Modifică-ţi destinul folosind energia echinocţiului de primăvară

default

Dimensiune font:

| 22-03-2015 12:32

Prima zi a echinocţiului de primăvară aduce un timp al înnoirii, deschide o nouă etapă în viaţa fiecăruia * momentul a fost marcat în acest an de trei evenimente astrale rare, care au avut loc într-un interval de câteva ore: Luna Nouă, Eclipsa de Soare şi Echinocţiul de primăvară * potrivit astrologilor, momentul este foarte bun pentru construirea şi lansarea de planuri, pentru a pune pe roate afaceri şi pentru a renunţa la obiceiuri vechi

Eclipsele de Soare se produc la faza de Lună Nouă. De data aceasta, Luna Nouă s-a produs pe ultimul grad al semnului Peşti, care, este ultimul semn al zodiacului. Practic, Luna Nouă şi eclipsa se produc pe ultimul grad din zodiac. În general eclipsele simbolizează şi ne oferă oportunitatea unei încheieri, a unei situaţii şi a unui început important. „Cu atât mai mult, această eclipsă marchează o trecere semnificativă între etape de viaţă, prin schimbări şi transformări interioare marcante. Pe fondul contextului astral existent, vorbim despre o resetare a conştiinţei, o ridicare pe nivelul următor a€“ care este specific şi individualizat pentru fiecare dintre noi”, a explicat astrologul ieşean Anca Tăutu. Această eclipsă, prin influenţa energetică pe care o transmite, ne susţine în efortul nostru de a ne elibera din experienţele care nu ne mai sunt de folos în procesul de evoluţie. Mintea noastră este acum şi, mai ales în aceste zile, conectată la sursa interioară de îndrumare, funcţionând mai mult în spectrul intuitiv decât în planul logicii raţionale, astfel că putem realiza mai uşor transformarea personală şi desprinderea de tiparele care nu mai sunt funcţionale.
Cu ochii spre Cer
Eclipsa de Soare de ieri a atras foarte mulţi curioşi la observatoarele astronomice. În România, cel mai bine s-a văzut la Satu Mare, iar în lume, în Insulele Feroe. Eclipsa de Soare se produce atunci când Luna trece între Pământ şi steaua sa, prin faţa astrului. Văzut de pe Pământ, discul Lunii este de obicei mai mare decât cel al Soarelui şi, dacă se interpune între privitor şi astru, îi „blochează” lumina, aruncând o umbră corespunzătoare pe Terra. Eclipsa solară de ieri, care în România a fost una parţială, nu a fost influenţată de celelalte două momente astronomice, dar specialiştii spun că se întâmplă destul de rar ca ele să se producă în aceeaşi zi. Super Luna (sau Luna la perigeu) este un fenomen care apare atunci când Luna Nouă ajunge pe orbita sa la cea mai mică distanţă faţă de Terra şi apare mult mai mare decât în celelalte nopţi. În general, se produc între trei şi şase Super-Luni pe an. În 2015, vor fi şase super-Luni, iar trei au avut loc deja. Fenomenul va fi vizibil din nou în august, septembrie şi octombrie.

Citeşte Decalogul nevoilor umane


Echinocţiul, moment de curăţare şi reinventare
La douăsprezece ore de la Luna Nouă şi eclipsă, Soarele a intrat în semnul Berbecului, marcând echinocţiul de primăvară, moment deosebit de important fiindcă influenţele sale energetice se împletesc cu cele ale eclipsei de Soare. E vremea bilanţului, a mai trecut un an şi e momentul să vedem ce am realizat din ceea ce am vrut, ce a fost bonus, peste aşteptările noastre, cum am reuşit să facem, unde am întâlnit obstacole şi de ce, unde a curs totul lin, ce vrem să realizăm în continuare. Este momentul să ne eliberăm de tot ce nu ne este folositor, să facem curat şi să aruncăm gunoiul păstrat bine în cămară, să ne eliberăm de gândurile obsesive care ne împiedică să vedem altfel realitatea. „Este momentul unui nou început asumat: ştim ce vrem, de ce vrem şi lansăm intenţia în Univers, apoi suntem atenţi la ce vine spre noi. Este momentul naşterii sau renaşterii, e vremea să înflorim. A înflori înseamnă să ne deschidem pe plan afectiv, să ne lăsăm să fim atinşi, să ne dezvăluim cu întreaga noastră frumuseţe, să ne lăsăm priviţi, descoperiţi, asemenea unei flori care-şi deschide petalele şi se lasă admirată. E vremea să dăm frâu liber creativităţii noastre, să ne bucurăm sufletul, să ne răspândim propriul parfum. E momentul să renaştem noi ca fiinţe umane, într-o altă lumină, aşa cum şi natura renaşte în fiece primăvară”, a recomandat astrologul Loredana Chiperi, din Bucureşti.
Cu alte cuvinte, este un moment de stabilire a cursului evolutiv, prin deciziile pe care le luăm. În primele două zile după echinocţiu, ar fi potrivit să ne stabilizăm în intenţiile noastre şi, apoi să le lansăm în Univers, prin formulări clare, pe fondul unei stări interioare în echilibru, dar cu entuziasm, încredere şi dacă se poate şi bucurie. Ne aflăm la graniţa dintre vechi şi nou. Un ciclu se închide pentru a permite deschiderea unui nou culoar. Eliberându-ne de vechi, reuşim să primim noul în viaţa noastră. „Eclipsa de Soare a avut loc în Peşti, acesta fiind un moment prielnic pentru a ne lăsa ghidaţi de inspiraţia divină, căci ni se vor deschide noi orizonturi cu ajutorul credinţei. Fiind conştienţi de procesul prin care trecem, vom îmbrăţişa cu toţii magia acestor momente. Sfatul este să alegem drumul nou care se deschide în faţa noastră, să plantăm noi dorinţe în tărâmul fertil al Universului”, a fost sfatul astrologului ieşean Raluca Chilianu.
Cum folosim energia momentului
Echinocţiul reprezintă un moment magic de trecere de la un tip de energie la alta. Este momentul în care balanţa energetică poate fi influenţată spre bine sau spre rău. „Văd acest moment ca şi când trec peste un pod peste o apă şi am un răgaz scurt să mai arunc din încărcare mea energetică sau pot spune chiar karmică. Putem folosi aceste zile pentru a face curăţări ale casei, ale propriei persoane şi, mai ales, a cristalelor! Echinocţiul este momentul astral de cumpănă prin care se pot realiza schimbări majore în viaţă”, a sugerat şi astrologul Victor Bratu, din Bucureşti.
La echinocţiu s-a produs o emisie continuă de energie cosmică, ajunsă acum în faza de aşezare a creaţiei pe alte principii faţă de cele de până acum. Noile principii-undă din care se va porni propagarea este această vibraţie cosmică care începe odată cu Echinocţiu de primăvară, acest început în Lumină, ciclu care ne va aduce toate oportunităţile astfel ca noi să fi creatorii vieţii noastre. „De noi depinde ce valoare va avea undă-gând pe care noi o propagăm în spaţiu, valoarea ei va atrage pe cele corespondenţe formării materiei. Astrele ne dau energie, noi suntem cei care stabilim direcţia pe care se va propaga”, a atras atenţia şi Petruţa Antonie, din Giurgiu.
Momentul când ziua devine egală cu noaptea simbolizează o stare de armonie, o stare de transformare profundă atât a naturii exterioare, cât şi o transformare benefică a naturii noastre umane. Echinocţiul de primăvară simbolizează creaţia, de acea ar fi bine sa punem temelia unui început. Sigur ca fiecare îşi alege cea ce este mai aproape de sufletul lui.

Maura ANGHEL

Temelia unui început
Din punct de vedere astrologic, are loc trecerea Soarelui din zodia Peştelui în zodia Berbecului. Asistăm la sfârşitul şi începutul unui ciclu zodiacal. Omul devine asemenea unui vulcan, dornic de a erupe, de a exploda, de a realiza lucruri inedite. „În perioada echinocţiului de primăvară, totul se trezeşte la viaţă, tinde să iasă la suprafaţă, să se bucure de energiile profunde ale primăverii. Potrivit tradiţiilor spirituale, orice formă de evoluţie are trei etape distincte: creaţia, menţinerea şi resorbţia sau distrugerea. La toate acestea, se adaugă şi momentul de apogeu a ceea ce s-a creat”, a explicat Zinaida Vişnevscaia, de la Centrul de Astrologie din Republica Moldova.


Cele trei fenomene - echinocţiu, super-Lună şi eclipsă solară - se vor produce din nou în aceeaşi zi, în acest secol, în anii 2053 şi 2072.


Echinocţiul a fost sărbătorit ca un moment al începutului şi al reînnoirii, de numeroase culturi şi civilizaţii, şi este adeseori asociat cu Paştele creştin şi Pesah (sărbătoare ebraică).

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei