Horoscopul iernii!

default

Dimensiune font:

| 29-11-2015 10:41

Iată cum vom sta cu sănătatea şi cu banii, dar şi cum ne va merge în dragoste şi în carieră în următoarele trei luni!

BERBEC

DRAGOSTE: Luna decembrie poate fi periculoasă pentru stabilitatea în cuplu, prin provocări cărora va trebui să le faci faţă cu diplomaţie şi cu răbdare. Ianuarie vine cu o explozie de dorinţe şi trebuie să le ţii sub control, ca să n-o ia înaintea raţiunii. În februarie este indicat să fii atent(ă) la sfaturile pe care le primeşti de la prieteni - pot fi amăgitoare!
CARIERĂ: Decembrie este o lună ceva mai liniştită decât cele dinainte. În ianuarie însă, va debuta un interval de timp în care va trebui să faci dovada că poţi îndeplini orice sarcină profesională care cere răbdare şi concentrare. În februarie ai putea începe să te gândeşti la o schimbare.
SĂNĂTATE: Ai multe de învăţat despre păstrarea sănătăţii sau recuperarea ei, în cazul în care ai pierdut-o. Luna decembrie îţi vine în ajutor cu ocazii de a consulta persoane bine informate şi bine intenţionate. În ianuarie şi februarie ai putea fi nevoit(ă) să apelezi la specialişti pentru a remedia anumite probleme.
BANI: Singura ameninţare reală la adresa stabilităţii tale financiare eşti chiar tu, cu întregul cortegiu de dorinţe neîmplinite, ce poate exploda în ianuarie. Toate lunile de iarnă sunt nefavorabile pentru procese şi partaje.

TAUR

DRAGOSTE: În decembrie se conturează - dar destul de vag - motivele conflictelor acute care pot izbucni în ianuarie şi pot duce la probleme majore în lunile următoare. Principalele motive de dispută sunt legate de putere, de autoritatea în cuplu şi de dorinţele fiecăruia dintre parteneri.
CARIERĂ: În decembrie trebuie să dai dovadă de multă diplomaţie pentru a preveni ori aplana conflictele. Ianuarie şi februarie sunt luni complicate, în care vei găsi cu greu înţelegere la superiorii tăi.
SĂNĂTATE: Decembrie poate fi una dintre cele mai grele perioade, în special din cauza unor probleme care se ramifică şi nu se pot rezolva simplu, aşa cum ţi-ai dori. Ianuarie şi februarie nu îţi aduc liniştea dorită, dar atunci ai putea descoperi tratamente noi, revoluţionare sau practicate doar de un grup mic de persoane.
BANI: Planul financiar pare să urmeze curba vitalităţii tale şi cum în această perioadă este posibil să nu fii în cea mai bună formă, nici la capitolul finanţe nu vei sta strălucit. Decembrie aduce mai multă înţelepciune în cheltuieli. Ianuarie vine cu amânarea unor planuri costisitoare, la care te vei putea întoarce în februarie, cu alte resurse, mai bine administrate.

GEMENI

DRAGOSTE: În decembrie ar fi bine să devii un exemplu pentru cei dragi prin bunăvoinţă, bună dispoziţie şi generozitate, pentru a evita problemele. În ianuarie şi februarie, problemele urgente se mută din acest sector şi pericolele vor fi mai mici.
CARIERĂ: Provocările încep să apară în ianuarie, imediat după perioada Sărbătorilor, aşa că ar fi bine să profiţi de intervalul rămas pentru a te pregăti din toate punctele de vedere. Vei avea nevoie de reacţii rapide, de putere de convingere şi de voinţă puternică pentru a rezista încercărilor.
SĂNĂTATE: În decembrie este posibil să scapi de afecţiunile minore apărute de puţin timp. Luna ianuarie reprezintă debutul unei perioade de solicitări intense pe plan profesional, iar acestea pot duce la uzură rapidă, oboseală şi nervozitate, în cel mai fericit caz. Gâtul şi zona genitală ţi-ar putea crea probleme.
BANI: Eforturile pe care le-ai făcut în ultimele luni pentru a avea parte de o creştere a veniturilor au dat roade. În decembrie însă, aceste creşteri vor fi puse sub semnul întrebării, generând nesiguranţă şi o stare de nemulţumire accentuată. Ianuarie şi februarie îţi vor aduce puţină stabilitate, dar ca rezultat al unei activităţi profesionale intense.

RAC

DRAGOSTE: Luna decembrie vine cu provocări mari, dar nu în mod direct în domeniul relaţiilor de suflet, ci indirect, prin deciziile majore luate - de exemplu, cele legate de evoluţia profesională pe termen lung. Din ianuarie însă, se conturează chiar în cuplu probleme de care va trebui să te ocupi urgent şi cu maximă atenţie.
CARIERĂ: Progresul ţi se pare o adevărată provocare - se face cu paşi mici, cu eforturi mari şi cu testări periodice, care te pun în faţa unor alegeri importante. În decembrie îţi vei pune întrebări esenţiale despre viitor şi te vei gândi ce ai de făcut. În ianuarie şi februarie va trebui să treci la etapa următoare, şi anume, punerea în aplicare a hotărârilor luate.
SĂNĂTATE: Te afli într-o perioadă dificilă, în care vindecarea este mai lentă, oboseala devine o piedică în calea oricărui tratament, iar grijile pe care ţi le faci pot deveni şi ele un factor de întârziere a remedierii problemelor. În toate lunile de iarnă ar fi bine să acorzi o mai mare importanţă propriei persoane şi să-ţi revizuieşti stilul de viaţă adoptat.
BANI: Munceşti mult şi asta poate aduce, punctual, mai multe venituri, dar sacrificiile sunt şi ele pe măsură. În decembrie vei câştiga mai bine, iar în ianuarie şi februarie se anunţă noi sarcini, de pe urma cărora ai putea câştiga şi mai bine.

LEU

DRAGOSTE: În decembrie ai ocazia să pui bazele unei noi relaţii, care să-ţi ofere ceea ce cauţi. În ianuarie şi mai ales în februarie vei construi un cadru potrivit pentru ca această relaţie matură să evolueze, să intre într-o nouă etapă.
CARIERĂ: Luna decembrie te-ar putea afecta indirect, prin schimbări pe care nu le provoci tu, ci superiorii. În ianuarie ar fi bine să nu iei nici o decizie importantă sau, dacă o iei, să fii sigur(ă) că ai cântărit bine totul şi hotărârea ta e cea corectă. În februarie se mai limpezesc apele în acest domeniu şi vei şti ce ai de făcut în continuare.
SĂNĂTATE: Efortul mai puţin obişnuit pe care va trebui să-l depui în decembrie se poate reflecta în starea de sănătate, de care va trebui să te ocupi în special în luna ianuarie, când problemele vor ieşi la lumină. În februarie vei avea ocazia să înţelegi cum anume îţi faci rău singur(ă) şi să renunţi la anumite obiceiuri nocive.
BANI: În decembrie se păstrează o anumită doză de şansă, aceeaşi care a dus la creşterea veniturilor tale în ultimele luni. Din ianuarie însă, ţi se va cere mai mult pentru aceiaşi bani sau vei beneficia de o mărire salarială, dar la pachet cu multiplicarea sarcinilor profesionale. Februarie vine cu şansa unor parteneriate, a unor noi colaborări.

FECIOARÅ

DRAGOSTE: Se conturează, luna viitoare, un nou test de rezistenţă şi chiar de fidelitate, care te va ajuta să înţelegi ce simţi şi ce ai de făcut pentru ca aceste sentimente să înflorească, nu doar să supravieţuiască. Ianuarie şi februarie vin cu alte provocări, de această dată din partea anturajului, care poate genera conflicte între tine şi partenerul de cuplu.
CARIERĂ: În decembrie vei avea ocazia să reglezi relaţiile stricate cu anumiţi parteneri. În ianuarie se dinamizează sectorul profesional, dar abia după prima jumătate a lunii februarie vei putea trece la realizări concrete, alături de cei cu care vei reuşi să ajungi la o înţelegere.
SĂNĂTATE: Decembrie poate fi o lună aglomerată în multe domenii de viaţă, iar aceste provocări îşi pot lăsa amprenta asupra sănătăţii tale. Chiar de la începutul anului vei afla, în mod direct, prin simptome, cu ce te-ai putea confrunta.
BANI: Decembrie este luna în care ai putea observa că banii tăi au aripi şi zboară din portofel ca şi cum ar fi înzestraţi cu voinţă proprie. În realitate, trebuie să-ţi controlezi impulsul de a cheltui pe orice, în orice moment, până nu-ţi mai rămâne nimic în buzunar. În ianuarie şi februarie te vei confrunta cu întârzieri la plată, mici pierderi ori alte ciudăţenii legate de bani, dar nimic de amploare.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Relaţiile stabile pot trece prin adevărate teste de rezistenţă, iar soluţia pentru aceste stări conflictuale este răbdarea, un dram de înţelepciune şi stabilirea unor priorităţi corecte. Luna decembrie poate fi dificilă, dar în ianuarie şi în a doua parte a lunii februarie vei beneficia de un context favorabil remedirii acestor probleme.
CARIERĂ: În decembrie ai putea ajunge singur(ă) la concluzia că ai nevoie de cunoştinţe suplimentare ca să faci faţă cu brio sarcinilor de la serviciu. Ianuarie şi februarie sunt luni de muncă intensă, dar cu motivaţii mai puternice şi rezultate excelente.
SĂNĂTATE: Starea de sănătate este strâns legată de dispoziţia în care eşti zi de zi, de eforturile pe care le depui şi de cât de mult te vei lăsa influenţat(ă) de încercările prin care treci. Decembrie poate fi o lună complicată, cu uzură intensă, mai ales pe plan psihic. Ianuarie şi februarie sunt intervale pe care le poţi dedica reechilibrării.
BANI: În luna decembrie ar trebui să-ţi limitezi cheltuielile necugetate, nejustificate. Din ianuarie încolo, timp de câteva luni, va trebui să acţionezi pentru a prinde ocaziile de câştig şi, în acelaşi timp, pentru a ţine sub control dorinţele neîmplinite, ce pot conduce la risipă.

SCORPION

DRAGOSTE: Decembrie poate aduce o deblocare în relaţii, dar nu fără participarea ta deplină. În ianuarie vei culege roadele acestei deschideri sufleteşti, iar în februarie începi să-ţi construieşti - sau să-ţi reconstruieşti, după caz - viaţa de cuplu, pentru a corespunde dorinţelor şi sentimentelor tale.
CARIERĂ: Mai ai de trecut o etapă dificilă în luna decembrie, după care vei putea construi ceva solid, alături de persoanele cu care te-ai asociat în ultimele luni şi de cele cu care te vei asocia de acum înainte. Din ianuarie încolo se poate vorbi despre o schimbare de comportament, în sensul că vei trece la acţiune, mânat(ă) de dorinţa de a reuşi în ceea ce ţi-ai propus. Se impune un minim de prudenţă totuşi.
SĂNĂTATE: Este o perioadă complicată în acest domeniu, mai ales în decembrie, când vine scadenţa exagerărilor din lunile anterioare. Va mai fi câte ceva de rezolvat şi în ianuarie, ba chiar şi februarie, mai ales dacă alegi să neglijezi problemele atunci când apar, pe motiv că eşti prea ocupat(ă) cu altceva - de exemplu, cu evoluţia profesională.
BANI: E un domeniu marcat de limitări de ceva timp şi ai început să te adaptezi, nu mai faci o dramă din asta. Luna decembrie aduce o oarecare relaxare, bine-venită, dar de scurtă durată, pentru că din ianuarie reapar restricţiile.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Luna decembrie vine cu complicaţii pe care va trebui să le suporţi şi să încerci să le desfaci iţele. Din ianuarie încolo se va face simţită o oarecare adiere de normalitate în acest domeniu, dar situaţia nu se va regla imediat. Se recomandă să ai răbdare cu cei dragi şi să nu laşi orice supărare să afecteze calitatea relaţiilor cu ei.
CARIERĂ: Decembrie este o lună în care este nevoie de seriozitate şi de multă muncă. Din ianuarie încolo va trebui să revii cu picioarele pe pământ, să iei de la capăt anumite proiecte sau să faci o selecţie drastică între oportunităţile de dezvoltare profesională.
SĂNĂTATE: Ar fi de dorit ca în decembrie să pui capăt exceselor de orice fel, pentru că începând din ianuarie, timp de câteva luni, va trebui să te îngrijeşti mai mult. Vei constata că anumite probleme nu au dispărut, ci sunt încă acolo, mai grave decât în trecut. Sunt posibile infecţii dese, probleme ale gâtului şi corzilor vocale ori neplăceri în zona genitală.
BANI: Luna decembrie reprezintă finalul unei bătălii surde duse de câţiva ani, cu sau fără voie, pentru a-ţi spori sau măcar diversifica sursele de venit. Din ianuarie, odată cu clarificarea opţiunilor pe plan profesional, sunt şanse să se facă lumină şi în zona financiară. Şansa nu-ţi lipseşte, dar nu cade din cer, ci va fi rezultatul unor eforturi susţinute, poate chiar al unor performanţe personale.

CAPRICORN

DRAGOSTE: În decembrie noutăţile sunt puţine. O schimbare reală se conturează începând din primele zile ale lunii ianuarie: vei deveni un partener de cuplu mai dificil, mai pretenţios, dar şi mai pasional şi mai dispus la experienţe ieşite din comun. Ar fi bine să nu le ceri persoanelor pe care le iubeşti mai mult decât sunt dispuse şi pot să ofere.
CARIERĂ: Luna decembrie poate reprezenta un vârf negativ, adică să se ajungă la finalul unor demersuri care ţi-au pus în pericol poziţia în plan profesional. Cu diplomaţie şi realism, vei reuşi să scapi şi de aceste ameninţări - asta, dacă poziţia obţinută nu aparţine, de drept, altcuiva. Din ianuarie ai putea reveni la o rutină care te avantajează.
SĂNĂTATE: Pot să apară unele probleme, dacă nu ai reuşit să limitezi, prin proprie voinţă, anumite excese. Decembrie scoate la lumină dezechilibre care se pot transforma în boală, iar în următoarele luni va trebui să faci multe schimbări ca să te pui pe picioare.
BANI: Decembrie este o lună de consum pe toate planurile, inclusiv financiar, mai ales în legătură cu casa şi cu familia. În ianuarie vei simţi nevoia să limitezi aceste cheltuieli, dar vor apărea prieteni, care mai de care mai binevoitori, care te vor invita la investiţii extravagante şi riscante. Februarie îţi aduce unele ocazii de a câştiga mai bine.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Te afli într-o perioadă de restricţii, în care ai nevoie să înţelegi cum să menţii echilibrul între a primi şi a oferi, iar aceasta este cea mai importantă lecţie de viaţă pe care va trebui să o înveţi în luna decembrie. În ianuarie şi februarie vei continua pe aceeaşi direcţie.
CARIERĂ: Este posibil ca luna decembrie să-ţi dea impresia că lucrurile nu se vor schimba prea curând pe acest plan. Însă din primele zile ale lunii ianuarie vei beneficia de un nou impuls, foarte puternic, de a-ţi cere drepturile, de a-ţi căuta locul cuvenit şi de a face ceea ce trebuie ca să ajungi să ocupi poziţia vizată. Se recomandă să acţionezi cu luciditate în orice situaţie, ca să nu regreţi mai târziu.
SĂNĂTATE: Luna decembrie poate fi destul de complicată, dacă nu ai avut grijă de echilibrul tău, mai ales cel psihic. În ianuarie nu vei mai putea ignora anumite simptome şi trebuie să ştii că sunt şanse mici să descoperi rapid ce e în neregulă cu tine, aşa că va trebui să ai răbdare şi să procedezi metodic.
BANI: În decembrie ai putea avea o surpriză plăcută, şi anume, să te-ntorci la un anumit nivel al veniturilor la care nu credeai că vei reveni vreodată. Însă această revenire e una temporară. Din ianuarie încolo, vei trece la o altă abordare a traseului profesional, iar această nouă dinamică va duce şi la o schimbare a ritmului în care încasezi anumite venituri.

PEŞTI

DRAGOSTE: Decembrie este o lună agreabilă în acest domeniu, chiar dacă nu vor lipsi tensiunile şi se va accentua dorinţa ta de a-ţi lua zborul către alte zări. Din ianuarie va trebui să revii asupra fiecărei probleme parteneriale cu care te-ai confruntat, punctual, pentru a o lămuri, împreună cu partenerul sau o altă persoană pricepută, care poate fi un prieten sau un specialist.
CARIERĂ: Simţi deja apăsarea şi oboseala care însoţesc creşterea incontestabilă de care te bucuri în ultima perioadă. Aceste tendinţe se vor accentua în decembrie şi ar fi bine să le temperezi. În ianuarie vei trece la o altă abordare a parcursului profesional: vei dori să faci schimbări şi le vei face rapid. Este indicat să reflectezi la fiecare pas, ca să nu fii nevoit(ă) să revii mai târziu.
SĂNĂTATE: Te bucuri de o stare de sănătate bună, motiv pentru care vei avea parte de o lună decembrie plină de excese de orice fel. În ianuarie vei simţi nevoia să revii la stilul de viaţă pe care ţi l-ai conturat în primăvara acestui an şi care ţi-a prins foarte bine. Februarie va scoate la iveală anumite probleme, acolo unde acestea există.
BANI: În decembrie se poate vorbi despre o diminuare temporară a veniturilor, probabil din cauza dorinţei tale de a cheltui pe tot ce pofteşti. Din ianuarie vei avea ocazia de a reveni pe plus.


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei