Previziuni astrale pentru anului 2015

default

Dimensiune font:

| 31-12-2014 08:30

2015 vine cu aspecte importante. Este momentul în care vom sedimenta transformările începute în vremurile anterioare şi apoi le vom continua

De departe, intrarea lui Saturn în zodia Săgetătorului încă din decembrie 2014 este cea mai importantă şi mai lungă influenţă, cu atât mai mult cu cât ne va întoarce din drum (din primăvară până-n vară) pentru anumite capitole neaprofundate din viaţa noastră.


Jupiter îşi continuă traseul în Leu până la mijlocul anului, când schimbă semnul cu al Fecioarei, îndreptându-ne atenţia spre detalii, ordine şi putere de muncă, lăsând în urmă egoismul şi mândria resimţite în vremuri trecute.


Încă un aspect important este acela de împlinire a careului Pluto-Uranus din martie, ultimul din seria celor şapte pornite în 2012, certificând faptul că acum nimic nu mai este ca atunci, că au avut loc transformări şi schimbări profunde în societate, dar şi în fiecare dintre noi.


 

Berbec. Vouă anul promite să fie benefic dacă veţi şti sa nu pierdeţi oportunităţile pe care Jupiter şi Venus le vor aduce. Va trebui să apelaţi la noi proiecte, noi obiective care să vă permită să vă manifestaţi creativitatea. Veţi întâlni provocări ce vă vor permite sa evoluaţi, să avansaţi, dar şi să vă revizuiţi priorităţile emoţionale, mai ales cele de parteneriat.
Viaţa socială le va ocupa celor singuri o mare parte din timp aşa încât nu vor simţi dorinţa de a se stabiliza în vreo relaţie, mai ales că au tendinţa de a confunda sentimentele cu pasiunea fizică în prima jumătate de an.
În profesie veţi fi înzestraţi cu inovaţie şi creativitate, veţi şti să negociaţi aşa încât nu vor lipsi şansele să vă afirmaţi ori să vă găsiţi un loc de muncă, dacă nu-l aveţi.
Finanţele, dacă veţi şti să le manageriaţi corespunzător, nu ar trebui să vă pună probleme pentru că există o tendinţă spre echilibru, fără trucuri ori schimbări majore de situaţie.
 

Taur. Dacă veţi avea picioarele bine ancorate în realitatea practică, dacă nu veţi mai fi cu capul în nori, aveţi toate şansele ca acest an să devină constructiv pe termen lung. Se pot pune bazele unor proiecte măreţe şi de durată, se pot fixa cu claritate obiectivele voastre pentru ca rezistenţă aveţi, iar motivaţia va veni şi ea.
În relaţii veţi fi demonstrativi faţă de alţii, însă asta vă permite receptivitate şi deschidere la sentimentele lor.
Cei singuri pot avea două perioade de foc, una la sfârşit de primăvară şi alta la sfârşit de vară, asupra cărora recomand prudenţă în aventurile care vă „frig tălpile” căci ele se vor dovedi de scurtă durată şi neserioase.
Profesional, anul va fi unul de tranziţie, în care acţiunile trecute se consolidează pas cu pas, fără ca voi să speraţi în a culege roade imediat. Răsplata va veni în anii următori. Deocamdată nu investiţi imprudent şi cereţi sfaturi competente acolo unde nu sunteţi siguri!
 

Gemeni. În ansamblu, anul se anunţă axat pe studii, cugetări şi reflecţii pentru o mai bună înţelegere la nivel de relaţii interumane, pentru că Saturn vă va obliga la asta. Meditaţiile pot veni în urma unei rupturi parteneriale, dar dacă veţi reacţiona înţelept şi perseverent, pot aduce securitate şi stabilitate. Veţi dori mai multă linişte ca să redeveniţi încrezători în voi căci doar aşa se va trezi pasiunea şi receptivitatea la nevoile celuilalt.
Cei singuri pot întâlni variante de relaţii serioase, depinzând doar de voi dacă veniţi sau nu în întâmpinarea lor.
Profesional, trebuie să evitaţi a vă risipi în exces, să fiţi mai docili cu alţii pentru că există varianta de a viza proiecte mai mari decât de obicei şi va trebui să conlucraţi.
Cu o mai mare concentrare pe viitor, fără a trăi doar clipa prezentă, aveţi posibilitatea să faceţi faţă cheltuielilor neprevăzute ce vor veni. Iar dacă faceţi şi un pic de economie, şi, în plus, dacă nu veţi da bani cu împrumut, speranţele voastre financiare vor fi salvate.
 

Rac. Este posibil ca 2015 să aducă schimbări de direcţie, schimbări de proiecte în viaţa voastră. Dacă Marte vă sprijină cu energie combinată cu impuls de a vă depăşi limitele, Neptun va accentua imaginaţia şi setea de cunoaştere. Soarele va influenţa viaţa socială, relaţiile cu cei din jur, dar şi dorinţa de a va muta. Poate ca aţi lăsat prea mult timp ca visele voastre să fie acoperite de praf, iar acum vine momentul să vă preocupaţi de ele. Pluto rămâne în sectorul parteneriatelor şi vă solicită transformare ori legături cu oameni puternici. Contactele sociale şi reuniunile vor fi dese, iar familia se va implica şi te va ajuta în planurile tale.
Profesional puteţi îndrăzni să îndreptaţi ochii spre planurile voastre, puteţi schimba locul de muncă, chiar riscând calculat, căci veţi avea şansa de a demonstra ce puteţi şi de a vă scoate în evidenţă calităţile. Cu Saturn în acest sector va trebui să vă asumaţi mai multe şi mai mari responsabilităţi. Veţi munci mult, iar banii vor veni doar ca urmare a eforturilor voastre.
 

Leu. Dacă Saturn vă invită la introspecţie în acest an, Jupiter vă susţine şi vă permite să vă revizuiţi planurile, să vă actualizaţi calea vieţii, iar priorităţile trebuie să fie ordonate în funcţie de aşteptările voastre cele mai ascunse.
Căutaţi să aprofundaţi relaţiile cu ceilalţi şi să deveniţi mai prietenoşi pentru a vă îmbunătăţi calitatea vieţii! Doar aşa anul vi se va părea mai uşor, iar soluţiile pot veni rapid acolo unde obstacolele vor persista, iar primăvara va fi favorabilă reconcilierii. În familie aveţi ocazia să vedeţi cu ochi mai buni legăturile sau să deveniţi preocupaţi de ceva modificări în casă.
Cei singuri vor fi antrenaţi în multe dialoguri, poate chiar vor fi cam nerăbdători şi pripiţi, fiind cazul să nu îşi ia avânt până în vară când ar putea simţi stabilitatea relaţiei de atunci.
Profesional vă veţi implica în multe proiecte şi veţi găsi energie pentru toate, cu promisiunea că munca voastră va fi şi remunerată.
Financiar veţi putea avea oportunităţi în toamnă. În restul anului sumele vor fluctua, iar voi trebuie să reuşiţi să echilibraţi bugetul cu generozitatea cheltuielilor la care veţi fi tentaţi.
 

Fecioara. Anul va fi unul de construcţie, fără schimbări exagerate, poate doar cu o consolidare a ceea ce s-a materializat până acum. Deşi Neptun poate juca feste imaginaţiei voastre, să fiţi siguri că Saturn va pune umărul la coborârea rapidă cu picioarele pe pământ. În cuplu veţi putea lua iniţiativa, vă veţi putea exprima dorinţele în conformitate cu aşteptările voastre, vă puteţi folosi imaginea aşa încât să deveniţi mai pasionali şi mai încrezători în voi. Cei singuri vor şti să se pună în valoare, iar farmecul natural le poate aduce multe întâlniri frumoase, unele simple prietenii, iar altele cu întorsături romantice.
Profesional vă aşteaptă multe colaborări şi noi cunoştinţe, iar primăvara cel puţin va fi favorabila încheierii de noi asocieri care să vă ajute la păstrarea unui buget echilibrat. Dacă nu,vă puteţi întoarce pe parcursul anului la un angajator mai vechi, undeva unde aţi lucrat în trecut. Deşi în toamnă puteţi primi o provocare, nu e cazul să faceţi o cotitura în carieră, ci doar să acceptaţi oportunitatea de a ajunge la un public mai larg.
 

Balanţa. Un an poate mai moderat decât ultimul căci Saturn va echilibra multe din sectoarele tale de viaţă. Schimbările şi îmbunătăţirile pot veni, cu singura condiţie să nu vă precipitaţi în acţiuni, aşa cum vă tentează Uranus. Dacă sunteţi în căutarea dreptăţii puteţi conta pe sprijinul Soarelui şi al lui Jupiter, care vă pot ajuta să găsiţi soluţii pragmatice. Relaţiile voastre, parteneriatele voastre vor fi protejate, veţi fi concilianţi şi toleranţi, ajungând să priviţi cu alţi ochi legăturile. Cei singuri vor dori, poate mai mult ca în ultima vreme, să îşi găsească jumătatea, dar pentru asta trebuie să-şi facă şi timp de întâlniri, să fie mai deschişi şi mai încrezători.
Profesional, lucrurile înaintează greu dar sigur,accelerându-se abia la toamnă. Între timp construiţi-vă obiectivele,căci ele promit durabilitate.
Financiar aveţi tendinţa de a deveni risipitori,încât pentru marile investiţii cereţi sfatul cuiva în domeniu. De asemenea nu intraţi în contul de economii,căci greu îl veţi completa la loc! Nu în ultimul rând, eclipsa pe zodia voastră vă face sensibili, dar vă arată dacă unele alegeri au fost corecte sau nu.
 

Scorpion. Poate că nu va fi un an uşor şi poate că va trebui să vă concentraţi doar pe voi înşivă deoarece veţi fi de multe ori contestaţi. În dorinţa de a vă proteja de alţii, vor fi momente de derută când pur şi simplu nu veţi şti unde anume să vă situaţi, de care parte a baricadei. De aceea poate vă veţi teme să acţionaţi şi să aveţi încredere în voi. Nu vă mai implicaţi să revizuiţi chiar tot ce vine spre voi,lăsaţi jos armele scorpionice şi aveţi încredere în instinctul foarte dezvoltat!
Relaţia cu jumătatea voastră poate lua o turnura favorabilă vouă. Veţi reuşi să vă impuneţi dorinţele şi să vă exprimaţi clar aşteptările, ceea ce va aduce un plus de intensitate legăturii. Cei singuri vor fi plini de farmec şi magnetism şi- vor face furori printre cei din jur. Aveţi tendinţa însă de a zbura din floare-n floare, de a gândi mai mult decât a vă asculta inima, fără a vă stabiliza undeva anume. În profesie vin schimbări şi nu aveţi timp de plictiseală şi rutină. Grijă la risipa de energie în mai multe direcţii fiindcă alergând după mai mulţi iepuri, riscaţi să nu prindeţi în final nimic!
Financiar lucrurile sunt amestecate. Se vor ivi situaţii neprevăzute care vă vor obliga să umblaţi la puşculiţă. Veţi reuşi în final să gestionaţi lucrurile, în ciuda a tot ce vine spre voi.
 

Săgetător. Acest an poate fi mai temperat decât anii trecuţi, apropiindu-vă mai mult de realizarea unora din planurile voastre. Deveniţi mai puţin impulsivi şi mai toleranţi şi puneţi temeliile unor noi relaţii în toate domeniile. Nu vă agitaţi, nu vă precipitaţi căci aveţi timp la dispoziţie să faceţi multe!
În cuplu sunteţi mai flexibili, cu o stare de spirit mai senină, poate chiar mai puţin perfecţionişti şi veţi putea trece şi peste slăbiciunile şi toanele celuilalt. Vă puteţi face proiecte în doi pentru un timp mai lung, Saturn vă ajută în acest sens, doar că vă stopează tendinţa de a fi prea demonstrativi cu jumătatea voastră.
Cei singuri au partea lor de întâlniri romantice, chiar dacă multe sunt fără finalitate, dar e mai bine să respingeţi ceea ce nu vi se potriveşte decât să aveţi mari aşteptări şi să vă dezamăgească cine nu vă iubeşte. Poate doar atunci când veţi întoarce definitiv o pagină din trecutul vostru veţi avea şansa de a o lua de la capăt.
Profesional, încercaţi să vă faceţi noi relaţii, să vă extindeţi orizontul căutărilor şi să vă demonstraţi înaintea tuturor calităţile şi abilităţile! Altfel, având în plus dorinţa de a vă face plăceri vouă şi celor dragi, riscaţi să intraţi şi în economii ori chiar datorii.
 

Capricorn. Pentru voi anul aduce mai multă stabilitate decât cel trecut dacă veţi efectua unele schimbări ce se impun. Nu ezitaţi să puneţi umărul la ele ca să puteţi beneficia de influenţele aduse de Uranus şi Saturn. Aşa cum nimic nu vine înspre noi doar din hazard, de vreţi să vă puteţi bucura de ceea ce meritaţi nu vă lăsaţi pradă gândurilor de genul „Ce-o fi o fi!”, ci ajutaţi-le să fie bine pentru voi! După o lungă perioada de stagnare, nu trebuie să vă relaxaţi eforturile, căci totul începe să progreseze şi trebuie să fiţi deschişi la ceea ce vine spre voi.
Cei căsătoriţi vor avea mai mult calm în familie, vă risipiţi în micile responsabilităţi de zi cu zi şi poate că e nevoie de o ordine a priorităţilor. Încercaţi sa nu mai deţineţi controlul acasă, ba chiar încercaţi să lucraţi în complicitate cu partenerul!
Profesional, aţi avut o perioadă în care lucrurile nu au înaintat. De acum Saturn şi Marte vă pot ajuta sa aduceţi progrese în acest domeniu, unul conferindu-vă putere de efort susţinut, iar celălalt curajul să atacaţi noi căi.
Financiar, nu veţi fi ocoliţi de surprize neplăcute, însă Jupiter va veghea în acest sector şi vă va ajuta să gestionaţi banii corespunzător.
 

Vărsător. Vă aşteaptă un an intens, cu schimbări, dar de cele mai multe ori chiar voi sunteţi cei care le provocaţi. Veţi oscila între a fi înconjuraţi de prieteni şi a avea momentele voastre de singurătate, iar dacă Saturn vă obligă să faceţi curăţenie printre susţinători, Marte vă conduce spre noi cunoştinţe.
Visele voastre vor fi îndrăzneţe, veţi dori să vină multe prea repede şi veţi risca să vă pripiţi în decizii. Iar dacă aşa se va dovedi, vă veţi învârti în cerc vicios, fără a înainta, veţi rătăci drumul, iar la final de an vă veţi aduce numai reproşuri.
În cuplu nu vă mai faceţi iluzii, ci luaţi lucrurile aşa cum sunt ele, iar partenerul se va bucura dacă îl apreciaţi pentru ceea ce este el şi nu pentru ce vă imaginaţi voi că ar fi. Concentraţi-vă pe problemele importante, puteţi să faceţi proiecte în comun, dar să fie pe termen scurt căci altfel riscaţi să nu iasă totul cum planificaţi.
Profesional, anul va fi liniar. Chiar dacă veţi dori să faceţi schimbări, nu vă puteţi concentra asupra momentului şi nu vă veţi putea decide să treceţi la acţiune. Financiar veţi fi precauţi şi intuitivi, veţi şti unde să vă opriţi, astfel încât să puteţi îmbina micile cheltuieli pentru plăcerile voastre cu dorinţa de a economisi.


Peşti. Cu cât vă găsiţi motivaţie, cu atât anul va fi favorabil în multe direcţii. Aveţi capacitatea de a vă afla peste tot şi nimic nu vă va opri din drum când vă propuneţi ceva. Marte, Saturn şi Jupiter vă vor obliga să acţionaţi, iar în final vor fi de partea voastră. Uranus va aduce schimbări surpriză în amor, în relaţii ori la locul de muncă. Vouă nu vă rămâne decât să fiţi dinamici pentru a nu scăpa oportunităţile ce vor veni spre voi, căci veţi avea de unde alege. Atrag însă atenţia să discerneţi bine, să vă ordonaţi priorităţile fiindcă nu sunteţi robot să le faceţi pe toate.
Parteneriatele vor avea sare şi piper şi vor deveni o prioritate a anului. De voi depinde dacă o să puneţi umărul la restaurarea armoniei sau dacă veţi fi deschişi la dialog.
Unii aflaţi în dublă relaţie ori implicaţi într-un cuplu fragil îşi vor pune întrebări legate de ce anume le lipseşte şi chiar vor lua măsuri.
Alţii poate că vor fi nevoiţi în primăvară să aleagă între trecut şi o relaţie viitoare, să decidă între o nouă pasiune promiţătoare sau renaşterea din cenuşă a vechii iubiri. Dacă doriţi schimbări de carieră şi nimeni nu obligă asta, luaţi-vă timp de gândire până în toamnă căci nu acţionaţi bine dacă vă pripiţi dintr-o simplă toană. Pentru cei care nu au loc de muncă, recomandarea este să caute să înveţe ceva nou, căci doar aşa se vor deschide nişte uşi.
Horoscop oferit de Lorina Corozan, de la Cabinetul Astro Skat

 

 


În 2015 vom avea 4 eclipse de transformare, două în primăvară şi două în toamnă – una va fi în Peşti, cu concentrare maximă pe spiritualitate şi sacrificiu, a doua în Balanţă, cu concentrare pe justiţie şi relaţii, a treia în Fecioară, cu o concentrare pe muncă şi sănătate, şi ultima în Berbec, cu mare concentrare pe foc, iniţiativă şi acţiune.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei