Numărul destinului te avertizează asupra sănătății!

default

Dimensiune font:

| 28-06-2016 14:57

Ai auzit adesea despre numărul destinului, pe care îl calculezi ușor folosind data ta de naștere. Știi că el dezvăluie cea mai importantă latură a personalității tale și cum va evolua viața ta, dar îți poate arăta și problemele de sănătate pe care le vei întâmpina pe viitor.

 

Fiecare dintre noi, în funcţie de ziua în care ne-am născut, avem un număr care ne guvernează destinul. El ne avertizează asupra schimbărilor care ne sunt sortite în viaţă, dar şi asupra problemelor de sănătate la care suntem predispuși, în funcție de ziua nașterii. Calculează-ţi numărul destinului şi află cum să-ţi protejezi sănătatea!

Cum afli numărul destinului

Data ta de naştere trebuie adunată şi redusă la un singur număr. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 15 august 1975, trebuie să aduni 1+5+8+1+9+7+5. Rezultatul va fi 36, iar numerele 3 şi 6 se adună din nou, astfel că numărul destinului este 9.

Numărul destinului 1

Dinamice şi întreprinzătoare, nativii numărului 1 încearcă să fie mereu în mijlocul acţiunii. Nimic nu este prea greu pentru ei şi niciodată nu se mulţumesc cu puţin. De îndată ce şi-au atins scopul, caută noi proiecte şi noi aventuri, gândindu-se prea puţin la odihnă şi la sănătate. Persoanele guvernate de numărul 1 se bucură, în general, de un organism robust şi de un sistem imunitar puternic. Cu timpul, însă, stilul de viaţă obositor îşi spune cuvântul. Sunt predispuse la afecţiuni ale oaselor şi muşchilor, la boli ale coloanei vertebrale sau la afecţiuni cardiovasculare. Practicarea unui sport este cea mai indicată soluţie pentru prevenirea acestor probleme.

Numărul destinului 2

Persoanele care au numărul destinului 2 sunt deosebit de emotive, sensibile şi sufletiste. Nu întâmplător, majoritatea descoperă afecţiuni cardiace de la vârste tinere. Inima, sistemul nervos şi sistemul respirator sunt punctele lor slabe. Iar stresul căruia i se supun poate adăuga probleme digestive, de la balonare şi constipaţie până la ulcer, şi tulburări ale somnului. În perioadele dificile, au nevoie de multă afecţiune pentru a face faţă tuturor problemelor, inclusiv celor de sănătate. Aceste persoane trebuie să acorde o atenţie sporită sănătăţii, să se ferească de excesele alimentare şi să aleagă activităţi relaxante.

Numărul destinului 3

Nativii acestui număr sunt comunicativi, deschişi şi sociabili. Optimismul şi încrederea de sine îi ajută să-şi păstreze un tonus ridicat, ceea ce are un efect extraordinar asupra stării lor de sănătate. De cele mai multe ori, problemele medicale apar în perioadele dificile, când mănâncă puţin, dorm când apucă şi muncesc foarte mult. Punctele lor slabe sunt căile respiratorii, gâtul şi plămânii. Excesele de tot felul lasă urme vizibile pe ten şi nu rareori se întâmplă să sufere de o boală de piele. Aceste persoane au nevoie de un stil de viaţă echilibrat şi de o alimentaţie săracă în grăsimi şi sare, alcool sau dulciuri.

Numărul destinului 4

Este numărul echilibrului şi al armoniei. Persoanele născute sub semnul lui 4 sunt meticuloase şi organizate şi, ca atare, deosebit de atente la sănătatea lor. Nativii lui 4 nu lasă nimic la întâmplare, totul trebuie să fie organizat şi planificat în avans, în cele mai mici detalii. Prin urmare, se duc la medic la cel mai mic semn că e ceva în neregulă. Unii devin ipohondrii şi se plâng toată ziua de dureri imaginare. Alţii adoptă soluţii radicale, înghit vitamine cu pumnul sau se hrănesc doar cu legume şi fructe. Persoanele cu numărul destinului 4 trebuie să înveţe că se vor bucura de sănătate atâta vreme cât păstrează un echilibru în toate.

Numărul destinului 5

Vibraţiile numărului 5 pun accentul pe nevoia de libertate. Persoanele născute sub influenţa acestui număr sunt individualiste, independente şi dau bir cu fugiţii în faţa obligaţiilor. Dacă se simt prinşi în capcană, încorsetaţi şi obligaţi să trăiască altfel decât vor, fie se afundă în muncă, fie găsesc refugiu în vicii cu grave consecinţe asupra sănătăţii, precum consumul de alcool. Activitatea intensă şi stresul provoacă adesea insomnii, dezechilibre nervoase şi epuizare. Nativii numărului 5 sunt predispuşi alergiilor şi infecţiilor de tot felul. Un regim alimentar echilibrat şi odihna îi va ajuta să ţină departe problemele de sănătate.

Numărul destinului 6

Nativii născuţi sub influenţa numărului 6 sunt persoane grijulii, protectoare şi încearcă să ţină totul sub control. Îşi protejează excesiv familia şi pe ele însele, ferindu-se cât pot de probleme. Multe dintre ele riscă să ajungă ipohondre şi îşi canalizează întreaga energie asupra sănătăţii şi bunăstării proprii. Pofticioase din fire, se luptă toată viaţa cu greutatea, ţin diete inutile, cu efecte periculoase asupra sistemului imunitar. Se întâmplă adesea să se confrunte cu probleme de fertilitate, cu boli ale sânilor sau ale aparatului genital. În special, femeile trebuie să meargă anual la controlul ginecologic recomandat.

Numărul destinului 7

Vibraţiile numărului 7 acţionează intens asupra psihicului nativilor, care, de obicei, sunt persoane sensibile, cu o vitalitate slabă şi un organism bolnăvicios. Afecţiunile membrelor inferioare sunt frecvente printre persoanele cu numărul 7. De asemenea, afecţiunile gastrice şi renale, precum şi boli ale organelor interne din jumătatea inferioară a corpului. Aceste persoane sunt sfătuite să îşi facă în mod regulat analizele medicale şi să adopte un regim alimentar sănătos. Diabetul poate fi o boală frecventă printre nativii numărului 7, astfel că testele de sânge sunt obligatorii anual.

Numărul destinului 8

De multe ori, nativii numărului 8 încep să aibă probleme serioase de sănătate încă din copilărie sau din adolescenţă. Punctele lor slabe sunt dantura, vederea, auzul, circulaţia periferică şi mobilitatea. Sunt predispuşi la accidente ale mâinilor şi picioarelor, pentru că sunt mai puţin îndemânatici, iar, spre bătrâneţe au probleme cu articulaţiile. Imunitatea lor este fragilă şi trebuie să fie atenţi la cele mai mici dureri şi să consulte un medic. În cea de a doua parte a vieţii, trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce mănâncă, deoarece au tendinţa de a se îngrăşa foarte uşor.

Numărul destinului 9

Responsabilitatea este trăsătura de caracter cea mai accentuată a persoanelor cu numărul 9. Maturi, puternici, încrezători în sine uită să ceară ajutorul când se simt rău. Nu vor merge niciodată de bună voie la un consult medical, doar dacă au dureri prea mari. Nativii numărului 9 sunt capabili să ducă bolile pe picioare fără să se plângă, dar nici nu se tratează la timp. Ar trebui să ştie că sunt predispuşi bolilor care afectează ficatul, rinichii şi glandele. Mulţi dintre ei descoperă târziu că au boli autoimune şi îşi pun viaţa în pericol din neglijenţă. 

VEZI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN CONSTRUCII 

 

VEZI- ANUNTURI IN ZIARUL EVENIMENTUL LOCURI DE MUNCA IN COMERT

 

 

VEZI TOATE ANUNTURILE DIN ZIARUL EVENIMENTULZI- ANUNTURI

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:36

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei