Ce spune despre casnicia ta zodia in care te-ai casatorit

default

Dimensiune font:

| 23-09-2014 18:10

La fel ca in cazul zilelor de nastere, semnul zodiacal sub care te-ai casatorit poate spune multe despre viitorul relatiei de casnicie, “la bine si la greu”.

Casatoria in Berbec

 

Daca te-ai casatorit intre 21 martie si 19 aprilie, asadar in zodia Berbecului, atat tu, cat si partenerul tau sunteti predispusi la manifestari individualiste. Asa cum este si Berbecul defel, aventuros, indraznet si individualist, asa se preconizeaza a fi si casnicia. Spontaneitatea nu va lipsi nici dupa mai multi ani petrecuti ca sot si ca sotie. Trebuie avut, insa, mare atentie la spiritul competitiv in relatia de casnicie, caci partenerii casatoriti in zodia Berbec risca sa uite uneori ca formeaza o echipa impreuna si tind sa concureze unul cu celalalt, iar de aici pot aparea probleme.

 

Casatoria in Taur

 

Zodia Taurului este una foarte senzuala si chiar decadenta. Partenerii casatoriti sub semnul Taurului vor fi predispusi sa se delecteze la maximum oricand au ocazia. Insa aici pot aparea probleme financiare, caci satisfacerea poftelor necesita deseori mai multi bani decat au la dispozitie. Totusi, faptul ca sunt casatorit intr-o zodie de pamant inseamna ca au capacitatea de a reveni cu picioarele pe pamant, sa constientizeze ca au intrecut masura si sa se opreasca.

 

Casatoria in Gemeni

 

Daca ti-ai pus pirostriile intre 21 mai si 20 iunie, asadar in zodia Gemeni, comunicarea va fi cheia succesului casniciei tale, dar si sursa problemelor in anumite situatii. Partenerii casatoriti sub zodia Gemenilor sunt predispusi la a impartasi totul. Desi sinceritatea este un mare atu in orice relatie de lunga durata, exista riscul sa nu foloseasca mereu cuvintele potrivite pentru a-si exprima punctul de vedere, fiind predispusi sa bata cu pumnul in masa in loc sa-si prezinte cu diplomatie argumentele.

 

Casatoria in Rac

 

Partenerii casatoriti intre 21 iunie si 22 iulie sunt, de regula, mai tandri decat cei casatoriti in alte zodii. Pentru acestia cel mai mult conteaza munca de echipa, de la a gandi cap coada impreuna un plan la a gati si a face curat impreuna. Totul in doi, aceasta este deviza mirilor casatoriti in zodia Racului. Totusi, in cazul lor exista riscul sufocarii reciproce daca partenerii nu invata cand sa lase puna distanta, putin spatiu personal intre ei.

 

Casatoria in Leu

 

Cuplurile casatorite sub zodia Leului, intre 23 iulie si 22 august, se manifesta dramatic, teatral si pun multa pasiune in casnicia lor. Uneori tind sa exagereze in comportament, facand din tantar armasar. Atata timp cat isi prioritizeaza aspectele cheie ale vietii in doi si cat timp nu incearca unul dintre ei sa faca mai mult pe seful decat celalalt au sanse ridicate la o casnicie implinita si, mai ales, palpitanta.

 

Casatoria in Fecioara

 

Partenerii casatoriti in zodia Fecioarei, intre 23 august si 22 septembrie, apreciaza organizarea, delicatetea si dinamica sanatoasa in casnicie. Acestia vor fi atenti la detalii, la preferintele cele mai mici ale celuilalt. Exista totusi riscul ca, in unele momente, tot lasand de la sine pentru a-l multumi pe celalalt, chiar daca acesta nu o cere in mod explicit, ca unul dintre parteneri sa simta ca a facut mai multe compromisuri decat celalalt. Din acest aspect al dinamicii relatiei pot aparea discutiile aprinse si tensiunile prelungite.

 

Casatoria in Balanta

 

In casatoriile din zodia Balanta, sotii mizeaza pe echilibru. De altfel, nu-i de mirare ca multe casatorii sunt realizate in perioada 23 septembrie – 22 octombrie. Partenerii se concentreaza mult pe a mentine echilibrul emotional si intimitatea in relatiei, casnicia in sine fiind prioritara in fata oricaror alte aspecte ale vietii. Riscul prezentat de casatoria in Balanta tine de prea multe gandire in doi, uneori partenerii tinzand in mod negativ sa-si piarda propria viziune asupra vietii, adoptand-o pe cea comuna.

 

Casatoria in Scorpion

 

Persoanele casatorite in perioada 23 octombrie – 21 noiembrie au parte de casnicii pasionale, de multa intimitate si de romantism. Insa o relatie pasionala implica si sex incendiar, si certuri incendiare. Totul este dus la extrem in casatoriile din Scorpion, de la placeri la probleme. Partenerii care s-au casatorit sub acest semn zodiacal ar trebui sa se straduiasca sa gandeasca la rece si sa actioneze cu mai mult cumpatare pentru a evita certurile aprinse.

 

Casatoria in Sagetator

 

Cuplurile casatorite sub semnul Sagetatorului, in perioada 22 noiembrie – 22 decembrie, tind sa fie aventuroase, cu multa pofta de viata si deschise la noutate. Sunt dispusi sa calatoreasca mult, sa se mute des si sa schimbe in permanenta cate ceva din viata lor in doi. Riscurile apar atunci cand unul dintre parteneri vrea mai mult decat celalalt poate oferi in materie de deschidere, mai ales pe plan sexual.

 

Casatoriile in Capricorn

 

Partenerii casatoriti intre 22 decembrie si 19 ianuarie pun mare pret pe traditii, pe familie, cu atat mai mult cu cat Craciunul si Revelionul sunt doua sarbatori apropiate aniversarii lor de casnicie. Apreciaza traiul in doi, dar mai mult conteaza extinderea familiei prin copii. Vor copii, rareori doar unul si isi doresc mesele pline la sarbatorile in familie. Insa deschiderea fata de familii poate fi si o sursa de discutii contradictorii mai ales atunci cand anumite rude nu se inteleg intre ele. Desi parteneri casatoriti in Capricorn nu prezinta predispozitie la cearta ei in sine, relatiile familiale, asadar exteriorul nucleului familial, pot favoriza aparitia divergentelor.

 

Casatoria in Varsator

 

Casatoria din perioada 20 ianuarie si 18 februarie este cel putin neconventionala, moderna, chiar controversata pentru cei din jur. Partenerii care se casatoresc sub zodia Varsatorului preiau din nonconformismul zodiei, dar si din deschiderea ei. Insa prea multa agitatie, prea multa lume in jurul partenerilor casatoriti in Varsator pot dauna relatiei de cuplu daca sotii nu-si aloca si suficient timp doar pentru ei doi.

 

Casatoria in Pesti

 

Persoanele care-si pun pirostriile in perioada 19 februarie – 20 martie debordeaza de fantezie, de romantism in timpul casniciei. Mereu gasesc ceva nou si inedit de facut, un motiv in plus de ras chiar din nimicuri pentru a-si anima relatia de cuplu. Insa, tind totodata sa se izoleze ca cuplu, sa se pastreze pentru ei doi, fapt care poate favoriza aparitia nemultumirilor cel putin in cazul unuia dintre soti.

Lyla.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei