Ce fel de amant sau amanta ti se potriveste, in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 27-01-2014 10:03

In orice tip de casnicie sau relatie de lunga durata vine o vreme in care inevitabil se instaleaza monotonia. Si in ciuda faptului ca este indicat ca in acel moment cei doi membrii ai cuplului sa incerce sa gaseasca o cale pentru a reaprinde scanteia, de multe ori rezolutia situatiei este alta.

Mai precis, unul sau ambii membrii ai cuplului cu probleme isi gasesc alinarea in bratele unei alte persoane. De cele mai multe ori, aceasta situatie poate crea probleme imense in viata cuplului care a ajuns la monotonie. Insa exista o cale pentru a micsora sanele ca astfel de probleme sa apara.

 

Mai precis, este indicat sa stii ce fel de amant sau amanta ti se potriveste, in asa fel incat sa ai parte de beneficiile unei astfel de aventuri si, daca vrei, de liniste in cuplul de zi cu zi, deopotriva.

 

Berbec

 

Berbecii simt deseori nevoia sa aiba toata puterea decizionala in cuplu. Isi doresc mult sa aiba ultimul cuvant si totodata sa fie tratati ca adevarati zei sexuali in pat. Daca pierd aceste lucruri, se vor indrepta catre altcineva. Iar amantul sau amanta cea mai potrivita pentru cei din zodia Berbec este acea persoana care se lasa supusa tuturor fanteziilor lor, fie ca este vorba de fantezii sexuale sau de indeplinirea unor dorinte uzuale. Astfel, cei mai potriviti amanti pentru cei din zodia Berbec sunt perosanele aflate in zodia Sagetator sau Pesit. In ambele cazuri, aceste persoane se simt confortabil cu nativii din berbec, chiar daca de cele mai multe ori nu urmaresc decat detensionare sexuala.

 

Taur

 

Nativii din Taur isi doresc mereu sa aiba dreptate. Sunt persoane incapatanate cu care de multe ori este greu de convietuit. Este mult mai probabil ca partenerii lor sa-si gaseasca pe altcineva, pe parcursul relatiei. Cu toate acestea si taurii mai calca in strachini uneori. Daca se intampla acest lucru, inseamna ca jumatatea lor a inceput deja sa dea de inteles ca nu mai are de gand sa suporte niciun fel de presiune.

 

Asa ca taurii au nevoie de un substitut si cel mai bine pentru ei este sa-si gaseasca amanti setosi sai aiba pe cine sa admire. Mai mult decat atat, amantii cei mai potriviti pentru tauri sunt cei care simt atractie fizica din partea persoanelor puternice si care dau dovada de un caracter posesiv. Astfel, cei mai buni amanti pentru Tauri sunt persoanele din zodiile Rac sau Capricorn.

 

Gemeni

 

Nativii din Gemeni sunt cei care nu au nevoie de prea multe motive ca sa-si faca amant sau amanta. Pentru ei cam totul se rezuma la experienta sexuala. Avand in vedere ca se plictisesc repede si ca “fructul interzis” ii atrage mereu, Gemenii nu au nevoie de multa convingere pentru a gasi pe cineva alaturi de care sa experimenteze, cel putin din punct de vedere sexual. Luand in calcul si faptul ca nu prea-i intereseaza consecintele, Gemenii pot avea ca amanti nativi din mai toate zodiile. Insa, primeaza cei cu care se simt cel mai bine in pat si fata de care simt atractie sexuala inca de la prima privire. Iar acestia sunt nativii din Varsator, Rac, Gemeni, Taur, Scorpion sau Sagetator.

 

Rac

 

Racii simt nevoia de o relatie extraconjugala atunci cand realizeaza ca persoana de langa ei nu mai este ceea ce a fost odata. Mai precis, Racii cauta sa aiba relatii atunci cand simt ca jumatatea lor nu ar mai avea interes sa se ofere si sa ofere atat de mult ca la inceput. De aceea vor cauta sa isi faca amanti care dau dovada de faptul ca sunt puternici si ca au chef sa faca noi cuceriri, fie ele doar si sentimentale.

 

Nativii din rac se ofera foarte usor acelor nativi care vorbesc mult, sunt foarte siguri pe ei si foarte mandri. Ca sa le priasca experienta, ar trebui sa-si aleaga drept amanti nativi din zodiile Taur, Gemeni sau Sagetator.

 

Leu

 

Leii sunt acei nativi care nu prea doresc relatii extraconjugale. Daca au ajuns sa aiba o relatie lunga cu cineva, inseamna ca au ales persoana respectiva de asa natura incat sa le satisfaca toate dorintele. Iar daca acea persoana inceteaza sa faca acest lucru, nativii din Leu fac tot posibilul sa o aduca pe “calea cea buna”.

 

Cu toate acestea, au si ei slabiciuni. Mai ales cand vine vorba de persoane la fel de statornice si puternice ca ei. Astfel, cel mai bun amant pentru un Leu este tot un Leu. Numai ca relatia dintre ei va fi pur sexuala, fiecare incercand sa obtina recunostinta de la celalalt, in zadar. Acest lucru duce la partide de sex de neuitat insa, in care fiecare partener isi va da silinta sa “nu cedeze”.

 

Fecioara

 

Nativii din Fecioara isi fac foarte usor amanti sau amante. Pentru ei nu exista un concept bine definit al fidelitatii. Le place sa aiba aventuri si sa faca sex cu necunoscuti doar din simpla curiozitate. Nu s-ar apropia niciodata insa de persoane care nu stiu sa pastrze un secret, pentru ca urasc sa fie in mijlocul unui scandal. Asa ca ar trebui sa-s aleaga amanti dintre toti nativii zodiacului, cu exceptia celor din Balanta sau Pesti.

 

Balanta

 

Balantele sunt de fel persoane mereu in cautarea unui lucru mai bun. Tocmai de aceea se plictisesc repede de monotonia din cuplu, iar acest lucru ii face sa caute ceva nou in alte locuri. Le este greu sa gaseasca pe cineva potrivit, din cauza faptului ca au reputatia de oameni care vorbesc prea mult si divulga secrete.

 

Cei mai potriviti amanti pentru Balante ar fi astfel acei nativi carora nu le pasa de ce crede lumea. Asa ca isi pot alege fara griji amanti din zodia Gemeni sau chiar dintre nativii propriei zodii.

 

Scorpion

 

Nativii din scorpion au rareori nevoie de amant sau amanta, datorita faptului ca pentru ei conteaza foarte mult sa existe armonie in relatie. Daca, in ciuda tuturor eforturilor, armonia din relatie este de neatins, atunci este posibil sa-si indrepte interesul catre altcineva. Vor cauta persoane cu idealuri si care fa sa para ca tot ceea ce au in plan sau ceea ce au realizat este un lucru maret. Totodata, vor cauta persoane care sa le ofere in pat tot ce nu au avut pana acum. Iar pentru ei cei mai potriviti nativi in rol de amant sau amanta sunt cei din zodia Gemeni. Insa, pot incerca la fel de bine si nativi din zodia Rac, avand in vedere ca si apetitul lor sexual este destul de mare.

 

Sagetator

 

La fel ca si Leii, Sagetatorii nu isi fac prea des de cap. Sunt mai degraba in cautarea realizarii profesionale, in locul celei sentimentale. Insa, daca sunt nevoiti sa se culce cu cineva doar pentru a avea o serie de beneficii, o vor face bine si in mod repetat, chiar daca au o relatie stabila deja. Asa ca, amantul perfect pentru nativii acestei zodii nu exista, cu adevarat. Insa, daca ar fi sa judecam doar din punct de vedere sexual, atunci ar trebui sa isi gaseasca parteneri din zodia Rac sau din zodia Fecioara.

 

Capricorn

 

Capricornii ajung in punctul in care au nevoie de un amant sau de o amanta doar atunci cand in relatia stabila pe care o au nu mai simt satisfactie sau atractie sexuala. Vor experimenta mult, cu multi nativi ai zodiacului, pana cand vor gasi pe cineva care sa le ofere satisfactie garantata. Iar acea persoana ar trebui sa fie un nativ din zodia Taur sau din zodia Berbecului, carora le place sa joace mai dur in pat. Exact asa cum prefera Capricornii.

 

Varsator

 

Varsatorii intra intr-o relatie stabila abia dupa ce au experimentat sexual destul de mult. Dupa ce si-au dat seama ce isi doresc in pat, abia atunci cauta pe cineva care sa-i satisfaca si din celelalte puncte de vedere. Asa ca nativii acestei zodii au parte de amanti mai degraba inainte sa intre intr-o relatie serioasa, decat dupa aceea. Daca relatia li se naruie treptat insa, nu vor astepta ca totul sa se termine si se vor intoarce la cei care le-au oferit cele mai multe clipe de placere. Ar fi indicat sa se orienteze catre amanti sau amante din zodia Gemenilor, a Varsatorilor sau a celor din Leu.

 

 

Pesti

 

Nativii din zodia Pesti isi fac de cap cam toata viata. Nu prea ii intereseaza relatia de cuplu, decat daca au de castigat pe plan sentimental exponential mai mult decat partenerul. Asta inseamna ca isi doresc sa li se ofere atentie neconditionata. Cand pierd acest lucru, cauta altceva. Pentru a obtine atentia dorita, cel mai bine ar fi sa incerce sa-si gaseasca amanti sau amante dintre nativii zodiilor Balanta sau Sagetator, acestia din urma fiind incredibil de protectivi cu nativii din Pesti.

Sursa: Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei