Cum stai cu dragostea, banii şi norocul în vara lui 2015

default

Dimensiune font:

| 29-05-2015 15:30

Află ce şanse au nativii din fiecare zodie să îşi găsească partenerul potrivit sau să se îmbogăţească în această vară. Previziunile estivale răspund la întrebări legate de dragoste, carieră şi noroc şi sunt valabile pentru lunile iunie, iulie şi august 2015.
 

 Berbec

Dragoste: Pe plan sentimental lucrurile merg excelent până în luna august. Dacă eşti singură, ai mari şanse să îţi găseşti jumătatea. Lasă trecutul în urmă şi hotărăşte-te: vrei sau nu vrei ca relaţia voastră să treacă la alt nivel?

Bani: Cei mai mulţi Berbeci se află într-o nouă etapă a vieţii lor din punct de vedere profesional. E posibil să îţi schimbi jobul ori să ceri o promovare. Din acest punct de vedere, te afli pe drumul cel bun.

Noroc: Destinul este generos cu tine şi îţi scoate în cale numai oportunităţi. Profită de tot ce ţi se oferă întrucât ai numai de câştigat!

Taur

Dragoste: Ai avut ceva probleme cu partenerul de cuplu însă acum te poţi relaxa, întrucât lucrurile intră pe făgaşul normal. E posibil chiar să te hotăreşti să te muţi împreună cu iubitul tău, şi nici clopotele de nuntă nu e exclus să bată.

Bani: O decizie importantă nu mai suportă amânare. De această decizie depinde succesul tău profesional. Nu trebuie să te temi de schimbări, mai ales că ai susţinerea astrelor.

Noroc: Dacă te hotărăşti să dai vieţii tale un alt sens şi să urmezi un alt drum, atunci norocul va fi de partea ta. Nu subestima rolul norocului în viaţa ta întrucât rişti să fii dezamăgită.

Gemeni

Dragoste: Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar roz pentru nativii născuţi în această zodie. Oferă-i inimii ceea ce vrea, nu ce vrei tu pentru ea. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e momentul oportun să te gândeşti la o căsnicie.

Bani: Cheltuielile pe care le faci sunt mai mari decât ceea ce îţi permiţi aşa că trebuie să fii mai atentă la modul în care îţi drămuieşti banii. Nu trebuie să te întinzi mai mult decât îţi este plapuma, dar nici să te încrezi în partenerii de afaceri.

Noroc: Printre cei mai norocoşi nativi ai zodiacului te afli şi tu, însă nu şi în această vară. Nu te descuraja, roata se va întoarce şi va veni soarele şi pe strada ta.

Rac

Dragoste: Până în iulie 2015, nu vei fi afectată într-un mod pozitiv în ceea ce priveşte sfera afectivă, dar începând din august, lucrurile vor începe să se schimbe în mai bine. Dacă eşti singură, ai putea să cunoşti oameni noi chiar spre sfârşitul verii şi vei găsi partenerul perfect cu care să iniţiezi o relaţie bună şi durabilă.

Bani: Se anunţă o vară ce conţine multă muncă grea, dar şi mulţi bani care par să lipsească acum din buzunarul tău din cauza cheltuielilor prea mari pe care le faci. Dar sfârşitul verii s-ar putea să aducă noi oportunităţi în carieră pe care trebuie să le analizezi cu grijă. Este posibil să îţi creşti veniturile şi numărul clienţilor.

Noroc: Acum ştii că nu te poţi baza întotdeauna pe soartă, dar sfârşitul verii îţi promite lucruri bune în planul norocului, iar situaţiile norocoase care se ivesc ar putea afecta în special zonele ce ţin de muncă şi de economie. Aşadar, nu renunţa, implică-te în tot ceea ce faci şi destinul îşi va aminti de tine în curând.

Leu

Dragoste: Astrele îţi sunt favorabile, iar dacă te întrebai dacă îţi vei găsi dragostea şi dacă veţi hotărî să locuiţi împreună într-o casă nouă, ei bine, poţi sta liniştită. Până în iulie 2015, poţi să faci cunoştinţă din nou cu persoana care va fi dragostea vieţii tale, vei cunoaşte lucruri importante pe plan sentimental dacă eşti singură, dar nu vei sta singură închisă în casă, ci vei vizita locuri noi. E o perioadă ideală pentru a decide dacă vei face un copil sau dacă iei decizia de a te căsători.

Bani: Cu siguranţă anul 2015 este un an important pentru sectorul carierei, pentru profesia ta şi pentru avansarea ta în scara socială. Poţi să te aştepţi să câştigi mai mulţi bani decât înainte şi vei vedea că şi câştigurile de altă natură cresc. Alte persoane îţi dau încrederea de care ai nevoie şi te sprijină în orice proiecte potenţiale în care vrei să te implici.

Noroc: Norocul continuă să fie de partea ta, în special în sectorul profesional, cel al muncii tale. Vei fi afectată pozitiv de influenţa benefică a astrelor până la începutul lui august şi apoi poţi spera chiar în câştiguri mai mici sau mai mari, dar ai mare grijă să nu forţezi norocul.

Fecioară

Dragoste: Este anul tău norocos începând din august. Vei avea multe oportunităţi de a realiza întâlniri amoroase, de a cunoaşte mulţi oameni, de a-ţi face prieteni. Dragostea poate bate la uşa ta chiar dacă cere angajament din partea ta. Poţi lua decizia de a te muta, de a-ţi relua studiile sau de a te căsători. Dacă eşti singură, îţi vei face mulţi prieteni.

Bani: În vara lui 2015, sectorul carierei promite multe aspecte foarte pozitive şi poţi să faci multe lucruri de pe urma cărora vei culege laude în iarnă. Lucrurile se schimbă în mai bine la locul tău de muncă după încheierea primăverii. Sunt posibile venituri adiţionale, primeşti bani, apar noi joburi, dar apare şi decizia de a o lua pe noi căi profesionale. Noile proiecte din mintea ta vor găsi teren fertil începând din august. Devii tot mai ocupată şi îţi investeşti banii.

Noroc: Astrele sunt alături de tine, iar Jupiter îţi aduce noroc. Evenimentele pozitive vor fi multe, dar cele importante vor fi puţine. Soarta va decide să te lovească atunci când te aştepţi cel mai puţin, în special în dragoste şi carieră, dar nu vei sta cu mâinile în sân şi vei fii tot mai ocupată. Apoi soarta îţi va aduce multe daruri şi te va răsplăti.

Balanţă

Dragoste: În prima parte a sezonului estival, vei fi puţin afectată pe plan sentimental, dar din luna august, lucrurile se vor schimba în bine. Dacă până acum ai fost singură, jumătatea îţi va bate curând la uşă şi îţi va propune o relaţie pe termen lung. Dacă ai deja pe cineva alături, lucrurile vor deveni din ce în ce mai speciale între voi şi veţi trăi momente de vis.

Bani: Din păcate, banii încă nu îşi găsesc locul în portofelul tău şi eşti tentată să cheltui tot ce ai pe lucruri foarte scumpe. Spre finalul verii, vei avea surprize pe plan profesional care te vor ajuta să reechilibrezi balanţa.

Noroc: Nu poţi lăsa totul în seama Universului. Partea bună este că, pe plan profesional şi economic, astrele îţi surâd. Nu renunţa, continuă să te implici în tot ce faci şi vei vedea că destinul îşi va aminti curând de tine.

Scorpion

Dragoste: Nu ai reuşi până în acest moment să îţi găseşti sufletul pereche? Nu intra în panică. Luna iulie bine cu surprize, tot ce trebuie să faci este să rămâi cu inima larg deschisă. Continuă să călătoreşti pentru că se pare că partenerul tău este cam departe de tine.

Bani: Anul acesta este roditor din punct de vedere profesional şi social. Dacă lucrezi pe cont propriu, aşteaptă-te să câştigi mai mult decât o făceai până acum. Cei din jur te ajută să ai încredere în tine şi te sprijină în planurile pe care le ai pentru viitor.

Noroc: Când vine vorba de muncă, norocul îţi guvernează calea. Nu te aştepta la câştiguri foarte mari sau să îţi cadă în cap un sac cu bani. Ia totul încetul cu încetul şi vei vedea cum ţi se va schimba viaţa la 180 de grade.

Săgetător

Dragoste: Sufletul îţi va bate la uşă, iar tu trebuie să fii pregătită să faci compromisuri. Poţi lua decizia de a-i da o şansă sau poţi să te rezumi la carieră. Oamenii singuri îşi fac foarte mulţi prieteni, dar cuplurile se dezvoltă armonios.

Bani: Sezonul estival vine cu schimbări majore pe plan profesional. Se poate să îţi găseşti un nou locde muncă, să închei parteneriate noi sau să câştigi mulţi bani de pe urma unui proiect la care lucrezi de ceva vreme.

Noroc: Vei avea parte de evenimente pozitive toată vara, dar puţine vor fi cu adevărat importante pentru tine. Soarta va decide să te lovească atunci când te aştepţi mai puţin, dar nu te va prinde sub nicio formă cu garda jos.

Capricorn

Dragoste: O perioadă promiţătoare pe plan sentimental, atât în ceea ce priveşte relaţia de cuplu, cât şi relaţiile de prietenie. Chiar dacă nu te îndrăgosteşti, măcar te vei simţi extraordinar alături de un nou partener. Dacă eşti deja într-o relaţie, nu vor exista probleme emoţionale majore, fiind o perioadă fără discuţii sau neînţelegeri.

Bani: Studiile şi cariera sunt domenii favorizate în această perioadă. Dacă dai dovadă de perseverenţă, rezultatele nu vor întârzia să apară, aşa că foloseşte încăpăţânarea în favoarea ta. Vei încheia contracte, vei trece cu bine peste examinări şi cu siguranţă îţi vei găsi un nou loc de muncă dacă asta îţi doreşti. În ceea ce priveşte banii, este important să nu cheltui prea mult pe fleacuri.

Noroc: Adevărul este că norocul nu ţi-a surâs prea des în ultima vreme. Iar dacă a făcut-o, a fost mai degrabă datorită eforturilor tale şi dorinţei de a reuşi cu orice preţ. Destinul îţi pregăteşte surprize în această perioadă şi te vei bucura de o influenţă pozitivă a astrelor.

Vărsător

Dragoste: Ai şansa să cunoşti multi potenţiali parteneri, iar magnetismul te ajută să impresionezi pe toată lumea. Cu toate acestea, eşti indecisă, aşa că îţi este greu să faci o alegere în acest sens. Dincolo de această decizie, dragostea necesită disponibilitatea de a-ţi asuma un angajament. Iunie şi septembrie sunt lunile în care îţi poţi face noi cunoştinţe, dar nu te lăsa păcălită de aparenţe, fiindcă Jupiter va avea grijă ca viaţa ta amoroasă să fie plină de iluzii şi promisiuni încălcate. Dacă ai deja o relaţie, ai grijă să nu intri în conflict cu partenerul de cuplu, evitând discuţiile în contradictoriu.

Bani: Pe plan profesional vei avea parte de satisfacţii majore. Vei avea de încheiat multe contracte, însă rezultatele se vor lăsa aşteptate. Cu toate acestea, pe plan financiar se anunţă o influenţă pozitivă din partea astrelor. Important este să te odihneşti mai mult şi să încerci să nu te mai cerţi cu colegii de la locul de muncă. Dacă iei în calcul şi potenţiale dezamăgiri, nimic nu îţi poate împiedica ascensiunea profesională.

Noroc: Va trebui să te bazezi pe forţele tale dacă vrei să ai noroc în această vară. Nu te da peste cap, totuşi, şi încearcă să nu investeşti bani sau să faci pariuri, pentru că vei pierde.

Peşti

Dragoste: Pe plan sentimental se anunţă conflicte. Există şanse să fii rănită de partener sau chiar să se ajungă la despărţire. Chiar şi cuplurile sudate, care au ani buni de convieţuire la activ, vor întâmpina dificultăţi. Celor singuri nu le este recomandat să îşi caute pe cineva în sezpnul estival, întrucât vor întâmpina dificultăţi şi riscă să se aleagă cu o inimă frântă.

Bani: Va trebui să faci faţă unor cheltuieli majore, poate pentru a achiziţiona o casă, o maşină sau echipamente noi pentru locul de muncă. Deşi ţi se pare că a dat ghinionul peste tine, ai face bine să te gândeşti la o schimbare în carieră şi să ciuleşti urechile, fiindcă nu ştii de unde sare iepurele.

Noroc: Acest semn zodiacal este cel pe care norocul îl va ocoli, din păcate, în această perioadă. Aşadar, evită cheltuielile inutile, investiţiile şi parteneriatele pentru o vreme. Încearcă să economiseşti şi fii cu ochii în patru în relaţiile cu cei din jur, în special în ceea ce priveşte relaţiile profesionale.

feminis.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei