Ce sa mananci in functie de zodie
Dimensiune font:
Chiar dacă ţi se pare ciudat gândeşte-te că zodia îţi determină personalitatea şi majoritatea aspectelor vieţii; este de la sine înţeles că te poate ajuta şi în alimentaţie.
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Alimente potrivite: banane, măsline, roşii, ceapă, castraveţi, broccoli, dovleac, usturoi, muştar.
Evită alcoolul, mâncarea picantă şi sarea.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Alimente potrivite: zmeură, sparanghel, castraveţi, spanac, ceapă, dovleac, nuci, mazăre, hrean.
Evită mâncărurile grase şi carbohidraţii în exces.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Alimente potrivite: prune, portocale, stafide, mere, salată, spanac, iaurt vegan, usturoi, morcovi.
Evită cafeaua, zahărul şi cartofii.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
Alimente potrivite: orez, ovăz, banane, salată, roşii, castraveţi, nuci, cartofi.
Evită sarea, dulciurile şi alimentele uleioase.
Leu (23 iulie - 22 august)
Alimente potrivite: orez, citrice, mere, piersici, morcovi, spanac, nuci, seminţe de floarea soarelui.
Evită mâncarea picantă şi lactatele.
Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Alimente potrivite: ovăz, mere, struguri, căpşuni, stafide, legume fierte, roşii, mazăre, nuci, alune.
Evită alcoolul, alimentele fermentate şi zahărul rafinat.
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Alimente potrivite: mere, struguri, stafide, mazăre, iaurt vegetarian, migdale, porumb.
Evită alimentele fermentate, zahărul rafinat, alcoolul şi băuturile carbogazoase.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Alimente potrivite: fructe, salate verzi, sparanghel, fasole, alune, ceapă.
Evită alimentele uleioase, sarea şi zahărul.
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Alimente potrivite: pere, mere, portocale, căpşuni, cartofi, morcovi, usturoi, ciuperci.
Evită dulciurile şi alcoolul.
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Alimente potrivite: varză, porumb, ceapă, semiinţe de in, nuci, roşii, curmale, pere, portocale.
Evită ciocolata, mâncărurile picante şi cele grase.
Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)
Alimente potrivite: mere, portocale, pere, legume fierte, salată, iaurt, nuci, ardei roşu, broccoli.
Evită cafeaua şi zahărul rafinat.
Peşti (20 februarie - 20 martie)
Alimente potrivite: grâu, cereale, meer, portocale, lămâi, legume fierte, ceapă, spanac.
Evită cafeaua, sparanghelul, sarea şi zahărul.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau