Horoscopul lunii octombrie. Aflaţi ce vă rezervă viitorul

default

Dimensiune font:

| 30-09-2014 14:45

Luna viitoare va fi destul de agitată şi va sta sub semnul a două eclipse – una de Lună, alta de Soare * nu sunt excluse intensificări de activitate în nume propriu, economic ori social * fiecare va trebuie să găsească metoda să întoarcă şansele în favoarea lui în ceea ce priveşte sănătatea, banii, atitudinea, curajul sau dragostea

2014 nu a fost un an uşor. Din aprilie, vieţile ne-au fost bulversate şi probabil cu toţii am simţit într-un fel sau altul apăsările eclipselor şi a Crucii Cardinale. Luna octombrie vine şi ea cu variante de schimbări pe care ne îndeamnă să le facem după alte două eclipse, una totală de Lună, pe 8 octombrie, şi una parţială de Soare, pe 24 octombrie. „Prima va avea vizibilitate în estul Europei, Asia, Australia, întreg continentul american, oceanele Pacific, Atlantic, Indian, Arctic şi zona Antarcticii, iar cea de-a doua, în estul Asiei, America de Nord, oceanele Pacific şi Atlantic. Actul de curaj, îndrăzneala în relaţii, atitudinea independenţa şi asumarea riscului vor fi importante în următoarele luni. Ca să găsim soluţiile paşnice este nevoie de creativitate şi diplomaţie, dar şi de mult consens, ca sa nu-l numesc compromis”, a spus astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul „Astro Skat” din Oneşti.
După 24 octombrie, vine rândul Scorpionului să preia supremaţia între zodii, în cer, căci jos, pe pământ, luptele pentru putere sau dorinţa de manipulare continuă, ascunse de ochii noştri, ai muritorilor de rând. Nu sunt excluse intensificări de activitate în nume propriu, economic ori social, şi fiecare trebuie să găsească metoda să le întoarcă în favoarea sa.


Berbec. Din punct de vedere relaţional veţi avea o lună agitată, cu tot felul de tentaţii, dorinţe şi aşteptări pe care alţii le au de la voi şi vă e greu să ţineţi pasul cu toate angajamentele ce vi se cer. Profesional, beneficiaţi de protecţia lui Marte care vă ajută să rezolvaţi lucruri care acum două luni vă îngrijorau. În relaţie ar fi înţelept să acceptaţi şi punctul de vedere al celuilalt, chiar dacă e opus cu al vostru.


Taur. Poziţia lui Venus, planeta voastră guvernatoare, vă permite să vă calmaţi emoţiile, să reflectaţi asupra suişurilor şi coborâşurilor din viaţa voastră şi să găsiţi echilibrul între nevoile voastre şi cele ale partenerului. Când veţi reuşi asta, veţi putea construi noi proiecte împreună. Profesional, e nevoie să acţionaţi pe detaliile practice dacă doriţi să acceptaţi răspunderi mai mari. În iubire să vă abţineţi de la comentarii răutăcioase, ba chiar să vă cereţi iertare dacă aţi greşit.


Gemeni. Vă simţiţi mai bine ca în ultima vreme, mai puternici şi mai convinşi că veţi găsi calea să faceţi într-un final ceea ce vă doriţi. Aceste influenţe pozitive astrale „vă pică mănuşă” pe un suflet măcinat de îndoiala financiară din ultima vreme. Nu faceţi însă risipă de nimic, stabiliţi-vă priorităţile, şi nu vă ambalaţi prea tare în faţa oricăror promisiuni ce vin din exterior! De asemenea să nu vă angajaţi în a prelua responsabilităţi multe, căci riscaţi să nu vă puteţi ţine cuvântul!


Rac. Încercaţi să deveniţi prudenţi în orice propunere de colaborare veţi primi. Unele dintre ele pot veni de la oameni care vă promit marea cu sarea, dar în realitate ei caută sprijin la voi, iar alţii ar dori să se răzbune. În iubire, cei singuri ar trebui să fie mai flexibili şi să mai asculte şi de alţii, iar cei deja antrenaţi în cuplu ar trebui să îngroape securea războiului şi să pornească relaţia pe nişte baze mai solide.


Leu. Ca să refaceţi relaţii va trebui să daţi dovadă de înţelegere şi să faceţi mai mari compromisuri decât vă aşteptaţi, mai ales în colaborările profesionale. Deşi dorinţele voastre nu sunt lipsite de sensul măsurii, sunteţi totuşi atraşi de domenii inedite, exotice, iar unii chiar vor primi veşti de dincolo de graniţă. După 23 va trebui să vă calmaţi şi să evitaţi tensiunile ce apar în familie.


Fecioară. Sunteţi tenace şi punctaţi acolo unde puteţi căpăta o mână de ajutor. Dezvoltaţi relaţii care v-ar putea propulsa pe scara socială sau căutaţi aliaţi care v-ar putea oferi colaborări avantajoase. Accentul perioadei va fi pus pe sectorul financiar şi poate că echilibrul şi pragmatismul de care daţi dovadă vă vor ajuta şi, în plus, aveţi fler şi intuiţie aşa încât să desfăşuraţi tranzacţii. Sentimental, dacă în prima parte a lunii căutaţi intimitate, în a doua aveţi şansa de a întâlni persoane faţă de care să vă simţiţi atraşi.


Balanţa. Pentru voi luna vine cu promisiunea de a aduce suflu unor schimbări majore în modul de relaţionare, iar aceasta va avea impact profund asupra voastră. Dar poate că o deschidere sinceră şi o aplecare asupra sensibilităţii partenerului va da roade căci compasiunea vă poate elibera de limitarea la care aţi fost supuşi în ultima perioadă. Financiar nu va simţiţi prea confortabil şi nici Mercur retrograd nu vă ajută să luaţi decizii bune în acest sector. Nu disperaţi căci după ziua de 23 lucrurile se redresează!


Scorpion. Nu-i exclus ca prima parte a lunii să vă prindă pe picior greşit şi să fiţi obligaţi să faceţi un pas înapoi. Puneţi pe primul plan ambiţiile de a aduce transformări în viaţa voastră şi îndreptaţi-vă către ele pas cu pas căci nu e nimic care să vă grăbească! Schimbaţi direcţii, vă îndreptaţi gândul şi acţiunile mai mult înspre familie şi nevoile ei, dar nu omiteţi să faceţi strategii aşa încât suflul nou să se reflecte şi în carieră. Primiţi sprijin din partea celor dragi şi orice acţiune legală poate fi încununată de succes.


Săgetător. Traseul lui Marte prin zodia voastră vă energizează în aproape toate domeniile, iar asta se va reflecta printr-o creştere a numărului de activităţi şi a vitezei voastre de reacţie. Există însă pericolul să vă pripiţi în decizii şi angajamente dacă răspundeţi primului impuls. Perioada e benefică activităţilor care necesită efort fizic, dar şi acolo aveţi grijă să nu vă răniţi! Relaţia sentimentală va primi teste, va fi activă, dar se poate îmbunătăţi. Atenţie că dacă nu e construită pe baze solide este posibil să se destrame.


Capricorn. Este posibil să vă încumetaţi acum să puneţi capăt unor situaţii pentru care n-aţi găsit curaj în ultimul timp, să închideţi un capitol din viaţă şi să deschideţi altul. E o perioadă benefică bilanţului activităţilor voastre, finalizării unor activităţi administrative, juridice sau financiare. Pentru că Uranus vă provoacă şi vă confruntă cu situaţii neaşteptate, aveţi acum posibilitatea să dovediţi o mare înţelepciune şi luciditate ca să traversaţi cu brio încercările din faţa voastră. Ca sfat, nu intraţi în conflicte inutile cu anturajul şi nu căutaţi nod în papură tuturor!


Vărsător. Veţi trăi ca într-un vârtej relaţional aproape întreaga perioadă, agitaţie ce va îmbunătăţi întreaga voastră viaţă. Se anunţă schimbări plăcute, iar dacă acceptaţi să primiţi câteva sfaturi puteţi găsi şi soluţii ale unor probleme ce va frământă. Noi experienţe, noi impulsuri se arată la orizont, iar starea de spirit pozitivă o să vă determine să reacţionaţi mai spontan şi să încercaţi să puneţi bazele unui nou proiect. El are şanse de rezultate bune, cu condiţia să acţionaţi progresiv.


Peşti. În prima parte a lunii parcă vi se pun beţe în roate la serviciu, dar ele nu fac altceva decât vă ambiţionează şi mai mult. Ajutaţi de Venus, în următoarea perioadă veţi acţiona pentru că nu mai gândiţi cu inima, ci vedeţi lucrurile mai clar, mai ales financiar.
Vă simţiţi singuri, cei din jur parcă nu va acordă atenţia cuvenită, aţi dori să vă apropiaţi de ei şi nu faceţi altceva decât să vă îndepărtaţi şi mai mult. Nu e vina lor pentru ceea ce simţiţi voi căci chiar riscaţi să deveniţi obsesivi, geloşi ori prea grăbiţi să cereţi mult acum celor dragi.
Privind în urmă, trebuie să acceptăm adevărul, oricât de greu ar fi şi trebuie stabilit ceea ce este cel mai de preţ în viaţa fiecăruia, ceea ce merită să fie menţinut, iar celorlalte trebuie să le dăm drumul. Situaţiile şi lucrurile trebuie cântărite foarte bine înainte de a acţiona. Alegerile din această perioadă, mai ales a Eclipsei de Lună din 8 octombrie, vor avea un impact de mai bine de jumătate de an asupra noastră.
Horoscop realizat de astrologul Lorina Corozan, de la Cabinetul „Astro Skat” din Oneşti

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:09

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei