Cum sa faci barbatii sa sufere in functie de zodie

default

Dimensiune font:

| 29-06-2015 14:20

Barbatii nu trebuie sa se gandeasca prea mult cum sa faca femeile sa sufere, pentru ca par sa aiba un real talent in aceasta directie. Femeile, insa, au o gandire foarte analitica atunci cand vor sa isi ia revansa fata de cineva si nu se vor opri pana cand nu vor aduce cel putin cateva lacrimi in ochii vinovatului.
 

 Pentru ca astrele au intotdeauna un cuvant de spus in relatiile dintre oameni, afla cum sa faci barbatii sa sufere in functie de zodie!

 

Cum sa faci barbatii sa sufere
Berbec: pentru ca nativilor le place sa conduca sau, cel putin, sa faca pe sefii cu toata lumea, una dintre cele mai eficiente metode de a-i face sa sufere este sa le subminezi autoritatea. Acesti masculi alfa nu suporta sa fie pusi la punct de o femeie (sau de oricine altcineva), dar daca reusesti sa o faci si atunci cand ai un public cat mai larg, fii sigura ca rana Berbecului va fi cat se poate de adanca.

Taur: barbatul nascut in aceasta zodie nu pare sa aiba multe slabiciuni (poate in afara de mancare). Sa presupunem ca nu vrei sa il infometezi - ar fi putin cam drastic, ci doar sa ii zdruncini putin fericirea lenesa in care pare ca se scalda mereu. Cea mai eficienta metoda de a-l rani pe nativ este sa ii dai de inteles ca a fost inselat si ca relatia nu a fost decat o farsa (chit ca este vorba de relatia cu tine sau cu altcineva).

Gemeni: va fi foarte greu sa il tulburi pe acest barbat aparent imperturbabil. Rade, zambeste si glumeste chiar si in cele mai tensionate situatii. Reuseste acest lucru si pentru ca are doua fete, aspect pe care multi dintre apropiatii lui probabil ca nu il stiu. Daca vrei sa il faci sa sufere, ai putea sa ii previi pe prietenii lui in acest sens. Un nativi al zodiei Gemenilor poate sa atinga rapid un stadiu avansat de disperare, daca nu are multi prieteni. Pe de alta parte, si-o face si cu mana lui, cand minte oamenii pe fata.

Rac: intrebarea nu este cum faci un barbat din zodia Rac sa sufere, ci cum sa NU il faci sa sufere. Este o joaca de copii sa ii ranesti pe acesti nativi, avand in vedere cat de sensibili sunt. Chiar si sarcasmul poate sa ii doboare, asa ca poti sa ii faci sa sufere doar prin cuvinte acide si reprosuri legate de trecut. Ar fi bine totusi sa nu intreci limita daca nu vrei ca Racul sa cada intr-o depresie iremediabila.

 

Leu: rana cea mai adanca a nativului este provocata de o lovitura bine plasata, fix in orgoliul lui imens. Este un lucru general valabil pentru toti barbatii, dar in cazul acestei zodii este probabil cea mai dureroasa lectie pe care o poate primi. Daca razi pe seama lui, mai ales in public, ori daca il faci cumva de ras (ceea ce nu este deloc greu la cat de mandru e), poti sa fii sigura ca va suferi crancen.

Fecioara: barbatul din aceasta zodie nu este prea emotiv si are o minte ascutita, asa ca nu va fi foarte usor sa il faci sa sufere. Din fericire, poti folosi propria-i arma impotriva lui: critica excesiva. Cand stima de sine a Fecioarelor primeste o lovitura, nativii pot avea niste lupte interioare foarte puternice. Aceasta se intampla pentru ca, dincolo de toate aparentele de modestie, au un ego foarte mare si se cred mai buni decat toti - altfel de ce s-ar simti indreptatiti sa dea lectii de viata in stanga si-n dreapta?

Balanta: nativul acestei zodii are o mare slabiciune, care poate fi exploatata din plin - ii pasa enorm de ceea ce spun si cred ceilalti despre el. De fapt, intreaga lui viata pare sa fie o mare piesa de teatru prin care incearca sa isi castige publicul. Asadar, o metoda eficienta de a-l face sa sufere este sa raspandesti un zvon despre el. Faptul ca oamenii din jur, apropiati sau nu, incep sa aiba o parere proasta despre el il va macina atat de mult, incat nu va mai fi nevoie de nicio alta razbunare.

Scorpion: de multe ori, nu va trebui sa faci tu nimic pentru ca un Scorpion sa sufere. Barbatii guvernati de acest semn au un mare talent de a-si provoca nenumarate suferinte prin simplul lor fel de a fi: gelosi, posesivi, paranoici. Ceea ce poti sa faci tu ca sa le amplifici suferinta este sa le alimentezi aceste stari. Orice banuiala ca este inselat, mintit sau batjocorit il va face pe Scorpion sa isi piarda mintile si sa se inece singur intr-un ocean de nefericire.

Sagetator: una dintre trasaturile mai putin cunoscute ale acestei zodii de foc este ca are un ego mai mare decat ii place sa pretinda. Pare sa treaca neafectat prin problemele vietii, insa atunci cand reputatia ii este in joc, simte o adevarata furtuna in interiorul lui. Ca si barbatii din zodia Leu, Sagetatorii vor suferi profund daca vor fi ridiculizati in public sau umiliti in vreun fel. Desi probabil vor rade si vor ei insisi glume pe seama lor, nu le va pica deloc bine situatia.

 

Capricorn: nativii acestei zodii sunt deosebit de sensibili la aspectele financiare. De fiecare data cand fac o investitie proasta sau pierd bani, se simt debusolati. Un Capricorn este, de asemenea, un om de mare cuvant, ceea ce asteapta si de la altii, fara exceptii. Aceasta inseamna ca va suferi mult in momentul cand cineva ii va promite ceva si nu se va tine de cuvant. Insa, daca ii dai o teapa acestui nativ, asteapta-te sa nu mai ai niciodata de-a face cu el, pentru ca nu te va ierta.

Varsator: desi este o fire relaxata si foarte rar se supara cu adevarat, are si Varsatorul o slabiciune, ca orice om. El vrea sa aiba dreptate absolut intotdeauna si se aprinde mult mai mult decat ar trebui in diverse discutii. Atunci cand este invins intr-o polemica, mai ales daca aceasta este pe un subiect important (etica, politica, filosofie), el pune la suflet acest lucru si se simte mai lezat decat ar fi cazul. Altfel, este destul de greu sa il faci pe acest nativ sa sufere, pentru ca este cea mai detasata zodie.

Pesti: la fel ca si in cazul Racului, sa faci un barbat din zodia Pesti sa sufere este de fapt floare la ureche. O vorba rautacioasa, o aluzie la o greseala din trecut sau pur si simplu ignorarea lui atunci cand te cauta sunt cateva arme pe care le ai la dispozitie pentru a-l da peste cap pe acest nativ. Intr-o relatie, cel mai mult sufera cand nu este inteles sau ascultat. Cand cineva ii spune adevarul verde-n fata, acest gest este transformat intr-o tragedie, iar nativul din zodia Pesti se va retrage, ranit, in lumea lui.

divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei