Cele mai statornice zodii, in procente. Cu cine sa te cuplezi, daca vrei sa te casatoresti

default

Dimensiune font:

| 07-04-2014 14:55

In functie de semnul astral, nativii fiecarei zodii sunt mai statornici sau mai putini statornici atunci cand vine vorba de angajamentul casatoriei.

Cat mari sunt sansele ca mariajul cu unii dintre nativii zodiacului sa nu esueze depinde astfel, potrivit astrologilor, de cat de predispusi sunt acesti nativi sa isi cladeasca cea mai mare parte a vietii alaturi de o persoana.

Astfel, exista nativi care sunt predispusi sa traiasca oviata linistita alaturi de o singura persoana si nativi care nu gasesc nimic atragator in ceea ce inseamna un mariaj. Asa ca iata care sunt cele mai statornice zodii, atunci cand vine vorba de casatorie.

 

BERBEC:

Berbecii isi traiesc prima parte a vietii cam din floare in floare. Le place sa experimenteze cand vine vorba de relatii, insa odata depasit pragul de 27 de ani incep sa se gandeasca serios la intemeierea unei familii. Sunt unii dintre cei mai statornici nativi ai zodiacului si isi aleg pe masea jumatatea care le va fi alaturi Sanse de reusita in mariajul cu un berbec sunt de aproximativ 70%, daca nu intervine infidelitate din partea partenerului sau a partenerei.

 

TAUR:

Taurii isi petrec majoritatea timpului din tinerete in cautarea acelei persoane alaturi de care doresc sa traiasca pana la batranete. Numai ca din cauza faptului ca sunt foarte mofturosi, nimeni nu pare sa fie pe placul lor. Asa ca au sanse ridicate sa ajunga la o varsta inaintata fara sa aiba pe cineva cu care sa-si doreasca sa se casatoreasca. Sanse de reusita intr-o casatorie cu nativii din Taur sunt de aproximativ 45%, din cauza fatpului ca sunt foarte pretentiosi in ceea ce priveste persoana iubita.

GEMENI:

Sunt slabe sanse ca nativii acestei zodii sa gaseasca pe cineva alaturi de care sa-si petreaca intreaga viata din cauza faptului ca se plictisesc foarte repede. Pentru ca mariajul cu un Geaman sa mearga, este nevoie ca partenerul sau partenera acestuia sa-i ofere libertate si mai ales provocari intelectuale. Atunci sansele de reusit in mariaj sunt foarte mari. In caz contrar, acestea scad undeva pe la 30%.

RAC:

Racii se simt nevoiti sa isi gaseasca o persoana alaturi de care sa traiasca toata viata din cauza faptului ca singuri nu se prea descurca. De aceea vor cauta pe cineva care sa le ofere confort financiar in special, pentru a scapa de frustrarile incapacitatii personale de a fi autonomi. Asa ca sansele de reusita intr-un mariaj cu un Rac depind foarte mult de cat de stabil financiar este partenerul. Sansele de reusita intr-un mariaj cu un partener bogat sunt de peste 90%, pe cand sansele de reusita intr-un mariaj cu un martener modest scad sub 40%.

 

LEU:

Pentru ca un nativi din Leu sa fie alaturi de o persoana pe tot parcursul vietii este nevoie ca acea persoana sa fie in primul rand loiala. Astfel, daca se bucura de loialitatea jumatatii lor, Leii vor face tot posibilul ca mariajul sa mearga perfect. Astfel, in cazul in care nu sunt inselati, Leii sunt foarte statornici intr-o casnicie. Sansele de reusita in mariajul cu un leu, in conditiile mentionate, sunt de peste 80%.

FECIOARA:

Pentru fecioare conteaza foarte mult pasiunea. Astfel, secretul unui mariaj fericit cu un nativ al acestei zodii sunt ridicate doar in cazul in care pasiunea se mentine de-a lungul timpului. Astfel, daca in relatie exista pasiune, sansele unui mariaj fericit sunt de peste 70%. In caz contrar scad drastic sub 20%.

 

BALANTA:

Pentru balante este foarte important ca jumatatea lor sa dea dovada de inteligenta nativa. Isi aleg pe masea partenerii, de fel sunt foarte statornici, dar doar in cazul in care pot cladi un viitor alaturi de persoana iubita. In acest caz, sansele de reusita ale unui mariaj sunt de peste 80%. In caz contrar, sansele scad drastic si mariajul se poate rupe brusc, fara niciun semn in prealabil.

 

SCORPION:

Scorpionii au nevoie in primul rand de siguranta zilei de maine, pentru a se simti confortabil intr-un mariaj, Spre deosebire de Raci insa, Scorpionii sunt dispusi sa faca tot posibilul sa ajute pentru obtinerea acestui ideal. Asa ca au nevoie in principal sa simta ca fac munca in echipa cu partenerul in orice lucru pentru ca sansele unui mariaj sa fie mari. Mai ales ca sunt caracterizati ca fiind persoane statornice care isi doresc o familie. Asa ca sansele de reusita intr-un mariaj cu un Scorpion sunt de peste 80% in conditiile de mai sus. In mod bizar, in caz contrar nu scad foarte mult, ajungand undeva pe la 60%, tocmai datorita faptului ca Scorpionii nu sunt dispusi sa renunte usor la ceea ce-si doresc.

 

SAGETATOR:

Sagetatorilor nu le place deloc sa fie legati de cineva, asa ca orice partener ar avea sansele de reusita intr-o casatorie nu sunt foarte mari. Nu sunt deloc persoane statornice atunci cand vine vorba de relatii din cauza faptului ca sunt foarte curiosi in ceea ce priveste experientele amoroase. Asa ca sansele de reusita intr-un mariaj cu un Sagetator sunt foarte mici, de aproximativ 30%

 

CAPRICORN:

Capricornii isi doresc foarte mult sa isi intemeieze o familie, sa aiba copii si sa calce pe urmele parintilor lor. Sansele de reusita in mariajul cu un Capricorn sunt foarte mari, mai ales ca sunt dispusi sa faca orice fel de compromis pentru a clucrurile sa mearga bine. Asa ca daca iti doresti o casatorie fericita in care sa te bucuri de libertate, poti alege cu siguranta un nativ Capricorn. Sansele de reusita sunt de aproape 100%.

 

VARSATOR:

Varsatorii au nevoie sa simta in rpimul rand caldura sufleteasca pentru ca mariajul cu ei sa functioneze. Daca nu simt acest lucru, devin foarte nestatornici si sansele unei casatorii fericite scad sub 20%. Daca in schimb acesti nativi simt ca partenerul le ofera caldura si interesul de care au nevoie, fac tot posibilul ca mariajul lor sa reziste.

 

PESTI:

Pentru a avea un mariaj fericit alaturi de un nativ din Pesti, este in primul rand nevoie sa dati dovada de faptul ca sunteti un luptator si ca puteti trece peste toate problemele aduse de viata. Daca indepliniti aceasta conditie, sansele de reusita intr-o casatorie sunt de peste 80%. In caz contrar, scad sub 30%.

libertatea.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei