dar este si demn, puternic si lider innascut. Pentru lei, cel mai potrivit dans, care sa ii puna in valoare in mod ideal, este Tango-ul. Acesta le va oferi sansa sa conduca, sa fie mereu in centrul atentiei, datorita naturii spectaculoase a acestui stil de dans. Leii vor lasa intotdeauna o impresie, iar tango-ul este modul perfect de a ramane in mintea celorlalti.

Fecioara

Zodie de pamant, Fecioara este muncitoare, responsabila si are o dorinta de perfectiune care o ajuta sa se dezvolte permanent. Un excelent jucator si o persoana obiectiva, Fecioara impune prestanta si respect, fiind de cele mai multe ori un sfatuitor de exceptie. De aceea dansul care i se potriveste cel mai bine este Valsul Lent, un dans cu prestanta, cu pasi exacti, care face impresie de fiecare data. Valsul lent este caracterizat de gratie si eleganta si are un caracter expresiv, precum nativul fecioara.

Balanta

Semn de aer, balanta este guvernata de frumusete, echilibru si armonie. Nativii balanta apreciaza artele frumoase si nu le place sa lucreze singuri, preferand sa lucreze intotdeauna in tandem. Balanta este mereu conexiunea intre oameni, evenimente si idei. Dansul perfect pentru balante este valsul vienez, un dans elegant si frumos. Valsul Vienez, dupa cum sugereaza si numele, este un vals rapid, de epoca romantica din Viena si este, de cele mai multe ori, instrumental. Acest dans le va satisface balantelor nevoia de frumos si armonie, fiind un dans de o estetica deosebita, cu miscari elegante.

Scorpion

Zodie de apa, scorpionul este puternic si are o influenta magnetica. Este dornic de putere si are o energie debordanta, intensa. Isi traieste viata pasional si de regula obtine tot ce isi doreste, influentandu-i pe cei din jur in cel mai natural mod. Pentru scorpioni, dansul ideal este Samba, un vechi dans brazilian, cu tempo puternic. Doar scorpionul are putea avea o interpretare intensa, fericita si deopotriva cocheta pe ritmul de dans, in tandem cu personalitatea sa exuberanta.

Sagetator

Zodie de foc, sagetatorul este intreprinzator, deschis, optimist si independent. Adora sa calatoreasca, sa afle cat mai multe despre lumea care il inconjoara si este guvernat de o curiozitate aparte. Are o natura pozitiva, umor si spirit de aventura. Iar cel mai potrivit dans pentru el este, fara doar si poate, Cha Cha, un dans de origine cubaneza, energic si cu un ritm constant, care ii poate satisface nevoia de aventura, in special daca alege sa invete acest dans in...Cuba!

Capricorn

Zodie de pamant, capricornul este practic, conservator, diplomat, harnic, ambitios si metodic. Pentru nativul capricorn siguranta joaca un rol foarte important in viata, iar disciplina, demnitatea si respectul sunt deziderate esentiale. Dansul care il reprezinta cel mai bine pe Capricorn este Slow Fox-ul, un dans pasional, cu miscari rapide dar si lente, pe tempo mediu-lent de jazz swing. Capricornul stie sa isi aleaga muzica, iar jazzul il reprezinta perfect, avand eleganta si rafinamentul potrivit caracterului sau frumos.

Varsator

Semn de aer, varsatorul este caracterizat de originalitate, intuitie, independenta, rafinament. Este nativul care poate anula orice limite si isi doreste o lume mai buna, este avangardist si curajos si dornic sa schimbe lucrurile pentru a le face mai bune. Dansul care il reprezinta cel mai bine este Salsa, un dans care ii ofera posibilitatea de a fi original, de a schimba tipare, de a se perfectiona permanent.

Pesti

Zodie de apa, Pestii sunt emotionali, foarte sensibili, intuitivi si au o imaginatie fabuloasa. Nativ extrem de empatic, este extrem de grijuliu cu cei din jur, fiind iubit de oameni pentru natura sa calda si intelegatoare. Dansul ideal pentru Pesti este Valsul Lent, un dans cu o sensibilitate aparte, pe care nativul Peste stie sa il traiasca la cea mai mare intensitate. Baletul poate fi o alta optiune, la fel de potrivita pentru nativii din Pesti.

Indiferent de stilul de dans pe care il veti alege, fie ca sunteti interesati de cursuri de dans pentru adulti sau de cursuri de dans pentru copii, Stop and Dance va asigura de un lucru cert: in lumea dansului, totul este posibil, indiferent daca aveti sau nu inclinatii pentru dans, indiferent daca veniti la cursuri singuri sau in pereche. In plus, nu se stie niciodata cand va puteti gasi perechea la cursurile de dans, pentru ca acel magnetism care transpare din conexiunea care se stabileste intre doua persoane care danseaza impreuna apare uneori in mod surprinzator. Dansul poate face minuni.

realitatea.net
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei